Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canım,Rabbim gönlünün güzelliği ve şükürlerinle en hayırlı zamanla verecek inşallah bebişini.Kalbi o kadar güzel insanlar tanıdım ki burda Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah.Anneliği en güzel şekilde layığıyla yerine getireceğiniz siz güzel anneler ve anne adaylarını hepinizi tanıdığım kadarıyla seviyorum.1-2 AYA KALMADAN İNŞALLAH LİSTEMİZ HAMİLELERLE DOLACAK YETER Kİ İNANALIM VE HAYIRLI ZAMANDA OLSUN DİYE İSTEYELİM.Allah ım sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah hepimize yavrularımızı.Amin...

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANNLARIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
topikkk böğürtlenlerimm benimmmmmmmmmmm,canlarummm,,ballarummmmmmmmmmm,pekmezlerimmmmmmmm,,
hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ve göbücüğünde bebişii olannn meleklerimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kokuluu missssssssssssss gibinnn nöpücüklerimiii yolluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gülerekk başlayınn güneeeeeeeeeeeeeeeee
gününüzz aydınn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
halvetleriniz bereketli olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yımırtalarınızz spermcanlarlaa dolsunda geriye çıkan olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buaya kalmadan haftayaa göbeciğiniz dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

güzel insanlarrrrrrrrrrrrrrrrr
idilgammmmmmm
ne de güzel yazmışsın öyle içimden sıcak bişeyler aktığını hissettim
ve çok yakında hamiş kalacağını hissetim bak hamileyim hamileler hisseder derler canım
Allah sana eşinle çokkkkkkk mutlu bir hayat ve onun meyvesi olarakta
çok tatlı bir bebiş tez zamanda nasip etsin inşallahhhhhh canımcımmmmmmmmmmm

günaydınnnn kızlarrrrrrrrr :) bu ay önemli günlerde sadece 2 halvet calısması yapabildik ona rağmen içimde bi burukluk üzgünlük yok..olmadı temmuzda denicezz yapcak bişee yokk.. :)) inşallahh allahım ol demiştir o günlerde ve bebişim benimledirrr yinedee..kızlarrr yaa buraya yazmayınca kendimi suçlu hisediyorumm :)

o olacaksa oluyor tatlım halvetten önce veya çok sonra hamile kalan bir sürü kişi tanıyorum
hiç öyle tereddüt etme olacağı varsa olurrrrrrrrrrrrrrrrr
ve inşallah ta olurrrrrrrrrrrrrrrr

inşallahhhh canmmm inşallahhhhh :)) dua ediyorumm allahımaa bol boll kabul ederr inşallah yarabbimm

canımmm sen niyee böylee ümitsiz ümitsizz konuşuyonnn

seni parçalarımm heeeeeeeeeeeeeeee

olcak olcakkkk zamanıı değilmişş,hayırlısıı değilmişşşşşşşşşşş..
ben biliyorumkii burdaaa hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz birbirimizinn halayına kalkıcazzzzzzzzzzzzzzzzzz

bebeimmm yaa ümitsiz deilimm belkide tutmuşturrr şimdi bebişim benmledirr :)) yaa vitoşumm ben eşime stres yaşatmamaya calısıyorum,halvet sogumayalım die ugrasıyorum yani görev gibi olmasın istiyorumm,halvetlerimiz düzenli gidiyoo tamm önemli günlere geliyoruzz bi aksamalar oluyoo bende üstelemiyorumm,bu ay öyle olduu iştee..tutar inşallahh bidefa bile yeterli oluyomuş normaldee hayırlısı allahtann :)

bizden de günaydınlarrr iice boşladı millet bu topiği kırıcam bunların bacaklarını :) sıcaktan geberiorum ama yine de topikteyim kışın soguktan gezemioruz yazın sıcaktan bi gezelim diemioruzzz yaa allahım yardım etsin sucuk oldum pofff...vitamin trt 1 ac kız bebiş anlatılıo

canımm o gnler niyeyse insanın üstünde ister istemez stres yapıyoo zorunluluk gibiii geliyooo ....
ondan ben dşyorummkiiii

adett bitincee özlem oluyoo 1 haftalık adet bitiminden sonrakii halvett bence çok önemlii ve ben inanıyorumkii benm bebişimm o zamann olduu...
hemm rahimm tertemizz oluyooooo....
önceden yımırtlama günü mü hesaplıyormuss büyüklerimizzz...hemm 5 dkk bitiriyolrmışş töbee töbee
yok ayaklarıhavaya dik mii varmışşşşşş

tabii aralarımızdaa onlarla cok büyük fark var amaaa
demek istediğimm şu....

