Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın canlarımmmm,topiğimiz uzun zamndır çok sakindi şimdi herkes dönmüşşş ne güzelllll

sevvalim ve pidilgammmm inşallahhh hayırlı haberlerinizi alıcaz canım dualarımız sizinlee

perimmm halvet haftan kutlu mutlu geçsin,bebişin göbişine konsun inşallaaaahhhhhh

bende durumlar sıkıcı kızlar cumartesi sabah wc ye gittim adetim geldi ama sonrasında çamur gibi akıntı geliyo hala sökülemedi,kürtajdan sonra yapışıklık olabiliomuş umarım öle bişi yoktur

hepinizi çooookkkkk özledimmmmmm

Hafzooşşuummmm
Maayyysssttrroooooomm nabıyonuz be yaaa :)

Eylemiimmm yeğenimizi nasıı gıııızzzz

napak bojoummm be yaaa çalışıyorum çok özledim topikte sizlerle muhabbet etmeyi işe başlamadan biraz takılayım dedim ama iş vakti geldi artıkın
buralardayım kızlar takiptesinizzz :126:

GÜNAAYYDDIINNNN..
Herkeseee hayırlı, güzel haberlerle dolu haftaalaarrrr....

dayanamadım veeeeeeeee gittim kan verdim ama 2.30a kadar nasıl bekleyecegim kalbım nasıl deli gibi atıyor varya nasıl dayanacagım bilmiyorum

Geleceekk ikizleerr hepimizi mutlu edecek inşaallaahhh... Annelerinin canı bizim topiğimizin de ilk ikizleri olacaaklaarrr...
Dualarım seninleee Sevvalcimmm...

ışılım inşallah öle bişey yoktur kürtaj sonuçta önemli bi olay tabiki hemen rahminin normala dönmesini bekleyemeyiz ama içini hep ferah tut canım senin biraz daha zamana ihityacın var herşey güzel olacak rahmin toparlanacak yapışıklık bişeyde olmayacak inş. kendini iyi besle direncin fazla olsun gerisi zaman ışılımmm bak bizdeee bekliyoruz hep burdayız canım hep birbirimizin destekçisiyiz

fos çıktı benim belirti tatlımmm sen napıon?

Hayırlısıı olsun Isııllımmm...gelecek aya yeni bir heyecan..hem herkes sonraki ayda şansın daha yüksek olduğunu söylüyor ya..

Düzene girmeye çalışıyor bünye işte..içini ferah tut.... soğan kürü yapman doğru olur mu acaba?

Hafzooşşuummmm

çok şükür canım çok sağolasın rabbim gönlünün muradını versin
inşallah çok iyi diye düşünüyorum benim anladığım bir terslik yok
ama tabii bugün doktor randevum var bugün kese büyümüş mü diye bakılacak
belki bir ihtimal pıt pıtları da görürüz dedi doktor
hayırlısı bakalım bana dua ediverin de bir terslikk olmasın teyzeleriiiiiiiii nooollurrrrrrrrrrr
bugün çok heyecanlıyım vede çokda korkuyorummmmmmmm
Rabbim inşallah korktuğuma uğratmasın
yarın sabah yazarım sonucuuuuuuuuuuuu

Hafzooşşuummmm

Bojuuummmmm canıımmm iiyimmm ..okumaktayım yazılanlarııı...özledim sizi..geliyorum gidiyoruum kimse yok

evdeyimm, mutluyum..

sende iyisindir inşallaaa...bebişin tutarda halayını patlatırızzzz bojumm yakındaa inşaalla...:81::81::81:

canımsın benimmm hayırlısı olsun hakkımızda,Rabbim verirse derdi çekeriz elbettt
rüyanı okudum canımm ve çoookkkk etkilendim,inşallah yorumladığımıza çıkar bitanemmm.rüyaların haberci olduklarına inanıyorum ben gelecek bebiş inşallah gelecekkkk

sağol canımm sizinle çıkıyorum bunalımdan zatenn içim rahatlıyo sizinle paylaşınca
pidilgammm okusa kesin kızar bana soğan kürü yap demiştim sana die,haklı tabi ben midemden dolayı yapamamıştım.doktoruma bi gideyim muayeneye inş başlarım sonra canımmmm

pericim rahim filmin acı vermiş miydi bir topikte bir arkadaş sormuşta kokuyorum çok zcılı olacak diye ben anestezili istiyorum demiş çokmu acı veriyor demiş bir cevaplarmısın canım keser onun girdiği topiğe yapıştırırım

adoşuuuuummmmmmm sende denizimizi görmüşsün maşallahhhhhh canımm sağlıkla kucağna da alırsın inşallaaaahhhhhh

Burda ki herkes anne olsun istiyorum çok şey mi istiyorummm...hatta buluşulsun, bebekler gösterilsiin aha bu benim ki denilsin..
vıdı vıdı konuşulsun istiyoruummm...

İçim taşıyo yaaaa hayırlara olsuunn..:124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Hafzakcım rüyan çok güzel...keşke bende görsem ya da sabah hatırlasam..

Adoşuum aklımdakilerin hepsini sormuşsuunn..ii oldu..saç boyama en merak ettiğim konuydu...bu kadar bekledim tutsunda boyamim diyorum da beyazlar çoook fenaaaa.....

bizdende günaydınlarrr su topiki ihmal etmeyin vallahi kısıyorum yaa sıkıldım haftasonu kısmecıkler yoktu peri vardı ben vardım bozuluyorum haa :)

bizdende günaydınlarrr su topiki ihmal etmeyin vallahi kısıyorum yaa sıkıldım haftasonu kısmecıkler yoktu peri vardı ben vardım bozuluyorum haa :)

ama şekerim zeytinimmmmmmmmmmm
evde netimiz yokkineeeeeeeeeee pcmiz yokkineeeeeeeeeeeeee
ondan giremiyoz gıııııııııııı
olsa tükkan senin....

hoşgeldiin zeytiinn anneeeee... çekirdeğin nasıl? ben henüz kür araştırma aşamasında olduğum için kusura bakma cahilliğimii...
cinsiyetine az kaldıııı.. hareketlenme var mıı? ya da hissetiriyor mu kendini..bulantı, yorgunluk dışında...

Napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzz zillilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?????????????????????????????????

ADD kız bugünde yaladın yumdun bizi
tirrrrrrtemiz ettin sağolllllll yavrummmmmmmmmmmmmmm
nasıl gidiyor bebişle sen minnak yosma
kız senin kızın olsa vay haline çok zilli olur heeeeeeeeee
dua etde oğlun olsunnnnnn he heeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…