Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugun bat tarihimdi gelen giden yok bende eylemsevcanin önerdiği topigi iki gündür heyecanla okuyunca bir ümit gidip test aldım sonuc her zamankinin aynısı tek bir çizgi .
Ben artık bu isten vaz geciyorum bir süre topige girmicem çünkü cok etkileniyorum ve sonuc hep aynı ben mutlu olmayı haketmiyorum sanırım hiç teste bakarken yüzüm gülmeyecek gecen ay ümidim kırılmıştı bu ay tamamen yok oldu. Bu zamana kadar Okulu'du sinavdi isti derken erteledik iki kisi keyfini çıkardık hayatın 10 aydır korunmuyoruz simdi de kendi olmuyor bende artık istemiyorum tüm huzurum kaçtı.dr a da artık gelmeyeceğimi söyleyeceğim .bunlari kimseye anlatamamanin verdigi bı sıkıntı da var sadece size dokuyorum icimi.eger olur da birgun bende guzel haber alırsam size haber vereceğim arada girmeye calisicam.kendinize dikkat edin.bye bye

Ayyyy amanınnnnn başım döne döne midem bulana bulana bituhaf oldum bugün anca buldum yolu
Kızlar merhabalr nasılsınız afiyettesinizdir inşallah

yerim senin minnağını yaramaz olcak seninki annesiiiiii
yumoşu çatlamadan hamile olmaya çalışan kızın dramını yaşıyorum benn

Selammmmmmmmmmmmm minnoşlar ,

zeytin çok şükür test temiz galiba canım?

Esoşşş miden bulanıyosa beyaz leblebi ye gızzz

alya yapma böyle canım allahın gücüne gider herzamn diyorum rabbim kimini evlatla sınar kimini evlat hasretiyle sınar ama rabbim biz aciz kullarında istedigi sadece şükürler olsun kelimesidir gün dogmadan neler dogar kendini yıpratma bugün olmadıysa mutlaka senin benim bilmedigimiz bir hayır vardır üzülme ara ver ama asla isyan etme ve vazgeçme canım ...

Ve diger yosmalr hamınız kocaman kocaman öptük yaladık deniz yarın dr gidecek

Ayyyy amanınnnnn başım döne döne midem bulana bulana bituhaf oldum bugün anca buldum yolu
Kızlar merhabalr nasılsınız afiyettesinizdir inşallah

hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inşallaaaahhhhh adoşum
bu aralar çok ihmal edion bizi gözümden kaçmadı sanma

ah canım benim iyide bazılarınınki 3-4 gün geçince belli oluyor testte hemen neden karamsarlığa düştünnnnnnnnnnnn?????????

benimde hiç yokki göbişim yaa

canıııım kıyamam sana seni cok ii anlıoruz ama yapma böle ben sana bişi deyimmi benim 2,5 senedir yaptıgım testlerin haddi hesabı yok test sonraki aglamalarımı allah affetsin isyanlarımı anlatamam.aglicaksın yeri gelicek vazgeciceksin..ama asla pes etme topiğe girmek istememeni anlıorum bende öyleydim önceden hamileleri gördükce için acıo bilmeden hamişliğimizi abartıp seni kırdıysak affet bizi..yıpratma lütfen kendini ve mücadele et 2,5 senede cok sey ögrendim ama hiç vazgecmedim sorun olursa sor bizlere sana yardımcı olalım ama daha 10 ay olmus canım 10 sene deneyenler var..seni sevioruzz unutma...

yerim senin minnağını yaramaz olcak seninki annesiiiiii
Yumoşu çatlamadan hamile olmaya çalışan kızın dramını yaşıyorum benn

olur olur ışılcım ilk ay çatlamaması gayet normal birşeymiş kürtajdan sonra beden hazırlamadan kendini bebiş çalışmasına başlamazmış sende ben gibi olcaksın herhalde içime öyle doğuyo hadi bakalım
(bu arada ben kürtajdan sonra 1 adet gördüm ikincisini göremedim inşallah aralık 2012 de görcem )

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz tabi artık fotoyuda
Yemezmiyim kızzzz ama yok işe yaramıyor zaten çokta yiyemiyorumki oda bulandırıyo
En rahat yediğim şey meyvenin hertürlüsü

yok canım o bazılarında hiç belli olmuyor
benim eltim nerdeyse hiç belli etmeden doğurdu kızçesini

anneminde öyle olmuş tatlım çok azdı diyo ona çektim herhalde
ama biraz belli olsun canımmmm çok istiyorum

Selam kızlar canlar cicişleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr eşimin sperm sonuçlarını aldıkkkk doktor gayet güzel hiçbir sorun yok dediii o kadar mutluyumki anlatammammmmmmmmmmmmm şuan itibariyle eşimde de bendede hiçbir problem olmadığını öğrenmenin huzurunu yaşıyorumm.

