- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.021
Labmen canmcmm
birde canım bazı bebekler ultrasonda az görünür zamanı
bazı bebeklerinde fazla görünür ama inan doğduklarında hiç bir fark olmuyor biliyorum yani arkadaşların bebeklerinden içini rahat tut
Allahın izniyle hiç bişey olmaz sağ sağlim alırsın kucağına...
Perisokocum benim noBAT 14nisan benide listeye eklermisin??
Taze hamişlerimize sormak isterim hamile olduklarina dair hangi bulgular olmuştu? Yani batma, bulanti vs
Gerçi kişiden kişiye değişir ama yinede bahsetmek isteyen olurca burda merakli biri var
Banada kısaca dimple diyebilirsiniz kızlar
perisokocum benim nobat 14nisan benide listeye eklermisin??
Taze hamişlerimize sormak isterim hamile olduklarina dair hangi bulgular olmuştu? Yani batma, bulanti vs
gerçi kişiden kişiye değişir ama yinede bahsetmek isteyen olurca burda merakli biri var
Dimplemmmmm ekledim kuzucum seniii yazmıştım gerileyen sayfalardaaa hoşgeldin bebişkommm seni görmek çok güzellllllllPerisokocum benim noBAT 14nisan benide listeye eklermisin??
Gerçi kişiden kişiye değişir ama yinede bahsetmek isteyen olurca burda merakli biri var
bi arkadaşta da hatalı sonuç çıkmıştı da ondan sordum tatlıımm
Dimplemmmmm ekledim kuzucum seniii yazmıştım gerileyen sayfalardaaa hoşgeldin bebişkommm seni görmek çok güzellllllll
Labmenmiydi canım o daa?
hu hu huu biz geldik...
nasılsınız bakalım...
ya peri yaa deme öyle sakınyokya ben çok ümitliyim bu ay senden ...
ışıl canım benim çok normal gözükmemesi kalp atışı..bak benim sat 18 şubat ben geçen hafta cumartesi gittim doktora tabiki vajinal baktı kesemizi gördü ve tam uyumlu kesenin boyutu sat göre dedi..2 haftaya gel dedi kalp atışı için bende 3 haftaya geleyim dedim vajinal bakılmasın karından net bir şekilde görünsün diye
dimplecim aklıma gelenleri yaztım sana
kasıklarıma bıçak saplar gibi batmalar oldu canım bir ona bir buna birde sanki içimde birşeyler ordan oraya gidip geliyor gibi bir his şişlik hissi ateş basması geceleri özellikle veee göğüslerde sertleşme,
bunlara ek ağzımda demir var gibi bir tuhaf tat bulantı,içim çekilir gibi hissediyorum baş dönmesine benziyor kasığımdaki ağrı sol tarafta sadece şimdi sanırım bebiş o tarafa yerleştihalada devam ediyor zaten AMA ÇOK RAHATSIZ ETMİYOR BENİ ŞİMDİLİK
OOOOOyy benim oğluşumla annesi gelmişşşşş. İçime erkek doğuyor çok net AyçammmmAbi geliyor kızçene inşallahh. Hoşgeldiniz canım benimmm. Ya Ayçam bende kendimden ümitliydim ama, acaba diyorum o test yanlıştı bunlarda da çıkmadı daha idrara geçmedimi ki. Senin 3 gün kala kan testin bile negatifti. Belki erken yaptım testiii. İnşallah kırmızılar gelmeeezzz
Bide bişi sorucam yaa adet olunca mı memişlerimiz sönüyordu yoksa bikaç gün önce mi sönüyordu bunlar. Bide her ay 1 hafta öncesinden yüzümde sivilce çıkardı bu ay çıkmadıııı
Ay kıyamammm ya istemez olur musunnnnnnnnnnnnn.......... Ahhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhh, benimde içimde öyle büyük bi istek varki anlatamam....... senin kaçıncı denemen canım buu?kılzar benim ve eşimin ailesi çocuğa çok düşkündür.biz evlendiğimizin 3-4. aylarında başlamışlardı bebiş varmı yokmu diye.(zorlu bi süreç geçrmiştik evliliğimiz belli bir döneminde)sürekli doktora gidin sorun varsa biran önce hallaosun mantığındalar anlayacağınız.dün baya düşündüm ben bu bebeği gerçekten istiyormuyum diye.hep sordum kendime ailelerden dolayımı böyleyim çok istekliyim v.s....işten çıktım arabayla eve gidiyorum bir anaokulunun önünden geçiyorum herkeste bi koşturmaca bi çocuğunu alıp gidiyor kimi daha yeni giriyor okula falan.onlara bakerken inanılmaz derecede burnumun sızladığını hissettim ve bu duyguyu ilk defa hissettim.resmen burnumun sızısı beynime vurdu......anladımki ben bu bebişi gerçekten çokkk istiyo istiyorummmm(burnumu sızlatacak kadar)
eli ayağı düzgün olsun sağlıklı sıhhatli olsun erkek kız hiç farketmez..bir kızım var allaha çok şükür bir de oğlişim olursa ohhh değmeyin keyfimebiz hatırlıyormusun geçen ay senle birlikte kan testi yaptırdık negatifti..hatta çarşambaydı hatırlıyorum..sonra ben cuma akşamı erken gebelik testi yaptım rossman marketten almıştım..ondan 2.çizgi belli belirsizdi ama 5 dk.içinde çıkmıştı cumartesi öğlende kan testim 32 çıkmıştı..pazartesi adet günümdü o günde 57 olmuştu yani canım kanda bile geç çıkıyor..
herkese selamlar kahvaltimi yaptim esimi gönderdim geldim :)
benimki azcik gec gidiyoda varmi yeni yeni haberler valla o kadar sayfa olmus ki 94 kadar anca okudum
Ay kıyamammm ya istemez olur musunnnnnnnnnnnnn.......... Ahhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhh, benimde içimde öyle büyük bi istek varki anlatamam....... senin kaçıncı denemen canım buu?
evet ayçammm biliyorummmmm.. İkimizde çok ümitlenmiştik ama sen sevindirdin bizi sonradann....
Selam tatlım günaydınnnnn. en son hamişimizz sonesinti onun dışında herşey yolunda iştee
Ay kıyamammm ya istemez olur musunnnnnnnnnnnnn.......... Ahhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhh, benimde içimde öyle büyük bi istek varki anlatamam....... senin kaçıncı denemen canım buu?
Dimplemmmmm ekledim kuzucum seniii yazmıştım gerileyen sayfalardaaa hoşgeldin bebişkommm seni görmek çok güzellllllll
Labmenmiydi canım o daa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?