- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.961
inşallah canım ama bizde son 11 gündür misafir var yani çalışma olamadı misafirin geldiği günden beri de göğsüm ağrıyo
11 gün önce yımırtlamaya denk gelmiş olabilir ama...gerçi aynı durum bende de var..ama benim düzenli adetim 30 gün..gecikme olmaz genelde..
yani 35 gün filan hiç olmadı..göğüs ağrımda var yanlardan..ihtimal yok gibi bişi..ama işte umut..
yarın da olmazsan ve çizgi filan da çıkmazsa doktora git geciktirmeden canımcım acabalar iyice basıyo insanı...ben öyle prolaktinimi zıplattım...
kız senin de yarın önemli gün benim adet belirtilerim yoğun ben olmasam bile inşallah senden güzel haberler alırız
haklısın canım ama doktora gitmeye de vaktim yok bi de korunmasız bir yıl olmayınca bebek için muayene etmezlermiş
canımcım bende ihtimal %2 filan olursa mucize olur...belirtiler adet belirtisii....halvet haftası yoktu kocam( adetin 8. günü oldu yani en son...
gelecek aya denk getirebilirsek aşılama olcak...
hayırlı olsun canım hadi biz de uyuyalım görüşürüz iyi geceler
ben 19 yaşındayım. sevgilimle 26 gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. tam olarak öylede sayılmaz vajinal bölgeme hiç boşalmadı ama onun organı benimkine deydi fark edince hemen çektik. bu olaydan iki hafta sonra olmam gereken günde adet oldum her zaman olduğu gibi oldu. fakat göğüslerim de büyüme var özellikle sol göğsüm de bazende kendimi kasınca kasıklarımda kasılma hissediyorum. bugün eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı. biri bana yardımcı olsun lütfen !
canımmm gözün aydın,sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhhhhhNasılsınız minnoşlar,
Uzun süredir giremiyordum fakat vakit buldukça sık sık ilk sayfadaki güncellemeleri takip ediyordum =)
Bugün hamiş olduğumu öğrendim. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Geçen aylardan farklı olarak adetten 3 gün sonra gün aşırı ilişki denedik. 2 gün önce adet günümdü. Dün akşam idrar testlerinde çook silik çizgi gördüm. (3 farklı test markasını kullandım) Miratech,Laboquick ve Labmen. Miratech'te çoook silik çizgi çıktı, Loboquick'te de çizgi çok zor seçiliyordu fakat Labmen'de ikinci çizgiyi vakit geçtikçe çok net gördüm. Fikir olması açısından yazdım.Bu arada imkanım olursa resimlerini yüklerim.
Havalar nasıl olursa olsun göbüşlerinize bebiş dolsun, öpüldünüz bebişler :=)
asoscumm canım benim bide başka doktora görünsen daha ii olmaz mı?inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursun minnoşuna,Rabbim hayırlısını versin öyle dua et her zamanslm kızlar 2 gündür netim yoktu raporluyum evde yatıyorum çünki kanamam varbebeişim duruyomu onu bile bilmiyorum dr sadece evde yatacaksın yapacak başka bişey yok dedi adette olmuş olabilirsin diyo benim mantığım almıyo ya bu ne sinirlerim bozuldu resmen yatıyorum öle evde bebiş gittimi gitmedimi onu bile bilmiyorum yalnız dimp adlı arkadaş idrar test snuçlarını paylaşmış benim beta hcg 30 ken bile daha koyuydu.. cumartesi test yaptığımı yazmıştım hemmen kırmızı çıktı çok mutlu oldum ama dün kanamam başlayınca korktum.. adet gibi değil sadece wc ye gidince akıyo o kadar akıl verin kızlar ne yapayım bugün kanamaya rağmen test yaptım umut işte gitmemiştir diye silik 2. çizgi çıktı yine ama hafta sonu yaptığıma göre rengi açılmıştı gidiyo sanırım bebeeğim ve ben sadece bekliyorum
canımmm gözün aydın,sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhhhhh
asoscumm canım benim bide başka doktora görünsen daha ii olmaz mı?inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursun minnoşuna,Rabbim hayırlısını versin öyle dua et her zaman
günaydınnnn kızlaaarrrrrrrr,gördüm ki zeytoşum kızmış yine bize.canımm inan hiçbirimizin kötü bi niyeti yok sadece dalgınlıktan aklımızdan çıkabiliyo.Allah biliyo bütün hamişlerimize dua ederim sağlıkla gelsin bebişleriniz die.kafana takıp üzme kendini nolur çok seviorum ben hepiniziiiiiii
canım ya ben bir ilçedeyim burda ve başka dr yok en yakın ilçe 45 dk arabamız var ama kanamalı bir şekilde yolculuk etmek yasak onuda önceki gebeliğimden biliyorumyarın tekrar gitcem neymiş durumum bakalım bebiş düşmüşmü adetmi olmuşum bebiş duruyomuymus ? yoksa öle yani
canım ya ben bir ilçedeyim burda ve başka dr yok en yakın ilçe 45 dk arabamız var ama kanamalı bir şekilde yolculuk etmek yasak onuda önceki gebeliğimden biliyorumyarın tekrar gitcem neymiş durumum bakalım bebiş düşmüşmü adetmi olmuşum bebiş duruyomuymus ? yoksa öle yani
İnsallah bebek seninledir tatlım hep dinlen hiç kalkma yerinden senin doktora da cok kızdım bi test yapsa ölmezdi insanı o kadar soru isaretiyle günlerce bekletiyor gicik
HAMINIZA GÜNAYDIN DİYORUM ,
19asos03 CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AMA BEN BİŞEYİ ANLAMADIM NASIL YANİ DÜŞÜK YAPIYOSAN YANİ DÜŞÜK TEHLİKEN VARSA BİLDİGİM KADARIYLA PROGESTERON HAPINI YADA İGNESİNİ YAPIYOLAR SEN NASIL BİR DR GİTTİN Kİ SANA SADECE EVDE YAT DEDİ KOYU KIRMIZI KANAMAN VARSA BENCE EN ACİLİNDEN TEKRAR TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR HASTANEYE GİT BU İŞLER BEKLEMEYLE OLMAZ BİRAZ UZAK HASTANE YAZMIŞSIN AMA NEYİ BEKLEDİGİNİ BİLMEDEN BEKLEMEK ZOR TEKRAr çok geçmiş olsun ALLAHIM ŞİFALAR VERSİN..
dimplevenom CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM ALLAHIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI DA NASİP EDER İNŞ.HAİD BAKALIM AL BU DA HALAYINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN TEY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?