- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.681
PEK BI guclu durdum durdum ama sizin yazdiklarinizi okurken agladimmmmmmm ama hem bebisden hemde sizin yazdiklarinizla sizin hepinizin sevgisini hissettigimdenn
bugun sabah ist daydim suan londrada evimdeyim GERII DONDUMMMMMMM :)))
bu saba gazaetenin ilk sayfasindada eskisehirde prof-anne ve prof babasini olduren mimar cocugu okudum ve o haberi okurken dusundummmmm dusundummmmmmmmmm
o annenin hamile kaldigini ogrendigindeki sevincini esiyle paylasmasini dogurdugu gundeki mutlulugunu buyutup yetistirmek icin harcadigi cabayi.......meger kendi sonunu hazirliyacak bir evlat yetistiriyomus aile dusunsenizeeee cok icim acidiiii
iste hep diyoruz yaa hayirli zamanda hayirli evlat....................
iste budur
hayirli zamanda bizim icin , ailemiz icin yuce rabbimiz icin ,toplum icin hayirli olacak evlatlari nasip etsin hepimize insallahhh dedimm
tanri hepimizin kaderini guzel kaderlerden sansli kaderlerden eylesin.
AMA BEN sizin gibi guzel insanlari buldugum icin cok mutluyum hepinizi cok seviyorum IYKI WARSINIZ IYKIIIIIIIIIIII
durmak yokkkkk HALVETLERE calismalara devammmmmmmmm
AZIM bizden SABIR ALLAHTAN yumurta bizden spermcanlar kocislerden OL demek ALLAHTAN ve gelsinn bebislerrrrrrrr
ALLAHA EMANET OLUNUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ OPUYORUM cokcokcokcokcockcokcockockockcokkkkkkkkkkkkkkkk
ayy sizi seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kocisiminde hicc umru deilllll sende benim gibi rahat biraksan dusunmesen kasmasan hersey cok kolay olucakkkkkkkkkkk , olsada olurrr olmasadaaaaa dioooooooooooooooooooooooo
bende oyle yapicammm diyorum amaaa kendim bile inanmiyorum bu soyledigimeeeeeee
aksam kardescigimle sarilip uyuduk ayyy yatakta 2 kisimiyiz 3 mu dortmu derken bugun aradi havanindaydim onunda sinavi vardiiiiii kizzzz icibos yinemi beceremedinnnnnnnnnn deduuuuu :)))
ayy ALLAH hepimize saglik -huzur-mutluluk versinde gerisiii olur herseyy insalaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ama bu dostlugumuz hic bitmesin canli canlida gorusmek dilegi ile iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrr
SIZI SEVIYORUMMMMMMMM
yiyerek mi yardım ediceen Pitommiinimmm
ye tabiii yeee yarasın minnak Pitomiiniimizeeee
tombilik pörtletmecesii
günaydınnnn kızlarrrrrrrrr :) bu ay önemli günlerde sadece 2 halvet calısması yapabildik ona rağmen içimde bi burukluk üzgünlük yok..olmadı temmuzda denicezz yapcak bişee yokk.. :)) inşallahh allahım ol demiştir o günlerde ve bebişim benimledirrr yinedee..kızlarrr yaa buraya yazmayınca kendimi suçlu hisediyorumm :)
o olacaksa oluyor tatlım halvetten önce veya çok sonra hamile kalan bir sürü kişi tanıyorum
hiç öyle tereddüt etme olacağı varsa olurrrrrrrrrrrrrrrrr
ve inşallah ta olurrrrrrrrrrrrrrrr
inşallahhhh canmmm inşallahhhhh :)) dua ediyorumm allahımaa bol boll kabul ederr inşallah yarabbimm
canımmm sen niyee böylee ümitsiz ümitsizz konuşuyonnn
seni parçalarımm heeeeeeeeeeeeeeee
olcak olcakkkk zamanıı değilmişş,hayırlısıı değilmişşşşşşşşşşş..
