- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.761
Kızlar ilk bilgiyi veriyorum;bebek anne karnında aşağı bakıyorsa genelde kız oluyor ona göre tahmin edin cinsiyeti Dr bakarken .kimlerde tutarsa bize söylesin
Kızlar ilk bilgiyi veriyorum;bebek anne karnında aşağı bakıyorsa genelde kız oluyor ona göre tahmin edin cinsiyeti Dr bakarken .kimlerde tutarsa bize söylesin
Alyaaaaaaaacımmmmmmmmmmmm demek öylleeeeeee :94::94::94:
O zaman topiğin bebiş sorularına hazırlan yakın zamanda inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
Ooooo pedagoji okuyanımız, varrr bebiş hemşiremiz varrrrrrrr, herşeyimiz varrr daha ne isteriiizzzzzzzzzzzz
Bi bebiş kaldııı
sağol canım ya bende hepiniz için dua ediyorum allah çocuk isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inş.benim adet düzenim bi ay 27 gün bi ay 29 gün sürüyordu 5 aydır 27 günde bi adte oluyordum dün 27.günümdeydim olmayınca çok mutlu oldum içime ilk defa his doğdu inş.yarın olmam 29.günüm olacam yarında olmazsam hemen merkeze gidip alacam
Paybicem ne zaman film çekiliyon senle filmdas olcaz bu ay:))
pedagoji okuyanımız kimmm ben bilmiyorummmmmmmmmmmmmmm
perii bana rahim filmi dedi ama klomen ve progesteron vermedi bu ay halbuki klomen catlatma iğnesi ve film ne manyak olurdu :)))
bende incir yapsam acaba diyorum sen ilaç kullanıyor musun bu ay
doktorumu aradım kızlar pco görüntüsü var diyo,canım sıkıldı akşama prof a gidicem.
Allahımmmmm çokkkkkk şükür yarabbim sen sabır ver.yine duygusal bağladımmmmm
yaa canımm ben ne zaman gitsemmm benmm bebişşş ohh keyfiii yerindee..
ilk zamanlarr kesenin üstüne doğruyduuu ama kafaı hep yukarı bakıyorduu
şimdii büyüdükçee kesenin dibine çökmeye başladıı ama kafasıı yine yukarıı bakıyooo..
bakayım haftaya salıı nereye bakcakkkkkkkkk
Bennnnnnnnnnnnnnnn vitommmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?