Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar sonuc kocamannnnnnnnnnn 0,19 inanamıyorum hayallerim ümitlerin herseyim gitti suan kocaman bi boslugun ortasında gibiyim

ama canım erken yaptırdığın için böyle çıkmış olabilir 0.13 ten yükselen birini biliyorum şimdi 3-4 aylık hamile
bellide olmaz yani daha var bence hemen umutlarını yiitirmeeeeeee

kızlar sonuc kocamannnnnnnnnnn 0,19 inanamıyorum hayallerim ümitlerin herseyim gitti suan kocaman bi boslugun ortasında gibiyim

ama canım erken yaptırdığın için böyle çıkmış olabilir 0.13 ten yükselen birini biliyorum şimdi 3-4 aylık hamile

hoşgeldin canımmm benimde adetim başladı yeni nobatım 9 temmuz,beraber hazırlanırız bu ay halvetlere
hakkımızda hayırlısı olsun canımmm

Hoşbulduk tatlım battas sayılırız bu ay önce sen sonra da ben 1 gün arayla müjdeyi vericez ins

Canım üzülme deger 0 değil sonucta neredeyse 2 çıkmış iki gün sonra tekrarla ins iyi haber alicaz üzülme sakin

Sevvalm.... Ne dicemi bilmiyorum suann bende senin kadar uzuldum uzuntunu paylasiyorum arkadasim ama Allahtan umut kesilmezzz birgun hepimiz anne olucaz dilim tutuldu

yok ya doktorumuu aradım mumkun degıl dedı bu degerlerle hamıle olmanngec dollenme fılan olamaz dedı

yok ya doktorumuu aradım mumkun degıl dedı bu degerlerle hamıle olmanngec dollenme fılan olamaz dedı

aaaaaaaaaa
canım ne diyim şimdi inan bilemedim
hayır tamam sen tedaviyle nakille hamile kaldın o arkadaşta normal hamile kaldı
adetine 10 gün varken dayanamamış gitmiş 0.13 müş doktor kesinlikle hamile değilsin demiş oda ümidini kesmiş adet zamanı gelince bir türlü adet olmayınca tekrar bu sefer idar testi yapmış pat diye çıkmış sonrada sonraya katlamış yani ama tabi seninki tedavi yoluyla olduğu için doktorun kesin biliyordur ne diyim canım anlayamadım daha erken çünkü 2-3 gün sonra yaptırsan hiç umudum olmazdı yani o açıdan diyorum

SEWWAL cimmm üzüldüm desem üzülme deil buu hep bi ileriye bakkalım yanii şimdi dışardan geldimm yani bi sürü saglık sorunu yaşayan engelli zor durumda bebişler çocuklar var allah günah yazmasın ama öyle olacağına ömür boyu üzüntü çekip yaşamımız mahvolucagına hiç olmasın dedim
bu düşüncemden dolayıd allah günah yazmasın ama böyleeee yani vardır bi hayrı be cnmmmm dur bakalım cumaya bi daha yaptırırsın ben sonucu almadım henüz ama diyorum ya hiç böyle düşünmüyorum olursa allahtan hayırlısı olmassada allahtan hayırlısııı kiiiiiiiiiiii sen daha çokküçüksün be cnmmmmmm
allah ne dediyse o
ol dediğinde zaten olacak inşallahh

sakın üzülme hayatta önemli olan tek bişey varki insanın kendisiiiii sen oldugun sürece her zaman ihtimal var gerisi sallaa teferruatttttt
bu ay olmadıysaa bunda bi hayır vardır öyle düşün
zaman bu zaman deilmiş
de cnmmmmmmmmm

canım Allah yardımcın olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
bir dahaki sefere inşallah tatlımmmmmmmmmmmmmmm
belkide bir dahakini beklerken normal yolla hamiş kalırsın öyle olanıda biliyorum sakın üzülmeeeeeeeeeeeee

Niyetim bos umut bekciligi yapmak degil ama benim ablama gecen sene cift embryo nakli yapildi aynen seningibi sabahta yazdim gittik kan verdik biyerde cikmadi cok uzulmustuk 5 gun sonra felan ciktiii 1 tanesi tutunmusss simdi kizimiz 5 aylik umarm seninde boye olur bitanem degilsede uzulmek yok yola devam ayni umutlarla hepbirlikte arkadasimmmmmmm birgun olucak unutmaaaa

Canım sakın ama sakın kendini üzme ve hayal kırıklığına kapılma.Ben geçen mayıs ta düşük yaptım.Daha sonra bekledim 5-6 ay olmadı.Daha fazla beklmek istemedik ve aşılama yaptırdık Ocak ayında.Şubatta ne yazıkki olumsuz haber aldık tahlil sonucu ama Allah a hep şükrettim ve en hayırlı zamanda sağlıkla,sıhhatle nasip etmesini diledim hep ve Mayıs ayında kendiliğinden geldi bebişimiz.Maşallah diyeyim.Darısı da sizlerin başına inşallah.Umarım en hayırlı zamanda nasip eder Rabbim...

epimizin tadı kaçtı be ya
topiğimizden cenaze çıkmış gibi olduuuuuuuuuuu
iyicene tadımız kaçtııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…