Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Gunaydinnnnnnn canlarrrrrrrrr yumurtluyorummmmmmmmm bu ay bu is olucak gibi hissediyorum Allahin izniyleeeeeeee

ay hadi insallah nedense benimde içime öyle doguyo ya sen bu ay basarıcaksın gibi...ilk defa biri için diorum böle bişi hadi hayırlısı tatlım hep halvet inme kocanın üstünden :) daha dogrusu sen altta ol spermcikleri kacırma :) hadi hayırlısı bakalım

Ayyyy zeytosummm evet ilk kez boyle bisi duyuyorum sendeeennnnn banada oyle geliyor yaaa gercektennnnn ins canim benmmmmm insssss icimicden gecen olurrrrr

Pidilga yarn kan vercektiii cok heyecanliii ya onun tuttu benceeeee

Ayyyy zeytosummm evet ilk kez boyle bisi duyuyorum sendeeennnnn banada oyle geliyor yaaa gercektennnnn ins canim benmmmmm insssss icimicden gecen olurrrrr

Pidilga yarn kan vercektiii cok heyecanliii ya onun tuttu benceeeee

perii topiğini arada bi takiip etme fırsatı buluyordumm ama yazmak buguneymiş anlasılan bu ay bi heyecan var içindeee :) inşallah bebişin gelmiştir

cnmcmmlarr siziözledimmmmmm
dün gece 4 e kadar düğündeydikkkkküzerinize afiyettt pek bi eğlendikk yahuu :)))) ist da yaşayan sanssız şanslılarrrrrr bogaz köprüsü manzaranız sabah ışıklarına kadar mükkemmell bir ömürr yaaaaa izle izle doyamıyosun o manzarayaaaaaaaaa gerçi biizm çkalemizdede bogazımız varr ama köprümüz eksikk :)))

bakalım dönüşe az kaldııı içim biraz üzgün ama hayırlısı bakalım eylülde allahın izniyle kesin dönüş zatennnnnnnn inşallahhh eylül 19 işbaşındayım:))

yarın burdaki iş arkadaşlarımla buluşmam var bagdat caddesinde onlarıda görmeyeli çok oldu görüşücez bakalımmmmmm o arada kanda vermeyi planlıyorum oralarda nerde veririm bilmiyurm ama:)) dahada erken 12 . günden sonraymış ama ben 1 inde yaptrımıştım hayırlısı artık
ama ilk defa eşim bişeyler hissetti ve ben onun hislerine kalbine çok inanıırm bakalım hayırlısı
olmasada hayırlı değilmiş derim bakalım kısmetttttt
halvet haftan kutlu bebiş şansın açık olsunnnnnnnnnnnnn PERİMMMMMM bu ayyyyy bu işlemm tammmmmmmmm inşallahhhh

öpüyorum herkesi
allaha emant olunnnnnnnn
mucksssssssssss

Slm topiğin güzel anneleri ve anne adayları.Umarım hafta sonunuz çokk iyi geçmiştir.Hepinize iyi haftalar diliyorum.UMARIM herşeyin gönlümüzce olduğu güzel ve hayırlı bir hafta olur.İnşallah yeni yeni hamiş haberlerini alırız....

Bbikooommm caddenin sonuna dogru sag tarafta bi klinik var yolun sol tarafinda mado var sonlara dogru yuruyosun biraz daha asagiya dogru sagda klinik olucak ablam icin orda vermistik hemen cikmisti sonuccc bebegi tutmasina rahmen negatif cikmisti com uzulmustuuu erkenmis megeerrrrr :)))) cok ozledik seni don artikkk donnnn

günaydınnn cankuşlarrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzz benmde yumoşş günlerimmmm bitti sayılırr bugün 17.günümdeyimm ve cok az bi akıntım varr..calısmaları yaptıkk,allahın izniylee tutarr inşallahhh artık bu ayy ) gecmişi okuyamadım henüzz,işlerden var mı iyi haberlerrrr :))

perimm senle aynı halvet haftamız bu defaa nobattaşızz,bu son olsun inşallahhh,hamişdaş oluruzzzz :)))

pidişimm inşallahh tutmuşturrrr bebişin seninledirrrrrrrrrrrr dualarım seninlee..

