Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
slm kızlar.. bizim halvet hala başlamadı bitmedi kanamam neredeyse 20 gün olacak halvete girmeyeli bize hamile kalınca yada öle bi ihtimal varken halvet kati surette yasak

Mesooossss asilamami yaptircaksin canimmmcmmm

evet periiimm meleğimmm...yani umut ediyorum ki olacak..perşembeye randevu aldım..18- 19 u yumurtlama günüm olacak..kocamda 17 sinde gelio...

eğer doktor tamam derse çok mutlu olacamm.... denemek istiyorum bakalım nolcak...

bu arada yeni nononobatıımm 6 temmuz...yazmış idim biyerlere inşallaaahhhh olmamm yaaa.. yiitttii gariiii...

bu arada ada çayı - bal çörek tarçın dörtlemesine başlamış bulunuyorum hadi hayırlısııı....

doktora kadar yımırtalarıma iyi bakmam gerekk.............

halvet haftasında olanlaarra, nobatı bekleyenleerrre boolll şannsssss......

merhaba kızlar aramızda yeni bi hamile vardı troidi yüksek çıkmıştı kimdi o hatırlayan var mı aynısı bende de var ve ben çok korkuyorum bi fikir veriridi belki bana

hatırlamıyorum canımcım..eminim araştırma yapıyorsundur ama....

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/193639-gebelik-tiroidkizlar-bakin.html

bir bak buna...önemli olan 11. -28. haftalar arasıymış .. iyi bir doktorla görüşmek gerek..Allah sağlık versin inşallah bebeğine...

merhaba kızlar aramızda yeni bi hamile vardı troidi yüksek çıkmıştı kimdi o hatırlayan var mı aynısı bende de var ve ben çok korkuyorum bi fikir veriridi belki bana

Sanırım benden bahsediyorsun canım (pek yeni sayılmam ama olsun )
Benim tiroidim yüksek çıkmıştı, başta ilaç kullanacaksın dediklerinde çok üzüldüm, afalladım birden ya bebeğime zarar verirse diye...

Çok araştırdım,birkaç farklı dr.a gittim.Hepsi aynı şeyi söyledi: İlaç asıl bebeğin için gerekli, o hormonlarını dengeleyecek.Asıl kullanmazsan zarar verirsin bebeğine...Beyin gelişimi için o hormonun dengeli olması çok önemliymiş...
Ben de başladım ilaca,geçtiğimiz salı kontrole gitmiştim çok şükür değerlerim normale dönmüş,ama ilaca devam.
Senin sormak istediğin başka bişey var mıydı canım?

Son düzenleme:

canım allah razı olsun buldum seni benimki şöyle oldu şubatta gebelik öncesi kontrolde troid yani tsh 15 çıktı doktorlar sakın bebek yapma tehlikeli dedi sonra değerim ilaçla 0.75 indi artık düşün dedi bebeği başladık çalışmlara hamile kalınca da benim değer 10a yükselmiş ben ilaç kullanırken şimdi ilacın dozu arttı bu zamana kadar benim bebek zarar görmüş müdür

canım ben o dört yıl 7 ayı 4 ay 7 gün olarak algılamışım

kizlar merhaba,

bodoslama giricem konuya ama napiyim sormak zorundayim.

biz de her ikimizde de problem olmamasinna ragmen bir kac aydir denememmize ragmen bebek sahibi olamadik. bir sürü konulari okudum filan kafam zaten corba oldu.. oyüzden kusura bakmayin. ama sorum su: iliski sonrasinda esiniz cikar cikmaz bayagi bir akinti oluyor mu sizde de? biz resmen olayin zevkini yasayamadan apar topar mendiller filan tutmaya calisiyoruz akmasin diye yataga :))

yeri de dogru mu oldu bilmyiorum ama baska konu bulamadim. dün buraya yazan bir kac arkadas da bundan bahsedince sorayim dedim

simdiden tesekkürler

akıntının olması normal tatlım milyonlarca sperm var zaten önemli olan 1 tanesinin bile denk gelmesi bende baslarda nie cıkıo demistim hatta doktoruma sormustum gülmüştü o zaman milyonlarca gebelik olması lazım demisti :) biliyyomusun bilmem ama yinede söyleyim eşin afedersin bosalırken mutlaka altta sen ol ve hemen cıkar cıkmaz beline fazla yüksek olmayan bir yastık koy ve ayaklarını bi duvara yada havaya dik bi 20 dk öyle kal..yumurtlama günlerini hesapla ve o günler sabah erken saatlerdeki halveti ve 3 gün ard arda olmasını tavsiye edio doktorlar banyo yaparkende asla vajinal dus yapma :)2,5 senede uzman oldum nerdeyse :) baska sorun olursa burda tüm arkadaslarmda yardımcı olur sana baska bişide sorarsan bilgim varsa anlatırım bereketli halvetler :)

canim cok tesekkürler

aslinda doktora soracaktim ama utandim. cahil durumuna düsmek istemedim. tesekkür ederim yardimin icin

bu ay da dediklerini uygulayacagim insallah Allah isteyen herkese nasip eder.

Canım sonuçta ilaç kullanıyordun ve daha gebeliğin başındayken farkedilmiş yüksek olduğu,dozu ona göre ayarlanmış. Bence zamanında müdahale edilmiş.İçini ferah tut. Kontrole ne zaman gideceksin tekrar?

sağol canım içimi ferahlattın troid için iki hafta sonra gel dedi bu haftada kontrollerim ve keseyi görmek için bi kadın doğuma gideceğim inşallah

sağol canım içimi ferahlattın troid için iki hafta sonra gel dedi bu haftada kontrollerim ve keseyi görmek için bi kadın doğuma gideceğim inşallah

Ne demek canım önemli değil...bak dr.un da hemen 2 hafta sonra ilacın dozunun yeterli olup olmadığını görmek için çağırmış.Ben bi dr.a gitmiştim başta,bana 3 ay sonra gel demişti,ilgili gelmemişti bana.Ben de başkasına gittim.Herşey yolundadır inş.Bak ne güzel hamişsin..Allah seni ve bebişini korusun...

Son düzenleme:

sağol canım ben hamile olmadan önce 3 ayda idi kontorülüm

canim cok tesekkürler

aslinda doktora soracaktim ama utandim. cahil durumuna düsmek istemedim. tesekkür ederim yardimin icin

bu ay da dediklerini uygulayacagim insallah Allah isteyen herkese nasip eder.

rica ederimde sakın bidaha utanma sor doktoruna yoksa hiç gitme daha ii zaten onların görevi ve para veriosun ben herseyi erkek olsun doktor olsun soruodum yoksa nie gideyim ki ögrenemedikten sonra sora sora ve netten arastırarak hep bilinçli olmaya calıstım.sakın utanma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…