Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

tsk ederim iyi dileklerin için arkadsım.bu arada günaydıııın :) evet bekledim rabbim bekleyen tüm herkeze nasip eder insallak bu cuma günü suyu hürmetine..

Gel bebişim göbüşüme gel
Senden başka bebiş sevemem
Gel bebişim mutlu yuvama gel
Bu yumurtaya senden başkası giremez

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hatunlarrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bolbol hamişli günlerrrr diliyorummm:=)))))))

canlarım ya iyiki varsınız geldiğimden beri gözlerim dolu dolu oturdum bilgisayarın başında,ama artık toparlanma vakti.bebeğim için güçlü olmalıyım.yazdıklarınızı okumasam herelde çokkktaaaaaaaaaan hüngür şakırttt olurdum,sağolun kızzllaaaaarrrr

canım o %20 lişk risk herkeste vardır diye tahmin ediyorum.hadi neşelennn yaaaaaa bebişinde neşelensin.dua et balımmm bol bol.

evet %20 risk herkezde var dün banada dedi %20 düşük riski var dedi ama üzülmedim ben bu her gebelıkte var aybice doru dio yani..

üzülme tatlım dediğim gibi o riski banada dedi zaten o risk herkezde var ya sabıır de dayan güçlü ol düşücegi yosada üzüntüden bişi olur bebişe üzüle sakın

İşiiiiilllllllimmmmmmmmmmmm kendine gel bakymmmmmmm kuruntu yapma kendineee bak çok normalmişşşşşşşşşş bu topikte üzülmek karamsarlık ysakkkkkkkkkkkkkk bebişini de üzmeeeeeeeeeeeeeeeeee Hadi bakym canikommmmmmmm

işte bu yüzden burdayıııızzzzzzzzz. destek güçççççççç sinerjiiiiiiiiiiiiii birlikkkkkkkkkkkkk yiiihuuuuuuuuuuuuuuu

haaa şöylee kendine gelll yaaa kızlar hamişliğinizin tadını çıkarın.periiiiiiiiiiiiiiiiiii mezdeke mezdeke mezdeke isterükkkkkkk.canımda çalda millet kendine gelsinn.pek biiiiiiiii neşesisiz bugün

Son düzenleme:
Bakkk herkeste oluyomuşşşşşş korkuttun beni deee huuuhhhhhhh of iyiki hamişlerimiz varrr sağolun varolun canlaaarrr

tamam canım perim benim sizin enerjinizle üzgün kalmak mümkün mü?daha iyiyim şimdi çok şükür canım senin yaptığın testlerin markası neydi hatalı sonuç verenin?

günayyyydıın canım hoşgeldin

günaydın kızlar,doktordan geliyorum bebeğim aslında 6 haftasını doldurdu ama 5+3 görünüyomuş.vajinal baktı kalp atışını duyamadık çok korkuyorum

yok yok canım benim korkma
erken gidişimizden kaynaklanıyor
ben ilk bebişim kızımda adet günümde gittim hamileliğimi
ancak kanda tespit edebildiler
2 hafta sonra gel keseyi görelim dediler yani daha keseyi bile görememişlerdi
2 hafta nasıl korkarak geçti anlatamam
sonra gittim kesemizi gördük
ardından kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi
gene 2 hafta sonra gittim ve kalp atışımız oluştu pıt pıt pıt pıtttt
o korkularla maşallah taş gibi doğdu kızım
şimdi 1 yaşında hiç korkma allahın izniyle
hepsi yoluna girer
Allah onu sana ve babacığına bağışlasınnnnn

Hadi KIZLAAARRRRRRRRRRRR ayvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaa niçin artık mezdeke videosu ekleyemiyorum anlamadımmmmmm. Neyse eklemişşş gibi yapalımmmmm BOMMM BOMMMMM VAMPİRİN GÜLÜ GÜLÜÜÜÜÜÜ BOMBOMMMM VAMPİRİN GÜLÜ GÜLOOOOOO Ohhahhahahha

Son düzenleme:

amin canım çok sağol aslında rahat olmak en iyisi ama malesef çok kuruntu yapıyorum :18:

Günaydın canım , folic plus uzerine baya olumlu yorumlar var yeni folik asit belli oldu gibi :)))

günaydın canım , folic plus uzerine baya olumlu yorumlar var yeni folik asit belli oldu gibi :)))

herhalde öyle canım banada birsürü arkadaşım onu öneriyo banada folbiol vermişti doktorum onu kullanıyorum 3 aydır pazartesi gittiğimde sorcam acaba folic plusı neden tercih etmediğini

amin canım çok sağol aslında rahat olmak en iyisi ama malesef çok kuruntu yapıyorum :18:

birde canım bazı bebekler ultrasonda az görünür zamanı
bazı bebeklerinde fazla görünür ama inan doğduklarında hiç bir fark olmuyor biliyorum yani arkadaşların bebeklerinden içini rahat tut
Allahın izniyle hiç bişey olmaz sağ sağlim alırsın kucağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…