Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım okudum şimdi yazdıklarını hayırlı olsun tekrardan annem :119: inan çok mutlu oldum karamsarlık yok troid de düzelir boşver inan kafaya takmayınca herşey oluyo..

sağol canım allah razı olsun bugün karneleri de verdik rahata erdim bağırmam kalmadı uzun süre iyi denk geldi

periiimmm gözün aydın canımm yaaa çok ama çok mutlu oldum inan ki yaaaa inşallah benim eşiminde böle güzel değerleri olurr
bebiş çok yakında artık perim sadece stres yok tamam mı no stres yes bebekkkkkkkkkk

sevvalim geldin demek çok sevindim yaaaa gittin diye çok üzülmüştüm salımııı yaa salıya daha çok var amaaaa daha erken belli olmaz mıı kim bekleyecek okadar bizim durum eşimi ikna ettim sayılır olmadı biraz ağlarımmm numaracıktan kandırırım onuuu sen hele bana müjdeli haberi bi verdeeeeeee

canımm tebrik ederim tekrardan. tiroiti de takma, benim etrafımda da vardı, çok şükür hiçbir problem yok bebeklerinde şimdi... allah sana ve bebişine sağlık versin... :97:

Çok iyi çıktı canım hiçbir sorun yok Allaha çok şükürr. Tekrardan tebrik ederim canım seni
perişşş çok sevindim canımmm, bebek haber almış kadarrrrrrrrr inşallah o günleri de hep beraber göreceğiz...
şimdi senin kafanı boşaltıp bu anlarının tadını çıakrman lazımmm...
allahım hepimiz aynı anda hamile olsakkkk innnşallahh

Zeytiiinnnciimm testlerin iyi çıkmasına çookk sevindiimmmm..sabah görmemişim

bazen ben de aynı böyle hissediyorum ama pozitif düşünmek için elimden geleni yapıyorum..hayat böyle geçiyor..her zaman istediğimiz şeyler malesef olamıyor...hayırlısı herşeyin...

canıımmm ben senin halayını çekmemiştiiimmm testeen sonraya kalmıştıııı.....hayde bakalım..kendine iyi bak..inşallah sağlıklaaa olacak herşeyy..

PERİİİMMMM, hayırlısı bakalımmm...bu ay gelecek bebeğin sana inşaallaahhhh....

sağol canım sen daha yeni evliymişsin gülüm ya tadını yaşa bence

sağol canım bakalım ne olacak hayırlısı ile

herkese güpgüzeeell,musmutlu,huuupp huzurluuu haftasonlaaarııııııııııııı

:119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118::119::118:

olurr canm olurr benm anneminde 4 ayda çıkmış göbüşü ama ben az şişko oldum ya hafif çıktı benm galibaaaaaaaa

sağol canım sen daha yeni evliymişsin gülüm ya tadını yaşa bence

:44: ben mi yeni evliyim :))..ekimde 5 sene olacak canım yaa..10 senedir de birlikteyiz sevgilim, aşkım, canım kocamla...
son 1.5 senedir istiyoruz, korunmuyoruz çalışma şartlarımız nedeniyle biaraya pek gelemiyoruz.. o yurtdışında ben yurtiçinde dolaşıyoruz..
yani dolaşıyordum...ekmek parası işte.. ama artık zamanı geldiii..bakalım inşallah bundan sonra olur...

KIZLARRR ckaleden yolculuk basladı şimdi ist dayız kardeşime kavustum ailece geldik yarın akşam kuzenimin oğlunn sünnet düğünü var salı aksamüstü salaya and sümük şeklindede londra ucusuuuuuuu ptesi kan testi yaptırmayı istiyorum bakalım geriye dönük çok okuyamadımmmmmmmmmm ama güel haberler var galibaaaaa
hamiş olmayan cidden kalmıcak gibi görünüyo maşallahımızı varrrrrr
allahhhh yardımcımız olsun allahh yollarımızı acık etsin insallahhhhhhhhhhh ugur böcüklerimiziiiiiiiii önce göbüşlerimize sonrada kucaklarımıza kondursun inşallahhhhhhhhhhhhhhh

siziii özledimmm
sizi özlüyorummmmmmmmmmmmmmm
mucksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss hepinizii öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

pazar - ptesiiiiiiiii bagdat caddesi taraflarındayımmmmmmmmmmm :)))))))) muckssssssssssssssssssssssssssssssssssssss oralarda olannlarr haberleşelimmmmmmm
optum herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

22 haziran yasgunu hediyemiiiiii yüce rabbimm bebişle versin insallahhh hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve hepimiziiiii sevindirsinnnnnnn gönlümüzün muradlarınıvererekkkkkkk
iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrr

Gunaydin cankuslllaaaaaaaarrrrrrr halvet sonrasiayaklar havada yaziyorum sizeeee. Degisik bise farkettim rahim filminden mi preseeddenmi bilmiyorum ama capkin spermler bu sefer disari kacmadi hic cok sasirdimmm

Kutlu halvet gunlerimiz hayirli olsuuunnnnnnnnnnnnn

Pidilgam pzts halay var deseneeee yihuuuuuuuuucok ozledkkk don artk valla

Gunaydin zeytosumla cekirdeekkkk evet kimsecikler yok haftasonuuuuu bende evi temizliyorum motroru taktim aksama anca biterrrr

hoofff ben de ev temizliyoruummmm ama baydııııı...:95::95::95::95::95::95:

:126::126::126::126: biraz molaaa...

evet sanki bende de hsg den sonra daha az çıkıyo gibi geliyo spermcikler...hiç preseed kullanmadım..o da yapıyor olabilir..
bende aşılamadan sonra nasıl oluyo merak ediyorum..çok akıntı oluyo mu? inşallaah halledebiliriiz 2 hafta sonra...

Mesooossss asilamami yaptircaksin canimmmcmmm

merhaba kızlar aramızda yeni bi hamile vardı troidi yüksek çıkmıştı kimdi o hatırlayan var mı aynısı bende de var ve ben çok korkuyorum bi fikir veriridi belki bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…