- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.221
idilgam nasılsın canım rastlayamıyorum sana merak ettim seni var mı belirti filan gerçi daha yeni ama ne hissediyorsun ?
birde canım sevvalden haberin var mı tuttumu ikizleri bi haber versen banada canım ne oldu bilmiyorum ama topiğe hatta kk'ya gelmiyor artık sanırım siz görüşüyosunuz çok merak ediyorum onu varsa bir bilgin benimle paylaşırsan çok sevinirim
kendine çok iyi bak çok öptüm canım
özelden mesaj kutun dolmuşş
depremmmmmmmmmmmmmmle sarsıldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Takirdağ sokaklara döküldüüüüüüüüüüüüüü
çok korktummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yâ Rabbi, Sen Zenginsin, Biz İse Yoksul; Yoksula Zenginden Başka Kim Merhamet Eder? Sen Dirisin, Biz İse Ölü; Ölüye Diriden Başka Kim Merhamet Eder? Sen Bâkisin, Biz İse Fâni; Faniye Bâkiden Başka Kim Merhamet Eder? Bu Mübarek Günde, ...Habibin Hürmetine; Merhametini Bizden Esirgeme Yâ Rabbî... Bugün Ettiğimiz Her Duayı, Derdimize Deva, Hastalarımıza Şifa Gönüllerimize Huzur Geçmişlerimize Rahmet, Evimize Bereket Getirmesini Nasip Eyle YARABBİ..Amin...
günaydınnn kızlar herkesin keyfi yerindedir umarım
eylemcimm geçmiş olsun canım Rabbim korusun hepimizi
belirti uydurmakta son noktadayım,bu ay yumoşum çatlamamış olmasına rağmen dün göbeğimden aşağıya doğru inen kahverengi çizgiyi gördüm ve yine umutlanmaya başladım.ama nie oluşur ki bu çizgi :18::18::18:
ben de belirti olarak okumuştum...hiç görmedim daha göbeğimde öyle bişey..umarım bir mucize oluyooorreeeee
günaydınnn kızlar herkesin keyfi yerindedir umarım
eylemcimm geçmiş olsun canım Rabbim korusun hepimizi
belirti uydurmakta son noktadayım,bu ay yumoşum çatlamamış olmasına rağmen dün göbeğimden aşağıya doğru inen kahverengi çizgiyi gördüm ve yine umutlanmaya başladım.ama nie oluşur ki bu çizgi :18::18::18:
canım sen yumurtlayıp yumurtlamamyı boşver seni umutlandırmak istemem ama bal gibi hamilesin çünkü ben hep o çizgimden anlarım hamiş olduğumu kızımda da hemen olmuştu düşüğümde de ve şimdiki hamişliğimde de olduuuuuuuuuuuuuuu
daha adetime 5 gün var canım bu kadar erken oluşur mu ki aceppp
ama heveslenmeyim ben yaaaa
yok genede heveslenme de adete 7 hafta kalan oluşuyor benim
ama yeni oluştuysa şüphelen yoksa eskiden vardıysa yani hani bir düşüğün seninde varsa ondan kalansa yeni anlıyorsan falan diyorum yani eminsin dimi yeni oluştuğuna eğer yeni oluştuysa bence sen hamişşşsinnnnnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhhh canımmmmmmmyok genede heveslenme de adete 7 hafta kalan oluşuyor benim
ama yeni oluştuysa şüphelen yoksa eskiden vardıysa yani hani bir düşüğün seninde varsa ondan kalansa yeni anlıyorsan falan diyorum yani eminsin dimi yeni oluştuğuna eğer yeni oluştuysa bence sen hamişşşsinnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?