- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.901
NE ZORLUYON OLUM TOPİGİ İSTEMİYOO İŞTE SENİİİİİİİİİ TİPİNİ BEGENMEMİŞ
İYİYİZ BEYA NE OLSUNNNNNNNN ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR DENİZİM BENİ HİÇ YORMUYOOO ÇOK AKILLI MEAŞALLAHdegmesin annesinin tam tersi sessiz ve sakin
PERİİİİİİİİİİİİİİİ
Canım sevvale ne oldu?
Kizlarrrrr canlar bebiskolarrrr cok ozledim sizleriiiiii hala aileyle hasret gidermekteyimmm cok ozlemisiiimmmmM yigenimi seviyoruM surekli oyuncak bebek gibi oyle tatlikiiii severken hep dua ediyorm Allahim bizede nasip etsin diyeeee yarin donuyoruzzz persembe spermiogram ve rahim filmi heyecan ve korku karisik bendeeeeee gecmisi okuyamiorm yazmak bile cok zor ha gayret bin sayfa olmaya 9 kalmis :) kensdinize cok iyi bakin canlar kocaman opucullerRr
Sevvale mi nolmussss? Anlamadim?
biz de seni özledik kara böcüükk
bence film çektirme ama senin için durmaz evhamlı cincoşşsun çünkü :)
hasretle bekliyoz yawrım
öpenziii
bu uyuzlarla 1000'i falan göremeyiz
üçün 5'i olabilüü
Yok bebekim yaaaa. Evham da var tabii ama ben zaman zaman cok uzun sureli ustunde durmadigim enfeksiyonlar gecirdim. Ona aklim takiliyor tuplerime zarar vermis olmasindan endise ediyorum esime de hic bakilmadi zatennn ya pojum benim tek derdim su doktor bana sende de esinde de hicbi problem yok desin icim rahat etsinnn ben bu dusuncelerin stresindeyim cunku icim rahatlarsa gerCekten rahat rahat beklicem bebisim ne zaman gelirseeeee :) o yuzden icim rahatlicagi icin cok mutluyymmmm ponjuKummmmmm
Yok bebekim yaaaa. Evham da var tabii ama ben zaman zaman cok uzun sureli ustunde durmadigim enfeksiyonlar gecirdim. Ona aklim takiliyor tuplerime zarar vermis olmasindan endise ediyorum esime de hic bakilmadi zatennn ya pojum benim tek derdim su doktor bana sende de esinde de hicbi problem yok desin icim rahat etsinnn ben bu dusuncelerin stresindeyim cunku icim rahatlarsa gerCekten rahat rahat beklicem bebisim ne zaman gelirseeeee :) o yuzden icim rahatlicagi icin cok mutluyymmmm ponjuKummmmmm
. Olabilir zaman zaman hepimiz kirilip uzulebiliriz konustum bizim topikle alakali bi durum yok ri gelmis zatenbir not yazmış bir daha girmem kadınlar kulübünden falanda ayrılıyorum periyide arayacağım demiş yüzüme gülenler arkamdan iş çevirmiş demiş o kadar millette sormuş hani ne oldu falan diye pat diye çıkmış cevap bile vermemiş
geldim yavrularım artık girmeme kararı almıstım birilerine cok fena kızdım bukadar sabırlı biri olan ben cıldırdım resmen offf neyse bebişlerime yazık yavrularım tutunduysa onlarında sinirleri tavan yapmasın
ben azıcık saf geliyorum herkesi kendim gibi dürüst yalandan uzak sanıyorum
allah iki yüzlü insanlarla karsılastırmasın
idilga aradıda dön topiğe baska yerlere girmezsin diye geldim ama hala sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?