- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.401
Napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzz zillilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?????????????????????????????????
pericim rahim filmin acı vermiş miydi bir topikte bir arkadaş sormuşta kokuyorum çok zcılı olacak diye ben anestezili istiyorum demiş çokmu acı veriyor demiş bir cevaplarmısın canım keser onun girdiği topiğe yapıştırırım
canımsın benimmm hayırlısı olsun hakkımızda,rabbim verirse derdi çekeriz elbettt
rüyanı okudum canımm ve çoookkkk etkilendim,inşallah yorumladığımıza çıkar bitanemmm.rüyaların haberci olduklarına inanıyorum ben gelecek bebiş inşallah gelecekkkk
Sağol canımm sizinle çıkıyorum bunalımdan zatenn içim rahatlıyo sizinle paylaşınca
Pidilgammm okusa kesin kızar bana soğan kürü yap demiştim sana die,haklı tabi ben midemden dolayı yapamamıştım.doktoruma bi gideyim muayeneye inş başlarım sonra canımmmm
hoşgeldiin zeytiinn anneeeee... çekirdeğin nasıl? ben henüz kür araştırma aşamasında olduğum için kusura bakma cahilliğimii...
cinsiyetine az kaldıııı.. hareketlenme var mıı? ya da hissetiriyor mu kendini..bulantı, yorgunluk dışında...
Canim o kisiden kisiye degisiyor ama acisizdi diyemem benim agri esigim yuksek olmasina ragmen canim cok yandi ama sebebi tuplerimdeki ufak tefek tikaniklardi 10 saniye kadar suruyor film esnasindaki aci ben biraz bagirdim ama doktorda dedi tuplerinde hafif tikaniklik vardi acildi o yuzden canin acidi diye. Ben aciyacagini bildigim halde anestezi istemedim 5 dakikalik bi islem anesteziyle tum gununu harciyor. Ben ciktigimda bebegim icin bebegimiz icin diye sayikliyordum esime onun icin herseye deger.., oncesinde mutlaka agri kesici alsin esas agri cikinca oldu bende siddetli adet sancisi seklinde yarim saat kadar surduuuu suan icim cok rahat aklimdaki soru isaretleri gitti ve bana gore o tikanikliklar bebegimin gelmesine izin vermiyordu onlaran da kurtulmus oldum mutluyummmm bebise giden yolda hersey mubahhhh :) korkmasin bisicik olmuyoorrr
Canim o kisiden kisiye degisiyor ama acisizdi diyemem benim agri esigim yuksek olmasina ragmen canim cok yandi ama sebebi tuplerimdeki ufak tefek tikaniklardi 10 saniye kadar suruyor film esnasindaki aci ben biraz bagirdim ama doktorda dedi tuplerinde hafif tikaniklik vardi acildi o yuzden canin acidi diye. Ben aciyacagini bildigim halde anestezi istemedim 5 dakikalik bi islem anesteziyle tum gununu harciyor. Ben ciktigimda bebegim icin bebegimiz icin diye sayikliyordum esime onun icin herseye deger.., oncesinde mutlaka agri kesici alsin esas agri cikinca oldu bende siddetli adet sancisi seklinde yarim saat kadar surduuuu suan icim cok rahat aklimdaki soru isaretleri gitti ve bana gore o tikanikliklar bebegimin gelmesine izin vermiyordu onlaran da kurtulmus oldum mutluyummmm bebise giden yolda hersey mubahhhh :) korkmasin bisicik olmuyoorrr
tatlım benim basından beri zaten ne bulantım ne kusmam oldu bana dr şanslı gebelerdensin demişti :) sadce iştahsızlık olmustu ve mide yanması ...cinsiyet içinde suan gitsem belli olabilir ama ben garani olsun die haftaya pazartesi gidicem.hareketleride ancak 16 ile tam olrak 20.haftada hissedermişiz zaten benim göbi bilem yok cıkmadı :) böle iste bende ne kürler yemiştim yiyemiodum artık aglayarak yıyodum
add kız bugünde yaladın yumdun bizi
tirrrrrrtemiz ettin sağolllllll yavrummmmmmmmmmmmmmm
nasıl gidiyor bebişle sen minnak yosma
kız senin kızın olsa vay haline çok zilli olur heeeeeeeeee
dua etde oğlun olsunnnnnn he heeeeeee
evet yarım saat önce ağrı kesici alsın apranax olabilir..bana doktor dedi ilaç iç gel diye...anestezi almaya gerek yok perinin dediği gibi 10 sn..aynı benim de öyle geçti...birde verirler mi bilmem orkid filan götürsün..bende kanama oldu az az .kendisini hiç kasmasın daha kolay geçer...dualar eşliğinde pıt bitiveriyor...benim de elimi hemşire tuttu insana nasıl kuvvet veriyor...
