Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

dualarımız seninle canım

vitamin başınız sağ olsun rabbim sizlere güzel ömürler versin

Bunlar bide doktor olacak hey Allahım sen söylemesen progesteron bile vermeyecek yaa. Sinir şey

genelde 34de oluyordum hipotorid ilacına başlayalı bi kere 35de olmuştum bugün 36

oh hadi bakalım hayırlı haber inşallah ama sana bi test ismi vereyim hem 2 lira hem çok erken gösteriyo beta hcg 30 larda ancaydı pyro clinice onu dene bak diğerlerinde pek göremediğim halde ve ta kaç saat sonra çıkmıştı 2. çizgi bunda direk çıkıyo canım haberin olsun

bu ne ya bu adam pratisyen hekim flan mı çift rahim olması bebege engel degil benim ablamdada vardı çift rahim ama iki tane çocugu var şimdi ne alaka sag yumurtalık progesteron salgılaması flan canım sen ildeki hastaneye git bence ama sen bilirsin hakkımızda hayırlısı olsun canım ...

canımbenim seni üzmek istemem ama bazı şeyleri anlaman açısından anlatacam benimde 2 ay önce bir düşüğüm oldu ama tabii ben test yapıyom yapıyom bir türlü koyulaşmıyor htaa bir başlık açtım burda neden koyulaşmıyor diye çünkü kızımda kopkoyu olmuştu zamanla adetim 10 gün geçti halen silik çizgi ve hatta bazı markalarda hiç çıkmıyordu bile sonra baktım kanama başladı o korkuyla soluğu doktorda aldım dedim böyle böle adetim 10 gün geçti ikinci çizgide hep silik çıkıyor dedim anlamadım bu arada sabahta kanama başladı dedim ultrasona aldı keseyi göremedim dedi bir kan testi yaptır dedi yaptırdım 10 çıktı ya daha çok yeni yada düşüyor dedi iki gün sonra tekrar yaptır dedi iki gün sonra bu seferde 4 çıktı düşmüş dedi yapılacak bişey yok dedi heralde diyorum kese görünmeden vermiyor lar o hapı şimdi bu hamileliğimde gittim keseyi gördü hemen progestan coraspin bir iki tane daha bir sürü ilaca başlattı bir düşüğüm var diye aynı doktor canım yani biraz umut olmadımı heralde gerek görmüyorlar ilaca vs. ye ne olur bana kızma aynı olay benimde başıma geldiği için anlatayım dedim ama inşallah seninki tam tersi olurrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhhh senin yüzün gülerrrrrrrrrrrr

sağol canım not aldım eve giderken alırım inşallah

hoşgeldin tatlımm diğer sayfalarda yazmıştım sana canımmm.aklımızdan çıkmış doktora gideceğin zeytoşum yoksa hepimiz birbirimizi merak ediyoruz iyi niyetlerle,lütfen kırılma bize,bazen olabiliyo böyle şeyler idare edicez birbirimizi.sen hamişliğin tadını çıkar yeğenimize iyi bak canımmm benimmm

tatlım sen cift rahimliymişsin ya şimdi senin sag yumurtalıkta yumurtlama olmus yumurtlamanın olma sebebi çift rahimden kaynaklanıo progestron hormonu gebelik ortamını hazırlamak için salgılanır tatlım EGER GEBELİK GERCEKLEŞMESSE KANAMAYLA GERİ ATILIR senin durumun bu canım kanama o yüzden die düşünüorum ok

36. günümdeyimm yaa demin tuvalete koştum sanki akacak gibi oluyo

Kız git hastaneye bi test yaptir ya da kendin evde yap adet gunün gecti testte çıkar sanırım ayyyyy hadi insalla:))kızım artık adımızı hamileler kısmına yazdirmaliyiz sıra bizde liste bası biziz hadi iyi haberle gel bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…