- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.721
Hamınıza selamlar bizdn size kucak dolusu spermler yumurtalar testler halvetler sevişmeler yiyişmeler
Ne yapanız biz aynı beya sıcakla savaş halindeyim pişme noktasını geçtim kaynama noktasına dogru yol aldım artıkın iş yeri klimalı ama onu da açınca çok çarpıyoo adamı
Yarından sonra adoş yok araki bulasın yarın akşam önce maraşa gidecek sonrada deniz kum güneş gel keyfim gel yaklaşık 1 hafta yogum topikte beni çok özletin anacım
Hamınızı yaladık gıdıgınızdan
listede 12 kişi falan kalmışız inşşşş yaz sonuna kadar 12 kişinin hepsi
Işılımmmmmmmmmmmmmmm
evet malesef işteyim çok sevinirim sen bana özet geçersin müsait bi zamanında
Giysileri evet çok almayın diyolar 4-5 zıbın falan filan çabuk büyüyorlarmış çünkü birde herkes getiriyorya hayliyle çoğalıyormuş
park yatağa gelinceee alanlar memnun ama benim annemle kayınvalidem çok kaba buldular şu bambu olanlar daha şıklar arkadaşımda aynı fikirde olmuşken şık olsun diyor herkes haklılar ikisindede yatacağı 6-7 ay zaten sonra durmayacak ikisindede hareketlendiği için
listede 12 kişi falan kalmışız inşşşş yaz sonuna kadar 12 kişinin hepsi
hamınıza selamlar bizdn size kucak dolusu spermler yumurtalar testler halvetler sevişmeler yiyişmeler
Ne yapanız biz aynı beya sıcakla savaş halindeyim pişme noktasını geçtim kaynama noktasına dogru yol aldım artıkın iş yeri klimalı ama onu da açınca çok çarpıyoo adamı
Yarından sonra adoş yok araki bulasın yarın akşam önce maraşa gidecek sonrada deniz kum güneş gel keyfim gel yaklaşık 1 hafta yogum topikte beni çok özletin anacım
Aman Allahım herkes burada kizlarrrrrr gunaydinnnn
Mutlu haberle geldim esim dün kendi sonucunu ve benim sonucumu göstermiş doktora hersey süper bir aksilik yok.esimin hareketsiz sayısı yüksekti hareketli sayısı yeterli durumdaydı hızı falan 3 ay önce doktor vitamin vermişti kullandı fakat bu sperm için değil dinç tutmak için verilmiş.dunku tahlilindeki sonuclar inanılmaz artmiş hemde iki uç katı hareketsiz sayısı neredeyse kalmamış hızı sayısı mükemmel derecede artmiş cok mutlu oldum esime kk dan öğrendiğim üzere keciboynuzu kuru yaptım bir hafta.bazen alıp yedi Bazende tozunu kullandı ve keciboynuzu pekmezi derken son bir ay böyle geçmişti sonuclar ortada Cook mutluyum pazartesi yada salı rahim filmine gidiyorum sonra gelsin ikizzzzzzzz
Kızlar umut etmek cok önemli bir hafta önce pes etmişken Dr değiştirmem ve bu rahim filmi yeniden umut oldu bana bir de desteklerini esirgemeyen sizler
birde ben şimdiden her alısverişte bebek bezi alıp atıcam kenara kimi görsem aklın varsa beze yatırım yap :) die ben daha hamile kalamadan düşünüodum zaten böle alıp atıcam kenara kısa gelicek zatii masraflar cok olur bezleri barim cıkaralım aradan :)
Çok sevindim canım moral bu aşamada en önemlisiii. Abimin hikayesini yazmıştım uzun zaman önce bilmiyorum okudunmu ama hayat mucizelerle dolu artık tıp o kadar ilerledi ki. Herşeyin çaresi var inan, zira ben arkadaşında nedense kötü bişe olduğunu hiç düşünmüyorum canımmm. Dualarımız onunlaaa..canımcım arkadaşım moral olarak çok ii durumda .sonuçların çıkmasına daha var evt inş balım.şöyle içim ve kafam rahatlsada şu rahim filmini konuşmak istiyorum sizinle.
perimm inşallah rüyan gerçekleşir hamiş olursun karaböcükümm inşallah bitanemm peşindende bennn ve tüm topikkk ne güzel yorumladım dimiii
Ayy canım arkadaşım benim yaaa periiimm
inşallah perim benimde içimde küçük küçük umutlar var ne biliyim annemin rüyaları çok moral olur bana bak sende gördün
Ayy perim yaaa imkanımız olsada bu muhabbetleri karşılıklı hepbirlikte yapsak yaaa kahvelerimizi içsek gülsek eğlensek
inş.canım her ay o listesye nobatımı yazdırmak çok ağır geliyor dün adet olmam gerekiyordu olmadım inş bu ay hamile yazısını yazdırırım aynı zamanda listedeki tüm arkadaşların bu ay son nobatları olur inş.test almak istiyorum ama beldede oturduğumuz için alamıyorum:-(
inşş kuzucumm inşşşşş .bekleyelim bakalıminşallahhhh aybişimmm inşallahhhh allahım duyar sesimizii..gercektenn yaa bi sınıf gibii cok az kişi kaldıkkkk..allahın izniylee yarabbimmm hamile kalırızzz en kısa zamandaaaa inşallahhh..
inş.canım her ay o listesye nobatımı yazdırmak çok ağır geliyor dün adet olmam gerekiyordu olmadım inş bu ay hamile yazısını yazdırırım aynı zamanda listedeki tüm arkadaşların bu ay son nobatları olur inş.test almak istiyorum ama beldede oturduğumuz için alamıyorum:-(
hamınıza selamlar bizdn size kucak dolusu spermler yumurtalar testler halvetler sevişmeler yiyişmeler
kaynama noktasına dayandık aynen adoşum baya bi sıcak istanbul napak terki diyar mı etsek 3 aylığına
hadi gel köyümüze geri dönelim modunda
ayyy kızlar ben rizeliyim bizim oralarda (köyde veya yaylalarda ama) şuan hava okadar temiz ve serindir ki akşamları ince bişeyle uyuyamazsınınız üşürsünüz fırsatım olsada sizi köyüme götürsem özellikle hamişlerimiz geri gelmezler ordan valla
inşallahh canmm inşallahh..ayyy keşkee testt alabilsennn yaa :/ hamişsindirr belkidee :)) inşallahhh dua etcem senin içinn
Çok sevindim canım moral bu aşamada en önemlisiii. Abimin hikayesini yazmıştım uzun zaman önce bilmiyorum okudunmu ama hayat mucizelerle dolu artık tıp o kadar ilerledi ki. Herşeyin çaresi var inan, zira ben arkadaşında nedense kötü bişe olduğunu hiç düşünmüyorum canımmm. Dualarımız onunlaaa..
İstediğin zaman konuşalım filmi, acaip bilgiler topladımmmmhem kafan dağılır tatlım
Size bebek hemşiresi oldugumu soylemismiydim kızlar gerçi artık bıraktım ama olsun bildiklerim hepimize yeter:))))))
sağol canım ya bende hepiniz için dua ediyorum allah çocuk isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inş.benim adet düzenim bi ay 27 gün bi ay 29 gün sürüyordu 5 aydır 27 günde bi adte oluyordum dün 27.günümdeydim olmayınca çok mutlu oldum içime ilk defa his doğdu inş.yarın olmam 29.günüm olacam yarında olmazsam hemen merkeze gidip alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?