- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.281
merhaba kızlar
ben 1 yıl korunmasız ilişki sonucunda hamile kalıp, şuan karnında bebeğinin pıt pıt tekmelerini hissetmeye başlayan bir anneyim...aday demiyorum kendime,çünkü o karnıma düştüğü anda ben anneliğimi hissettim...
bazılarınız çok umutsuz konuşuyor, yine mi diyor negatif...
ben her regl kanını gördüğümde başımı eşimin omzuna dayayıp çok defa ağladım... çoğu kez de ona belli etmeyip yastığa gömdüm kendimi hıçkırıklarımı duymasın diye...
5.ayda doktora gittik muayene oldu bir sorun olmadığını öğrendik....sadece doğru zaman gelmemişti....
en son burda birinden duyduğum ve yazdıklarından etkilendiğim kişi sayesinde ovulasyon testi aldım... her zaman 17-18.günler bildiğim yumurtlama meğer daha erken oluyormuş... o günleri kaçırmadım...
ve ilk defa ilişkiden sonra hamile kaldığıma emindim... bol bol ananas ve kivi yedim,hareketlerime çok dikkat ettim.
benim 6.hissim zayıftır halbuki ama Rabbim veriyor işte içine o hissi...
5.haftada kan testi verdim ve 5 haftalık hamileydim... o zaman kadar test yapma ihtiyacı bile duymadım nerdeyse emindim çünkü... bir blog bile açtım...daha hamileliğimden emin bile olmadan...: anneolucamben
hatta cinsiyetinden bile emindim... ve beklediğim gibi prenses annesi olacağım inşallah
diyeceğim odur ki sakın ümidinizi kaybetmeyin... perisokoyu uzun zamandır tanıyorum, hamileliğimi eşimden sonra ilk duyan kişi bile diyebilirim... o size çok destek oluyor, birbirinize sımsıkı tutunun ve bir gün bebeklerinizin size merhaba diyeceğini unutmayın...
öpüyorum hepinizi...
Esraamm ne güzel yazmışsınn canıımm,Allahım prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım
Alpella'nın topiğinden hatırlıyorum seni,hatta blogunu da girmiştim merak edip
tatlı anniş Esraaa
Allahım bize de tattırsın o güzel,yüce duyguyu inşaallah..
deragundan haber varmı kan testi yaptırmaya gidecekti sonucu yazdımı ?
esraaaa nekadar güzel şeyler yazmışsın rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
deragundan haber varmı kan testi yaptırmaya gidecekti sonucu yazdımı ?
esraaaa nekadar güzel şeyler yazmışsın rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
Banada öyle geliyor endoşummmmm bence senin rahim filmine de hiiççç gerek kalmicak inşallahhhinşallahh pericimm inşallahhh..bence bu ayy bitcekk bu işşş allahın izniyleee :)) benmde bitek hsg cektirmediğim kaldı,bu ay hamiş kalmazsam bnde cektircem büyük ihtimalleeama inşallahhh gerek kalmazzz,bu ay hamişle haberimi veririmm..
zeytinimmmm evet söylemiştin güzel annem, yalnız yaptoğım araştırmalar sonucu rahim filminden hemen sonra gebe kalan kadar bebeğini kaybeden de olmuş, hakkımızda hayırlısı artıkk canm benmmm dediklerini harfiyen yapıcam bitanem sağollllllcanım cok sevindim temiz cıkmasına..aynen rahim filminden sonra hamile kalma sansı artıo ben demiştim ya benim ilk düşüğüm filmden sonra hamile kalmıstım ama nasip olmadı ii degerlendir canım sabah erken saatlerde halvt yap 3 gün üst üste yap mutlaka hatta 1 günde senden olsun 4 le spermler sabah erken saatte en saglıklı oldugu anlarmış yorgun olmadıkları için ve bel altına bı yastık koy ayaklarını 20 dk dik olur mu
Bitanem o kadar duygulandım ki yazdıklarını okurken, prensesin olucağına çok çok sevindim, öyle emindinki hamile olduğuna bloğunu önceden açmıştın bile, benimde burda hamile olduğunu öğrendiğim ve bana umut olan ilk anne sensin... Özletme kendini canım benim seni ve prensesini kocaman öpüyorummerhaba kızlar
ben 1 yıl korunmasız ilişki sonucunda hamile kalıp, şuan karnında bebeğinin pıt pıt tekmelerini hissetmeye başlayan bir anneyim...aday demiyorum kendime,çünkü o karnıma düştüğü anda ben anneliğimi hissettim...
bazılarınız çok umutsuz konuşuyor, yine mi diyor negatif...
ben her regl kanını gördüğümde başımı eşimin omzuna dayayıp çok defa ağladım... çoğu kez de ona belli etmeyip yastığa gömdüm kendimi hıçkırıklarımı duymasın diye...
