Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ASOS Bu arada canım benim almanyada bir arkadaşım vardı
oda çift rahimliydi 3 ay arayla iki doğum yaptı
ikisi birdenhamile kalmış 3er ay arayla bunu duyduğumda aklım tavana çarptıııııı
şok geçirdimmmmmm 3 ayına kadar adet görmeye devam etmiş anlamamış hamiş olduğunu sonra adet kesiilince aa demiş bu ay hamiş kaldım doktora bir gidiyor anam diyor doktor iki tane doğuracaksın ikizimiiiiii diyor yok dioyr biri 4 aylık biri 1 aylık
o nasıl oluyor diyor o zaman anlamış çift rahimli olduğunu böylede duymuştum inşallah sende öyle olursun gıııııııııııı
yarın içinde Allah yardımcın olsun canımmmmmmmmm

Günaydın kızlar

Asos canım inşallah kötü bişey yoktur pozitif düşünmeye çalış bol bol dua et.Ve en kısa zamanda iyi bi hastaneye git.Allah yardımcın olsun,iyi haberlerini bekliyoruz inş.

Vitamin canım bebişin için kendini üzmemeye gayret et.Başınız sağolsun...

tatlım o iki doktorda doktorda degilmiş inan buna 2,5 senede o kadar dr degiştirdim ki konusmalarından ne demek istio uzman oldum birkere HER KANAMA İLLA MUTLAKA DÜŞÜCEK DEMEK DEĞİL.örnegin burda bikac arkadasımız atlattı hamdolsun düşmediler yani..benim bi tanıdık 6 ay boyunca oldu kanaması saglıklı bi cocougu var simdi..sen geciktirm ii bi doktor bul ama yine bi gebelik testi yap ok.ve progestronu asla ihmal etme.. ve dikkat et.o senin alın yazınsa alıcaksın kollarına

bu ne ya bu adam pratisyen hekim flan mı çift rahim olması bebege engel degil benim ablamdada vardı çift rahim ama iki tane çocugu var şimdi ne alaka sag yumurtalık progesteron salgılaması flan canım sen ildeki hastaneye git bence ama sen bilirsin hakkımızda hayırlısı olsun canım ...

oda öle dedi daha çok yeni keseyi görmemiz için çok erken dedi muhtemelen dr da öle düşünüyo kese görünmeden verilmiyomuş şimdi okudum.. hayırlısı muhtemelen benim de öle gitgide düşecek değerim tabi bebişte hayırlısı artık.. vardır elbet dr un bir bildiği belkide beni üzmemek için söylemiyodur..bekleyip görcez

4 farklı çift rahim var sanırım benimki umutsuz vakalardan biri kiminde perde var kiminde zar benimse ayrı ayrı 2 tane var bağımsız yani..rahimin birinde bebek varken diğeri kendinde de bebek var zannediyo ve hamileymiş gibi hareket ediyo içinde bebek olmadığını anlayınca da kendi kendini boşaltıyo öle yani olay bundan ibaret dr un net bişey söyleyememesinin nedeni de henüz bişey göremiyo olması sanırım bakalım birazdan gidicem tekrar bu sefer ne görcek belki tahlilde çıkmış olur zaten.. adamada bişey diyemiyorum küçük bi ilçe yeterince materyal yok sonuca göre ile sevk istiycem haber veririm kızlar.. dua edin bana hayırlısı olsun

Aminnn canım Rabbim kavuştursun bebişineeeeeeeeeeeeeee inşallahhhhhhhhhhhhhh korktuğuna uğratmasınnnnnnnnnnnnnnnnnn

bak bunu duymuştum birinden daha ama dr sordum birinden hamilayken korunmazsak diğerinde de olurmu demiştim oda yumurtlama gerçekleşmediği için olmaz demişti ama senin arkadaşın 3 ay adet görmüş olması yumurtlamaya diğer rahimden devam etti demek enteresan hayırlısı bakalım bizim nasıl olcak

Vay be hatuna bak iki rahmi var ikisininde hakkını vermiş maşallah.ben daha tedavi pesinde kosturuyom:)))))

yaa canım haklısın da Rabbimin hikmetinden sual olunmaz ona tam anlamıyla güvenmek lazım
Menopoza girmiş kadın ohh demiş artık korunmaya falanda gerek yok 60lı yaşlarda pat diye hamile kalmış
geçenlerde tvdemi ne izledim geçenlerde dediğim 5-10 sene önce
yani kesinlikle asla olamaz falan diye bişey söz konusu olamaz tatlım

mevlam görelim neyler
ne eylerse güzel eyler

bizim aklımız yetmez bu işlere çok düşünmemek her an herşeyin olabileceğini beklemek lazım

dur bi daa yaziim de ikiz olsuuunn
Pidilim içnn dee yazıyyaaammm :)

yerimmmmmmmmmm senii bennnnnnn yerimmmmmmm

herkeseeeeeeeeeeeeee gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cokkkkkkkkkk guzelllll şanslıııııııııııııııııııııııııı bebişliii gün diliyorummmmmmmmmmmmmmmm
ayy sizi özlüyorumm ben yaaaaaaaaaaa

VİTOM basınız sagolsun cnmm benim allah sizlere ömür versinn bebişine saglık versin ( senin bebişin ERKEK ) diye düşündüm şuan bakalım hislerim dogru cıkıcakmııııııı

