- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.001
canım %20 risk varmış zaten ne biliyim aceleciyim biliyorum ama korkuyorum dua edin nolur
Canım labmen var genelde gittiğim her eczanede onu öneriyorlar. Dün ondan aldım işte 3 tane biri bozuk çıktı diğer 2 si de silik çizgi çıktı. Yalnız pozisyonları biraz değişik zaten bu testlerde C T ibareleri kasetin yanlarında bilemiyorum ama biraz ümitlendim açıkcası. Burda da olumlu yorumlar okudum labmenle ilgili Sabah yaptığım test içinde olumsuz yorumlar var .GGden aldığım strip laboquıck canım evet ondan hiç çizgi göremedim henüz. Kimse memnun kalmamış okuduğum kadarıyla. Ama bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım.İnşallah çizgileri görür aynı anda kan testine gider güzel haberler yazarız burayaaaa
Yaaa öyle mi diyorsun bebişkommmm o minik bebeğinle hislerin dahada kuvvetlenmiştir inşallah canımmmmmmmm. Bu seferde testlerin gazabına uğrarsam hepsini parçalicammm ama geçen ay yamuk yumuk bişiler çıkttı tam çizgi çıkmamıştı hiççç.
ZEYTİNİMMM hoşgeldinnnnnn gözün aydın canımmmm topiğimizin taze annesiiiiiiiiii. O kadar mutluyumki senin adınaaa çok beklemişsin sonunda muradına ermişsinŞükürler olsun, nazar değmesinnnn
Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz
:119: :119: :118: :118:
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz
Alpellaaa Hamileee
Aycaece Hamileee
FactorB Hamileee
Zeytinnn Hamileee
Derinsuberfu Hamileee
İsilisil38 Hamileee
Sonesinti Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
Perisoko NOBAT: 8 Nisan
meessttrraa NOBAT: 9 Nisan
gizz86 NOBAT: 6-8 Nisan
aserenhan NOBAT: 8 Nisan
Tatlicadi55 NOBAT: 10 Nisan
yokh NOBAT: 10 Nisan
Sibelsibel38 NOBAT: 12 Nisan
Kapnax NOBAT: 14 Nisan
Pelin67 NOBAT: 15 Nisan
sevval17 nobat:15 Nisan
Embadoo NOBAT: 16 Nisan
Candost17 NOBAT: 17 Nisan
Thegabrela NOBAT: 20 Nisan
Bojou: Bat(asıca): 21 Nisan
hurr NOBAT: 21 Nisan
vitaminc NOBAT:22 Nisan
asis NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor İnsannn!!!
enderfts NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor insan
Jonguil NOBAT: 23 Nisan Neşe Doluyor insan
suvesabun NOBAT 23 Nisan Neşe doluyor İnsan
Aybice NOBAT: 24 Nisan
beyazz_35 NOBAT: 20-25 Nisan
mehmetderya NOBAT: 25 Nisan
İdilga NOBAT: 27 Nisan
karabiber89 NOBAT: 30 Nisan
eylemsevcan NOBAT: 30 Nisan
eerdgn NOBAT: 2 Mayıs
papilo NOBAT: 2 Mayıs
belfü NOBAT: 3 Mayıs
ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs
Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
canım o %20 lişk risk herkeste vardır diye tahmin ediyorum.hadi neşelennn yaaaaaa bebişinde neşelensin.dua et balımmm bol bol.
canlarım ya iyiki varsınızgeldiğimden beri gözlerim dolu dolu oturdum bilgisayarın başında,ama artık toparlanma vakti.bebeğim için güçlü olmalıyım.yazdıklarınızı okumasam herelde çokkktaaaaaaaaaan hüngür şakırttt olurdum,sağolun kızzllaaaaarrrr
canlarım ya iyiki varsınızgeldiğimden beri gözlerim dolu dolu oturdum bilgisayarın başında,ama artık toparlanma vakti.bebeğim için güçlü olmalıyım.yazdıklarınızı okumasam herelde çokkktaaaaaaaaaan hüngür şakırttt olurdum,sağolun kızzllaaaaarrrr
İşiiiiilllllllimmmmmmmmmmmm kendine gel bakymmmmmmm kuruntu yapma kendineee bak çok normalmişşşşşşşşşş bu topikte üzülmek karamsarlık ysakkkkkkkkkkkkkk bebişini de üzmeeeeeeeeeeeeeeeeeeHadi bakym canikommmmmmmm
Gel bebişim göbüşüme gel
Senden başka bebiş sevemem
Gel bebişim mutlu yuvama gel
Bu yumurtaya senden başkası giremez
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hatunlarrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bolbol hamişli günlerrrr diliyorummm:=)))))))
günaydın kızlar,doktordan geliyorum bebeğim aslında 6 haftasını doldurdu ama 5+3 görünüyomuş.vajinal baktı kalp atışını duyamadık çok korkuyorum
yok yok canım benim korkma
erken gidişimizden kaynaklanıyor
ben ilk bebişim kızımda adet günümde gittim hamileliğimi
ancak kanda tespit edebildiler
2 hafta sonra gel keseyi görelim dediler yani daha keseyi bile görememişlerdi
2 hafta nasıl korkarak geçti anlatamam
sonra gittim kesemizi gördük
ardından kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi
gene 2 hafta sonra gittim ve kalp atışımız oluştu pıt pıt pıt pıtttt
o korkularla maşallah taş gibi doğdu kızım
şimdi 1 yaşında hiç korkma allahın izniyle
hepsi yoluna girer
Allah onu sana ve babacığına bağışlasınnnnn
Bende folic plus kullandım ve araştırdığıma görede en iyisi o günde 3 tane alınıyo gebelikten 3 ay önce başlanıp 8. hafta dolana kadar kullanılıyo birde ikiz şansını baya artırdığı söyleniyo ama doğrumu onu bilmiyorum
günaydın canım , folic plus uzerine baya olumlu yorumlar var yeni folik asit belli oldu gibi :)))
amin canım çok sağol aslında rahat olmak en iyisi ama malesef çok kuruntu yapıyorum :18:
tamam canım perim benim sizin enerjinizle üzgün kalmak mümkün mü?daha iyiyim şimdi çok şükürcanım senin yaptığın testlerin markası neydi hatalı sonuç verenin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?