Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

eee ben kaçayım bari o vakit süpürgem nerdeydi dur bulayım biniyim
ohhhh maşallah maşallah annesi

Son düzenleme:
Kizlarrrrr canlar bebiskolarrrr cok ozledim sizleriiiiii hala aileyle hasret gidermekteyimmm cok ozlemisiiimmmmM yigenimi seviyoruM surekli oyuncak bebek gibi oyle tatlikiiii severken hep dua ediyorm Allahim bizede nasip etsin diyeeee yarin donuyoruzzz persembe spermiogram ve rahim filmi heyecan ve korku karisik bendeeeeee gecmisi okuyamiorm yazmak bile cok zor ha gayret bin sayfa olmaya 9 kalmis :) kensdinize cok iyi bakin canlar kocaman opucullerRr

neyse ben çıkıyorum artık yarın bakarım ama her ne olduysada üzüldüm yani boş yere üzüldü heralde peri seni arayacakmış öyle duyduk
inşallah geri dönerrrrrrrrr
yavrummm ADDD ve topikteki herkesssssss kucak dolusu selamlar sevgiler addd sabah yalamıştı bende öpeyim baari hepinizi....
yalandığınıza göre temizsinizdir he heeeee .......

biz de seni özledik kara böcüükk
bence film çektirme ama senin için durmaz evhamlı cincoşşsun çünkü :)
hasretle bekliyoz yawrım
öpenziii

Sevvale mi nolmussss? Anlamadim?

bir not yazmış bir daha girmem kadınlar kulübünden falanda ayrılıyorum periyide arayacağım demiş yüzüme gülenler arkamdan iş çevirmiş demiş o kadar millette sormuş hani ne oldu falan diye pat diye çıkmış cevap bile vermemiş

biz de seni özledik kara böcüükk
bence film çektirme ama senin için durmaz evhamlı cincoşşsun çünkü :)
hasretle bekliyoz yawrım
öpenziii

Yok bebekim yaaaa. Evham da var tabii ama ben zaman zaman cok uzun sureli ustunde durmadigim enfeksiyonlar gecirdim. Ona aklim takiliyor tuplerime zarar vermis olmasindan endise ediyorum esime de hic bakilmadi zatennn ya pojum benim tek derdim su doktor bana sende de esinde de hicbi problem yok desin icim rahat etsinnn ben bu dusuncelerin stresindeyim cunku icim rahatlarsa gerCekten rahat rahat beklicem bebisim ne zaman gelirseeeee :) o yuzden icim rahatlicagi icin cok mutluyymmmm ponjuKummmmmm

perimm yaa ben seni cok iyi anlıyorummm :)) bende eşimde tüm testleri yaptırdık,cok sükürr sıkıntı yokk ama sadece ben rahim filmi cekilmedim suan hep o aklımdaaa.. yaa sorun ordaysa diyormm allah korusunnn,inşallahh gerek kalmazz,inşallahh sendede bişe cıkmazzz,tertemizdir herseyyy

umarım hiçbişeyiniz çıkmaz bebişim
herşeyin bi zamanı var elbet
no stresss yessss bebişşşkoooooooo hihohaaayyyyttt

. Olabilir zaman zaman hepimiz kirilip uzulebiliriz konustum bizim topikle alakali bi durum yok ri gelmis zaten

geldim yavrularım artık girmeme kararı almıstım birilerine cok fena kızdım bukadar sabırlı biri olan ben cıldırdım resmen offf neyse bebişlerime yazık yavrularım tutunduysa onlarında sinirleri tavan yapmasın

ben azıcık saf geliyorum herkesi kendim gibi dürüst yalandan uzak sanıyorum

allah iki yüzlü insanlarla karsılastırmasın

idilga aradıda dön topiğe baska yerlere girmezsin diye geldim ama hala sinirliyim

Yalancılık; meslek dalı olarak ilan edilmeli artık, çünkü çok fazla ustası var...

Ekmeğim, aşım helal olsun yiyene, içene. Ama hakkım helal değil ; dost gibi görünüp kuyumu eşene ..!

Son düzenleme:

bebişlerini düşün üzme kendini tatlım
kimler sinirlendirdi seni böylee,bizden birileri olamaz

PERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ KARABÖCÜK NE YAPAN SEN ANANIN YANIDA OHHHHHHHHHHHHHH MEAŞALLAH degmesinnnnnnnnnnn ye iç gez toz tey tey tey
bende ayın 14üne anamın yanına gidyam k.maraşa nasipse 1 hafta yogum ohhhhhhhhhhhhh naynininiiiiii naynininiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sevval salla yavrum seni üzeni düşünme ki kendini önemli sanmasın boşverrrrrrrrr sen ikizlere odaklan gerisi yalan yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…