Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
HUHUHUHUHUHUHUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

GÜNAYDINLAR BİZDEN SİZEEEEEEEEEEEEEEEE SEVGİLER BİZDEN SİZEEEEEEEEEEEEEEEEE AŞK DOLU GÜNLER BİZDEN SİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TEY TEY TEY

BİZDE CTS GÜNÜ DR GİTTİK DENİZ MEAŞALLAH degmesin büyümüş artıkın belli oluyoo kafası kocaman minnak minnak elleri var iyiyiz çok şükür cumada tatile gidiyoz dr izin verdi önce maraş sonra deniz kum güneş saç boyamayı sordum 13 haftadan sonra boyayabilirsin dedi makyaj ve ojeyide sordum sorun olmaz herzamn yapabilirsin dedi denize girmeyi de sordum havuza girme ama denize herzamn girebilrisin fazla güneşte kalma dedi

perim,sevvalim,hafzakım,eylemsevcanım,54 julye,zeytin,bojou,idilgaaa,vitooo ve digerrrrrrrrrrrrrr yosmalar hamınızın kulak memesinden öptük ve yaladıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sevval heycanının heycanımdır bacım adrenalinin dibisin hadi bekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 2.30 da zafer çıglıgı atacagız burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa halay ne ki ben sana apaçi dansı yapacam apaçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cok cok dua edin canlarım benim için

ooyyyy yirim ben onun minnak ellerini
deniz denize gidiyo hee yüzsün yüzsün büyüsüüünn
Adoşum sormadıın bişii kalmış bence

oyalayın biraz benide zaman gecsın :)

günaydın adoşuuumm maşallah denizimizeeee çok şükür hep güzel haberler verin bize inşallah inaşallah

sıra idilgamla sevvalimdee onların çifte halay var bugüünn amannn akşamlar olmasııınnnnn
kız sen apaçi dansıdamı biliyoonn zilli adoş seniii

kızzz hafzoşşş rüyan çok güzel çok güzel habr alacaksın çok sevineceksin

olum ben tangodan sambaya sambadan çaça,vals hamını bilirim dansların yok yok bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hafzosummmmm ruyana bayildimmmmmmmm ben boyle ruyalara coook inaniyorum bebekimmmmm ins bebisin gelmesine coook az kalmisssssssss
İvittt dun yumurtladim ovuya gore hafzommmmmm ayy eveettttt bende merak ediyorum nasi bisi cikarrrrr kocama benzesin gozleri felnnnn ona bakicam bol bol hamisken Allahim izin verirseeeee
dayanamadım veeeeeeeee gittim kan verdim ama 2.30a kadar nasıl bekleyecegim kalbım nasıl deli gibi atıyor varya nasıl dayanacagım bilmiyorum
Bebekimmmmmm tum kalbim ve dualarim seninleeeeeeeeeeeeeeeeeee ikizlerimizin haberini alicazzzzz Allahin izniyleeeeeeee

Yerim ben o deniziiii anasiyla denize de girecekmissss oyyyyyyyyy canm benmmmm

Kizlaaarrrr aksam yemegine misafirim varrr hazirlriktayimmmmmm kocamda evde bugun bos gunuuuu ama tabiiki burdayimmmm sevvalimin horonunu tepicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

periiimmm bende çok inanırım rüyalara hepte çıkmıştır rüyalarım inş. bu seferde umduğumla çıkar rüyam bencedeeee gözleri eşine benzesinn

adoşşş o nasıl oyalama anlatmaya kalksa 3 güne anca biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…