Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kıslar ben bide bu ay vucudumu iyi tanıdıgımı düşünüyorum ve şöyle bir strateji gerçekleştirdim benim geçen ay ayın 18- 19unda yumurta kvamında uzayan şefaf akıntı gelmişti çok net gördüm ve ben 19unda halvete girdim ama sonrasında eşim şehir dışında oldugundan ve grip gibi nedenlerle halvete girememiştim ve bu ay 4 nisan adet oldum buda şu demek demekki ben 22-23 martta yumurtlamış oldum ve 22-23 marttan 14 gün sonra da döllenmeyen yumurtam vucuuttan atıldı ve adet başladı yani
4 nisanda şeffaf akıntıdan 3 gün sonra yumurtlamam gerçekleşmiş oldu bende bu ay karar verdim akıntım başladıktan sonra gün aşırı halvete girecem tabiii kısmetse bakalım böyle olacak mı olmazsa mayıs ayı için başaka bişey bulurum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy einstein gibim oldummmmmmmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :=))))))))

ohh ne güzel ah su vücudumu bide ben taniya bilsem o bana ben ona yabanciy yasayip gidiyoruz valla. ne o beni dinliyo ne ben onu

hayatım doğru şeyler yazmışsın. salı gittim ya doktora. çok şeker bir bayandı her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattııııııııııı

yumurtalar adetin ilk günü oluşmaya başlarmış. ve o akıntının gelmesi yumurtanın çatladığı anlamına gelirmiş. bana hesap yaptı cuma, ctesi , pazar dedi. ama benim akıntım dün geldiği için boş geçirmek istemedim ve değerlendirdim o günü

ve kadının hamile kalabildiği ayda 1 gündür ne yazıkki dedi. o günü kaçırmamak gerekiyormuş. bu yüzden yumurtanın çatladığı günü, önceki günü, ve sonraki günü halvete girmek gerekiyormuş iyi değerlendirmek açısından

tünaydın kuzu senin nobat ne zamn benimde dün başladı da netteki hesaplayıcılara göre .bi de kaç günde bir oluyorsun

Offf ağzın ballı çörek otlu kür yesin emiiiii inşallah canım yaaaaaa inşallllahhhhhhhhhh içimde çatıııırrrrr çatıııırrr hamiş kalıcaz sırayla gibi bi his varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ondan haberim var canim :)) bu ay bende hamile olcam kocam öyle diyo aksam bu ay cok calistik diyo:))))
İnşallah canımm inşallahhhhh çalışmak gerekkk bol bol halvetttttttttt
Asisiiimm hoşgeldin canikommmmmmmm ayyy çok önemli bu günlerrr sakınnn sakınnn stres yapma amannnnnnn derin nefes al verrrr kendini belini ayaklarını sıcak tutttt hadi rastgelee kuzummmm olcakkkk olcakkkkkkkkkkkkk bu ayyyyyyyyyyyyy
saol canım benim.inş çok aratmadan nasip edr bize.idilga nerelrde hiç uğramadı bugün

Kocişi evdeymiş pittiriğinnnn gelir ama

Selaaaaammm kızlar topikcanlarrr nasılsınız bakalım

işyerinden girdiğim için bütün sayfaları okuyamıyorum kızlar bişey kaçırmadım dimi
bende bugün yımırtlama belirtisi akıntımı gördüm
Ama içimde bi karamsarlık var hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi kötü kötü hisler kapladı içimi (((

zeytinn canım sen nekadar zamandır bekliyordun ???

geldiğin nasılda belli olmuşşşşşş.çalışmalar başladı tam gaz yola devam

kızlar hepinize günaydınlar ve hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah tez zamanda hepinize bebişler versin.....

tünaydın kuzu senin nobat ne zamn benimde dün başladı da netteki hesaplayıcılara göre .bi de kaç günde bir oluyorsun

28 günde bir oluyorum mart ayında ilk kez 3 gün gecikti. adetten 5 gün önce test yapmıştım. kan testimde 4.5 çıkmıştı adet olana kadar artar diye düşünüp ümitlenmiştim ama fosssssssss çıktı hehehehheeeeeeeeeeeeeee

nobat ( Nalet Olasıca Beklenen Adet Tarihi ) 23 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

add canım yaa doğru bi tespit yapmışsın aslında
peki canım uzayan şeffaf akıntın bi kaç gün geldimi yoksa sadece 1 gün mü geldi
şunu anlamaya çalışıyorum hani bu akıntı geliyo yaa illaki o gün mü yumurluyoruz sonraki 1. 2. Günde filan yumurtlamış olabilir miyiz. Gerçe anlattığına göre sende öle olmuş dimi canım.

ayy canımm yaa güldürdün benii

Ama yinede öle deme canım yaaa o olmasaydı annelik aday adaylığımız bile olmazdı biliyosunn :)))

kızlar hepinize günaydınlar ve hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah tez zamanda hepinize bebişler versin.....
günaydınnn tatlı patikli güzelannneeeeeeeeee aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

asisisimmm hakkaten geçen ay o kadar ümitliydm ki sendenn 4,5 oldukça yüksekti bence gebelik vardı ama ilk diye kimyasal felan olmuş olabilirrrr. Bu ya inşallahhhhhhhhhh

herkese günaydın tünaydıııınn
gününüz güzel,göbüşleriniz bebişli olsuuunn

günaydınnnnnnnn, tünaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Hoşgeldin canımcımmmmmm, yaa evettt dolsun göbüşlerimizz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlarrr çin takvimine hiç baktınızmı ? Ben baktım erkek çıkıyo ama bana kızım olcak gibi geliyo varmıdır bu konuda bilginiz veya nasıl tahmin edilebilir?

Kızlarrr çin takvimine hiç baktınızmı ? Ben baktım erkek çıkıyo ama bana kızım olcak gibi geliyo varmıdır bu konuda bilginiz veya nasıl tahmin edilebilir?

benimkide erkek gösteriyo canım ama bu çin takvimi herşeyi kadına göre ayarlıyo bence saçma çünkü cinsiyeti belirleyen erketen gelen sperm anlamadım gitti valla
bakalım bizimkileri bilcekmi bekleyip görelim
canın neler çekiyor bu arada ekşi tatlı fark ettinmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…