ZEYTINIM CEKIRDEGIMMMMM yerimm ben seninnnnnn alıngan dillleriniiiiiiiiii canımmmmmmm hiç alınganlık yokkk topiğimizde hepimizzz cok güzel buluşmusuzz ve inanıyorumkii hepimiz birbirimize şans ve uğur getiriyoruzzzzzzzzzz bu kadar hamişlii topikk varmııııı uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımsınnnnnnnnnn inann herkess birbirini yıllardır tanıyo gibii ve inann her hamişlikte hepimizzz bir seviniyoruzz cnmm benimmm sakın öyle düşünme yazın gelmesiyle ve tatiller sebebiyle hız kaybedıyoo zamöan zaman topikkk

meselaa AYBİKE HATUNUM yok bu hafta görmedim ama geriyede tam dönemediğim için belki girdi ben görmedim merak ediyorum ama bende çok giremediğimden soramadımmm

SEWWAL le tanıstık bulustuk bizzz dünde telefonlaştık bizen deil sanırım baskalarına kızmıss bende boşver baska yerlere girme sadece bizim topiğe gel ikizlerin halayını halay başı olarak ben çekicem dedim

CANDOST 17 imm sende aklımdasın seni gördüğümde hemen pozitif elektirik yolluyorum sana cnmmmmmm senin kader bebişin diyorumm bebişineeeeeeee bebişin sana hepp şans mutluluk getirsinnnnnnnnn

İSİLİM cnmmm bburcdasımm benimmmmmmmmsenin halvetler bitti sanırsammm yumurtan büyümüş gibi bişeyler okudum yanılıyomuyummm ??? cnmmmmm muckss

ADDDDDDD kıssssssssssssssss DENİZİN herdaimmmmmm huzuru getirsinn sanaaaaaaaaaaa

ARZUMMcumm umutsuzlukkk hiççççç yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hepimizz anneciklerr olucazzzz
eylemim yeni gelen asoscan ayy herkesii seviyorum ben yahuuuuuuuuuu

HAFZAK ımmmm alyam ıkiz haberleriyleee cosalım inşallahhhhhhhhhhhhhh

PERİM VE BEN annelerini,n yanında hoplaya zıplaya oynarmış moduna devammmmmmmmmmmm :)) bu arada ben beklemedeyim bakalım haftaya belli olucak hayırlısı neyse o olsun ınsallahhhhhhhhh

hepimiz içinnnnnnnnnnnnnnnn öyle dua ediyorum hayırlıysa beri hayırsızsa geriii

HERKESİİİİİİİ ÇOK özledim ve cokk opüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ALLAHA EMANET OLALIM HEPİ,MİZZZZZZ
MELEKLERİMİZ YANIMIZDA uğur böcuklerimizzzde göbüşlerimizde olsunnnnnnnnnn

bana ne bana ne küstüm beni yazmamışsınnnnnnnnn

Ayy insallah bebemmm iki gün sonra belli olacak tek olsun sağlıklı olsun ona da raziyim(gerçi esim hep ikiz diyor:)))eğer mutlu haber alırsam senin ikigun halayını cekicem sozzz
İnsallah seninkilerde cok bekletmez bu ay hemen oluversin annesi Bayram etsin

canımmmm benimmm çok özlüyoruz seni yaaa çok alışmışım ben sana eksikliğini hissediyorum heppp
benim 2.yumoş vardı ama o da çatlamadı canımm bu ay olmadı gibi,hayırlısı olsun napalım artık diğer aya takip yaptırcamm inşallahhh
haftaya mutlu ve hayırlı haberlerini bekliyorum canımmmmm inşallaaaahhhhhhhh

Merhaabbaaaa....
1000. sayfayı kaçırmışımmm..gece çalıştıydım sayfaları ilerletmek için
bat günüm bugüünnn...ama golü yicemmm bende ucunda tutuyorum vallahii....

bu doktorlar benim ömrümü yedi yaa...tamam zor meslek ama karşındaki de senin gibi 6 sene okumadı ki...2 hafta önce kaynanama göğüsünde kitle var kanser olabilirsin..hemen ameliyat dediler..yıkıldık..sonra 2 ayrı yere daha gösterildi yağ bezesi önemsiz hele ameliyata hiç gerek yok dediler..kardeşim yani nolucak bizim psikolojimiz..ona göre anlatıp detaylı incelesene....sonra messin prolaktini zıplıyo zıplar tabii....
canım sen arkadaşların dediği gibi başka doktorada görün mutlaka...umarım çift rahimnden kaynaklanan düşüğe neden olmayan bidurumdur...

Başınız sağolsun canımcım..Allah kalanlara ömür versin..bu süreçte yorulma, dikkat et kendine vitaminimm...

kızlar adet olmaktan korkuyorum akşama doğru test yapcam ama aktı akacak gibi hissediyorum

aynı durumdayım işte ama senin baya bi geçti...meleği konmuştur inşallahh annesinin göbeğinee...

kızlar rahim duvarın hala çok kalın dedi ama bebek varmı göremiyoruz tabi dedi..günde 3 tana progestan verdi yalnız bu seni biraz sersemletir dikkat et dedi kan sonucunu bekliyoruz 5 dk ya çıkar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…