Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kuzularrr ben cıkıyorummm bugünüde bitirdikk cok sükürr allahaa..hepnizi kocaman öpüyorummm yeni hamiş haberleri almayı nasip etsin allahım bizee inşallahhh

Nasılsınız minnoşlar,

Uzun süredir giremiyordum fakat vakit buldukça sık sık ilk sayfadaki güncellemeleri takip ediyordum =)

Bugün hamiş olduğumu öğrendim. Allah herkese nasip etsin inşallah.

Geçen aylardan farklı olarak adetten 3 gün sonra gün aşırı ilişki denedik. 2 gün önce adet günümdü. Dün akşam idrar testlerinde çook silik çizgi gördüm. (3 farklı test markasını kullandım) Miratech,Laboquick ve Labmen. Miratech'te çoook silik çizgi çıktı, Loboquick'te de çizgi çok zor seçiliyordu fakat Labmen'de ikinci çizgiyi vakit geçtikçe çok net gördüm. Fikir olması açısından yazdım.Bu arada imkanım olursa resimlerini yüklerim.

Havalar nasıl olursa olsun göbüşlerinize bebiş dolsun, öpüldünüz bebişler :=)

Canım ilk kutlayan ben olayım.Tebrik ederim çok sevindim.
Halayı başlatıyorum kızlarrrr...

Yukarıdaki resimde yer alan yukarıdaki test Miratech. Dün akşam yaptım (Adet gününü bir gün geçtikten sonra)
Yukarıdaki resimde yer alan aşağıda daha belirgin olan test Labmen. Dün akşam yaptım (Adet gününü bir gün geçtikten sonra)

Yukarıdaki resimde yer alan yukarıdaki test Laboquick. Bugün sabah yani adet tarihini 2 gün geçince yaptım. (Adet gününü iki gün geçtikten sonra)

Ve bugün yani adet tarihini iki gün sonra ölçtürdüğüm kandaki Betahcg değerim 141,78 çıktı.

Herkese bol bebişli günler

slm kızlar 2 gündür netim yoktu raporluyum evde yatıyorum çünki kanamam var bebeişim duruyomu onu bile bilmiyorum dr sadece evde yatacaksın yapacak başka bişey yok dedi adette olmuş olabilirsin diyo benim mantığım almıyo ya bu ne sinirlerim bozuldu resmen yatıyorum öle evde bebiş gittimi gitmedimi onu bile bilmiyorum yalnız dimp adlı arkadaş idrar test snuçlarını paylaşmış benim beta hcg 30 ken bile daha koyuydu.. cumartesi test yaptığımı yazmıştım hemmen kırmızı çıktı çok mutlu oldum ama dün kanamam başlayınca korktum.. adet gibi değil sadece wc ye gidince akıyo o kadar akıl verin kızlar ne yapayım bugün kanamaya rağmen test yaptım umut işte gitmemiştir diye silik 2. çizgi çıktı yine ama hafta sonu yaptığıma göre rengi açılmıştı gidiyo sanırım bebeeğim ve ben sadece bekliyorum

tebrik ediyorum canım rabbim tüm uzuvları tam ve sağlam bedeni kusursuz ve düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı vede hayırlı uzun ömürlü bir evlat olarak kucağına verir inşallah senle birlikte tüm bebiş isteyen anne adaylarına vede hamişlere ve tabi bana da diyorum çünki şuan bebişim duruyomu bilmiyorum ama senin adına çok sevindim senin için haydeeee :119: :119: :119:

canım ya çok üzüldüm umarım düşündüğün gibi değildir

AYYYYY çokk sevindimmmmm resmennnnn LEVEL 2 ye çok az kaldııı kızlarr resmenn hamiş doluuu oldu topiğmizzz maşallahh maşallahhhhhh
hamişlerrrrrrr inşallahh hayırlısıylaa kucaklarınıza alın bebişleriniziiii ve bizede dua etmeyii unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahımıza binn şükürr hepimizz başarıcaz allahın izniyleeee birlikteliğimizin enerjisiylee 8su halee bakk sankii kocişlerin payı yokk gibi:))))))
şimdiiiii yeni hamişimizzzzzz içinnnnnn yeni gelecek tüğmmmmmmm ugur böcüklerimizz içinn ve biz hamişliği bekleyenlerr için gelsinn bu halayyyyyyyyyy

yettttyetteyyteyyyyyyyyyyyyyyyyyy

herkesiii öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuckssssssssssssssssssss

tebrikler canım allah sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin ....

Amin canım. Son 3 aydır sunu öğrendim. Kendinizi ne kadar sıkıp strese sokarsanız istediğiniz şeyler olmuyor. Bazı şeylerin hayırlısıyla olması için serbest bırakmak gerekiyor. Biliyorum söylemesi kolay ama uygulayınca güzel sonuçlar görmeye başladım.

Umarım senin bebişin de seninledir ve sağlıcakla kavuşursun

mayyyssttrroooo
napıyosun datlum,var mı bişiiler

bonjuruummm maystroo benmi oluyorummmmm
bende henüz bişi yok yarın batasıca günüm..ama kocam halvet haftasında yoktu yine...yımırtlama gününden epeyce biönceye denk geldi..kısmet artık...
kafama koydum aşılama yaptırcam....

yaaa çook sevindiiimmmmmmmmm...Allah tamamına erdirsiinn nurtopu gibi al kucağına inşallaahhhh....

haydi halayaaaa...

birgün kendim içinde halay çekmek istiyoruummmm......

şu babalar gününde kocalarımızı, dede olmayı bekleyen babalarımızı sevindirsek ne güzel olurduu...

tebrik ederim canım çok sevindim inşallah bu haberi yakın zamanda hepimiz alırız acaba belirtiler neydi sende

gelmedi henüz ama belim arada çok ağrıyo geldi diye kontrol ediyorum gelmiyo yarın okuldan gelene kadar gelmezse test yapcağım dua edin ne olur çünkü bugün 35 yarın 36 oluyo bu ay hamile değilsem bi terslik var

oyy inşallah bebek vardıırrr...iyi düşün iyi olsun...streste geciktiriyo unutma canım..halayını çekeriz yarın belkide..

canım korkma allahım korur bebişimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…