Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yawrıımm Işılıımmmm siiiinnn

Pitominiimmm canım Pitominiimmm minnak Pitominiiimmm ben de özledim seni
iyi ol sen, hep iyi ol datlum
Perdoganımmyalnız değilsin yawrım
Eylemiimmmgeçmiş olsun bebişim

yimeee çıkıyaam
görüşürüüüzz
hayırlı cumalarrr
hoççakalıın

haftasonuda degil ki nerde bu millet yaa havalar ısındı bunlar gevsedi yavvv kızıyorum yaww topikte in cin top oynuyo ip atlıo masallah :)

devletin,milletin olayım bebegim geldim işte :) nörüyon bakim

takılıyorum bebğim sen ? sabah senin takvimini okudum, bu hafta kız bebişin tutuşu belli oluyormuş hayırlısı canımmm....

ben de yicemmm,

hoşbulduk canım nasılsın :)

iiyim zeytinimmm...ne güzel isim zeytin yaa mutlu ediyor beni

perşembeye randevu aldım bakalımm..aşılama için ilk muayene olacakk..umarım bisorun çıkmazda 18 19 u gibi aşılama yapılır banaaa...

siz nasılsınızz büyüyoorlar gün gün topik bebelerii...

hayırlısı olsun canım hakkında umarım tutar canım benim

Ayyyy amanınnnnn başım döne döne midem bulana bulana bituhaf oldum bugün anca buldum yolu
Kızlar merhabalr nasılsınız afiyettesinizdir inşallah

Canımm sagol evet öylediydii iştee ,sen nasılsın iyimisinn tatlımmmm

slm cnm nasılsın benim bebişler daha belli olmadı kısmetse salı gunu yaptırıcam test bakalım hayırlısı sen ne yapıyorsun tedavı fılan karar verdınızmı

sevvalcimm naber canımmm belli olucakmı bebişler nekdr zamanın kaldııı ayyyy heycanldm şimdiiiiiiiiiiii

iim tatlım 2 li test temiz cıktı allaha sükür

ohh tatlımm zetiniminn çekirdeğii ne güzelll darısıı benm bebişiminnn başınaaaaaaaaaaa

Ayyyy amanınnnnn başım döne döne midem bulana bulana bituhaf oldum bugün anca buldum yolu

oyyy annemmm geçmi başladııı seninn belirtilerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geççcekkkk geçcekkkkk

çok iyiyiz canım çok şükür Allah yardımcın olsun tatlımmmmmm
pazartesi saat 5 de randevum var dua ediverinde bebişin kalp atışlarını göreyim canımmmmmmmmmmm

Hayır hala sadece ben görüyorum göbeğimi
Içkarnım geniş herhalde çok fazla olmayacak göbeğim 4.aya girdim ayol belli olsun artık istiyorum ama yokkk üzerime yapışan bady giysem anca görünür tişörtle belli olmuyor

çok iyiyiz canım çok şükür allah yardımcın olsun tatlımmmmmm
pazartesi saat 5 de randevum var dua ediverinde bebişin kalp atışlarını göreyim canımmmmmmmmmmm

inşallah duyacaksın tatlım tabiki ederim inşallah herşey yolunda gider

yok be güzelim kalp atışlarımıza aynı anda belirtilerde başladı 5.haftadan beri böyleyim
Benim ufaklık yürümemi ve konuşmamı sevmiyor hemen bulantım başlıyor
Keyfini bozuyorum herhalde bızdığın allahım yarabbim
Eşimede dedim aynısını gülüyor bak sallanayım dedim şöyle sağa sola senmisin yapan kanepeye zor attım kendimi hemen içerden sinyal geldi uslu dur diye
Sen nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor hayat herşey yolunda dimi bebiş iyi sen iyisin

yok canım o bazılarında hiç belli olmuyor
benim eltim nerdeyse hiç belli etmeden doğurdu kızçesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…