İsilimmmmmmmmcnm benmmmm uzulme sakinnn senin bunyen com dogurgan hemencecik hamis kalcaksin biliyorm bennnnn
Ya aybicemin arkadasi nasil oldu acabaaaaa merak ediyorum onuuu cok cani skkindiiii canm yaaaaaaaa
Sevvalimmmmm benim heyecan tavan yaptiiiiiii
"Bismillahirrahmanirrahim, la havle ve la kuvvete illa billahi aliyyul azim" amin
az kalmış hissetmeye o zamann
inş. sağlıkla olsun herşeyiniz böyleee..amann nazarlaaar da gitsiinnn...
tsk ederim rkadasım yemin ederim sizler içinde hergece dualarımı edip sonra sizleride katıp duamı bitiriyorum özellikklede yagmur falan yagınca hemen sizlere edorum ben 2,5 dene mücadele verdim yeri geldi yıkıldım yeri geldi o cok sevdigim eşime bosanalım bile dedim bende sorun dedim ama her ay mutlaka test yaptım esimden alah raszı olsun hep yanımda oldu hep gülümsedi bu zamanlarda bizim birlikteliklerimiz resmen görev gibi olmustu istek bile olmuyodu dicem su kimi 10 sene kimisi 20 sene bile sonunda kavusuo rabbim tez zamanda versin insallah uzatmasın zamanı...pes etmeyin aglayın,bagırın ama pes etmeyin rabbim cocuk nasip et demek yerine rabbim saglıklı sıhatlı katından hayırlı bi evlat nasip et deyin üzüntünüze kapılıp lütfen kızlar eksik dua etmeyin..dualarım sizlerle ayyy cok konustum mu ne :)
neeeeeeeekıslarrrrrr günoşşş sabahtan çıktık caddeye orda il müdürlüğünde kankicanlarım var onlara uğradıkkkkkkkkk donuste klinikte maltepe tarafında kan verdimmmmmmmmm bakalım benim için çok erken aslında ama yarın dönüş var diye bi bakayım dedimmmmmmmm eşimede söylemedim o yarın sabah ver diyodu hani varsada erken diye çıkmazsa üzülürüm diee ama ben hep aynı seyi söylüyorummm heycan paniğim yok hayırlısıysaaaaa beriii hayırsızsaa geriiiii vardır yüce rabbimin bi bildiğiiii deriz her ne çıkarsaaaa
hep diyoruz yaa bugun şer sandıgımız şeylerin aslında bizim için hayır oldugunu yaşam bize gösteriyoooooo o yüzdennnnnnnnn her işimiz herşeyimiz hayırlısıyla olsunnnnnnnnnnnn
sewwalimmmmmm hadi bakalımmmmmmmmm boll şansssssss allaha emanet :))
benim tahlil geç çıkıcakmış yaa 4 30 gibiiii öğrenince hemen yazarım size bakalımmm eeee nede olsaaa 1. Derece yakın akraba oldukkk
muckssssssssssss
sewiomm siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?