Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

HAH ŞİMDİ OLDU İŞTE GÜNLÜK YALAMA YUTMAMIZIDA ALDIK artık huzrla günümü gecirebilirim

Son düzenleme:
Aman Allahım herkes burada kizlarrrrrr gunaydinnnn
Mutlu haberle geldim esim dün kendi sonucunu ve benim sonucumu göstermiş doktora hersey süper bir aksilik yok.esimin hareketsiz sayısı yüksekti hareketli sayısı yeterli durumdaydı hızı falan 3 ay önce doktor vitamin vermişti kullandı fakat bu sperm için değil dinç tutmak için verilmiş.dunku tahlilindeki sonuclar inanılmaz artmiş hemde iki uç katı hareketsiz sayısı neredeyse kalmamış hızı sayısı mükemmel derecede artmiş cok mutlu oldum esime kk dan öğrendiğim üzere keciboynuzu kuru yaptım bir hafta.bazen alıp yedi Bazende tozunu kullandı ve keciboynuzu pekmezi derken son bir ay böyle geçmişti sonuclar ortada Cook mutluyum pazartesi yada salı rahim filmine gidiyorum sonra gelsin ikizzzzzzzz
Kızlar umut etmek cok önemli bir hafta önce pes etmişken Dr değiştirmem ve bu rahim filmi yeniden umut oldu bana bir de desteklerini esirgemeyen sizler

Işılımmmmmmmmmmmmmmm

perimmmmmmmmmm günaydınnn canlarımmm benimmmmmmm napıonuzzzzzz??

ben sabah doktoruma gittim yumoş rezervim çokk iyiymiş,hormon testlerine gerek yok dedi ama ben ısrar ettim biliorum kendimi değişiklik varrrr
veeee düşündüğüm gibi prolaktinim yüksek çıktı 33,5
yeni baktım sonuca arıycam doktoru,şimdi biliyorum çok yüksek deil diycek ilaç vermiycek ama belki geçen ay da yüksekti o yüzden gelemedi bebişim(ultrasonda bakktığında yumoşun çatladığını söyledi)
Allahım hayırlısını versinde doktorlarında tuzu kuru bekle diolar hep yaaa sinir oluyorummmm

birde ben şimdiden her alısverişte bebek bezi alıp atıcam kenara kimi görsem aklın varsa beze yatırım yap :) die ben daha hamile kalamadan düşünüodum zaten böle alıp atıcam kenara kısa gelicek zatii masraflar cok olur bezleri barim cıkaralım aradan :)

listede 12 kişi falan kalmışız inşşşş yaz sonuna kadar 12 kişinin hepsi

inş.canım her ay o listesye nobatımı yazdırmak çok ağır geliyor dün adet olmam gerekiyordu olmadım inş bu ay hamile yazısını yazdırırım aynı zamanda listedeki tüm arkadaşların bu ay son nobatları olur inş.test almak istiyorum ama beldede oturduğumuz için alamıyorum:-(

ohhh be yalanınca kendime geldim
Bende cumartesi akşam gidiyorum inşallah kemere 3 günlüğüne festivalde varmış şansıma iple çekiyorum vallahi denize giremeyeceğpim ama ayaklarımı sokarı en azından

gördünmü tatlım bak bosuna yedin bitirdin kendini cıktın gittin..dedik biz sana allah tez zamanda sizinde göbüşlerinizi doldursun hamile olmayan kimse kalmasın sonrada biz TOPİĞİMİZİN İSMİNİ PERİ VE PİDİLGAYLA HAMİLELERİN GÜNLÜĞÜ YAPALIM

tatlım bezde alma çünkü aldığın beze alışamayabiliyormuş alerji olabiliyormuş
o yüzden 1 tane al dedi iyi gelirse devam edersin birde bebeğinin nasıl doğacağını bilmiyorsun nasıl bir hızda gelişeceğini o yüzden bezler elinde kalmasın dedi hııı birde bezlerinde tarihi geçiyormuş canım aklında olsun

canımcım arkadaşım moral olarak çok ii durumda .sonuçların çıkmasına daha var evt inş balım.şöyle içim ve kafam rahatlsada şu rahim filmini konuşmak istiyorum sizinle.
Çok sevindim canım moral bu aşamada en önemlisiii. Abimin hikayesini yazmıştım uzun zaman önce bilmiyorum okudunmu ama hayat mucizelerle dolu artık tıp o kadar ilerledi ki. Herşeyin çaresi var inan, zira ben arkadaşında nedense kötü bişe olduğunu hiç düşünmüyorum canımmm. Dualarımız onunlaaa..

