- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.061
Kızlarrr çin takvimine hiç baktınızmı ? Ben baktım erkek çıkıyo ama bana kızım olcak gibi geliyovarmıdır bu konuda bilginiz veya nasıl tahmin edilebilir?
benimkide erkek gösteriyo canım ama bu çin takvimi herşeyi kadına göre ayarlıyo bence saçma çünkü cinsiyeti belirleyen erketen gelen sperm anlamadım gitti valla
bakalım bizimkileri bilcekmi bekleyip görelim
canın neler çekiyor bu arada ekşi tatlı fark ettinmi
bence gecerli bi sistem degil bu tamamen x vede y bagli olan bisi oda sans artik. ne zaman belli olurmus ultrasonda doktor bisi dedimi
Fark etmemmi canım çok bariz ekşi yedim , hatta hayatımda ilk kez limon yedim büyün bütün , ama bu ara geçiyo sanki ekşi aşkı , tatlı istiyom 1 haftadır , ama benim tespitlerime göre hamilelikte ilkj başlarda herkesin canı ekşi istiyo sanırım sonralarını bilmiyorum ama
Kızlarrrrrrrrrr beni gene heyecan bastıııııııııııııııııııııı Allahım ne ekşınnn yaşadım 2 gündürrr. Sabah yaptığım teste gene idrarı damlatır damlatmaz T kısmında çizgi çıktı ama kayboldu önemsemedimmmm. Şimdi tekrar belirmişş dünki gibi aynı yerde. İncecik silik bi çizgi ama yanında gölgelenme varrrr. Resimde çıkarsa koyucam neler oluyor yaaa .
bişey demedi henüz kesin 16. haftada sanırım ama erken tahminde yapılabiliyomuş ultrasonda , oda pek güvenilir değil sanırım gene 16. haftayı beklemek lazım
Kızlarrrrrrrrrr beni gene heyecan bastıııııııııııııııııııııı Allahım ne ekşınnn yaşadım 2 gündürrr. Sabah yaptığım teste gene idrarı damlatır damlatmaz T kısmında çizgi çıktı ama kayboldu önemsemedimmmm. Şimdi tekrar belirmişş dünki gibi aynı yerde. İncecik silik bi çizgi ama yanında gölgelenme varrrr. Resimde çıkarsa koyucam neler oluyor yaaa .
kızlarrr çin takvimine hiç baktınızmı ? Ben baktım erkek çıkıyo ama bana kızım olcak gibi geliyoVarmıdır bu konuda bilginiz veya nasıl tahmin edilebilir?
ayy canımm yaa güldürdün benii
Ama yinede öle deme canım yaaa o olmasaydı annelik aday adaylığımız bile olmazdı biliyosunn :)))
Bu arada sizle hemen önemli bir bilgiyi paylaşayım , eğer mideniz çok bulanırsa limon yalayın anında kesiyo bulantıyı , eğer her yediğinizi kusarsanızda havuç yiyin o çıkmıyo , iyi geliyo . Gerçi benim bulantılar çok değişik oldu , herkes bulantıdan bişey yiyemezmiş ilk 3 ayda bende azcık acıkınca hemen bulantı oldu bişeyler yiyince geçti , yani sürekli bir yeme halindeydim , yedim yedim şiştim yani anlicanız
ohh ne güzel ah su vücudumu bide ben taniya bilsem o bana ben ona yabanciy yasayip gidiyoruz valla. ne o beni dinliyo ne ben onu
hayatım doğru şeyler yazmışsın. salı gittim ya doktora. çok şeker bir bayandı her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattııııııııııı
yumurtalar adetin ilk günü oluşmaya başlarmış. ve o akıntının gelmesi yumurtanın çatladığı anlamına gelirmiş. bana hesap yaptı cuma, ctesi , pazar dedi. ama benim akıntım dün geldiği için boş geçirmek istemedim ve değerlendirdim o günü
ve kadının hamile kalabildiği ayda 1 gündür ne yazıkki dedi. o günü kaçırmamak gerekiyormuş. bu yüzden yumurtanın çatladığı günü, önceki günü, ve sonraki günü halvete girmek gerekiyormuş iyi değerlendirmek açısından
geldiğin nasılda belli olmuşşşşşş.çalışmalar başladı tam gaz yola devam
add canım yaa doğru bi tespit yapmışsın aslında
peki canım uzayan şeffaf akıntın bi kaç gün geldimi yoksa sadece 1 gün mü geldi
şunu anlamaya çalışıyorum hani bu akıntı geliyo yaa illaki o gün mü yumurluyoruz sonraki 1. 2. Günde filan yumurtlamış olabilir miyiz. Gerçe anlattığına göre sende öle olmuş dimi canım.
perim at çıbıkları bi kenera yaaaaKızlarrrrrrrrrr beni gene heyecan bastıııııııııııııııııııııı Allahım ne ekşınnn yaşadım 2 gündürrr. Sabah yaptığım teste gene idrarı damlatır damlatmaz T kısmında çizgi çıktı ama kayboldu önemsemedimmmm. Şimdi tekrar belirmişş dünki gibi aynı yerde. İncecik silik bi çizgi ama yanında gölgelenme varrrr. Resimde çıkarsa koyucam neler oluyor yaaa .
günaydınnn tatlı patikli güzelannneeeeeeeeee aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
asisisimmm hakkaten geçen ay o kadar ümitliydm ki sendenn 4,5 oldukça yüksekti bence gebelik vardı ama ilk diye kimyasal felan olmuş olabilirrrr. Bu ya inşallahhhhhhhhhh
perim at çıbıkları bi kenera yaaaa
bekleyelim bakalım 2 gün daha direk kana gidersin.(böyle diyorum ya ben olsam bende çatlardım meraktan silik milik ama 2. çizgi çıkmış kaybolmuşşbebişin karar veremiyormu ne geldiğinde topikçe totosuna totosuna vuralım annesini ne kandırmış bölee )
sorma canım ya bende ümitliydim
birde havalara girmiştim her öğlen uyuyordum 1 saat hahahahahahhahaha
iş yaparken yormuyordum kendimi falan
Canım sen okumadınmı testin üstünü? Benim yaptığımda 20 dk dan sonraki görülen geçersizdir diodu , inşallah bebişin seninledir ama sen biraz fazla kafaya takıyorsun sanırım , biraz relax ol, düşünmemeye çalışki gelirse sürpriz olsun ama gelmezse hayal kırıklığı olmasın
Oda iyiymişbende 1 ay önce 45 günde adet gördüm , sanırım vücut kendini gebeliğe hazırladığı zaman bu gecikmeler oluyo , zaten benim 35 günden önce gelmezde 45 te olmamıştı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?