- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.981
Nasılsınız minnoşlar,
Uzun süredir giremiyordum fakat vakit buldukça sık sık ilk sayfadaki güncellemeleri takip ediyordum =)
Bugün hamiş olduğumu öğrendim. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Geçen aylardan farklı olarak adetten 3 gün sonra gün aşırı ilişki denedik. 2 gün önce adet günümdü. Dün akşam idrar testlerinde çook silik çizgi gördüm. (3 farklı test markasını kullandım) Miratech,Laboquick ve Labmen. Miratech'te çoook silik çizgi çıktı, Loboquick'te de çizgi çok zor seçiliyordu fakat Labmen'de ikinci çizgiyi vakit geçtikçe çok net gördüm. Fikir olması açısından yazdım.Bu arada imkanım olursa resimlerini yüklerim.
Havalar nasıl olursa olsun göbüşlerinize bebiş dolsun, öpüldünüz bebişler :=)
slm kızlar 2 gündür netim yoktu raporluyum evde yatıyorum çünki kanamam varbebeişim duruyomu onu bile bilmiyorum dr sadece evde yatacaksın yapacak başka bişey yok dedi adette olmuş olabilirsin diyo benim mantığım almıyo ya bu ne sinirlerim bozuldu resmen yatıyorum öle evde bebiş gittimi gitmedimi onu bile bilmiyorum yalnız dimp adlı arkadaş idrar test snuçlarını paylaşmış benim beta hcg 30 ken bile daha koyuydu.. cumartesi test yaptığımı yazmıştım hemmen kırmızı çıktı çok mutlu oldum ama dün kanamam başlayınca korktum.. adet gibi değil sadece wc ye gidince akıyo o kadar akıl verin kızlar ne yapayım bugün kanamaya rağmen test yaptım umut işte gitmemiştir diye silik 2. çizgi çıktı yine ama hafta sonu yaptığıma göre rengi açılmıştı gidiyo sanırım bebeeğim ve ben sadece bekliyorum
canım benim progestan kullanmam şart zaten neden vermedi anlamadım hastane uzak değil hemen karşımda ama dr a söledim vermek için biraz daha bekleyelim dedi kimyasal gebelik olduğunu düşündü sanırım ve 15 yıldır adet oluyorum hiç bu kadar az olduğunu görmemiştim sadece wc ye oturduğumda odal 6 7 damla ççok değil ama sanki bu sabah biraz arttı gibi yatarken falan kanamam olmuyo öle korkuyorum neyapmam lazım bilmiyorum dr komşum bide ya
Nasılsınız minnoşlar,
Uzun süredir giremiyordum fakat vakit buldukça sık sık ilk sayfadaki güncellemeleri takip ediyordum =)
Bugün hamiş olduğumu öğrendim. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Geçen aylardan farklı olarak adetten 3 gün sonra gün aşırı ilişki denedik. 2 gün önce adet günümdü. Dün akşam idrar testlerinde çook silik çizgi gördüm. (3 farklı test markasını kullandım) Miratech,Laboquick ve Labmen. Miratech'te çoook silik çizgi çıktı, Loboquick'te de çizgi çok zor seçiliyordu fakat Labmen'de ikinci çizgiyi vakit geçtikçe çok net gördüm. Fikir olması açısından yazdım.Bu arada imkanım olursa resimlerini yüklerim.
Havalar nasıl olursa olsun göbüşlerinize bebiş dolsun, öpüldünüz bebişler :=)
hımmm panik yapma canım sen eşini ara arabamız var demişsin arabanın arkasına uzanarak o 45 dk yere git ve tam teşekküllü bir hastanede muayneni ol kafandaki bütün soruları dr sor belki gözetim altında tutacak seni nebilim belki igne ilaç vs verecek benim bildigim yanılıyorda olabilirm nolur yanlış anlama kırmızı kan gördügünde vakit kaybetmeden dr görünmektir çünkü bir gebelikte en riskli şey kırmızı şekilinde gelen kanamadır
burda vitaminc arkadaşımızda öyle anlattmıştı canım ama en önemlisi sakın ol inş.bebişin sana naz yapıyodur ve inş.seninledir canım...
canımmmm çok üzüldüm başınız sağolsun,Allahım sizlere uzun hayırlı ömürler nasip etsin inşallahkızlarr günaydınnn
dün giremedimm dedemi kaybettikk..bizde yatıyordu agır hastaydıı...
sabah gittim serumu hiç gitmemişşş.anneme dedim artık bünyesi serumuda almıyoo cok kötüü dedimm.annem bir gittikiiiii................
neysee iştee.
Allahh tüm hastalara aci lll şifa versin..
zeytinimm küsmee tatlımm aklımdydında giremedm işte malum,ama cok svndimm canımm bebişiinn iyi olmasınaaa..
pojoummmmmmmmmmmm
esinimmmmmmmmmmmmmm
perdgnımmmmmmmmmmmmmmm
penderimmmmmmmmmmmmm
adoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
adını sayamdgımm diğer arkdslarımmmm
hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr günaydınnn
sabah gittim serumu hiç gitmemişşş.anneme dedim artık bünyesi serumuda almıyoo cok kötüü dedimm.annem bir gittikiiiii................
neysee iştee.
zeytinimm küsmee tatlımm aklımdydında giremedm işte malum,ama cok svndimm canımm bebişiinn iyi olmasınaaa..
pojoummmmmmmmmmmm
esinimmmmmmmmmmmmmm
perdgnımmmmmmmmmmmmmmm
penderimmmmmmmmmmmmm
Basınız sagolsun canım biliyorum zor olacak ama bu süreçte kendine dikkat etmelisin cok ayakta kalma sürekli otur sonra bide senin için üzülmesin annenler bebikimmkızlarr günaydınnn
neysee iştee.
pojoummmmmmmmmmmm
esinimmmmmmmmmmmmmm
perdgnımmmmmmmmmmmmmmm
penderimmmmmmmmmmmmm
Bu arada sayfa 1000 olmuş totem yapıyorum bu sayfaya yazan bütün kızlar bu ay anne olacak hadi sayı gorelim
gittim kızlar sağ yumurtalığın progesteron hormonu salgılıyo şuanda dedi bebek oluştuktan sonra bebeğin bi organı salgılayacak diyo kızlar ayrıca benim çift rahimim var bebek geçen sefer sağ rahimde yerleşti ve kanayan sol rahimdi bebek hiç etkilenmemiş demişti dr .. şuanda hormonu salgılayan sağ yumurtalık ve kanayan hangi rahim henüz göremedik eve geldim idrara sıkışıp geri gidicem ve bide beta hcg istedi tekrar . kanama düşüğün habercisidir yapıcak pek bişey yok dedi progestan verin dedim verelim onu kullan ama kanamanı azaltır sadece dedi.. çıldırıcam bu yazdıkarımdan ne anladınız ıslar sağ yumurtalığın progesteron hormonu salgılaması ne demekkkkolmadı yarın ilddeki hastaneye giderim dua edin geri gidicem 11 buçuğu geçerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?