Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

slm cnm nasılsın benim bebişler daha belli olmadı kısmetse salı gunu yaptırıcam test bakalım hayırlısı sen ne yapıyorsun tedavı fılan karar verdınızmı

Yâ Rabbi, Sen Zenginsin, Biz İse Yoksul; Yoksula Zenginden Başka Kim Merhamet Eder? Sen Dirisin, Biz İse Ölü; Ölüye Diriden Başka Kim Merhamet Eder? Sen Bâki’sin, Biz İse Fâni; Faniye Bâki’den Başka Kim Merhamet Eder? Bu Mübarek Günde, ...Habibin Hürmetine; Merhametini Bizden Esirgeme Yâ Rabbî... Bugün Ettiğimiz Her Duayı, Derdimize Deva, Hastalarımıza Şifa Gönüllerimize Huzur Geçmişlerimize Rahmet, Evimize Bereket Getirmesini Nasip Eyle YARABBİ..Amin...

Canım Allah ım yar ve yardımcınız olsun.İnşallah can ve mal kaybı yaşanmamıştır ve inşallah bir daha aynı durumlarla hiç kimse karşılaşmaz.Çünkü çok zor ve acı bir olay.Kendine dikkat et.Allah a emanet olun...

depremmmmmmmmmmmmmmle sarsıldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Takirdağ sokaklara döküldüüüüüüüüüüüüüü
çok korktummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyyyyyyyyyyyy
kız ne güzel yazmışsın hasret kalmıştım böyle içten samimi bir duayaaaaaaaaa

günaydınnn kızlarrr,hayırlı cumalarrr hepinizee..allahım inşallahhh hepimizin duaları en kısa zamanda hayırlısıyla kabul eder..cümle cocugu olmayanlara evlatlar versin yarabbim içinde bizede inşallahh..

günaydınnn kızlar herkesin keyfi yerindedir umarım
eylemcimm geçmiş olsun canım Rabbim korusun hepimizi

belirti uydurmakta son noktadayım,bu ay yumoşum çatlamamış olmasına rağmen dün göbeğimden aşağıya doğru inen kahverengi çizgiyi gördüm ve yine umutlanmaya başladım.ama nie oluşur ki bu çizgi :18::18::18:

ben de belirti olarak okumuştum...hiç görmedim daha göbeğimde öyle bişey..umarım bir mucize oluyooorreeeee

canım sen yumurtlayıp yumurtlamamyı boşver seni umutlandırmak istemem ama bal gibi hamilesin çünkü ben hep o çizgimden anlarım hamiş olduğumu kızımda da hemen olmuştu düşüğümde de ve şimdiki hamişliğimde de olduuuuuuuuuuuuuuu

daha adetime 5 gün var canım bu kadar erken oluşur mu ki aceppp
ama heveslenmeyim ben yaaaa

daha adetime 5 gün var canım bu kadar erken oluşur mu ki aceppp
ama heveslenmeyim ben yaaaa

yok genede heveslenme de adete 7 hafta kalan oluşuyor benim
ama yeni oluştuysa şüphelen yoksa eskiden vardıysa yani hani bir düşüğün seninde varsa ondan kalansa yeni anlıyorsan falan diyorum yani eminsin dimi yeni oluştuğuna eğer yeni oluştuysa bence sen hamişşşsinnnnnnnnnnnn

pardon 1 hafta kala dicektim

inşallahhhhhhhhhhhh canımmmmmmm
yoktu canım önceden,eşime de gösterdim var mıydı önceden diye yoktu dedi.neyse mucize beklemek yerine ben olumsuzu düşüneyim olursa sevinirim

Goooooooooooood mornıııııııııng :119::119::119::119::119: Ladıessssssssss :119::119::119::119:

aman allahım bir tek ben varım yine...
nerde bu millet, nerde bu devlet :113::113::113::113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…