- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.741
inşş kuzucumm inşşşşş .bekleyelim bakalım
ayy inşş hamişsindir listeye bakarken gördüm seni en üstteydi adın inşş bu ay alta düşmeden hamişler listesine girersin.belirtin falan varmı
iim datlum siz napıosunuz böcüğün nası sen nasılsın :)
mrblar arkadaşlar nasılsınız
Haydar hoca sorun cevaplayayımevt canım okumuştum abinin hikayesini.dediğin gibi tıp çok ilerledi.alternatif tıbba merakım vardı.şimdi onlardan da araştırma yapıyorum çift taraflı ilerleticez bakalım .senin temiz kalbine güveniyorum canım
vaovvvvv işte aradığımız kişi sendin balım.bundan sonra topikten ayrılmak yok sana
sağol canım ya bende hepiniz için dua ediyorum allah çocuk isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inş.benim adet düzenim bi ay 27 gün bi ay 29 gün sürüyordu 5 aydır 27 günde bi adte oluyordum dün 27.günümdeydim olmayınca çok mutlu oldum içime ilk defa his doğdu inş.yarın olmam 29.günüm olacam yarında olmazsam hemen merkeze gidip alacam
ne kadannnn kalabalıkmışızz yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
ne kadannnn kalabalıkmışızz yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
pisicanlar :))))))))))
Canımmm en büyük belirti adet gecikmesi biliyorsun inşşş gelmiştir bebişinnnnnnnnnne zaman test alıcaksınnnnnnnnnnnnnn ??
dualarımız seninle balım regliyi düşünmemeye çalışşş.kış kışşşşşşş regli kış kışdünden beri karnımda değişik ağrılar var adet olcağım zaman hemen hissederim bu ay farklı bi ağrı var ve göğüslerim çok hassaslaştı pek belirti yok aslında ama 5 aydır düzenli olan adetim dün gelmedi inş 9.ay boyunca gelmez canım nolur dua edin bana bu ay da olmazsa 9.ayıma girecem:-(
inşşşşşşşşşş canımmmmm .nasılsın ballı lokma tatlısı[yivvrummmmmmmmmmmmm
naberr canımmmmmmmmmmmmmmmmm.
Arkadaşının sonucuu temizz çıkcakk inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Haydar hoca sorun cevaplayayım
Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test
:111: :111:
:111:
YAPMAK İSTİYORUMMMMMMM GEÇSİN ZAMANNNNNNN
çok sevindim canım moral bu aşamada en önemlisiii. Abimin hikayesini yazmıştım uzun zaman önce bilmiyorum okudunmu ama hayat mucizelerle dolu artık tıp o kadar ilerledi ki. Herşeyin çaresi var inan, zira ben arkadaşında nedense kötü bişe olduğunu hiç düşünmüyorum canımmm. Dualarımız onunlaaa..
Istediğin zaman konuşalım filmi, acaip bilgiler topladımmmmHem kafan dağılır tatlım
iviiiittttt iviiiittttttt bebikommmmmmm ben rüyalarıma çok inanırımmmm, bazen görmek istemediğim şeyleri göstersede bana.... Ilk aşkımın dedemin vefatını görmüştüm 3 sene önce ağlayarak uyanmıştım günüm rezil olmuştu,ertesi gün kaybetmiştim onu... Sonra lanet ettimmmm hiç rüya görmek istemedim...
Ama böyle güzel şeyler görünce çok mutlu oluyorummm bak testlerle işim kalmıyor ve direk sana yolluyorummmmmmmmmmmmmmSen yorumlamayı yaptın zatennnn iviittttttttttttttttttttttttt çok az kaldı bebkiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu ay rahim filmi için randevunu al bebkm ihmal etme inan iç huzurun oluyor yaaa kafan rahatlıyor temizleniyorsun ve daha bisürü umutlarrrrr hayallerrrr
kaynama noktasına dayandık aynen adoşum baya bi sıcak istanbul napak terki diyar mı etsek 3 aylığına
hadi gel köyümüze geri dönelim modunda
ayyy kızlar ben rizeliyim bizim oralarda (köyde veya yaylalarda ama) şuan hava okadar temiz ve serindir ki akşamları ince bişeyle uyuyamazsınınız üşürsünüz fırsatım olsada sizi köyüme götürsem özellikle hamişlerimiz geri gelmezler ordan valla
eyüdürr canummm bende 2 li test için doktordan randevu aldımm haftaya salı günü içinnAbartıyorumm ama keske o esnadaaa cinsiyetide belli olsaaa
Bebek bezine gelince bende öyle düşünyrdum ama esintinin dediği çok dogruu cnmm..onun yerinee bez parası biriktirrrrrr
Senin cinsiyett artıkınn belliii olsunn çatlıcammmmmmmmmmmmmm
yivvrummmmmmmmmmmmm
naberr canımmmmmmmmmmmmmmmmm.
Arkadaşının sonucuu temizz çıkcakk inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
dualarımız seninle balım regliyi düşünmemeye çalışşş.kış kışşşşşşş regli kış kış
inşşşşşşşşşş canımmmmm .nasılsın ballı lokma tatlısı
eyyyyyyy ahaliiii duyduk duymadık demeyinnnn bundan böyle topikte alya nın ismi haydar hoca olark değiştirlmiştir.çarşıda pazardaa heryerde nerde olursa olsun haydar hoca diye tanınacaktır.bu böyle biline.padişahımızın fermanıdır
test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test
:111: :111:
Yapmak istiyorummmmmmm geçsin zamannnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?