Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlarrr çin takvimine hiç baktınızmı ? Ben baktım erkek çıkıyo ama bana kızım olcak gibi geliyo varmıdır bu konuda bilginiz veya nasıl tahmin edilebilir?

bence gecerli bi sistem degil bu tamamen x vede y bagli olan bisi oda sans artik. ne zaman belli olurmus ultrasonda doktor bisi dedimi

Fark etmemmi canım çok bariz ekşi yedim , hatta hayatımda ilk kez limon yedim büyün bütün , ama bu ara geçiyo sanki ekşi aşkı , tatlı istiyom 1 haftadır , ama benim tespitlerime göre hamilelikte ilk başlarda herkesin canı ekşi istiyo sanırım sonralarını bilmiyorum ama

Son düzenleme:
bence gecerli bi sistem degil bu tamamen x vede y bagli olan bisi oda sans artik. ne zaman belli olurmus ultrasonda doktor bisi dedimi

bişey demedi henüz kesin 16. haftada sanırım ama erken tahminde yapılabiliyomuş ultrasonda , oda pek güvenilir değil sanırım gene 16. haftayı beklemek lazım

Kızlarrrrrrrrrr beni gene heyecan bastıııııııııııııııııııııı Allahım ne ekşınnn yaşadım 2 gündürrr. Sabah yaptığım teste gene idrarı damlatır damlatmaz T kısmında çizgi çıktı ama kayboldu önemsemedimmmm. Şimdi tekrar belirmişş dünki gibi aynı yerde. İncecik silik bi çizgi ama yanında gölgelenme varrrr. Resimde çıkarsa koyucam neler oluyor yaaa .

evet genelde öyle oluyor ilk başlarda için yanıyorya serinletsin diye sanırım ekşi isteyip duruyorsun hayırlısı olsun artık sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün

senin testelere hayaletler girmis egleniyolar

periiimmm sen şu kan testini yaptır biranevvel var sende bişeyler hayra alamet bunlar hadi inşallah tatlımmm ayyyy çok heyecenlandım şimdi

Bu arada sizle hemen önemli bir bilgiyi paylaşayım , eğer mideniz çok bulanırsa limon yalayın anında kesiyo bulantıyı , eğer her yediğinizi kusarsanızda havuç yiyin o çıkmıyo , iyi geliyo . Gerçi benim bulantılar çok değişik oldu , herkes bulantıdan bişey yiyemezmiş ilk 3 ayda bende azcık acıkınca hemen bulantı oldu bişeyler yiyince geçti , yani sürekli bir yeme halindeydim , yedim yedim şiştim yani anlicanız

kızlarrr çin takvimine hiç baktınızmı ? Ben baktım erkek çıkıyo ama bana kızım olcak gibi geliyo Varmıdır bu konuda bilginiz veya nasıl tahmin edilebilir?

ablamda tutmuştu çin takvimi ama ablam ondan önce ben erkek hissediyorum demişti erkekde oldu hisler daha kuvvetli bence :)

ayy canımm yaa güldürdün benii

Ama yinede öle deme canım yaaa o olmasaydı annelik aday adaylığımız bile olmazdı biliyosunn :)))

bebek olana kadar nalet olasıca nobat
bebekten sonra eskisi gibi BATTTTTTTTTTTTTTT

insan adet olunca gerçekten çok rahatlıyor. beni görseniz adetime yakın öyle sinirli oluyorum ki eşim bile benden kaçıyor. üstüme gelmiyor biliyor beni :))))))))))))))))

oh yarasin güzel anneye

ohh ne güzel ah su vücudumu bide ben taniya bilsem o bana ben ona yabanciy yasayip gidiyoruz valla. ne o beni dinliyo ne ben onu

tanı kendini bebişim takip et vıcıt dilini yavruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm

inş.canım degerlendir boş geçmek yok buldunmu kocişini saldır hayırlısıyla olacak inş...
geldiğin nasılda belli olmuşşşşşş.çalışmalar başladı tam gaz yola devam

çalış seninde olur yavrummmm Allah boş duranı sevmezzzz saldırma ayı bu ayyy kocanı boş gördgün yerdeeee saldırrrrr :=))))))))))))

canım ben uzayan akıntıyı 18inde ve 19 unda yogun olarak gördüm sonra kesildi çok az az oldu ve halvet sadece 19unda oldu yani ben akıntıdan sonra adetime göre hesapladım akıntıdan sonra 3 yada 4 gün sonra yumurtlamış oldum ; akıntımın başladıgı gün gün aşırı halvet yapsaydım bebiş olma ihtimali bence yüksekti tabii nasip ama buay öyle yapacam akıntımdan yola çıkıp gün aşırı halvettttttttttttttttttt yapacam tabii herşey nasip işi hakkımızda hayırlısı olacaz inş.en kısa zamanda......

perim at çıbıkları bi kenera yaaaa

bekleyelim bakalım 2 gün daha direk kana gidersin.(böyle diyorum ya ben olsam bende çatlardım meraktan silik milik ama 2. çizgi çıkmış kaybolmuşş bebişin karar veremiyormu ne geldiğinde topikçe totosuna totosuna vuralım annesini ne kandırmış bölee)

Canım sen okumadınmı testin üstünü? Benim yaptığımda 20 dk dan sonraki görülen geçersizdir diodu , inşallah bebişin seninledir ama sen biraz fazla kafaya takıyorsun sanırım , biraz relax ol, düşünmemeye çalışki gelirse sürpriz olsun ama gelmezse hayal kırıklığı olmasın

sorma canım ya bende ümitliydim
birde havalara girmiştim her öğlen uyuyordum 1 saat hahahahahahhahaha
iş yaparken yormuyordum kendimi falan

aybice batlarımız 1 gün farklı sende çalışmalara başla hemennnnnnn

sorma canım ya bende ümitliydim
birde havalara girmiştim her öğlen uyuyordum 1 saat hahahahahahhahaha
iş yaparken yormuyordum kendimi falan

Oda iyiymiş bende 1 ay önce 45 günde adet gördüm , sanırım vücut kendini gebeliğe hazırladığı zaman bu gecikmeler oluyo , zaten benim 35 günden önce gelmezde 45 te olmamıştı hiç

canim öyle diyosunda ben hamile oldugum de test yaptim negatif cikti cöpe attim. yarim saat sonra icime kurt düstü cöpten aldim baktim belli belirsiz cizgi vardi görülüyodu yani. tabi bende senin gibi düsündü, yarim saat gecmis sonucta. ertesi gün test yaptigimda hemen cikti o silik cizgi ücüngü gün artik iyice belli oluyodu. ama söyle ki ben adetim gectikten bi hafta sonra yapmistim testi. adet düzensizligi oldugu icin bende önemsememistim. ama eger yarim saat sonra o teste bakmasaydim hamile oldugumu anlamicaktim

Oda iyiymiş bende 1 ay önce 45 günde adet gördüm , sanırım vücut kendini gebeliğe hazırladığı zaman bu gecikmeler oluyo , zaten benim 35 günden önce gelmezde 45 te olmamıştı hiç

evet adet düzensizleşmeye başladığında vücut kendini hamileliğe hazırlarmış bir kaç ay sonra hamiş olurmuşsun. benim mart ayında düzensizleşti bakalım hayırlısını diliyorum Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…