- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.021
gittim kızlar sağ yumurtalığın progesteron hormonu salgılıyo şuanda dedi bebek oluştuktan sonra bebeğin bi organı salgılayacak diyo kızlar ayrıca benim çift rahimim var bebek geçen sefer sağ rahimde yerleşti ve kanayan sol rahimdi bebek hiç etkilenmemiş demişti dr .. şuanda hormonu salgılayan sağ yumurtalık ve kanayan hangi rahim henüz göremedik eve geldim idrara sıkışıp geri gidicem ve bide beta hcg istedi tekrar . Kanama düşüğün habercisidir yapıcak pek bişey yok dedi progestan verin dedim verelim onu kullan ama kanamanı azaltır sadece dedi.. çıldırıcam bu yazdıkarımdan ne anladınız ıslar sağ yumurtalığın progesteron hormonu salgılaması ne demekkkkolmadı yarın ilddeki hastaneye giderim dua edin geri gidicem 11 buçuğu geçerek
canımbenim seni üzmek istemem ama bazı şeyleri anlaman açısından anlatacam benimde 2 ay önce bir düşüğüm oldu ama tabii ben test yapıyom yapıyom bir türlü koyulaşmıyor htaa bir başlık açtım burda neden koyulaşmıyor diye çünkü kızımda kopkoyu olmuştu zamanla adetim 10 gün geçti halen silik çizgi ve hatta bazı markalarda hiç çıkmıyordu bile sonra baktım kanama başladı o korkuyla soluğu doktorda aldım dedim böyle böle adetim 10 gün geçti ikinci çizgide hep silik çıkıyor dedim anlamadım bu arada sabahta kanama başladı dedim ultrasona aldı keseyi göremedim dedi bir kan testi yaptır dedi yaptırdım 10 çıktı ya daha çok yeni yada düşüyor dedi iki gün sonra tekrar yaptır dedi iki gün sonra bu seferde 4 çıktı düşmüş dedi yapılacak bişey yok dedi heralde diyorum kese görünmeden vermiyor lar o hapı şimdi bu hamileliğimde gittim keseyi gördü hemen progestan coraspin bir iki tane daha bir sürü ilaca başlattı bir düşüğüm var diye aynı doktor canım yani biraz umut olmadımı heralde gerek görmüyorlar ilaca vs. ye ne olur bana kızma aynı olay benimde başıma geldiği için anlatayım dedim ama inşallah seninki tam tersi olurrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhhh senin yüzün gülerrrrrrrrrrrr
bu ne ya bu adam pratisyen hekim flan mı çift rahim olması bebege engel degil benim ablamdada vardı çift rahim ama iki tane çocugu var şimdi ne alaka sag yumurtalık progesteron salgılaması flan canım sen ildeki hastaneye git bence ama sen bilirsin hakkımızda hayırlısı olsun canım ...
4 farklı çift rahim var sanırım benimki umutsuz vakalardan biri kiminde perde var kiminde zar benimse ayrı ayrı 2 tane var bağımsız yani..rahimin birinde bebek varken diğeri kendinde de bebek var zannediyo ve hamileymiş gibi hareket ediyo içinde bebek olmadığını anlayınca da kendi kendini boşaltıyo öle yani olay bundan ibaret dr un net bişey söyleyememesinin nedeni de henüz bişey göremiyo olması sanırım bakalım birazdan gidicem tekrar bu sefer ne görcek belki tahlilde çıkmış olur zaten.. adamada bişey diyemiyorum küçük bi ilçe yeterince materyal yok sonuca göre ile sevk istiycem haber veririm kızlar.. dua edin bana hayırlısı olsun
ASOS Bu arada canım benim almanyada bir arkadaşım vardı
oda çift rahimliydi 3 ay arayla iki doğum yaptı
ikisi birdenhamile kalmış 3er ay arayla bunu duyduğumda aklım tavana çarptıııııı
şok geçirdimmmmmm 3 ayına kadar adet görmeye devam etmiş anlamamış hamiş olduğunu sonra adet kesiilince aa demiş bu ay hamiş kaldım doktora bir gidiyor anam diyor doktor iki tane doğuracaksın ikizimiiiiii diyor yok dioyr biri 4 aylık biri 1 aylık
o nasıl oluyor diyor o zaman anlamış çift rahimli olduğunu böylede duymuştum inşallah sende öyle olursun gıııııııııııı
