- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.701
nerde bu adoş gacısı o günlük bizi yalam yutmasını yapmayınca günüm ii gecmio :dddd
günooooooooooooşşşşşşşşşşşşşş canoooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşş cankuuuşlarrrrrrrr ballı bademlerrrrrrrrrrr çifte kavrulmuş lokumlarrrrrrrrrrrrrrr bal tarçın çörekotu kürümden daha tatlılarrrrrrrrrrrrr
günaydooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş mis kokulu öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
endoşummmmm mühim günde 1 kez bile olduysaa yeter artar bileeeeeee milyonlarca çapkın spermcan gittiiiii umarım yerlerine ulaşmışlardırrrrrrr rahatlardııırrrrrrrrrrr
Enerji patlaması yaşadığım bi gündeyimmmmmmmmmmm bide tam bi sevgi kelebeğiyimmmmmmmmmmmm
gelir gelir damlar birazdan
Zeytinimmm kocaman olmuş bebişinnn artık cinsiyetleri öğrenmeye başlarız yavaştan
Günaydın kızlar :119::119::119::119:
Nefes alamıyorum sıcaktan, kilolu da değilim ama sanki 150 kiloymuşum gibi hissediyorum. Bir ağırlık var üzerimde.
Penderim aynı benim de öyle oluyor, önemli günlere gelince yan çizmeye başlıyor beyefendi, ben de üstelemiyorum, boşver,
önceki gün çok komik bir olay oldu: Ayıptır söylemesi tam bizim halvet bitti, tam o anda dışarıdan havai fişekler patlamaya başladı, odanın içi aydınlandı ışıklarından...
Tamam dedim bir dünya starı annesi olacağım
GüNoOoOOoOooOooŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CanoOooOOooOoOOooOoOşşşşşşşşşşşşş Cankuuuşlarrrrrrrr ballı bademlerrrrrrrrrrr çifte kavrulmuş lokumlarrrrrrrrrrrrrrr bal tarçın çörekotu kürümden daha tatlılarrrrrrrrrrrrr
Günaydooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş mis kokulu öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Endoşummmmm mühim günde 1 kez bile olduysaa yeter artar bileeeeeee milyonlarca çapkın spermcan gittiiiii umarım yerlerine ulaşmışlardırrrrrrr rahatlardııırrrrrrrrrrr
Enerji patlaması yaşadığım bi gündeyimmmmmmmmmmm bide tam bi sevgi kelebeğiyimmmmmmmmmmmm
Günaydınlar günaydınlaaarrrr
ay ebru şalllının platese başlama günaydını gibi olduuu
pidilgammmmm ne hissettiysen onu yazdığın okadar belli ki ablam sözleri gibi geldi bana içim dolu dolu oldu
ve pidilgam ben sizin hepinizin ablasıyım dedin yaşınla ilgili sakın ama sakın bi tereddütün olasın canım eltim tam 40 yaşında belkide bebişi doğduğunda 41 ine girer bilmiyorum ama ne tedavi ne bişey hoopp hemen hamiş sormadım ama çok değil belkide 3 ay anca sürmüştür bebek çalışmaları üstekik eltim bayada kilolu düşün yanii senin tek sorunun eşinin dediği gibi kafanı rahatlatman eşin gibi rahat olduğun an bebişini göbişinde bil çok şükür sağlıklısınız ikinizde de problem yok. Ve evet canım o haberi bende okudum ve inan aynı şeyi düşündüm hayırlısı hayırlısı hayırlısı
nasılsınız kızlar moralleri iyi gördüm hep böle iyi güzel olunnn inş. Kırmızıları görünceki üzüntümüz sinek ısırığı kadar sürer inş.
