- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.361
daha şimdiden dayanamıyorum gözlerimden yaslar akıveriyor heyecandan allahım beklemek nekadar zormus
sevvalimmmmmmmmm anammmmm 2.30 muuuu hayatta geçmez yaaaa naptın sennnn niye bizee söledin ben okadar nasıl bekliycem yaa daha saat 10 olmadıı yaaaa
inş. canım en güzel değerleri görüceksin ben inanıyorum sonrada 2 keyeyi birden görüceksinnn
HUHUHUHUHUHUHUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
GÜNAYDINLAR BİZDEN SİZEEEEEEEEEEEEEEEE SEVGİLER BİZDEN SİZEEEEEEEEEEEEEEEEE AŞK DOLU GÜNLER BİZDEN SİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TEY TEY TEY
BİZDE CTS GÜNÜ DR GİTTİK DENİZ MEAŞALLAHdegmesin büyümüş artıkın belli oluyoo kafası kocaman minnak minnak elleri var iyiyiz çok şükür cumada tatile gidiyoz dr izin verdi önce maraş sonra deniz kum güneş saç boyamayı sordum 13 haftadan sonra boyayabilirsin dedi makyaj ve ojeyide sordum sorun olmaz herzamn yapabilirsin dedi denize girmeyi de sordum havuza girme ama denize herzamn girebilrisin fazla güneşte kalma dedi
perim,sevvalim,hafzakım,eylemsevcanım,54 julye,zeytin,bojou,idilgaaa,vitooo ve digerrrrrrrrrrrrrr yosmalar hamınızın kulak memesinden öptük ve yaladıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sevval heycanının heycanımdır bacım adrenalinin dibisin hadi bekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 2.30 da zafer çıglıgı atacagız burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa halay ne ki ben sana apaçi dansı yapacam apaçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
GÜNAYDINLAR BİZDEN SİZEEEEEEEEEEEEEEEE SEVGİLER BİZDEN SİZEEEEEEEEEEEEEEEEE AŞK DOLU GÜNLER BİZDEN SİZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TEY TEY TEY
BİZDE CTS GÜNÜ DR GİTTİK DENİZ MEAŞALLAHdegmesin büyümüş artıkın belli oluyoo kafası kocaman minnak minnak elleri var iyiyiz çok şükür cumada tatile gidiyoz dr izin verdi önce maraş sonra deniz kum güneş saç boyamayı sordum 13 haftadan sonra boyayabilirsin dedi makyaj ve ojeyide sordum sorun olmaz herzamn yapabilirsin dedi denize girmeyi de sordum havuza girme ama denize herzamn girebilrisin fazla güneşte kalma dedi
perim,sevvalim,hafzakım,eylemsevcanım,54 julye,zeytin,bojou,idilgaaa,vitooo ve digerrrrrrrrrrrrrr yosmalar hamınızın kulak memesinden öptük ve yaladıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sevval heycanının heycanımdır bacım adrenalinin dibisin hadi bekliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 2.30 da zafer çıglıgı atacagız burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa halay ne ki ben sana apaçi dansı yapacam apaçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ooyyyy yirim ben onun minnak ellerini
Deniz denize gidiyo hee yüzsün yüzsün büyüsüüünn
Adoşum sormadıın bişii kalmış bence
cok cok dua edin canlarım benim için
günaydın adoşuuumm maşallah denizimizeeee çok şükür hep güzel haberler verin bize inşallah inaşallah
sıra idilgamla sevvalimdee onların çifte halay var bugüünn amannn akşamlar olmasııınnnnn
kız sen apaçi dansıdamı biliyoonnZilli adoş seniii
Hafzosummmmm ruyana bayildimmmmmmmm ben boyle ruyalara coook inaniyorum bebekimmmmm ins bebisin gelmesine coook az kalmisssssssssnasılsınız kızlarrrr napıyosunuz hepimiz bi ayrı düştük yaa topiğimiz eski canlı günlerine dönsüüünnn
idilgaaaa bugün test mi yaptırıcannn hadi inş. canımm hayırlısı ile bebeğin seninledir inşallah.
perimm canım halvet haftan bol bereketli olur inş. hiç bir engeliniz yok çok şükür gerisi rabbimin meleğinin doğum tarihine karar vermesi işte.. inşallah 9 ay 10 gün sonradır...
sevvalim yarın test günü neyse ki çok şükür geldi 1 gün kaldı ben senden daha çok heycanlıyıımm bekleyemiyorum
adoşuuummm minnak adoş napıyooo annesini üzüyomuu bakimm
zeytinim dragonum vitaminim bojoumm ve bütün kızlar umarım hepiniz çok iyisinizdir...
birde kızlar sabah namazımı kıldıktan sonra bir rüya gördüm çok kısaydı ama çok anlamlıydı
rüyamda mor bir kuş yavrusu etrafımda dolanıyo bende ona gel göbişime kon diyorum oda geliyo hooopp göbişimden içeri giriyooo hemende uyandım ama sonra çok mutlu oldum rüyamın anlamına baktım kuş müjdeli haber muradına ermeye işaretmiş başka anlamlarıda var ama ben bunlara yordum
rüyam güzel dimi kızlar bebişimin gelişi yakın galiba inşallah öledir inşallah
İvittt dun yumurtladim ovuya gore hafzommmmmm ayy eveettttt bende merak ediyorum nasi bisi cikarrrrr kocama benzesin gozleri felnnnn ona bakicam bol bol hamisken Allahim izin verirseeeeedün mü yumurtladın periimm bu ay olacak yaaa olucak inşallahminik karaböcük gelicek hatta karaböcükler ayy perim sen esmer eşin sarışınn sizin bebek kime benzeyecekkkk tam bi merak konusu olur vallaaaaa kalbi annesine benzesindeee
Bebekimmmmmm tum kalbim ve dualarim seninleeeeeeeeeeeeeeeeeee ikizlerimizin haberini alicazzzzz Allahin izniyleeeeeeeedayanamadım veeeeeeeee gittim kan verdim ama 2.30a kadar nasıl bekleyecegim kalbım nasıl deli gibi atıyor varya nasıl dayanacagım bilmiyorum
oyalayın biraz benide zaman gecsın :)
17 haziran evlilik yıldonumumuz bu bebişler bize hediye olurlar inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?