5.ayda doktora gittik muayene oldu bir sorun olmadığını öğrendik....sadece doğru zaman gelmemişti....
en son burda birinden duyduğum ve yazdıklarından etkilendiğim kişi sayesinde ovulasyon testi aldım... her zaman 17-18.günler bildiğim yumurtlama meğer daha erken oluyormuş... o günleri kaçırmadım...
ve ilk defa ilişkiden sonra hamile kaldığıma emindim... bol bol ananas ve kivi yedim,hareketlerime çok dikkat ettim.
benim 6.hissim zayıftır halbuki ama Rabbim veriyor işte içine o hissi...
5.haftada kan testi verdim ve 5 haftalık hamileydim... o zaman kadar test yapma ihtiyacı bile duymadım nerdeyse emindim çünkü... bir blog bile açtım...daha hamileliğimden emin bile olmadan...: anneolucamben
hatta cinsiyetinden bile emindim... ve beklediğim gibi prenses annesi olacağım inşallah
diyeceğim odur ki sakın ümidinizi kaybetmeyin... perisokoyu uzun zamandır tanıyorum, hamileliğimi eşimden sonra ilk duyan kişi bile diyebilirim... o size çok destek oluyor, birbirinize sımsıkı tutunun ve bir gün bebeklerinizin size merhaba diyeceğini unutmayın...
öpüyorum hepinizi...
Zeytiniiimm canım 2li testini iyi çıkmış,çok sevindim bebişim,çekirdeğine de sana dadeğmesin
Periiiimmmm eşinin sonuçları da iyiymiş çok şükür tontişkoom çok şüküürr
Allahım hayırlısıyla kondurusun keleboşunu göbüşüne tez zamanda
bu güzel günde Allahım dualarımızı kabul etsin,bizleri boş çevirmesin
sabah bissürü bissürü dua ettim herkes için,sizler için
hepinizin adını tek tek saydım valla
sizi seviyom ki beeenn
haberim yok canım,öğlende girdim bi ara yoktu.
Asoşum sen nasılsın bebişim?
banada öyle geliyor endoşummmmm bence senin rahim filmine de hiiççç gerek kalmicak inşallahhh
zeytinimmmm evet söylemiştin güzel annem, yalnız yaptoğım araştırmalar sonucu rahim filminden hemen sonra gebe kalan kadar bebeğini kaybeden de olmuş, hakkımızda hayırlısı artıkk canm benmmm dediklerini harfiyen yapıcam bitanem sağollllll
bitanem o kadar duygulandım ki yazdıklarını okurken, prensesin olucağına çok çok sevindim, öyle emindinki hamile olduğuna bloğunu önceden açmıştın bile, benimde burda hamile olduğunu öğrendiğim ve bana umut olan ilk anne sensin... özletme kendini canım benim seni ve prensesini kocaman öpüyorum
ponjuğumm evet çok şükür canm benimmmmmmmmmmmmmm, dua eden dillerin bal yesin sağol tatlımmmmmmmm bende hepinizi çok seviyorummmmmm inş bu ay çok güzel şeyler olucak
perisko canım senin eşin testi nasıl çıktı
haberim yok canım,öğlende girdim bi ara yoktu.
Asoşum sen nasılsın bebişim?
Bitanem o kadar duygulandım ki yazdıklarını okurken, prensesin olucağına çok çok sevindim, öyle emindinki hamile olduğuna bloğunu önceden açmıştın bile, benimde burda hamile olduğunu öğrendiğim ve bana umut olan ilk anne sensin... Özletme kendini canım benim seni ve prensesini kocaman öpüyorum
biz kayıpları değil gelenleri düşünüyoruz tamammı tatlım zeytine yazdığın cevaba istinaden yazdım bunu
Demekki o ufacık tıkanıklıktan geçememiş benim yeğenim yerine oyyyy kıyamam onaaa
perisko canım senin eşin testi nasıl çıktı
Çok iyi çıktı canım hiçbir sorun yok Allaha çok şükürr. Tekrardan tebrik ederim canım seni
naptın tatlım kan sonucun nasıl çıktı hadi ver hayırlı haberi :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?