Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

günaydın perimm valla bu ne enerjii maşallah

Günaydıııııınnnnnn anneler, anne adayları, anne aday adaylarııı....... :118:

herkes iyidiirr inş...idilgam çok güzel yazmış...çok duygulandımm...ben de hepinizi çok seviyorummm....

hepimizin hayırlı, sağlıklı evlatları olsun inşallah..mutlu musmutlu yuvamızda yaşayıp gideliimm

gelir gelir damlar birazdan
Zeytinimmm kocaman olmuş bebişinnn artık cinsiyetleri öğrenmeye başlarız yavaştan

artık belli olmusturda ben pazartesi gidicem tatlım eşim o gün izinli de oda görmek istediği için pazartesiyi beklicem :) anneler anne adayları bilgilenelim kızlar trt 1 de prf anlatıo dogum dogum sonrasın hatta ne dediii bebişlerinizi gece uyandırıp emzirmek sütü daha cok arttırırmış çünkü prolaktin hormonu gece daha cok calısırmış didi :)

erdoşum bizimkisi yan çizmek deilde hep bi aksilik oluyoo yaa misafir,ya biz biyerlerde oluyoruzz bide üstüne calıstıgmız için eve geç geldiğimizde uyuyoruzz,benm aklımda oluyo amaa :)) kocişime de hadi yumoş günleri bitiyo demiyorummm :)))

inşallahhh pericannn inşallahhhh dediğinn gibiii tutarrr benmm bebişimmmm belkide bu ayy :))

yokk hafzoşum ben rüya görmedimm :)) belkidee sen hissettin hamişş olcamm rüya görüptee :)) cancanımm hayırlısıylaa hamiş olruzz inşallahhh hep beraberrrrr

hafzakım çok güzel yazmışsın.

Ben hayatımda idil kadar güçlü bir insan çok az tanıdım. Eminim o bunun üstesinden kolaylıkla gelecektir.
Ama önce evet kesinlikle kafasını rahatlatması lazım...

haftasonu bir oyuncunun röportajını okudum diyor ki: bazı arkadaşlarımız şu gün şu saatte sevişince bebek oluyormuş hesaplarına girmişler. bizim öyle hesaplarımız yok. biz aşkımızı yaşamaya bakıyoruz, bebek de isterse gelir zaten.

aslında çok doğru, dün de içimizden biri yazmıştı, bebek bebek diye hayatı kaçırıyor olabiliriz...
sağlığımızın, bugünlerimizin ve eşlerimizin kıymetini bilelim... bebek nasıl olsa olur zaten, olmuyorsa da annesiz bir bebeğe annelik etmekten de çok mutlu olacak insanlarız... allah hepimizin kalbine göre versin...

ama ne olur ne olur hamile olalım ya artıııkk

Hafzoşum dün rüyama girdinnnnnnn sana gebelik testi yolluyordum Allahım rüyaya bakkk ben artık hamileyim ihtiyacım kalmadı çok istemiştim bunlarıda sana yollamak istiyorum kabul edersen sana uğur getiricek felan diyordumm. Hay Allah testkoliklik mi bana bu rüyaları gördüren acabaaaa??

Bide dün rahim filmi ile ilgili şeyler okurken hep sen aklıma geldin, çok ilginç hikayeler okudum (özellikle yabancı sitelerde)

*Bir bayan kendinin tıbben kısır olduğu ilan edilen bir dönemde ve hatta eşinin sperm sayısı oldukça düşükken rahim filmi sonrası BAM! hamile kalıyor.

[COLOR=""]*Başka bir kişii yalnızca tüp bebek şansı varken, eşinin sperm azlığı yüzünden, rahim filmi çektiriyor veeee BUM! o da hamile. [/COLOR]

Ve çok fazla eşinde fazla sperm azlığı olan bayanların filmden sonra hamile kaldığını okudum .... evet çok etkilendim, ümitlendim....
Hem kendi adıma, hemde burda hamile kalmasını en az kendim kadar istediğim arkadaşlarım adına...

Son düzenleme:

evet canım bunu bana arkadaşımda demişti hemde o uyanmaz acıktığını anlamaz sen onu saat başı uyandırarar emzirmen lazım demişti
hatta ilk başlarda gündüz gece farketmiyor yoruluyorlar emerken böyle parmaklarınla çenesiyle oynaki emmeye devam etsin bebişin yoksa duruyor emmiyor kuzenimin bebişinden biliyorum bunuda

evet ben de okudum filmle ilgili şeyler...
senin bir artın daha olacak pericim: kafan rahatttttt !!!!
artık ne sıkıntı ne stresss, ooohhh

canım hamilelere havuzu önermiyolar bebişim.dün nerde okudum hatırlayamadımda denize girilebilinir ama havuza girilmez diye bişey yazıyordu

İşte Perdoşum şu son söylediğin cümle varya o diğer yazdığın herşeyin önüne geçiyor.... Aklımızla, bedenimizle, ve varoluşumuzun getirdiği içgüdülerle onu bu kadar çok isterken aklımızdan çıkarmak mümkün olmuyor. İllaki hesaplanıyor yumurtlama günleri, veya ayaklar dikiliyor havaya...

