Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yok bebegim cember yapıyorum teyzemın komsusuna kızı nısanllı yaparmısın dedı 7 tane basortu aldım ve agustos sonuna yetıstırmem lazım daha 2ıncıyı yapıyorum

sevvalimmm inşallah güzel haberlerle gelirsin canımmmm

perimmm benim yeni nobat 9 temmuz canımmm bende doğumgünü hediyemi bekliycemmm

yawrım neler hazırlıyosun neler döktürüyosun yine kimbilir, hamarat böcüküm
misafirlerinin yerinde olmak isterdim
şimdilik dış ses olarak misafir olayım barii

oooo PERİ HANIIIMM bakıyorum daaa halvet mönüsünden kurtulamamışsınıızz
karidesler,böcükleerrr

sevvalimmm inşallah güzel haberlerle gelirsin canımmmm

perimmm benim yeni nobat 9 temmuz canımmm bende doğumgünü hediyemi bekliycemmm

İsilim bebekim yarin yazim olurmuuu kocis pcde dizi izlioo ben tabletten yaziyorm burdan yapamiormmm mesosumu da yazcam yarnnn listeyi duzenlicem biii ayyyy dogumgununde gelcek kuzuuuuuu idilgam gbiii

Ya bugun cok onemliiii sevosum ve pidilgammmmm ayyy çok fena heyecan yaptm bennnnnnnnnnnnnnnnnn

olur tabi bitanemmm ne zaman istersen
kalbim küt küt atıyo valla ya onlar ne haldedir kim bilir,inşallah hamişlerdir yarabbimmmmm :18::18::18:

son 20 dk yaaaaaaaaaaa bn bile delirmek üzereyimm sevvalii düşünemiyorumm artıkk hayırlı haberlerle gelir inşallahhh yarabimmmm

Kızlar bütün kötü düşünceleri bırakıp geldim bugun tekrar Dr a gittim adetin 2. Gunü bugun.dr umu değiştirdim hormonlarımı istedi yarın esimin sonucuyla birlikte değerlendirip ona göre ilaç yazacak eğer hepsi normalse adetten 3 gün sonra film dedi bakalım bu ay neler olacak korksamda çekileceğim artık.perim sende film çekilmişsin hadi ins bu ay olacak.film sonrasi ihtimalinin Artacağını bilmek bile guzel.idilim ve sevvalim hayırlı haberler ins
Gittiğimde bana destek olan arkadaslarıma Tsk tekrar dondüm artık bat 10 Temmuz

hoşgeldin canımmm benimde adetim başladı yeni nobatım 9 temmuz,beraber hazırlanırız bu ay halvetlere
hakkımızda hayırlısı olsun canımmm

kızlar sonuc kocamannnnnnnnnnn 0,19 inanamıyorum hayallerim ümitlerin herseyim gitti suan kocaman bi boslugun ortasında gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…