Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlar ilk bilgiyi veriyorum;bebek anne karnında aşağı bakıyorsa genelde kız oluyor ona göre tahmin edin cinsiyeti Dr bakarken .kimlerde tutarsa bize söylesin

yaa canımm ben ne zaman gitsemmm benmm bebişşş ohh keyfiii yerindee..
ilk zamanlarr kesenin üstüne doğruyduuu ama kafaı hep yukarı bakıyorduu
şimdii büyüdükçee kesenin dibine çökmeye başladıı ama kafasıı yine yukarıı bakıyooo..

bakayım haftaya salıı nereye bakcakkkkkkkkk

Perii bana rahim filmi dedi ama klomen ve progesteron vermedi bu ay halbuki klomen catlatma iğnesi ve film ne manyak olurdu :)))
Bende incir yapsam acaba diyorum sen ilaç kullanıyor musun bu ay

Kızlar ilk bilgiyi veriyorum;bebek anne karnında aşağı bakıyorsa genelde kız oluyor ona göre tahmin edin cinsiyeti Dr bakarken .kimlerde tutarsa bize söylesin

pedagoji okuyanımız kimmm ben bilmiyorummmmmmmmmmmmmmm

canımm yaa inşallah hamişsindir canım inşallah olmazsın görmezsin kırmızıları dualarımız bugün seninle

doktorumu aradım kızlar pco görüntüsü var diyo,canım sıkıldı akşama prof a gidicem.
Allahımmmmm çokkkkkk şükür yarabbim sen sabır ver.yine duygusal bağladımmmmm

kızlarr yAA

az önce ayıptır söylemesiii çilek getirdim masaya koydumm
sonra ama onu yemedimm tamammı çikolata yedimm

unutmuşum onu masadaaa

demin diyoırumkii Allahımm çilek kokusu geliyooo burnumaa ayyy aşeriyorumm galibaa diye sevinicekkennn masadaki çileklerii gördümmmmmmm

perii bana rahim filmi dedi ama klomen ve progesteron vermedi bu ay halbuki klomen catlatma iğnesi ve film ne manyak olurdu :)))
bende incir yapsam acaba diyorum sen ilaç kullanıyor musun bu ay

canım rahim filminin çekildiğin ay klomen kullandırtmıyo doktorlar aklında olsun kullanma ben öle yapacam incir kürü sende öle yap istersen tatlım

doktorumu aradım kızlar pco görüntüsü var diyo,canım sıkıldı akşama prof a gidicem.
Allahımmmmm çokkkkkk şükür yarabbim sen sabır ver.yine duygusal bağladımmmmm

Bebişimmmmm Allah Allah o nerden çıkmışşşş bak emin değilki doktorun, hem sen hamiş kaldın yaaaa böyle yersiz üzüntülere kapılma bebekom benmmmmmmmmmm

O zaman erkek diyoruz sana bakalım doğru çıkacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…