yarın içinde Allah yardımcın olsun canımmmmmmmmm
ASOS Bu arada canım benim almanyada bir arkadaşım vardı
oda çift rahimliydi 3 ay arayla iki doğum yaptı
ikisi birdenhamile kalmış 3er ay arayla bunu duyduğumda aklım tavana çarptıııııı
şok geçirdimmmmmm 3 ayına kadar adet görmeye devam etmiş anlamamış hamiş olduğunu sonra adet kesiilince aa demiş bu ay hamiş kaldım doktora bir gidiyor anam diyor doktor iki tane doğuracaksın ikizimiiiiii diyor yok dioyr biri 4 aylık biri 1 aylık
o nasıl oluyor diyor o zaman anlamış çift rahimli olduğunu böylede duymuştum inşallah sende öyle olursun gıııııııııııı
yarın içinde Allah yardımcın olsun canımmmmmmmmm
bak bunu duymuştum birinden daha ama dr sordum birinden hamilayken korunmazsak diğerinde de olurmu demiştim oda yumurtlama gerçekleşmediği için olmaz demişti ama senin arkadaşın 3 ay adet görmüş olması yumurtlamaya diğer rahimden devam etti demek enteresan hayırlısı bakalım bizim nasıl olcak
dur bi daa yaziim de ikiz olsuuunn
Pidilim içnn dee yazıyyaaammm:)
yerimmmmmmmmmm senii bennnnnnn yerimmmmmmm
herkeseeeeeeeeeeeeee gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cokkkkkkkkkk guzelllll şanslıııııııııııııııııııııııııı bebişliii gün diliyorummmmmmmmmmmmmmmm
ayy sizi özlüyorumm ben yaaaaaaaaaaa
VİTOM basınız sagolsun cnmm benim allah sizlere ömür versinn bebişine saglık versin ( senin bebişin ERKEK ) diye düşündüm şuan bakalım hislerim dogru cıkıcakmııııııı
ZEYTINIM CEKIRDEGIMMMMM yerimm ben seninnnnnn alıngan dillleriniiiiiiiiii canımmmmmmm hiç alınganlık yokkk topiğimizde hepimizzz cok güzel buluşmusuzz ve inanıyorumkii hepimiz birbirimize şans ve uğur getiriyoruzzzzzzzzzz bu kadar hamişlii topikk varmııııı uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımsınnnnnnnnnn inann herkess birbirini yıllardır tanıyo gibii ve inann her hamişlikte hepimizzz bir seviniyoruzz cnmm benimmm sakın öyle düşünme yazın gelmesiyle ve tatiller sebebiyle hız kaybedıyoo zamöan zaman topikkk
meselaa AYBİKE HATUNUM yok bu hafta görmedim ama geriyede tam dönemediğim için belki girdi ben görmedim merak ediyorum ama bende çok giremediğimden soramadımmm
SEWWAL le tanıstık bulustuk bizzz dünde telefonlaştık bizen deil sanırım baskalarına kızmıss bende boşver baska yerlere girme sadece bizim topiğe gel ikizlerin halayını halay başı olarak ben çekicem dedim
CANDOST 17 imm sende aklımdasın seni gördüğümde hemen pozitif elektirik yolluyorum sana cnmmmmmm senin kader bebişin diyorumm bebişineeeeeeee bebişin sana hepp şans mutluluk getirsinnnnnnnnn
İSİLİM cnmmm bburcdasımm benimmmmmmmmsenin halvetler bitti sanırsammm yumurtan büyümüş gibi bişeyler okudum yanılıyomuyummm ??? cnmmmmm muckss
ADDDDDDD kıssssssssssssssss DENİZİN herdaimmmmmm huzuru getirsinn sanaaaaaaaaaaa
ARZUMMcumm umutsuzlukkk hiççççç yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hepimizz anneciklerr olucazzzz
eylemim yeni gelen asoscan ayy herkesii seviyorum ben yahuuuuuuuuuu
HAFZAK ımmmm alyam ıkiz haberleriyleee cosalım inşallahhhhhhhhhhhhhh
PERİM VE BEN annelerini,n yanında hoplaya zıplaya oynarmış moduna devammmmmmmmmmmm :)) bu arada ben beklemedeyim bakalım haftaya belli olucak hayırlısı neyse o olsun ınsallahhhhhhhhh
hepimiz içinnnnnnnnnnnnnnnn öyle dua ediyorum hayırlıysa beri hayırsızsa geriii
HERKESİİİİİİİ ÇOK özledim ve cokk opüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ALLAHA EMANET OLALIM HEPİ,MİZZZZZZ
