Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzz zillilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?????????????????????????????????

naappaaakkkk...bekleyenziiiii...
çamaşır ve ütüde bekleyenzii...topla topla bitiremediimm....çalışırken evi meğersem ..götürü vermiişş..
annem gelecek..vallahi onun korkusuyla perdeler yıkandı, kışlıklar kalktı..
neyse yaz temizliği bitti..baharı atlamıştım ben

Canim o kisiden kisiye degisiyor ama acisizdi diyemem benim agri esigim yuksek olmasina ragmen canim cok yandi ama sebebi tuplerimdeki ufak tefek tikaniklardi 10 saniye kadar suruyor film esnasindaki aci ben biraz bagirdim ama doktorda dedi tuplerinde hafif tikaniklik vardi acildi o yuzden canin acidi diye. Ben aciyacagini bildigim halde anestezi istemedim 5 dakikalik bi islem anesteziyle tum gununu harciyor. Ben ciktigimda bebegim icin bebegimiz icin diye sayikliyordum esime onun icin herseye deger.., oncesinde mutlaka agri kesici alsin esas agri cikinca oldu bende siddetli adet sancisi seklinde yarim saat kadar surduuuu suan icim cok rahat aklimdaki soru isaretleri gitti ve bana gore o tikanikliklar bebegimin gelmesine izin vermiyordu onlaran da kurtulmus oldum mutluyummmm bebise giden yolda hersey mubahhhh :) korkmasin bisicik olmuyoorrr

İsilimmmmmmmmcnm benmmmm uzulme sakinnn senin bunyen com dogurgan hemencecik hamis kalcaksin biliyorm bennnnn

Ya aybicemin arkadasi nasil oldu acabaaaaa merak ediyorum onuuu cok cani skkindiiii canm yaaaaaaaa

Sevvalimmmmm benim heyecan tavan yaptiiiiiii

aynen ölee canımmm her daim şükür daha kötü durumda olanları düşünüp şükredicezzzzz öleee benim eltim kırkında 3.'ye hamileee gözümün önünde karnı büyüdükçe içim acıyoo heves etmiyomuyum ediyorum ama napalım evimin huzuru olsun mutlu olayım hep böle bunuda bulamayan var diyorum hem ona eşi çiçek hediye filan almazz hiç benim canım eşim bana sürekli alırrr bide bunu diyorumm bu olgun bayan modeline pek uymuyo ama tesellide herşey serbestt

Ayy ışılımm yaa inşallah hep bi rüya bekliyodum hep bi rüya görsem diyodum ilk defa gördüm inşallah ışılım inşallah öle çıkar

tatlım benim basından beri zaten ne bulantım ne kusmam oldu bana dr şanslı gebelerdensin demişti :) sadce iştahsızlık olmustu ve mide yanması ...cinsiyet içinde suan gitsem belli olabilir ama ben garani olsun die haftaya pazartesi gidicem.hareketleride ancak 16 ile tam olrak 20.haftada hissedermişiz zaten benim göbi bilem yok cıkmadı :) böle iste bende ne kürler yemiştim yiyemiodum artık aglayarak yıyodum

evet yarım saat önce ağrı kesici alsın apranax olabilir..bana doktor dedi ilaç iç gel diye...anestezi almaya gerek yok perinin dediği gibi 10 sn..aynı benim de öyle geçti...birde verirler mi bilmem orkid filan götürsün..bende kanama oldu az az .kendisini hiç kasmasın daha kolay geçer...dualar eşliğinde pıt bitiveriyor...benim de elimi hemşire tuttu insana nasıl kuvvet veriyor...

canım çok sağolasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen kopyaladım teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

az kalmış hissetmeye o zamann
inş. sağlıkla olsun herşeyiniz böyleee..amann nazarlaaar da gitsiinnn...

bide benim tam tersim olursa babası gibi sessiz sakin olursaa hiç çekilmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çok sağolasın canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyyyy canım benimkide öyle aldım elime iğne oyamı yapıyorum oyalanmak için kafamı kaldırıp saate filan bakmıyorum

az kalmış hissetmeye o zamann
inş. sağlıkla olsun herşeyiniz böyleee..amann nazarlaaar da gitsiinnn...

tsk ederim rkadasım yemin ederim sizler içinde hergece dualarımı edip sonra sizleride katıp duamı bitiriyorum özellikklede yagmur falan yagınca hemen sizlere edorum ben 2,5 dene mücadele verdim yeri geldi yıkıldım yeri geldi o cok sevdigim eşime bosanalım bile dedim bende sorun dedim ama her ay mutlaka test yaptım esimden alah raszı olsun hep yanımda oldu hep gülümsedi bu zamanlarda bizim birlikteliklerimiz resmen görev gibi olmustu istek bile olmuyodu dicem su kimi 10 sene kimisi 20 sene bile sonunda kavusuo rabbim tez zamanda versin insallah uzatmasın zamanı...pes etmeyin aglayın,bagırın ama pes etmeyin rabbim cocuk nasip et demek yerine rabbim saglıklı sıhatlı katından hayırlı bi evlat nasip et deyin üzüntünüze kapılıp lütfen kızlar eksik dua etmeyin..dualarım sizlerle ayyy cok konustum mu ne :)

yoo iyi geldi, çok güzel yazmışsın zeytiniimm..bazen eksik dua ediyorum hatta kendi içimde isyanlara düşüyorum..ama ben pek dile getirmem...

hayırlısı olsun her zaman, herşeyin herkes için...

KISLARRRRRR günoşşş sabahtan çıktık caddeye orda il müdürlüğünde kankicanlarım var onlara uğradıkkkkkkkkk donuste klinikte maltepe tarafında kan verdimmmmmmmmm bakalım benim için çok erken aslında ama yarın dönüş var diye bi bakayım dedimmmmmmmm eşimede söylemedim o yarın sabah ver diyodu hani varsada erken diye çıkmazsa üzülürüm diee ama ben hep aynı seyi söylüyorummm heycan paniğim yok hayırlısıysaaaaa beriii hayırsızsaa geriiiii vardır yüce rabbimin bi bildiğiiii deriz her ne çıkarsaaaa
hep diyoruz yaa bugun şer sandıgımız şeylerin aslında bizim için hayır oldugunu yaşam bize gösteriyoooooo o yüzdennnnnnnnn her işimiz herşeyimiz hayırlısıyla olsunnnnnnnnnnnn

sewwalimmmmmm hadi bakalımmmmmmmmm boll şansssssss allaha emanet :))

benim tahlil geç çıkıcakmış yaa 4 30 gibiiii öğrenince hemen yazarım size bakalımmm eeee nede olsaaa 1. derece yakın akraba oldukkk
muckssssssssssss
sewiomm siziiii

Kızlar yaa saat 1 oldu sevval için geri sayım başlamıştırrrrrr
sevvalim sen heycanlanma zaten biz topikcek senin adına fazlasıyla heycan yapıyoz sen öle otur iğne oyanı yaapp napıyon havlu mu? Sevvalim bende çok güzel yaparım iğne oyasını hııımmmm çeyizimin çoğunu kendim yapmışımdır demesi ayıpp

Idilgamdan heber alan yok muu oda test yaptırıcaktı bugün erkenden haber verse bize yaaaa

neeeeeeee 4.30 muu yaa kliniklerin bize garezimi var yaa
pidilgammmmm yaa şimdi seni soruyodum hemen güzel haberi ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…