- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.341
Gunaydinnnnnnn canlarrrrrrrrr yumurtluyorummmmmmmmmbu ay bu is olucak gibi hissediyorum Allahin izniyleeeeeeee
ay hadi insallah nedense benimde içime öyle doguyo ya sen bu ay basarıcaksın gibi...ilk defa biri için diorum böle bişi hadi hayırlısı tatlım hep halvetinme kocanın üstünden :) daha dogrusu sen altta ol spermcikleri kacırma :) hadi hayırlısı bakalım
Ayyyy zeytosummm evet ilk kez boyle bisi duyuyorum sendeeennnnn banada oyle geliyor yaaa gercektennnnn ins canim benmmmmm insssss icimicden gecen olurrrrr
Pidilga yarn kan vercektiii cok heyecanliii ya onun tuttu benceeeee
cnmcmmlarr siziözledimmmmmm
dün gece 4 e kadar düğündeydikkkkküzerinize afiyettt pek bi eğlendikk yahuu :)))) ist da yaşayan sanssız şanslılarrrrrr bogaz köprüsü manzaranız sabah ışıklarına kadar mükkemmell bir ömürr yaaaaa izle izle doyamıyosun o manzarayaaaaaaaaa gerçi biizm çkalemizdede bogazımız varr ama köprümüz eksikk :)))
bakalım dönüşe az kaldııı içim biraz üzgün ama hayırlısı bakalım eylülde allahın izniyle kesin dönüş zatennnnnnnn inşallahhh eylül 19 işbaşındayım:))
yarın burdaki iş arkadaşlarımla buluşmam var bagdat caddesinde onlarıda görmeyeli çok oldu görüşücez bakalımmmmmm o arada kanda vermeyi planlıyorum oralarda nerde veririm bilmiyurm ama:)) dahada erken 12 . günden sonraymış ama ben 1 inde yaptrımıştım hayırlısı artık
ama ilk defa eşim bişeyler hissetti ve ben onun hislerine kalbine çok inanıırm bakalım hayırlısı
olmasada hayırlı değilmiş derim bakalım kısmetttttt
halvet haftan kutlu bebiş şansın açık olsunnnnnnnnnnnnn PERİMMMMMM bu ayyyyy bu işlemm tammmmmmmmm inşallahhhh
öpüyorum herkesi
allaha emant olunnnnnnnn
mucksssssssssss
evet canim var ama benim heyecanim her ay varrr :) bu ay rahim filmi felan cektirdim ondan ekstra heyecanli ve umitliyim sanirim :) ee nicin yazmiyorsun ? Sende mi bizdensinnn??perii topiğini arada bi takiip etme fırsatı buluyordumm ama yazmak buguneymiş anlasılan bu ay bi heyecan var içindeee :) inşallah bebişin gelmiştir
Gunaydinnnnn yeni guzel annemmmmmmm umarim cok hizel bi hafta olurrrSlm topiğin güzel anneleri ve anne adayları.Umarım hafta sonunuz çokk iyi geçmiştir.Hepinize iyi haftalar diliyorum.UMARIM herşeyin gönlümüzce olduğu güzel ve hayırlı bir hafta olur.İnşallah yeni yeni hamiş haberlerini alırız....
Bbikooommm caddenin sonuna dogru sag tarafta bi klinik var yolun sol tarafinda mado var sonlara dogru yuruyosun biraz daha asagiya dogru sagda klinik olucak ablam icin orda vermistik hemen cikmisti sonuccc bebegi tutmasina rahmen negatif cikmisti com uzulmustuuu erkenmis megeerrrrr :)))) cok ozledik seni don artikkk donnnn
günaydınnn cankuşlarrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzz benmde yumoşş günlerimmmm bitti sayılırr bugün 17.günümdeyimm ve cok az bi akıntım varr..calısmaları yaptıkk,allahın izniylee tutarr inşallahhh artık bu ayy) gecmişi okuyamadım henüzz,işlerden var mı iyi haberlerrrr :))
perimm senle aynı halvet haftamız bu defaa nobattaşızz,bu son olsun inşallahhh,hamişdaş oluruzzzz :)))
pidişimm inşallahh tutmuşturrrr bebişin seninledirrrrrrrrrrrr dualarım seninlee..
Endosummmm bende dun yumurtadim bebekommmmmm bugun yarnda devam ediciz ins bu a olucak bu is :)
rüyan hemde çok güzel canım bebişin göbüşüne konmuş veya çok kısa zamanda konacağının habercisidir bence
herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Endosummmm bende dun yumurtadim bebekommmmmm bugun yarnda devam ediciz ins bu a olucak bu is :)
dayanamadım veeeeeeeee gittim kan verdim ama 2.30a kadar nasıl bekleyecegim kalbım nasıl deli gibi atıyor varya nasıl dayanacagım bilmiyorum
inşallahhh sevvalimmm inşallahhh canmmm bebişlerinn seninledirrr..dua ediyorumm senin içinnn..ayyyyy cok heycanlandımmmm yaaa
dayanamadım veeeeeeeee gittim kan verdim ama 2.30a kadar nasıl bekleyecegim kalbım nasıl deli gibi atıyor varya nasıl dayanacagım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?