Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canımmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnnnn şubat annişi olacak kızzzz heralde haydi hayırlısı bakalım tatlımmmmmmmmm
yerim senide bebişinde çıtır çıtır Allah kucağına almayı nasip etsin canımmmmmmmmm
herşey gönlünce olsunnnnnnnn şimdi kese görme zamanı haydi hayırlısı al bakalım bir halayda bendennnnnnn

Canım dikkat et ve bir an önce bence başka bir doktora görün.Okadar düşük tehlikesi olupta ilaç kullanan kişi var.Sadece yatmayla olacak iş değil çünkü.Allah ım yar ve yardımcın olsun.İnşallah korktuğumuza uğratmasın Allah ım....

hımmm panik yapma canım sen eşini ara arabamız var demişsin arabanın arkasına uzanarak o 45 dk yere git ve tam teşekküllü bir hastanede muayneni ol kafandaki bütün soruları dr sor belki gözetim altında tutacak seni nebilim belki igne ilaç vs verecek benim bildigim yanılıyorda olabilirm nolur yanlış anlama kırmızı kan gördügünde vakit kaybetmeden dr görünmektir çünkü bir gebelikte en riskli şey kırmızı şekilinde gelen kanamadır
burda vitaminc arkadaşımızda öyle anlattmıştı canım ama en önemlisi sakın ol inş.bebişin sana naz yapıyodur ve inş.seninledir canım...

Hayırlı olsun canım benim.Allah tamamına erdirsin.Darısı da diğer güzel anne adaylarına inşallah...

dimplevenom tebrik ederiim datlumm,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiinnn inşaalllahhh
hayde bakeeeemmm ooooohhhhhh
amaaann

çocuun adını kendin gibi zor bişe koyma heeee

öyle olmasını isterdim ama umudumu kestim bile ilk başta pembemsiydi şimdi koyu kırmızı ve yoğun dr la aynı dili konuşamamak ne kadar kötü neyse ben gideyim hastaneye bakalım ne diyecek kanamam artacak ayakta kalınca diye korkuyorum dua edin

canım benim,bence de bekleme tatlım
atlayın arabanıza gidin hastaneye,Allah korusun sana da bir zararı olabilir
böyle beklemek daha zor,inşaallah bebişin seninledir

kızlarr günaydınnn
dün giremedimm dedemi kaybettikk..bizde yatıyordu agır hastaydıı...
sabah gittim serumu hiç gitmemişşş.anneme dedim artık bünyesi serumuda almıyoo cok kötüü dedimm.annem bir gittikiiiii................

neysee iştee.
Allahh tüm hastalara aci lll şifa versin..

zeytinimm küsmee tatlımm aklımdydında giremedm işte malum,ama cok svndimm canımm bebişiinn iyi olmasınaaa..
pojoummmmmmmmmmmm
esinimmmmmmmmmmmmmm
perdgnımmmmmmmmmmmmmmm
penderimmmmmmmmmmmmm
adoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
adını sayamdgımm diğer arkdslarımmmm
hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmmm çok üzüldüm başınız sağolsun,Allahım sizlere uzun hayırlı ömürler nasip etsin inşallah

sen nasıl oldun vitoşummmmm kanaman ne durumda??

başınız sağolsun canım benim,Allahım sizlere uzun ömürler versin

Basınız sagolsun canım biliyorum zor olacak ama bu süreçte kendine dikkat etmelisin cok ayakta kalma sürekli otur sonra bide senin için üzülmesin annenler bebikimm

iyiyim ışılcımm bennn
sadece dün biraz üzüldümm iştee birde topraga gömülmesii vss de hep gittimm evde kalamam dedimm...genelde oturdum ama işte dışarı çıkınca yada az ayakta kalınca kahverengi lekelenmem oluyooo oda işte önceki kanmanın sonrasında gelen şey..
Okdr yanii
Allaha dua ettimm bol bolll
ben eminimm bu bebişşimm benmle olcakkkk
zaten olmıcaksaa bencee hiçbirsy engell olamazzzz..

Allahımm yardım etcekk ben inanıyorummm...

Hani bir sıra olurmuşş yaa heppp bizimkide o sıraya girdiii..
önce düğünüm oldu
sonra dedem öldüü
şimdidee bebişimm doğcakkk

bu sıraa bazen değişir ama hep böyle gidermiş yaaaa

Bu arada sayfa 1000 olmuş totem yapıyorum bu sayfaya yazan bütün kızlar bu ay anne olacak hadi sayı gorelim

gittim kızlar sağ yumurtalığın progesteron hormonu salgılıyo şuanda dedi bebek oluştuktan sonra bebeğin bi organı salgılayacak diyo kızlar ayrıca benim çift rahimim var bebek geçen sefer sağ rahimde yerleşti ve kanayan sol rahimdi bebek hiç etkilenmemiş demişti dr .. şuanda hormonu salgılayan sağ yumurtalık ve kanayan hangi rahim henüz göremedik eve geldim idrara sıkışıp geri gidicem ve bide beta hcg istedi tekrar . kanama düşüğün habercisidir yapıcak pek bişey yok dedi progestan verin dedim verelim onu kullan ama kanamanı azaltır sadece dedi.. çıldırıcam bu yazdıkarımdan ne anladınız ıslar sağ yumurtalığın progesteron hormonu salgılaması ne demekkkk olmadı yarın ilddeki hastaneye giderim dua edin geri gidicem 11 buçuğu geçerek

canım bende pek bişe anlamadım,sen ildeki hastaneye git bence tatlımmm Rabbim hayırlısını versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…