Bundan sonra bu rahatlıkla sıfır stresle yola devammmmmmmmmmm, spora başladık bugünnnn çok sağlıklı besleniyoruz, herşey çok çok güzel olucak
Yarın sabahta halvet başlıyoooorrrrrrrrrrrrrr
Öpüyorum hepiniizi kocamannnn

canmmm cok sevindimmm senin adınaa,şükürler olsunnn,allahın izniylee bu ay adımızı yazdırırızz hamişler listesineeee :))) canmm yaa sen hsg filmini ne kadar cekildin bide anestezili mi yoksa normal mi..

gözün aydın perim hayırlısı ileinşallah bir gün bizde gerçek halaylarımızı çekeriz :119: :119: :119:

seni çok iyi anlayan arkadaslardan biriyim..aynı senin yaşadığı duyguları bende yasıyorum cnkü..her ay hayal kırıklığı,her ay hüsran..ama inan yeni ay yeni umutlarr..lütfenn birbirimize destek olalımm vee bu zamanı hep beraber atlatalım karamsarlığa kapılmaa..allahım hayırlı zamanda bebeklerimizi verecek allahın izniyleee..sen sakın üzülmeee canmm..dua etmekten vazgecme..2012 yılını hamiş olarak gecircez ben inanıyorumm..inşallahhh

canmmm cok sevindimmm senin adınaa,şükürler olsunnn,allahın izniylee bu ay adımızı yazdırırızz hamişler listesineeee :))) canmm yaa sen hsg filmini ne kadar cekildin bide anestezili mi yoksa normal mi..

Saolll endoşummmm bu ay yazıcaz adımızıııı ben inanıyorummmmmmmmm denge laboratuarında çektirdm kuzummm 350 tlye anestezisiz.

Çok istediğin, tüm bedeninle, beyninle deliler gibi istediğin birşey olmadığında umutsuzluğa kapılabilirsin ama ASLA ondan vazgeçemezsin. Hele de ona sahip olmabilmek için her ay 1 kez şansın varsa...

Artık bu tarz şeyler yazmak istemiyorum gerçekten, biz bu başlık altında toplanıp bu yola başkoyduksak olmadığında hayata küsmek gibi bi lüksümüz olmamalı.

Deragun adlı arkadaşımız geçen ay ben artık bebek felan istemiyorum yazdı, bence güzel bişey yazmadı ama bu ay hamile...

Hayat süprizlerle dolu.

Bu arada ben 4 aydir olmamasini tuplerde olan ve film esnasinda acilan ufak tikanikliklara bagliyorum ins onumuzdeki 3 ay umudum ve sansimiz cok yuksek

Bu arada ben 4 aydir olmamasini tuplerde olan ve film esnasinda acilan ufak tikanikliklara bagliyorum ins onumuzdeki 3 ay umudum ve sansimiz cok yuksek

inşallahh pericimm inşallahhh..bence bu ayy bitcekk bu işşş allahın izniyleee :)) benmde bitek hsg cektirmediğim kaldı,bu ay hamiş kalmazsam bnde cektircem büyük ihtimallee ama inşallahhh gerek kalmazzz,bu ay hamişle haberimi veririmm..

canım cok sevindim temiz cıkmasına..aynen rahim filminden sonra hamile kalma sansı artıo ben demiştim ya benim ilk düşüğüm filmden sonra hamile kalmıstım ama nasip olmadı ii degerlendir canım sabah erken saatlerde halvt yap 3 gün üst üste yap mutlaka hatta 1 günde senden olsun 4 le spermler sabah erken saatte en saglıklı oldugu anlarmış yorgun olmadıkları için ve bel altına bı yastık koy ayaklarını 20 dk dik olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…