İstediğin zaman konuşalım filmi, acaip bilgiler topladımmmm hem kafan dağılır tatlım

İviiiittttt iviiiittttttt bebikommmmmmm ben rüyalarıma çok inanırımmmm, bazen görmek istemediğim şeyleri göstersede bana.... İlk aşkımın dedemin vefatını görmüştüm 3 sene önce ağlayarak uyanmıştım günüm rezil olmuştu,ertesi gün kaybetmiştim onu... Sonra lanet ettimmmm hiç rüya görmek istemedim...

Ama böyle güzel şeyler görünce çok mutlu oluyorummm bak testlerle işim kalmıyor ve direk sana yolluyorummmmmmmmmmmmmm sen yorumlamayı yaptın zatennnn iviittttttttttttttttttttttttt çok az kaldı bebkiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu ay rahim filmi için randevunu al bebkm ihmal etme inan iç huzurun oluyor yaaa kafan rahatlıyor temizleniyorsun ve daha bisürü umutlarrrrr hayallerrrr

inşallahh canmm inşallahh..ayyy keşkee testt alabilsennn yaa :/ hamişsindirr belkidee :)) inşallahhh dua etcem senin içinn

Size bebek hemşiresi oldugumu soylemismiydim kızlar gerçi artık bıraktım ama olsun bildiklerim hepimize yeter:))))))

inşallahhhh aybişimmm inşallahhhh allahım duyar sesimizii..gercektenn yaa bi sınıf gibii cok az kişi kaldıkkkk..allahın izniylee yarabbimmm hamile kalırızzz en kısa zamandaaaa inşallahhh..
inşş kuzucumm inşşşşş .bekleyelim bakalım

ayy inşş hamişsindir listeye bakarken gördüm seni en üstteydi adın inşş bu ay alta düşmeden hamişler listesine girersin.belirtin falan varmı

kaynama noktasına dayandık aynen adoşum baya bi sıcak istanbul napak terki diyar mı etsek 3 aylığına

hadi gel köyümüze geri dönelim modunda

ayyy kızlar ben rizeliyim bizim oralarda (köyde veya yaylalarda ama) şuan hava okadar temiz ve serindir ki akşamları ince bişeyle uyuyamazsınınız üşürsünüz fırsatım olsada sizi köyüme götürsem özellikle hamişlerimiz geri gelmezler ordan valla

Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

deragun Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

jonguil NOBAT:13 Haziran Hamileyim de!

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

Bojou: Bat(asıca): 18 Haziran

İdilga NOBAT: 19 Haziran

Aybice NOBAT: 23 Haziran

enderfts NOBAT: 24 Haziran

Perisoko NOBAT: 24 Haziran

tatlicadi55 NOBAT: 25 Haziran

eerdgn NOBAT: 26 Haziran

hll_legend NOBAT: 27 Haziran

gulgun45 NOBAT: 1 Temmuz

19asos03 NOBAT: 4 Temmuz

isilisil38 NOBAT: 7 Temmuz

Alya35 NOBAT: 10 Temmuz

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

bende orduluyum karadenizliyim yaniii valla bende köyüme gittimmi gelesim gelmio püfür püfür agacların tepesinden inmezdim armut,erik derken cır cır oluverirdik

inşallahh canmm inşallahh..ayyy keşkee testt alabilsennn yaa :/ hamişsindirr belkidee :)) inşallahhh dua etcem senin içinn

sağol canım ya bende hepiniz için dua ediyorum allah çocuk isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inş.benim adet düzenim bi ay 27 gün bi ay 29 gün sürüyordu 5 aydır 27 günde bi adte oluyordum dün 27.günümdeydim olmayınca çok mutlu oldum içime ilk defa his doğdu inş.yarın olmam 29.günüm olacam yarında olmazsam hemen merkeze gidip alacam

evt canım okumuştum abinin hikayesini.dediğin gibi tıp çok ilerledi.alternatif tıbba merakım vardı.şimdi onlardan da araştırma yapıyorum çift taraflı ilerleticez bakalım .senin temiz kalbine güveniyorum canım

Size bebek hemşiresi oldugumu soylemismiydim kızlar gerçi artık bıraktım ama olsun bildiklerim hepimize yeter:))))))

vaovvvvv işte aradığımız kişi sendin balım.bundan sonra topikten ayrılmak yok sana

Son düzenleme:

Sonra da ins halaya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…