MELEKLERİMİZ YANIMIZDA uğur böcuklerimizzzde göbüşlerimizde olsunnnnnnnnnn
bana ne bana ne küstüm beni yazmamışsınnnnnnnnn
yerimmmmmmmmmm senii bennnnnnn yerimmmmmmm
cokkkkkkkkkk guzelllll şanslıııııııııııııııııııııııııı bebişliii gün diliyorummmmmmmmmmmmmmmm
VİTOM basınız sagolsun cnmm benim allah sizlere ömür versinn bebişine saglık versin ( senin bebişin ERKEK ) diye düşündüm şuan bakalım hislerim dogru cıkıcakmııııııı
ZEYTINIM CEKIRDEGIMMMMM yerimm ben seninnnnnn alıngan dillleriniiiiiiiiii canımmmmmmm hiç alınganlık yokkk topiğimizde hepimizzz cok güzel buluşmusuzz ve inanıyorumkii hepimiz birbirimize şans ve uğur getiriyoruzzzzzzzzzz bu kadar hamişlii topikk varmııııı uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımsınnnnnnnnnn inann herkess birbirini yıllardır tanıyo gibii ve inann her hamişlikte hepimizzz bir seviniyoruzz cnmm benimmm sakın öyle düşünme yazın gelmesiyle ve tatiller sebebiyle hız kaybedıyoo zamöan zaman topikkk
meselaa AYBİKE HATUNUM yok bu hafta görmedim ama geriyede tam dönemediğim için belki girdi ben görmedim merak ediyorum ama bende çok giremediğimden soramadımmm
SEWWAL le tanıstık bulustuk bizzz dünde telefonlaştık bizen deil sanırım baskalarına kızmıss bende boşver baska yerlere girme sadece bizim topiğe gel ikizlerin halayını halay başı olarak ben çekicem dedim
CANDOST 17 imm sende aklımdasın seni gördüğümde hemen pozitif elektirik yolluyorum sana cnmmmmmm senin kader bebişin diyorumm bebişineeeeeeee bebişin sana hepp şans mutluluk getirsinnnnnnnnn
İSİLİM cnmmm bburcdasımm benimmmmmmmmsenin halvetler bitti sanırsammm yumurtan büyümüş gibi bişeyler okudum yanılıyomuyummm ??? cnmmmmm muckss
ADDDDDDD kıssssssssssssssss DENİZİN herdaimmmmmm huzuru getirsinn sanaaaaaaaaaaa
ARZUMMcumm umutsuzlukkk hiççççç yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hepimizz anneciklerr olucazzzz
PERİM VE BEN annelerini,n yanında hoplaya zıplaya oynarmış moduna devammmmmmmmmmmm :)) bu arada ben beklemedeyim bakalım haftaya belli olucak hayırlısı neyse o olsun ınsallahhhhhhhhh
canımmmm benimmm çok özlüyoruz seni yaaa çok alışmışım ben sana eksikliğini hissediyorum hepppyerimmmmmmmmmm senii bennnnnnn yerimmmmmmm
aynen öyle 3 gündür bekliyorum test yapsa beta hcg düşmüş bebekte düşüyo dese anlıycam zatençok erken öğrendim ve geçen ayın 4 ünde oldum bu ayın 4 ünde kanamam oldu bana hem hamilesin diyo hem adet olmuş olabilirsin yada gebelik kanamasıdır diyo ben anlamadım gitti neyim ben rapor aldım aile hekimliğinden yatıyorum
yarın belli olur yarın bi gidip test vercem bakalım hayırlısı düşük yapsam bile adetle atarmışım zaten henüz kese yi görememiştik.. ne düşüneceğimi şaşırdım hayırlısı ne diyelim dua edin kızlar
kızlarr günaydınnn
dün giremedimm dedemi kaybettikk..bizde yatıyordu agır hastaydıı...
sabah gittim serumu hiç gitmemişşş.anneme dedim artık bünyesi serumuda almıyoo cok kötüü dedimm.annem bir gittikiiiii................
neysee iştee.
Allahh tüm hastalara aci lll şifa versin..
zeytinimm küsmee tatlımm aklımdydında giremedm işte malum,ama cok svndimm canımm bebişiinn iyi olmasınaaa..
pojoummmmmmmmmmmm
esinimmmmmmmmmmmmmm
perdgnımmmmmmmmmmmmmmm
penderimmmmmmmmmmmmm
adoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
adını sayamdgımm diğer arkdslarımmmm
hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar adet olmaktan korkuyorum akşama doğru test yapcam ama aktı akacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?