- Konu Sahibi Masalsularam
-
Kalkamıyorum yerimden bi garip oldum yaaaaaaa ben
Kızlarrrrrr topikk ilk dakikadan bana uğurlu geldiiiiiiiiiiiiİstediğim bi iş vardı o okuldan aradılar şimdi, bikez görüşmüştük ikinci kez çağırıyorlarrrr Hamişsem başlamayı düşünmicektimmmmmmm ayyyy napıcam ben şimdi yaaaaaaaaaaa gidicemmm o işi istiyorum gerçektennnnn
Allahım inanamıyorum nereye gidiyim şinmdi dogrumudur kızlarrrrrrrrr ay yazın bana bişey yazın
selammm kızlarr buraya mı tasındıkk :))))
benm bat 23 nisan..bu ay cok umutluyum,inşallahh
hepimizz hamişş kalırızz hayırlısıyla..
Evet gerçekten öyle canımmm. Sende bebk istiyorsun sanırım istersen listeye ekleyebilirimmm
Evet hepimiz aynı dili konuşuyoruz, sevincimizi hüznümüzü rahatça paylaşabiliyoruz. Bizi bizden iyi kimse anlayamaz bu bekleyişte. Kıyamam duygusallığınaaa hamişlik belirtisi mi acabaaaaaaa
Kesinlikle herkes bildiğini paylaşınca çok faydalı bilgiler ediniyoruz . Bende bu ay hamiş değilsem kontrole gidicem. Bakalım herşey yolunda mı. İnşallah seninde arkadaşının ablası gibi hemen bu ay bebişin olur tatlmmm
ayy yerimm ben seniiiiiiii valla bu duygusallik hamislik belirtisi gibi geldi banada:)))))))))))
hadii insallahhhhhhhhhhhh
ağzınızdan bal damlıyor kızlar hadi bakalım inş.
Kızlarrrrrr topikk ilk dakikadan bana uğurlu geldiiiiiiiiiiiiİstediğim bi iş vardı o okuldan aradılar şimdi, bikez görüşmüştük ikinci kez çağırıyorlarrrr Hamişsem başlamayı düşünmicektimmmmmmm ayyyy napıcam ben şimdi yaaaaaaaaaaa gidicemmm o işi istiyorum gerçektennnnn
cnmmmm sen izmirli degilmiydinn hemseri degilmiydikk bizzz ????????
nerelerdesin cnmcm seeeenn
ayyyy inanmıyorummmmmmmmmm yaaaaaaaa dakka birrrrrr gol ikiiiiiiiiiii patır patır dökülsün hamişlerrrrrrrrrrr nası uğurlu geldiii alpellamınki gibiiii ayyy hamişsin işteeeeeee koşşş kan ver canımmmmmmmmmm
kızlar valla ayaklarımın bagı çözüldü gidicemde nasıl
selammm kızlarr buraya mı tasındıkk :))))
benm bat 23 nisan..bu ay cok umutluyum,inşallahh
hepimizz hamişş kalırızz hayırlısıyla..
Dogma buyume izmirliyim canim evet. Ama simdi viyanadayim. Takip edemedim sizi cok hizlisiniz yazilari okudum ama yqzmadim. Simdii ins sizinleyim hamis olana kadar.
Allahım inşallah hepinizi çok seviyorum bu topik kısmetiymiş inşallah hep böle olur canlarım
allahım inşallah hepinizi çok seviyorum bu topik kısmetiymiş inşallah hep böle olur canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?