sen kendini irahat bırakkk ve bence en önemlisiii adet bitiminden sonraaa hemen halvete başlayınnnn...
takiiii yımırtlama günüüü bitene kdrrr..
bakk geç döllenmee yaşayanlardaa olyuoo..
yanii uzun lafın kısasıı olucakla öleninn önüne geçilmiyoooo nolursa olsunn zaten olcağı varsa oluyoooo canım bnmm sıkma sen kendiniiii

Ya kardişkom ne güzel yazmışsınnnnnn seviyorum seniiiii hadi hemen zaman geçsin de gel bikaç saat sonraaaa çok özledik seniiiiiiiiiiiiiiiiiii

inşallahhh vitoşummm inşallahhhhhhh hayırlısıylaa yarabbimmmm hamişimdirr

Günaydın kızlar :119::119::119::119:
Nefes alamıyorum sıcaktan, kilolu da değilim ama sanki 150 kiloymuşum gibi hissediyorum. Bir ağırlık var üzerimde.

Penderim aynı benim de öyle oluyor, önemli günlere gelince yan çizmeye başlıyor beyefendi, ben de üstelemiyorum, boşver,
önceki gün çok komik bir olay oldu: Ayıptır söylemesi tam bizim halvet bitti, tam o anda dışarıdan havai fişekler patlamaya başladı, odanın içi aydınlandı ışıklarından...
Tamam dedim bir dünya starı annesi olacağım

Günaydın günaydın günaydınnnnn mutlu huzurlu birgün bizlerle olsun inşallah
nasılsınız bakemmmmmm topikcanlar
BİZ YANIYORUZ KLİMAYI AÇTIK OTURUYORUZ İŞYERİNDE PÜFFFFF BAHARI GÖRMEDEN YAZ GELDİ BE AMANNNNNN

Son düzenleme:

ayy canımm günaydınnn...
nasılsınn iyimisinnnn
durr ben az bakimm ona gelimmmm ozamannn hem uzanmışta olurumm azcıkkkk

GüNoOoOOoOooOooŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CanoOooOOooOoOOooOoOşşşşşşşşşşşşş Cankuuuşlarrrrrrrr ballı bademlerrrrrrrrrrr çifte kavrulmuş lokumlarrrrrrrrrrrrrrr bal tarçın çörekotu kürümden daha tatlılarrrrrrrrrrrrr

Günaydooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş mis kokulu öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Endoşummmmm mühim günde 1 kez bile olduysaa yeter artar bileeeeeee milyonlarca çapkın spermcan gittiiiii umarım yerlerine ulaşmışlardırrrrrrr rahatlardııırrrrrrrrrrr

Enerji patlaması yaşadığım bi gündeyimmmmmmmmmmm bide tam bi sevgi kelebeğiyimmmmmmmmmmmm

nerde bu adoş gacısı o günlük bizi yalam yutmasını yapmayınca günüm ii gecmio DDD

Günaydınlar günaydınlaaarrrr
ay ebru şalllının platese başlama günaydını gibi olduuu

pidilgammmmm
ne hissettiysen onu yazdığın okadar belli ki ablam sözleri gibi geldi bana içim dolu dolu oldu
ve pidilgam ben sizin hepinizin ablasıyım dedin yaşınla ilgili sakın ama sakın bi tereddütün olasın canım eltim tam 40 yaşında belkide bebişi doğduğunda 41 ine girer bilmiyorum ama ne tedavi ne bişey hoopp hemen hamiş sormadım ama çok değil belkide 3 ay anca sürmüştür bebek çalışmaları üstekik eltim bayada kilolu düşün yanii senin tek sorunun eşinin dediği gibi kafanı rahatlatman eşin gibi rahat olduğun an bebişini göbişinde bil çok şükür sağlıklısınız ikinizde de problem yok. Ve evet canım o haberi bende okudum ve inan aynı şeyi düşündüm hayırlısı hayırlısı hayırlısı

nasılsınız kızlar moralleri iyi gördüm hep böle iyi güzel olunnn inş. Kırmızıları görünceki üzüntümüz sinek ısırığı kadar sürer inş.

enderim sende mi rüya gördünn benim ki buay çıkmadı ama önümüzdeki ayçıkmıycağı ne malum inş. Senin rüyan bu ay çıkar canım

kızlar annem bana yine rüya görmüşşşşşş çok mutluyummm Hamile değil ama hamileliği yakın demiş ablama ablam söylediii

Havuza gidiyorummmmmmm çok araştırdım kızlar bu yakada en temiz yer orası dediler ama enfeksyon kaparmıyım diyede tereddütüm var napsam fikri olan var mı? Sonuçta açık deniz değil havuz yanii ve haftada 1 kezde olsa gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…