Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

allah herşeyi gönlüne göre versin git görüşmeye tatlım bebiş geldiğinde oturup düşünürüz bizde naçizhane akıl veririz sana tabiki son karar senle eşinin

Allahım inanamıyorum nereye gidiyim şinmdi dogrumudur kızlarrrrrrrrr ay yazın bana bişey yazın

canımmmm, inşallah güzel bir haber verirsin bize ilk olarak sennnn.
sağlık ocağı olur, poliklinik oluur, hastane olurrr, git işte biryerlereeee...
şimdiden silikse mutlaka vardır inşallahhh.... hadi baakalım
çok sık yazamıyorum bugün kusura bakmayın, işim yoğun biraz.

inş canım çok sağol inş 6 ay oldu artık son oldu heralde benim gibi 6. 7. ayında olan var mı.. herkesin yeni galiba korunmayı bırakalı

canimmmmmmmmmmmmmmm hadi bakalim hayirlisi olsun insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyyy hayırlı uğurlu olur inşallah periii,
aman herkesten ne güzel haberler geliyor,,,, bata 2 gün kala silik çizgiler, iş teklifleri falan.
negsel demi

kızlar valla ayaklarımın bagı çözüldü gidicemde nasıl

ooooOOOOooooOOOOoooo ADD hanimlarida aramizda goruyoruzzz hosgeldinnnnn cnmmcmmmmm :))))

durumlar nedirrr Sat NOBAT noldu ne bittiii ???????????

Dogma buyume izmirliyim canim evet. Ama simdi viyanadayim. Takip edemedim sizi cok hizlisiniz yazilari okudum ama yqzmadim. Simdii ins sizinleyim hamis olana kadar.

bende bornovaliyim ama canakkaleli olduk yillardiir simdide Londradayim 6 aydir gurbetgurbet oturuyoruz bakalim :)))
devlette calistigim icin 1 yiillikta ucretsiz izin alarak geldim esimin pesinden bakalim bebisle doneriz insallahhhhhhhhhhhh

hosgeldin aramiza cnmm

hadii insallahh BAHARLA BIRLIKTE KELEBEKLERIMIZ KONUCAK GOBUSLERIMIZEEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…