- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.461
Susmak sessizligi, sessizlik yalnızlıgı,yalnızlık çaresizlik ve isyanı davet eder insanın yüregine
sessiligimden dualarına
yalnızlıgımdan kitablarına
çaresizligimden gözyaşlarıma
isyanımdan da sana sıgınırım
yarrabim
beni ne sessizligimle
ne yalnızlıgımla
ne de çaresizligimle sınama
isyanımı bastır şükretmek için bana güç ver
ne olursun allahım ne beni sensiz bırakma
amin....
Sevvalım susma içinden ne geliyosa yap agla üzül ama asla isyan etme şükretmek allaha teşekkür etmektir sen en kötüsüne bile şükret çünkü biz hep hayırlısını istedik ve biz biliyoruz ki şimdi sana bana digerlerimize üzüntü veren bir durum rabbimin katında senin için en hayırlı olan durum çünkü biz hayılrısı diye dua ettik, canım seni çok öpüyorum allahım yar ve yardımcın olsun ben inanıyorum bir gün hepimiz anne olacagız ....
add isil ne diyosunuzzzz varmıdırrrrrr ?????? Içinizden ne geçiiiiiiiiiiiooooooooo
ayy insan aramaya tırsarmı yaaaa
ADD isil ne diyosunuzzzz varmıdırrrrrr ?????? içinizden ne geçiiiiiiiiiiiooooooooo
ADD isil ne diyosunuzzzz varmıdırrrrrr ?????? içinizden ne geçiiiiiiiiiiiooooooooo
MERHABA KIZLAR YENI TOPIK ACILDI2013 SUBAT-MART ANNELERI...BUYURUN 9 AYLIK MARATONA COK GUZEL 1LISTE CETVELIMIZ VE ANKETLERIMIZ VAR.TUM SUBAT ANNELERI ORDA HATTA 1 TANE MART ANNESI BILE VAR.HERKEZ PAYLASIMLARLA DOGUMU BEKLIYOR.ISTEYEN BUYURUP GELSIN,HATTA TOPIK SAHIBIDE HAMILEYSE VE SUBATTA DOGUM YAPICAKSA BUYURSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?