enderim sende mi rüya gördünn benim ki buay çıkmadı ama önümüzdeki ayçıkmıycağı ne malum inş. Senin rüyan bu ay çıkar canım
kızlar annem bana yine rüya görmüşşşşşş çok mutluyummmHamile değil ama hamileliği yakın demiş ablama ablam söylediii
Havuza gidiyorummmmmmm çok araştırdım kızlar bu yakada en temiz yer orası dediler ama enfeksyon kaparmıyım diyede tereddütüm var napsam fikri olan var mı? Sonuçta açık deniz değil havuz yanii ve haftada 1 kezde olsa gitmek istiyorum
pidilgammmmm ne hissettiysen onu yazdığın okadar belli ki ablam sözleri gibi geldi bana içim dolu dolu oldu
ve pidilgam ben sizin hepinizin ablasıyım dedin yaşınla ilgili sakın ama sakın bi tereddütün olasın canım eltim tam 40 yaşında belkide bebişi doğduğunda 41 ine girer bilmiyorum ama ne tedavi ne bişey hoopp hemen hamiş sormadım ama çok değil belkide 3 ay anca sürmüştür bebek çalışmaları üstekik eltim bayada kilolu düşün yanii senin tek sorunun eşinin dediği gibi kafanı rahatlatman eşin gibi rahat olduğun an bebişini göbişinde bil çok şükür sağlıklısınız ikinizde de problem yok. Ve evet canım o haberi bende okudum ve inan aynı şeyi düşündüm hayırlısı hayırlısı hayırlısı
nasılsınız kızlar moralleri iyi gördüm hep böle iyi güzel olunnn inş. Kırmızıları görünceki üzüntümüz sinek ısırığı kadar sürer inş.
enderim sende mi rüya gördünn benim ki buay çıkmadı ama önümüzdeki ayçıkmıycağı ne malum inş. Senin rüyan bu ay çıkar canım
kızlar annem bana yine rüya görmüşşşşşş çok mutluyummmHamile değil ama hamileliği yakın demiş ablama ablam söylediii
Havuza gidiyorummmmmmm çok araştırdım kızlar bu yakada en temiz yer orası dediler ama enfeksyon kaparmıyım diyede tereddütüm var napsam fikri olan var mı? Sonuçta açık deniz değil havuz yanii ve haftada 1 kezde olsa gitmek istiyorum
artık belli olmusturda ben pazartesi gidicem tatlım eşim o gün izinli de oda görmek istediği için pazartesiyi beklicem :) anneler anne adayları bilgilenelim kızlar trt 1 de prf anlatıo dogum dogum sonrasın hatta ne dediii bebişlerinizi gece uyandırıp emzirmek sütü daha cok arttırırmış çünkü prolaktin hormonu gece daha cok calısırmış didi :)
Hafzoşum dün rüyama girdinnnnnnn sana gebelik testi yolluyordumAllahım rüyaya bakkk ben artık hamileyim ihtiyacım kalmadı çok istemiştim bunlarıda sana yollamak istiyorum kabul edersen sana uğur getiricek felan diyordumm. Hay Allah testkoliklik mi bana bu rüyaları gördüren acabaaaa??
Bide dün rahim filmi ile ilgili şeyler okurken hep sen aklıma geldin, çok ilginç hikayeler okudum (özellikle yabancı sitelerde)
*Bir bayan kendinin tıbben kısır olduğu ilan edilen bir dönemde ve hatta eşinin sperm sayısı oldukça düşükken rahim filmi sonrası BAM! hamile kalıyor.
[COLOR=""]*Başka bir kişii yalnızca tüp bebek şansı varken, eşinin sperm azlığı yüzünden, rahim filmi çektiriyor veeee BUM! o da hamile. [/COLOR]
Ve çok eşinde fazla sperm azlığı olan bayanların filmden sonra hamile kaldığını okudum film sonrası .... Ve evet çok etkilendim, ümitlendim....
Hem kendi adıma, hemde burda hamile kalmasını en az kendim kadar istediğim arkadaşlarım adına...
hafzakım çok güzel yazmışsın.
Ben hayatımda idil kadar güçlü bir insan çok az tanıdım. Eminim o bunun üstesinden kolaylıkla gelecektir.