Bide burdaki herkesin anne olmayı ne kadar yürekten istesede göstediğimiz en erdemli davranış kırmızılar geldiğinde hemen toparlanıp üstesinden gelebilmemiz. Yani ne kadar deli gibi istesekte biz delirmemeyi başarıyoruz bence. Stresle başa çıkabilmek en çok yalnız kaldığın zamanlarda zorlaşıyor biz burda hep birlikte aynı şeyleri yaşayıp aynı dili konuşarak üstesinden geliyoruz aslındaaa.

Zaten isyan edennn, hayatını ve eevliliğini bu uğurda yıpratan kişiler aramızda barınamıyor farkederseniz... Çünkü bizde yaşam enerjisi ve POZİTİF düşünceyle anne olabilme isteği varrrrr

Ayyyyyy ne çok konuştummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hani insan kıyamam dio ya nası uyandırırım ama ögrendiğim ii oldu onun saglıgı için uyandırıcaz artık...birazdannda ilk banyosunu anlatıcaklar onuda cok merak ediorum zaten kacırmayın dicemde sen iştesin dimi :) ben sana anlatırım tatlım o zaman..bide kızlar dogum için bebek için fazla seyler almayın k.kulübünde de dogum yapan bi cok anne cok pişman coook sey almıslar hep cöpe gitmiş ilk bebek ama valla bende gereksiz seyleri almayı düşünmüorum günah israf...birde herkez Şu park yatakları önerio kızlar

Son düzenleme:

KARŞIRDIMM AMA EVETTTT BELKİDE İÇİME DOĞDUUU İNŞALLAH ÖLESİNDİR BİTANEMM,

DÜNKİ YAZIYIDA BEN YAZMIŞTIMM CANIM BU ARALAR OLGUN TAKILIYORUMM CANIMM KENDİ KENDİME HAYRET EDİYORUM AMA YAPMACIK DEĞİLLİM KIZLAR CİDDEN OLMUYO DİYE TİRİPLERE GİRDİĞİMDEN DE DEĞİL VALLA KIZLAR NE HİSSETTİYSEM ONU YAZDIM ŞİMDİYE KADAR BURAYA ŞİMDİDE BÖLE HİSSEDİYORUM

slm aybicem arkadaşından haber varmıı ? Herşey çok güzel gelişicek

canımcım arkadaşım moral olarak çok ii durumda .sonuçların çıkmasına daha var evt inş balım.şöyle içim ve kafam rahatlsada şu rahim filmini konuşmak istiyorum sizinle.

Hamınıza selamlar bizdn size kucak dolusu spermler yumurtalar testler halvetler sevişmeler yiyişmeler

Ne yapanız biz aynı beya sıcakla savaş halindeyim pişme noktasını geçtim kaynama noktasına dogru yol aldım artıkın iş yeri klimalı ama onu da açınca çok çarpıyoo adamı

Yarından sonra adoş yok araki bulasın yarın akşam önce maraşa gidecek sonrada deniz kum güneş gel keyfim gel yaklaşık 1 hafta yogum topikte beni çok özletin anacım

Hamınızı yaladık gıdıgınızdan

evet malesef işteyim çok sevinirim sen bana özet geçersin müsait bi zamanında
Giysileri evet çok almayın diyolar 4-5 zıbın falan filan çabuk büyüyorlarmış çünkü birde herkes getiriyorya hayliyle çoğalıyormuş
park yatağa gelinceee alanlar memnun ama benim annemle kayınvalidem çok kaba buldular şu bambu olanlar daha şıklar arkadaşımda aynı fikirde olmuşken şık olsun diyor herkes haklılar ikisindede yatacağı 6-7 ay zaten sonra durmayacak ikisindede hareketlendiği için

perimm inşallah rüyan gerçekleşir hamiş olursun karaböcükümm inşallah bitanemm peşindende bennn ve tüm topikkk ne güzel yorumladım dimiii

Ayy canım arkadaşım benim yaaa periiimm
inşallah perim benimde içimde küçük küçük umutlar var ne biliyim annemin rüyaları çok moral olur bana bak sende gördün

Ayy perim yaaa imkanımız olsada bu muhabbetleri karşılıklı hepbirlikte yapsak yaaa kahvelerimizi içsek gülsek eğlensek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…