perii topiğini arada bi takiip etme fırsatı buluyordumm ama yazmak buguneymiş anlasılan bu ay bi heyecan var içindeee :) inşallah bebişin gelmiştir
evet canim var ama benim heyecanim her ay varrr :) bu ay rahim filmi felan cektirdim ondan ekstra heyecanli ve umitliyim sanirim :) ee nicin yazmiyorsun ? Sende mi bizdensinnn??
Gunaydinnnnn yeni guzel annemmmmmmm umarim cok hizel bi hafta olurrr

Beni tvde gorursen sasirmaaaa su tullayyyyyy askim sevgilim bitanem geri doooooonnnnnn diyen adam gbi sana seslenicem az kaldiiiii geri doonnnnnn

Endosummmm bende dun yumurtadim bebekommmmmm bugun yarnda devam ediciz ins bu a olucak bu is :)

nasılsınız kızlarrrr napıyosunuz hepimiz bi ayrı düştük yaa topiğimiz eski canlı günlerine dönsüüünnn

idilgaaaa bugün test mi yaptırıcannn hadi inş. canımm hayırlısı ile bebeğin seninledir inşallah.

perimm canım halvet haftan bol bereketli olur inş. hiç bir engeliniz yok çok şükür gerisi rabbimin meleğinin doğum tarihine karar vermesi işte.. inşallah 9 ay 10 gün sonradır...

sevvalim yarın test günü neyse ki çok şükür geldi 1 gün kaldı ben senden daha çok heycanlıyıımm bekleyemiyorum

adoşuuummm minnak adoş napıyooo annesini üzüyomuu bakimm

zeytinim dragonum vitaminim bojoumm ve bütün kızlar umarım hepiniz çok iyisinizdir...

birde kızlar sabah namazımı kıldıktan sonra bir rüya gördüm çok kısaydı ama çok anlamlıydı
rüyamda mor bir kuş yavrusu etrafımda dolanıyo bende ona gel göbişime kon diyorum oda geliyo hooopp göbişimden içeri giriyooo hemende uyandım ama sonra çok mutlu oldum rüyamın anlamına baktım kuş müjdeli haber muradına ermeye işaretmiş başka anlamlarıda var ama ben bunlara yordum
rüyam güzel dimi kızlar bebişimin gelişi yakın galiba inşallah öledir inşallah

rüyan hemde çok güzel canım bebişin göbüşüne konmuş veya çok kısa zamanda konacağının habercisidir bence
herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Endosummmm bende dun yumurtadim bebekommmmmm bugun yarnda devam ediciz ins bu a olucak bu is :)

dün mü yumurtladın periimm bu ay olacak yaaa olucak inşallah minik karaböcük gelicek hatta karaböcükler ayy perim sen esmer eşin sarışınn sizin bebek kime benzeyecekkkk tam bi merak konusu olur vallaaaaa kalbi annesine benzesindeee

dayanamadım veeeeeeeee gittim kan verdim ama 2.30a kadar nasıl bekleyecegim kalbım nasıl deli gibi atıyor varya nasıl dayanacagım bilmiyorum

dayanamadım veeeeeeeee gittim kan verdim ama 2.30a kadar nasıl bekleyecegim kalbım nasıl deli gibi atıyor varya nasıl dayanacagım bilmiyorum

sevvalimmmmmmmmm anammmmm 2.30 muuuu hayatta geçmez yaaaa naptın sennnn niye bizee söledin ben okadar nasıl bekliycem yaa daha saat 10 olmadıı yaaaa

inş. canım en güzel değerleri görüceksin ben inanıyorum sonrada 2 keyeyi birden görüceksinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…