Ama önce evet kesinlikle kafasını rahatlatması lazım...
haftasonu bir oyuncunun röportajını okudum diyor ki: bazı arkadaşlarımız şu gün şu saatte sevişince bebek oluyormuş hesaplarına girmişler. bizim öyle hesaplarımız yok. biz aşkımızı yaşamaya bakıyoruz, bebek de isterse gelir zaten.
aslında çok doğru, dün de içimizden biri yazmıştı, bebek bebek diye hayatı kaçırıyor olabiliriz...
sağlığımızın, bugünlerimizin ve eşlerimizin kıymetini bilelim... bebek nasıl olsa olur zaten, olmuyorsa da annesiz bir bebeğe annelik etmekten de çok mutlu olacak insanlarız... allah hepimizin kalbine göre versin...
ama ne olur ne olur hamile olalım ya artıııkk
evet canım bunu bana arkadaşımda demişti hemde o uyanmaz acıktığını anlamaz sen onu saat başı uyandırarar emzirmen lazım demişti
hatta ilk başlarda gündüz gece farketmiyor yoruluyorlar emerken böyle parmaklarınla çenesiyle oynaki emmeye devam etsin bebişin yoksa duruyor emmiyor kuzenimin bebişinden biliyorum bunuda
erdoşum bizimkisi yan çizmek deilde hep bi aksilik oluyoo yaa misafir,ya biz biyerlerde oluyoruzz bide üstüne calıstıgmız için eve geç geldiğimizde uyuyoruzz,benm aklımda oluyo amaa :)) kocişime de hadi yumoş günleri bitiyo demiyorummm :)))
inşallahhh pericannn inşallahhhh dediğinn gibiii tutarrr benmm bebişimmmm belkide bu ayy :))
yokk hafzoşum ben rüya görmedimm :)) belkidee sen hissettin hamişş olcamm rüya görüptee :)) cancanımm hayırlısıylaa hamiş olruzz inşallahhh hep beraberrrrr
mrblar arkadaşlar nasılsınız
slm aybicem arkadaşından haber varmıı ? Herşey çok güzel gelişicek
hani insan kıyamam dio ya nası uyandırırım ama ögrendiğim ii oldu onun saglıgı için uyandırıcaz artık...birazdannda ilk banyosunu anlatıcaklar onuda cok merak ediorum zaten kacırmayın dicemde sen iştesin dimi :) ben sana anlatırım tatlım o zaman..bide kızlar dogum için bebek için fazla seyler almayın k.kulübünde de dogum yapan bi cok anne cok pişman coook sey almıslar hep cöpe gitmiş ilk bebek ama valla bende gereksiz seyleri almayı düşünmüorum günah israf...birde herkez su park yatakları önerio kızlar
hafzoşum dün rüyama girdinnnnnnn sana gebelik testi yolluyordumAllahım rüyaya bakkk ben artık hamileyim ihtiyacım kalmadı çok istemiştim bunlarıda sana yollamak istiyorum kabul edersen sana uğur getiricek felan diyordumm. Hay allah testkoliklik mi bana bu rüyaları gördüren acabaaaa??
Bide dün rahim filmi ile ilgili şeyler okurken hep sen aklıma geldin, çok ilginç hikayeler okudum (özellikle yabancı sitelerde)
*bir bayan kendinin tıbben kısır olduğu ilan edilen bir dönemde ve hatta eşinin sperm sayısı oldukça düşükken rahim filmi sonrası bam! Hamile kalıyor.
[color=""]*başka bir kişii yalnızca tüp bebek şansı varken, eşinin sperm azlığı yüzünden, rahim filmi çektiriyor veeee bum! O da hamile. [/color]
ve çok fazla eşinde fazla sperm azlığı olan bayanların filmden sonra hamile kaldığını okudum .... Evet çok etkilendim, ümitlendim....
Hem kendi adıma, hemde burda hamile kalmasını en az kendim kadar istediğim arkadaşlarım adına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?