ben biliyorumkii burdaaa hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz birbirimizinn halayına kalkıcazzzzzzzzzzzzzzzzzz
bebeimmm yaa ümitsiz deilimm belkide tutmuşturrr şimdi bebişim benmledirr :)) yaa vitoşumm ben eşime stres yaşatmamaya calısıyorum,halvet sogumayalım die ugrasıyorum yani görev gibi olmasın istiyorumm,halvetlerimiz düzenli gidiyoo tamm önemli günlere geliyoruzz bi aksamalar oluyoo bende üstelemiyorumm,bu ay öyle olduu iştee..tutar inşallahh bidefa bile yeterli oluyomuş normaldee hayırlısı allahtann :)
PEK BI guclu durdum durdum ama sizin yazdiklarinizi okurken agladimmmmmmm ama hem bebisden hemde sizin yazdiklarinizla sizin hepinizin sevgisini hissettigimdenn
bugun sabah ist daydim suan londrada evimdeyim GERII DONDUMMMMMMM :)))
bu saba gazaetenin ilk sayfasindada eskisehirde prof-anne ve prof babasini olduren mimar cocugu okudum ve o haberi okurken dusundummmmm dusundummmmmmmmmm
o annenin hamile kaldigini ogrendigindeki sevincini esiyle paylasmasini dogurdugu gundeki mutlulugunu buyutup yetistirmek icin harcadigi cabayi.......meger kendi sonunu hazirliyacak bir evlat yetistiriyomus aile dusunsenizeeee cok icim acidiiii
iste hep diyoruz yaa hayirli zamanda hayirli evlat....................
iste budur
hayirli zamanda bizim icin , ailemiz icin yuce rabbimiz icin ,toplum icin hayirli olacak evlatlari nasip etsin hepimize insallahhh dedimm
tanri hepimizin kaderini guzel kaderlerden sansli kaderlerden eylesin.
AMA BEN sizin gibi guzel insanlari buldugum icin cok mutluyum hepinizi cok seviyorum IYKI WARSINIZ IYKIIIIIIIIIIII
durmak yokkkkk HALVETLERE calismalara devammmmmmmmm
AZIM bizden SABIR ALLAHTAN yumurta bizden spermcanlar kocislerden OL demek ALLAHTAN ve gelsinn bebislerrrrrrrr
ALLAHA EMANET OLUNUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ OPUYORUM cokcokcokcokcockcokcockockockcokkkkkkkkkkkkkkkk
ayy sizi seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kocisiminde hicc umru deilllll sende benim gibi rahat biraksan dusunmesen kasmasan hersey cok kolay olucakkkkkkkkkkk , olsada olurrr olmasadaaaaa dioooooooooooooooooooooooo
bende oyle yapicammm diyorum amaaa kendim bile inanmiyorum bu soyledigimeeeeeee
aksam kardescigimle sarilip uyuduk ayyy yatakta 2 kisimiyiz 3 mu dortmu derken bugun aradi havanindaydim onunda sinavi vardiiiiii kizzzz icibos yinemi beceremedinnnnnnnnnn deduuuuu :)))
ayy ALLAH hepimize saglik -huzur-mutluluk versinde gerisiii olur herseyy insalaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ama bu dostlugumuz hic bitmesin canli canlida gorusmek dilegi ile iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrr
SIZI SEVIYORUMMMMMMMM
canımm o gnler niyeyse insanın üstünde ister istemez stres yapıyoo zorunluluk gibiii geliyooo ....
ondan ben dşyorummkiiii
adett bitincee özlem oluyoo 1 haftalıkadet bitiminden sonrakii halvett bence çok önemlii ve ben inanıyorumkii benm bebişimm o zamann olduu...
hemm rahimm tertemizz oluyooooo....
önceden yımırtlama günü mü hesaplıyormuss büyüklerimizzz...hemm 5 dkk bitiriyolrmışş töbee töbee
yok ayaklarıhavaya dik mii varmışşşşşş
tabii aralarımızdaa onlarla cok büyük fark var amaaa
demek istediğimm şu....
sen kendini irahat bırakkk ve bence en önemlisiii adet bitiminden sonraaa hemen halvete başlayınnnn...
takiiii yımırtlama günüüü bitene kdrrr..
bakk geç döllenmee yaşayanlardaa olyuoo..
yanii uzun lafın kısasıı olucakla öleninn önüne geçilmiyoooo nolursa olsunn zaten olcağı varsa oluyoooo canım bnmm sıkma sen kendiniiii
bizden de günaydınlarrr iice boşladı millet bu topiği kırıcam bunların bacaklarını :) sıcaktan geberiorum ama yine de topikteyimkışın soguktan gezemioruz yazın sıcaktan bi gezelim diemioruzzz yaa allahım yardım etsin sucuk oldum pofff...vitamin trt 1 ac kız bebiş anlatılıo
ayy canımm günaydınnn...
nasılsınn iyimisinnnn
durr ben az bakimm ona gelimmmm ozamannn hem uzanmışta olurumm azcıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?