- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.001
canım bende pek bişe anlamadım,sen ildeki hastaneye git bence tatlımmm Rabbim hayırlısını versinn
gittim kızlar sağ yumurtalığın progesteron hormonu salgılıyo şuanda dedi bebek oluştuktan sonra bebeğin bi organı salgılayacak diyo kızlar ayrıca benim çift rahimim var bebek geçen sefer sağ rahimde yerleşti ve kanayan sol rahimdi bebek hiç etkilenmemiş demişti dr .. şuanda hormonu salgılayan sağ yumurtalık ve kanayan hangi rahim henüz göremedik eve geldim idrara sıkışıp geri gidicem ve bide beta hcg istedi tekrar . kanama düşüğün habercisidir yapıcak pek bişey yok dedi progestan verin dedim verelim onu kullan ama kanamanı azaltır sadece dedi.. çıldırıcam bu yazdıkarımdan ne anladınız ıslar sağ yumurtalığın progesteron hormonu salgılaması ne demekkkkolmadı yarın ilddeki hastaneye giderim dua edin geri gidicem 11 buçuğu geçerek
gittim kızlar sağ yumurtalığın progesteron hormonu salgılıyo şuanda dedi bebek oluştuktan sonra bebeğin bi organı salgılayacak diyo kızlar ayrıca benim çift rahimim var bebek geçen sefer sağ rahimde yerleşti ve kanayan sol rahimdi bebek hiç etkilenmemiş demişti dr .. şuanda hormonu salgılayan sağ yumurtalık ve kanayan hangi rahim henüz göremedik eve geldim idrara sıkışıp geri gidicem ve bide beta hcg istedi tekrar . kanama düşüğün habercisidir yapıcak pek bişey yok dedi progestan verin dedim verelim onu kullan ama kanamanı azaltır sadece dedi.. çıldırıcam bu yazdıkarımdan ne anladınız ıslar sağ yumurtalığın progesteron hormonu salgılaması ne demekkkkolmadı yarın ilddeki hastaneye giderim dua edin geri gidicem 11 buçuğu geçerek
kızlar adet olmaktan korkuyorum akşama doğru test yapcam ama aktı akacak gibi hissediyorum
Kış kış adet kış yallah adet yallah. Gelmesin 9 ay ins
dualarımız seninle canım
vitamin başınız sağ olsun rabbim sizlere güzel ömürler versin
deragun cum kaçgün geçti senin adetin rabbim gönlüne göre ama hayırlısını versin
genelde 34de oluyordum hipotorid ilacına başlayalı bi kere 35de olmuştum bugün 36
gittim kızlar sağ yumurtalığın progesteron hormonu salgılıyo şuanda dedi bebek oluştuktan sonra bebeğin bi organı salgılayacak diyo kızlar ayrıca benim çift rahimim var bebek geçen sefer sağ rahimde yerleşti ve kanayan sol rahimdi bebek hiç etkilenmemiş demişti dr .. şuanda hormonu salgılayan sağ yumurtalık ve kanayan hangi rahim henüz göremedik eve geldim idrara sıkışıp geri gidicem ve bide beta hcg istedi tekrar . Kanama düşüğün habercisidir yapıcak pek bişey yok dedi progestan verin dedim verelim onu kullan ama kanamanı azaltır sadece dedi.. çıldırıcam bu yazdıkarımdan ne anladınız ıslar sağ yumurtalığın progesteron hormonu salgılaması ne demekkkkolmadı yarın ilddeki hastaneye giderim dua edin geri gidicem 11 buçuğu geçerek
canım benim progestan kullanmam şart zaten neden vermedi anlamadım hastane uzak değil hemen karşımda ama dr a söledim vermek için biraz daha bekleyelim dedi kimyasal gebelik olduğunu düşündü sanırım ve 15 yıldır adet oluyorum hiç bu kadar az olduğunu görmemiştim sadece wc ye oturduğumda odal 6 7 damla ççok değil ama sanki bu sabah biraz arttı gibi yatarken falan kanamam olmuyo öle korkuyorum neyapmam lazım bilmiyorum dr komşum bide ya
oh hadi bakalım hayırlı haber inşallah ama sana bi test ismi vereyim hem 2 lira hem çok erken gösteriyo beta hcg 30 larda ancaydı pyro clinice onu dene bak diğerlerinde pek göremediğim halde ve ta kaç saat sonra çıkmıştı 2. çizgi bunda direk çıkıyo canım haberin olsun
oh hadi bakalım hayırlı haber inşallah ama sana bi test ismi vereyim hem 2 lira hem çok erken gösteriyo beta hcg 30 larda ancaydı pyro clinice onu dene bak diğerlerinde pek göremediğim halde ve ta kaç saat sonra çıkmıştı 2. çizgi bunda direk çıkıyo canım haberin olsun
36. günümdeyimm yaa demin tuvalete koştum sanki akacak gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?