- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.921
perimm yaa ben seni cok iyi anlıyorummm :)) bende eşimde tüm testleri yaptırdık,cok sükürr sıkıntı yokk ama sadece ben rahim filmi cekilmedim suan hep o aklımdaaa..yaa sorun ordaysa diyormm allah korusunnn,inşallahh gerek kalmazz,inşallahh sendede bişe cıkmazzz,tertemizdir herseyyy
mööööööööööööööööööööööööööööcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yazınsana lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne okuyonuz sanki fransızca yazıyoooooooooooooooo kaç kere okuyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ben önce ingilizceye çeviriyam, sonra okiyaam
senin beeeeeeeeeeeee teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa seviyesiz sen yapan sen senden erşeyi beklerim ben beyaaaaa ecnebiiiiiiiiiiiiiii seniiiiiiiiiiiiiiii
avrupalıyııız yawrııımm ecnebilikk var accık
akiki romanız be yaaa
avrupalı görmesek yedik asıl avrupalı benim beyaaaaaaaaaaa maraş-elbistan ordan hopppppppppp suriyeeeeeeeeeeeeeee
Endosummmmm ya cogunlukla cikmior bisi ama benim suphelerim var enfeksiyon olayindan dolayiiii Aklimdaki soru isaretleri beni strese sokannnn o kadar rahatlicamki Bisi ciksada cikmasadaaA belirsizlik cok kotu gercektennn. Insallah dedigin gbidir bitaNemmmmm
bana embriyologum embriyolarımın blastosist oldugunu soyledı arastırdım hücre sayısı 60�dan daha fazla olan embriyolarmıs.
amannnn ne kadar zor gun beklemek dua edin benim içinnnnnnn
bana embriyologum embriyolarımın blastosist oldugunu soyledı arastırdım hücre sayısı 60�dan daha fazla olan embriyolarmıs.
amannnn ne kadar zor gun beklemek dua edin benim içinnnnnnn
bu iyi bişey sanırm
hayırlısıyla ikizlerin seninle olsun ŞEVVALim
evet canımmmm bakalım haftaya bugun haberı almıs olucaz ınsallahhhhhhhhhhhh
13unde yaptırmıam kıııııııı 12sınde vercem kan ama bugun kasıklarıma cok sancı gırıyor aksamda sırtım cok agrıdı zor uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?