- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.381
Hafzooşşuummmm
Maayyysssttrroooooomm nabıyonuz be yaaa :)
Eylemiimmm yeğenimizi nasıı gıııızzzz
naptın bebişiimmm
dayanamadım veeeeeeeee gittim kan verdim ama 2.30a kadar nasıl bekleyecegim kalbım nasıl deli gibi atıyor varya nasıl dayanacagım bilmiyorum
günaydın canlarımmmm,topiğimiz uzun zamndır çok sakindi şimdi herkes dönmüşşş ne güzelllll
sevvalim ve pidilgammmm inşallahhh hayırlı haberlerinizi alıcaz canım dualarımız sizinlee
perimmm halvet haftan kutlu mutlu geçsin,bebişin göbişine konsun inşallaaaahhhhhh
bende durumlar sıkıcı kızlar cumartesi sabah wc ye gittim adetim geldi ama sonrasında çamur gibi akıntı geliyo hala sökülemedi,kürtajdan sonra yapışıklık olabiliomuş umarım öle bişi yoktur
hepinizi çooookkkkk özledimmmmmm
fos çıktı benim belirti tatlımmm sen napıon?
fos çıktı benim belirti tatlımmm sen napıon?
Hafzooşşuummmm
Hafzooşşuummmm
canımsın benimmm hayırlısı olsun hakkımızda,Rabbim verirse derdi çekeriz elbetttışılım inşallah öle bişey yoktur kürtaj sonuçta önemli bi olay tabiki hemen rahminin normala dönmesini bekleyemeyiz ama içini hep ferah tut canım senin biraz daha zamana ihityacın var herşey güzel olacak rahmin toparlanacak yapışıklık bişeyde olmayacak inş. kendini iyi besle direncin fazla olsun gerisi zaman ışılımmm bak bizdeee bekliyoruz hep burdayız canım hep birbirimizin destekçisiyiz
Hayırlısıı olsun Isııllımmm...gelecek aya yeni bir heyecan..hem herkes sonraki ayda şansın daha yüksek olduğunu söylüyor ya..
Düzene girmeye çalışıyor bünye işte..içini ferah tut....soğan kürü yapman doğru olur mu acaba?
bizdende günaydınlarrr su topiki ihmal etmeyin vallahi kısıyorum yaa sıkıldım haftasonu kısmecıkler yoktu peri vardı ben vardım bozuluyorum haa :)
bizdende günaydınlarrr su topiki ihmal etmeyin vallahi kısıyorum yaa sıkıldım haftasonu kısmecıkler yoktu peri vardı ben vardım bozuluyorum haa :)
Napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzz zillilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?????????????????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?