Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Endosummmmm ya cogunlukla cikmior bisi ama benim suphelerim var enfeksiyon olayindan dolayiiii Aklimdaki soru isaretleri beni strese sokannnn o kadar rahatlicamki Bisi ciksada cikmasadaaA belirsizlik cok kotu gercektennn. Insallah dedigin gbidir bitaNemmmmm

mööööööööööööööööööööööööööööcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yazınsana lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne okuyonuz sanki fransızca yazıyoooooooooooooooo kaç kere okuyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ben önce ingilizceye çeviriyam, sonra okiyaam

inşallahhhh bebeimmm inşallahhh dualarımm seninleeeee..aklındakilerr gitsinnn cekill bebişimmmmmmmmmm..hayırlısıylaa bişecik cıkmazzz..

bana embriyologum embriyolarımın blastosist oldugunu soyledı arastırdım hücre sayısı 60�dan daha fazla olan embriyolarmıs.

amannnn ne kadar zor gun beklemek dua edin benim içinnnnnnn

bana embriyologum embriyolarımın blastosist oldugunu soyledı arastırdım hücre sayısı 60�dan daha fazla olan embriyolarmıs.

amannnn ne kadar zor gun beklemek dua edin benim içinnnnnnn

inşallah bebişlerinn sana sımsıkı tutunurlar canmmmm sevvalimm..allahın izniylee dua ediyorum senin içinn..

evet canımmmm bakalım haftaya bugun haberı almıs olucaz ınsallahhhhhhhhhhhh

aaaaaaaaaa az kalmış hadi bakem hayırlısı rabbim inş.tez vakitte saglıkla sıhhatle mutlulukla kavuştursun seni ikizlerineee hadi inş.13 ünde dgilmiydi sevval yanlışmı hatırlıyom acepppppppppp ?????????????????

13unde yaptırmıam kıııııııı 12sınde vercem kan ama bugun kasıklarıma cok sancı gırıyor aksamda sırtım cok agrıdı zor uyudum

13unde yaptırmıam kıııııııı 12sınde vercem kan ama bugun kasıklarıma cok sancı gırıyor aksamda sırtım cok agrıdı zor uyudum

HAAAAAAAAAAA OK TATLIM OHHHHHH MEAŞALLAH ÇOK GÜZEL BELİRTİLER HADİ İNŞ.ALLAHIM DUY SESİMİZİ YARRABBİM İNŞ.HAYIRLISIYLA degmesin olacak bu defaaa tuutuuttuu bu tuutttuuu siz bunu başardınız gülistannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaptık ama olduuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…