- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.421
Kızlar yaa saat 1 oldu sevval için geri sayım başlamıştırrrrrr
sevvalim sen heycanlanma zaten biz topikcek senin adına fazlasıyla heycan yapıyoz sen öle otur iğne oyanı yaapp napıyon havlu mu? Sevvalim bende çok güzel yaparım iğne oyasını hııımmmm çeyizimin çoğunu kendim yapmışımdır demesi ayıpp
Idilgamdan heber alan yok muu oda test yaptırıcaktı bugün erkenden haber verse bize yaaaa
simdi namazımı kılıp cıkıcam bakalım hayırlısıyla dua edın benım ıcın bol bol
sevvalimmm inşallah güzel haberlerle gelirsin canımmmm
perimmm benim yeni nobat 9 temmuz canımmm bende doğumgünü hediyemi bekliycemmm
İsilim bebekim yarin yazim olurmuuu kocis pcde dizi izlioo ben tabletten yaziyorm burdan yapamiormmm mesosumu da yazcam yarnnn listeyi duzenlicem biii ayyyy dogumgununde gelcek kuzuuuuuu idilgam gbiii
Ya bugun cok onemliiii sevosum ve pidilgammmmm ayyy çok fena heyecan yaptm bennnnnnnnnnnnnnnnnn
kıslarrrrrrrr bende heycan yokkkkkkkgggggkkggggggg bu hamiş deilim belirtisimi yahuuuu
muckkss
kıslarrrrrrrr bende heycan yokkkkkkkgggggkkggggggg bu hamiş deilim belirtisimi yahuuuu
muckkss
simdi namazımı kılıp cıkıcam bakalım hayırlısıyla dua edın benım ıcın bol bol
Kızlar bütün kötü düşünceleri bırakıp geldim bugun tekrar Dr a gittim adetin 2. Gunü bugun.dr umu değiştirdim hormonlarımı istedi yarın esimin sonucuyla birlikte değerlendirip ona göre ilaç yazacak eğer hepsi normalse adetten 3 gün sonra film dedi bakalım bu ay neler olacak korksamda çekileceğim artık.perim sende film çekilmişsin hadi ins bu ay olacak.film sonrasi ihtimalinin Artacağını bilmek bile guzel.idilim ve sevvalim hayırlı haberler ins
Gittiğimde bana destek olan arkadaslarıma Tsk tekrar dondüm artık bat 10 Temmuz
kızlar sonuc kocamannnnnnnnnnn 0,19 inanamıyorum hayallerim ümitlerin herseyim gitti suan kocaman bi boslugun ortasında gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?