- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.241
günaydınnn kızlar herkesin keyfi yerindedir umarım
eylemcimm geçmiş olsun canım Rabbim korusun hepimizi
belirti uydurmakta son noktadayım,bu ay yumoşum çatlamamış olmasına rağmen dün göbeğimden aşağıya doğru inen kahverengi çizgiyi gördüm ve yine umutlanmaya başladım.ama nie oluşur ki bu çizgi :18::18::18:
aman allahım bir tek ben varım yine...
nerde bu millet, nerde bu devlet :113::113::113::113:
bonjuuurrr zeytiiinnnn hoşgeldiniiizzz.....:81::81::81::81::87::87::87:
yawrıımm Işılıımmmmsiiiinnn
haftasonuda degil ki nerde bu millet yaa havalar ısındı bunlar gevsedi yavvv kızıyorum yaww topikte in cin top oynuyo ip atlıo masallah :)
devletin,milletin olayım bebegim geldim işte :) nörüyon bakim
ben de yicemmm,Pitominiimmm canım Pitominiimmm minnak Pitominiiimmm ben de özledim seni
iyi ol sen, hep iyi ol datlum
Perdoganımmyalnız değilsin yawrım
Eylemiimmmgeçmiş olsun bebişim
yimeee çıkıyaam
görüşürüüüzz
hayırlı cumalarrr
hoççakalıın
hoşbulduk canım nasılsın :)
evet zeytoşumm ya pek bi dağıldık bu aralar,sen napıosun canım nasılsınız bakalım?
aman allahım bir tek ben varım yine...
nerde bu millet, nerde bu devlet :113::113::113::113:
iiyim zeytinimmm...ne güzel isim zeytin yaa mutlu ediyor beni
perşembeye randevu aldım bakalımm..aşılama için ilk muayene olacakk..umarım bisorun çıkmazda 18 19 u gibi aşılama yapılır banaaa...
siz nasılsınızz büyüyoorlar gün gün topik bebelerii...
eylemsevcan canım çok geçmiş olsun kaç şiddetinde salladı acaba yine devam eden artçı depremler oluyo mu? :18: :18: :18:
vitamincim canım başınız sağolsun deden çok çekmiş belli günahlarına kefaret olur inş. Mekanı cennet olsun. Rabbim rahmet eylesin.
arada yine gelirim kızlar herkesi öptüm
slm cnm nasılsın benim bebişler daha belli olmadı kısmetse salı gunu yaptırıcam test bakalım hayırlısı sen ne yapıyorsun tedavı fılan karar verdınızmı
iim tatlım 2 li test temiz cıktı allaha sükür
Ayyyy amanınnnnn başım döne döne midem bulana bulana bituhaf oldum bugün anca buldum yolu
Kızlar merhabalr nasılsınız afiyettesinizdir inşallah
Ayyyy amanınnnnn başım döne döne midem bulana bulana bituhaf oldum bugün anca buldum yolu
Kızlar merhabalr nasılsınız afiyettesinizdir inşallah
çok iyiyiz canım çok şükür allah yardımcın olsun tatlımmmmmm
pazartesi saat 5 de randevum var dua ediverinde bebişin kalp atışlarını göreyim canımmmmmmmmmmm
canımm sagol evet öylediydii iştee ,sen nasılsın iyimisinn tatlımmmm
sevvalcimm naber canımmm belli olucakmı bebişler nekdr zamanın kaldııı ayyyy heycanldm şimdiiiiiiiiiiii
ohh tatlımm zetiniminn çekirdeğii ne güzelll darısıı benm bebişiminnn başınaaaaaaaaaaa
oyyy annemmm geçmi başladııı seninn belirtilerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geççcekkkk geçcekkkkk
Hayır hala sadece ben görüyorum göbeğimi
Içkarnım geniş herhalde çok fazla olmayacak göbeğim 4.aya girdim ayol belli olsun artık istiyorum ama yokkk üzerime yapışan bady giysem anca görünür tişörtle belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?