- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.041
kıslar ben bide bu ay vucudumu iyi tanıdıgımı düşünüyorum ve şöyle bir strateji gerçekleştirdim benim geçen ay ayın 18- 19unda yumurta kvamında uzayan şefaf akıntı gelmişti çok net gördüm ve ben 19unda halvete girdim ama sonrasında eşim şehir dışında oldugundan ve grip gibi nedenlerle halvete girememiştim ve bu ay 4 nisan adet oldum buda şu demek demekki ben 22-23 martta yumurtlamış oldum ve 22-23 marttan 14 gün sonra da döllenmeyen yumurtam vucuuttan atıldı ve adet başladı yani
4 nisanda şeffaf akıntıdan 3 gün sonra yumurtlamam gerçekleşmiş oldu bende bu ay karar verdim akıntım başladıktan sonra gün aşırı halvete girecem tabiii kısmetse bakalım böyle olacak mı olmazsa mayıs ayı için başaka bişey bulurum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy einstein gibim oldummmmmmmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :=))))))))
kıslar ben bide bu ay vucudumu iyi tanıdıgımı düşünüyorum ve şöyle bir strateji gerçekleştirdim benim geçen ay ayın 18- 19unda yumurta kvamında uzayan şefaf akıntı gelmişti çok net gördüm ve ben 19unda halvete girdim ama sonrasında eşim şehir dışında oldugundan ve grip gibi nedenlerle halvete girememiştim ve bu ay 4 nisan adet oldum buda şu demek demekki ben 22-23 martta yumurtlamış oldum ve 22-23 marttan 14 gün sonra da döllenmeyen yumurtam vucuuttan atıldı ve adet başladı yani
4 nisanda şeffaf akıntıdan 3 gün sonra yumurtlamam gerçekleşmiş oldu bende bu ay karar verdim akıntım başladıktan sonra gün aşırı halvete girecem tabiii kısmetse bakalım böyle olacak mı olmazsa mayıs ayı için başaka bişey bulurum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy einstein gibim oldummmmmmmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :=))))))))
kızlarr tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Dr. cuma , ctesi pazar demişti ama biz perşembeden başladık halvete. şuan yumurtalarım çatlamak üzere kızlar dua edin inşallah spermcanlar yumurtacanlarla buluşurlarrrr ve bir daha hiç ayrılmazlarrrrrrrrrrr
Offf ağzın ballı çörek otlu kür yesin emiiiii inşallah canım yaaaaaa inşallllahhhhhhhhhh içimde çatıııırrrrr çatıııırrr hamiş kalıcaz sırayla gibi bi his varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrselam kıslarrr periiii her ay çıkan sivilcen bu ay çıkmadıysaaa hamile olma ihtimalin yüksek topigin birinde okumuştum kıslar hamile olduklarını öyleee anlamışlarrrrr canım bence sen pzt.kan testi yaptırrrrr inş.
aybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istemekle olmazzz yosmaaaaaaaaaaaa çalışman lazım çalışmannnnnnnnnnnn durmak yok boyuna halvetttt lazım hayırlısı inş.:
olucazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
İnşallah canımm inşallahhhhh çalışmak gerekkk bol bol halvettttttttttondan haberim var canim :)) bu ay bende hamile olcam kocam öyle diyo aksam bu ay cok calistik diyo:))))
Asisiiimm hoşgeldin canikommmmmmmm ayyy çok önemli bu günlerrr sakınnn sakınnn stres yapma amannnnnnn derin nefes al verrrr kendini belini ayaklarını sıcak tutttt hadi rastgelee kuzummmm olcakkkk olcakkkkkkkkkkkkk bu ayyyyyyyyyyyyykızlarr tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Dr. cuma , ctesi pazar demişti ama biz perşembeden başladık halvete. şuan yumurtalarım çatlamak üzere kızlar dua edin inşallah spermcanlar yumurtacanlarla buluşurlarrrr ve bir daha hiç ayrılmazlarrrrrrrrrrr
saol canım benim.inş çok aratmadan nasip edr bize.idilga nerelrde hiç uğramadı bugün
selam kıslarrr periiii her ay çıkan sivilcen bu ay çıkmadıysaaa hamile olma ihtimalin yüksek topigin birinde okumuştum kıslar hamile olduklarını öyleee anlamışlarrrrr canım bence sen pzt.kan testi yaptırrrrr inş.
aybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istemekle olmazzz yosmaaaaaaaaaaaa çalışman lazım çalışmannnnnnnnnnnn durmak yok boyuna halvetttt lazım hayırlısı inş.:
olucazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tünaydın kuzu senin nobat ne zamn benimde dün başladı da netteki hesaplayıcılara göre .bi de kaç günde bir oluyorsun
28 günde bir oluyorum mart ayında ilk kez 3 gün gecikti. Adetten 5 gün önce test yapmıştım. Kan testimde 4.5 çıkmıştı adet olana kadar artar diye düşünüp ümitlenmiştim ama fosssssssss çıktı hehehehheeeeeeeeeeeeeee
nobat ( nalet olasıca beklenen adet tarihi ) 23 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Selaaaaammm kızlar topikcanlarrr nasılsınız bakalım
işyerinden girdiğim için bütün sayfaları okuyamıyorum kızlar bişey kaçırmadım dimi
bende bugün yımırtlama belirtisi akıntımı gördüm
Ama içimde bi karamsarlık var hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi kötü kötü hisler kapladı içimi(((
AAAAAAAAAAAAAA ne kadarrr negatif düşüncelerrrrrrrrrrrrrrHepimiz anne olcazz kuzummmmmmmmmmmm hiçç sıkma canınııııııı
zeytinn canım sen nekadar zamandır bekliyordun ???
günaydınnn tatlı patikli güzelannneeeeeeeeee aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar hepinize günaydınlar ve hayırlı cumalar bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah tez zamanda hepinize bebişler versin.....
28 günde bir oluyorum mart ayında ilk kez 3 gün gecikti. adetten 5 gün önce test yapmıştım. kan testimde 4.5 çıkmıştı adet olana kadar artar diye düşünüp ümitlenmiştim ama fosssssssss çıktı hehehehheeeeeeeeeeeeeee
nobat ( Nalet Olasıca Beklenen Adet Tarihi ) 23 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese günaydın tünaydıııınn
gününüz güzel,göbüşleriniz bebişli olsuuunn
Periiiiiiii senin 6 nisandı dimi minik kuşummm
bugün benim çoook uykum var ya...
Kızlarrr çin takvimine hiç baktınızmı ? Ben baktım erkek çıkıyo ama bana kızım olcak gibi geliyovarmıdır bu konuda bilginiz veya nasıl tahmin edilebilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?