Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
inşş kuzucumm inşşşşş .bekleyelim bakalım

ayy inşş hamişsindir listeye bakarken gördüm seni en üstteydi adın inşş bu ay alta düşmeden hamişler listesine girersin.belirtin falan varmı

dünden beri karnımda değişik ağrılar var adet olcağım zaman hemen hissederim bu ay farklı bi ağrı var ve göğüslerim çok hassaslaştı pek belirti yok aslında ama 5 aydır düzenli olan adetim dün gelmedi inş 9.ay boyunca gelmez canım nolur dua edin bana bu ay da olmazsa 9.ayıma girecem:-(

iim datlum siz napıosunuz böcüğün nası sen nasılsın :)

eyüdürr canummm bende 2 li test için doktordan randevu aldımm haftaya salı günü içinn abartıyorumm ama keske o esnadaaa cinsiyetide belli olsaaa
bebek bezine gelince bende öyle düşünyrdum ama esintinin dediği çok dogruu cnmm..onun yerinee bez parası biriktirrrrrr
senin cinsiyett artıkınn belliii olsunn çatlıcammmmmmmmmmmmmm

mrblar arkadaşlar nasılsınız

yivvrummmmmmmmmmmmm
naberr canımmmmmmmmmmmmmmmmm.
Arkadaşının sonucuu temizz çıkcakk inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Haydar hoca sorun cevaplayayım

Canımmm en büyük belirti adet gecikmesi biliyorsun inşşş gelmiştir bebişinnnnnnnnn ne zaman test alıcaksınnnnnnnnnnnnnn ??

Canımmm en büyük belirti adet gecikmesi biliyorsun inşşş gelmiştir bebişinnnnnnnnn ne zaman test alıcaksınnnnnnnnnnnnnn ??

evet canım ben bugün test almak istiyorum ama belde de oturuyoruz burda test yok:-(yarın olmazsam hemen merkeze gidip alacam canım inş bu ay hamileyimdir ya da 2 ay sonra rahim film falan çekilecek ve çok zormuş o filmlere gerek kalmadan inş hamile kalırım

Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test Test test test test

:111::111:
:111:

YAPMAK İSTİYORUMMMMMMM GEÇSİN ZAMANNNNNNN

Kızlar ilk bilgiyi veriyorum;bebek anne karnında aşağı bakıyorsa genelde kız oluyor ona göre tahmin edin cinsiyeti Dr bakarken .kimlerde tutarsa bize söylesin

kızlarrrr dayanamıorum ben artııık soguk bi duş alıp gegelelim biz :) kızlar bu arada dr lar fazla sıack su ile gebelikte duşu önermio aklınızda bulunsun cıbı cıbı yapayım geleyim sonra bu istanbul sıcagında tekrar terleme seansımıza devam ederiz artık hepinizi öptüm yalamıyorum nası olsa adoş yaladı yuttu gitti

dualarımız seninle balım regliyi düşünmemeye çalışşş.kış kışşşşşşş regli kış kış
[yivvrummmmmmmmmmmmm
naberr canımmmmmmmmmmmmmmmmm.
Arkadaşının sonucuu temizz çıkcakk inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşş canımmmmm .nasılsın ballı lokma tatlısı
Haydar hoca sorun cevaplayayım

eyyyyyyy ahaliiii duyduk duymadık demeyinnnn bundan böyle topikte alya nın ismi haydar hoca olark değiştirlmiştir.çarşıda pazardaa heryerde nerde olursa olsun haydar hoca diye tanınacaktır.bu böyle biline.padişahımızın fermanıdır

sebastiyannn perinin testini getir oglum DDDDD ben sana dedimya seninle igili bu ayda benim içimde bişiler var içimdeki cekirdek hariç bi his var yani tatlım

yaa canım benim dedenin mekanı cennet olsun ama sevindim perim rüyalarının çıkmasınaaa şimdi güzel şeyler görüyon yaa
Yok perim ihmal edermiyim kırmızıyı göriyim hemen hasteneyi arayacam tam günüm belli olsun ama bu akşam olurum kesin beklemedeyim
bak perim yazıyım sana

rahim filmiii + prseed mi ne dir yazmadım adını ondan işteee

Sabah halvetleri ve 2 saat önce yani namaza kalkınca sert bi türk kahvesi kocişe

benim bal karışımım var düzenli yiyorum birde bu ay ilaç kullanmak istemiyorum incir kürü yapıcam
daha ne olsun 3 ay böle devam hayırlısıyla

bende orta karadenizliyim amasyalıyım oyyy oyyyy

canım arkadaşım doğum yaptığında kuzeni ilk çişler asitli olduğundan pr....a kullan demiş ama sonrasında bu marka pişik yaptı bebişte hag.....se geçti ve çok rahat etti nedense benim etrafımdakiler pir....adan memnun değiller hep pişşikliler bizim bebişlerin hangisini seveceği belli olmadığından siz parasını biriktirin daha mantıklı

Son düzenleme:
Alyaaaaaaaacımmmmmmmmmmmm demek öylleeeeeee :94::94::94:

O zaman topiğin bebiş sorularına hazırlan yakın zamanda inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

Ooooo pedagoji okuyanımız, varrr bebiş hemşiremiz varrrrrrrr, herşeyimiz varrr daha ne isteriiizzzzzzzzzzzz

Bi bebiş kaldııı

Son düzenleme:

Allahım yaaaa çatlak karı beni nasıl tanıtıyor deluuuuu

perimm noluyoo terter moduna mı bağladınn

Var bişeyler var hayır olsun ilk olarak test mi aşerdin yoksa aşkitomm senin bebiş anne karnında bukadar bilgiye maruz kalıyo yaa kesin kadın doğum doktoru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…