Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
inşallah canım ama bizde son 11 gündür misafir var yani çalışma olamadı misafirin geldiği günden beri de göğsüm ağrıyo

11 gün önce yımırtlamaya denk gelmiş olabilir ama...gerçi aynı durum bende de var..ama benim düzenli adetim 30 gün..gecikme olmaz genelde..
yani 35 gün filan hiç olmadı..göğüs ağrımda var yanlardan..ihtimal yok gibi bişi..ama işte umut..

yarın da olmazsan ve çizgi filan da çıkmazsa doktora git geciktirmeden canımcım acabalar iyice basıyo insanı...ben öyle prolaktinimi zıplattım...

haklısın canım ama doktora gitmeye de vaktim yok bi de korunmasız bir yıl olmayınca bebek için muayene etmezlermiş

kız senin de yarın önemli gün benim adet belirtilerim yoğun ben olmasam bile inşallah senden güzel haberler alırız

kız senin de yarın önemli gün benim adet belirtilerim yoğun ben olmasam bile inşallah senden güzel haberler alırız

canımcım bende ihtimal %2 filan olursa mucize olur...belirtiler adet belirtisii....halvet haftası yoktu kocam ( adetin 8. günü oldu yani en son...

gelecek aya denk getirebilirsek aşılama olcak...

haklısın canım ama doktora gitmeye de vaktim yok bi de korunmasız bir yıl olmayınca bebek için muayene etmezlermiş

yaa nerden bilecekler bisene oldu de...sen genel muayeneye git hatta önce kan testi yaptır ihtimal düşükte olsa olabilir...gebelik yoksa doktor ilaç verir adet için muhtemelen...

ben 19 yaşındayım. sevgilimle 26 gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. tam olarak öylede sayılmaz vajinal bölgeme hiç boşalmadı ama onun organı benimkine deydi fark edince hemen çektik. bu olaydan iki hafta sonra olmam gereken günde adet oldum her zaman olduğu gibi oldu. fakat göğüslerim de büyüme var özellikle sol göğsüm de bazende kendimi kasınca kasıklarımda kasılma hissediyorum. bugün eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı. biri bana yardımcı olsun lütfen !

Haydar hoca cevabı verelimm sanaa:)) hamişş deilsinnnnnnnnnnnn bizimlede deilsinnnnn :)) ilerde hamile kalmak için çırpınırken bugununu hatırlar gülersin cnmcm :))) yazık yorulan üzülen korkan ruhuna ve kullanılan bedenine ...............

muckssss..

günaydın günaydın herkese hepimize... :119: :119: mutlu olmaya çalışıyorum ben sadece vede iyi düşünmeye herşeyin hayırlısı kocaman mutlu umutlu vede bol bebişli günler olsun hepimize

canımmm gözün aydın,sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhhhhh
asoscumm canım benim bide başka doktora görünsen daha ii olmaz mı?inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursun minnoşuna,Rabbim hayırlısını versin öyle dua et her zaman

günaydınnnn kızlaaarrrrrrrr,gördüm ki zeytoşum kızmış yine bize.canımm inan hiçbirimizin kötü bi niyeti yok sadece dalgınlıktan aklımızdan çıkabiliyo.Allah biliyo bütün hamişlerimize dua ederim sağlıkla gelsin bebişleriniz die.kafana takıp üzme kendini nolur çok seviorum ben hepiniziiiiiii

canım ya ben bir ilçedeyim burda ve başka dr yok en yakın ilçe 45 dk arabamız var ama kanamalı bir şekilde yolculuk etmek yasak onuda önceki gebeliğimden biliyorum yarın tekrar gitcem neymiş durumum bakalım bebiş düşmüşmü adetmi olmuşum bebiş duruyomuymus ? yoksa öle yani

anladım canımm hayırlısı olsun,dualarım seninle

İnsallah bebek seninledir tatlım hep dinlen hiç kalkma yerinden senin doktora da cok kızdım bi test yapsa ölmezdi insanı o kadar soru isaretiyle günlerce bekletiyor gicik

İnsallah bebek seninledir tatlım hep dinlen hiç kalkma yerinden senin doktora da cok kızdım bi test yapsa ölmezdi insanı o kadar soru isaretiyle günlerce bekletiyor gicik

aynen öyle 3 gündür bekliyorum test yapsa beta hcg düşmüş bebekte düşüyo dese anlıycam zatençok erken öğrendim ve geçen ayın 4 ünde oldum bu ayın 4 ünde kanamam oldu bana hem hamilesin diyo hem adet olmuş olabilirsin yada gebelik kanamasıdır diyo ben anlamadım gitti neyim ben rapor aldım aile hekimliğinden yatıyorum
yarın belli olur yarın bi gidip test vercem bakalım hayırlısı düşük yapsam bile adetle atarmışım zaten henüz kese yi görememiştik.. ne düşüneceğimi şaşırdım hayırlısı ne diyelim dua edin kızlar

Allah yardım etsin canım iyi duşun iyi olsun yarın gelince bize de söyle mutlaka sonucu

HAMINIZA GÜNAYDIN DİYORUM ,

19asos03 CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AMA BEN BİŞEYİ ANLAMADIM NASIL YANİ DÜŞÜK YAPIYOSAN YANİ DÜŞÜK TEHLİKEN VARSA BİLDİGİM KADARIYLA PROGESTERON HAPINI YADA İGNESİNİ YAPIYOLAR SEN NASIL BİR DR GİTTİN Kİ SANA SADECE EVDE YAT DEDİ KOYU KIRMIZI KANAMAN VARSA BENCE EN ACİLİNDEN TEKRAR TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR HASTANEYE GİT BU İŞLER BEKLEMEYLE OLMAZ BİRAZ UZAK HASTANE YAZMIŞSIN AMA NEYİ BEKLEDİGİNİ BİLMEDEN BEKLEMEK ZOR TEKRAr çok geçmiş olsun ALLAHIM ŞİFALAR VERSİN..

dimplevenom CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM ALLAHIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI DA NASİP EDER İNŞ.HAİD BAKALIM AL BU DA HALAYINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN TEY

canım benim progestan kullanmam şart zaten neden vermedi anlamadım hastane uzak değil hemen karşımda ama dr a söledim vermek için biraz daha bekleyelim dedi kimyasal gebelik olduğunu düşündü sanırım ve 15 yıldır adet oluyorum hiç bu kadar az olduğunu görmemiştim sadece wc ye oturduğumda odal 6 7 damla ççok değil ama sanki bu sabah biraz arttı gibi yatarken falan kanamam olmuyo öle korkuyorum neyapmam lazım bilmiyorum dr komşum bide ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…