- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.301
canım okudum şimdi yazdıklarını hayırlı olsun tekrardan annem :119: inan çok mutlu oldum karamsarlık yok troid de düzelir boşver inan kafaya takmayınca herşey oluyo..
canımm tebrik ederim tekrardan. tiroiti de takma, benim etrafımda da vardı, çok şükür hiçbir problem yok bebeklerinde şimdi... allah sana ve bebişine sağlık versin... :97:merhaba kızlar kan testi de pozitif çıktı ama keseyi göremedi doktor daha çok yeni dedi o yüzden pazar da kan testi yaptır dedi troite gelince 0.75den 10a fırlamış üzüldüm baya ama dahiliyeci ve kadın doğumcu korkma dedi bi zararı olmaz dedi ilacı coğalttı dahiliyeci iki hafta sonra gel dedi pazar da tekrar kan testi yapılacak
perişşş çok sevindim canımmm, bebek haber almış kadarrrrrrrrrÇok iyi çıktı canım hiçbir sorun yok Allaha çok şükürr. Tekrardan tebrik ederim canım seni
canımm sagol evet öylediydii iştee ,sen nasılsın iyimisinn tatlımmmm
Kızlar bugun bat tarihimdi gelen giden yok bende eylemsevcanin önerdiği topigi iki gündür heyecanla okuyunca bir ümit gidip test aldım sonuc her zamankinin aynısı tek bir çizgi .
Ben artık bu isten vaz geciyorum bir süre topige girmicem çünkü cok etkileniyorum ve sonuc hep aynı ben mutlu olmayı haketmiyorum sanırım hiç teste bakarken yüzüm gülmeyecek gecen ay ümidim kırılmıştı bu ay tamamen yok oldu. Bu zamana kadar Okulu'du sinavdi isti derken erteledik iki kisi keyfini çıkardık hayatın 10 aydır korunmuyoruz simdi de kendi olmuyor bende artık istemiyorum tüm huzurum kaçtı.dr a da artık gelmeyeceğimi söyleyeceğim .bunlari kimseye anlatamamanin verdigi bı sıkıntı da var sadece size dokuyorum icimi.eger olur da birgun bende guzel haber alırsam size haber vereceğim arada girmeye calisicam.kendinize dikkat edin.bye bye
merhaba kızlar kan testi de pozitif çıktı ama keseyi göremedi doktor daha çok yeni dedi o yüzden pazar da kan testi yaptır dedi troite gelince 0.75den 10a fırlamış üzüldüm baya ama dahiliyeci ve kadın doğumcu korkma dedi bi zararı olmaz dedi ilacı coğalttı dahiliyeci iki hafta sonra gel dedi pazar da tekrar kan testi yapılacak
Zeytiiinnnciimm testlerin iyi çıkmasına çookk sevindiimmmm..sabah görmemişim
bazen ben de aynı böyle hissediyorum ama pozitif düşünmek için elimden geleni yapıyorum..hayat böyle geçiyor..her zaman istediğimiz şeyler malesef olamıyor...hayırlısı herşeyin...
canıımmm ben senin halayını çekmemiştiiimmm testeen sonraya kalmıştıııı.....hayde bakalım..kendine iyi bak..inşallah sağlıklaaa olacak herşeyy..
PERİİİMMMM,hayırlısı bakalımmm...bu ay gelecek bebeğin sana inşaallaahhhh....
canımm tebrik ederim tekrardan. tiroiti de takma, benim etrafımda da vardı, çok şükür hiçbir problem yok bebeklerinde şimdi... allah sana ve bebişine sağlık versin... :97:
perişşş çok sevindim canımmm, bebek haber almış kadarrrrrrrrrinşallah o günleri de hep beraber göreceğiz...
şimdi senin kafanı boşaltıp bu anlarının tadını çıakrman lazımmm...
allahım hepimiz aynı anda hamile olsakkkkinnnşallahh
Hayır hala sadece ben görüyorum göbeğimi
Içkarnım geniş herhalde çok fazla olmayacak göbeğim 4.aya girdim ayol belli olsun artık istiyorum ama yokkk üzerime yapışan bady giysem anca görünür tişörtle belli olmuyor
sağol canım sen daha yeni evliymişsin gülüm ya tadını yaşa bence
günaydın pericim senle biz varık iice sinek avlıyo site :)
Gunaydin zeytosumla cekirdeekkkk evet kimsecikler yok haftasonuuuuu bende evi temizliyorum motroru taktim aksama anca biterrrr
hoofff ben de ev temizliyoruummmm ama baydııııı...:95::95::95::95::95::95:
:126::126::126::126: biraz molaaa...
evet sanki bende de hsg den sonra daha az çıkıyo gibi geliyo spermcikler...hiç preseed kullanmadım..o da yapıyor olabilir..
bende aşılamadan sonra nasıl oluyo merak ediyorum..çok akıntı oluyo mu? inşallaah halledebiliriiz 2 hafta sonra...
merhaba kızlar aramızda yeni bi hamile vardı troidi yüksek çıkmıştı kimdi o hatırlayan var mı aynısı bende de var ve ben çok korkuyorum bi fikir veriridi belki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?