Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
doktorumu aradım kızlar pco görüntüsü var diyo,canım sıkıldı akşama prof a gidicem.
Allahımmmmm çokkkkkk şükür yarabbim sen sabır ver.yine duygusal bağladımmmmm

olsun ışılımm sen canını sıkma, hem yoktur birşey...
doktor takibinde yumurtlarsın bebişim...
yumurtalarına sağlık...

doktorumu aradım kızlar pco görüntüsü var diyo,canım sıkıldı akşama prof a gidicem.
Allahımmmmm çokkkkkk şükür yarabbim sen sabır ver.yine duygusal bağladımmmmm

dur ışılım hemen panik yapma emin değil ki doktorun benziyo dedi bakalım prof ne diyecek hem pco öle hemen oluşur mu ki senin rahmin tertemzidi onlar sadece çatlamayan yumurtlaar bak görürsün hiç korkmaaa

Bebişimmmmm Allah Allah o nerden çıkmışşşş bak emin değilki doktorun, hem sen hamiş kaldın yaaaa böyle yersiz üzüntülere kapılma bebekom benmmmmmmmmmm

lh yüksek fsh düşük çıkmış canımmm ondan dedi heralde,bi de bana hormon testi yaptırmıyodu gıcıkkk içime doğmuş demek ki

kızlar ilk bilgiyi veriyorum;bebek anne karnında aşağı bakıyorsa genelde kız oluyor ona göre tahmin edin cinsiyeti dr bakarken .kimlerde tutarsa bize söylesin

hangi aşamada yani kaç haftalıkken yukarı yada aşagı bakacak haydar hocam ben en son 9 haziranda gittim böyle sırtüstü yataga yatırmışsın gibi yatıyodu kafası flan belli zaten artık canımcım bakalım hayırlısı 29 haziranda ikili teste gidecem

canııımmm bize baksıınn bizeeee
anoooyyy yiriiimm
bence senin cimcime bi kızın olcak Pitom :103:

Böyle devam ederse seninde erkek:))

sağolun canlarımm akşama kadar rahat bıraktım kendimi prof baksın bakalım o ne dicekkk
şimdi iş için dışarı çıkmam lazımm,tam da herkes burda ya muhabbeti kaçırcammm

pidilgaaaammmmm hoşgeldin evine canımmmm çok öpüyorummmmm hepiniziiiiiiii

böyle devam ederse seninde erkek:))

hımmmmm hayırlısı haydar hocam sagolasın, bakalım 16.haftada orda bir şehzademi yoksa sultan mı yoksa sümbül agamı var anlayacagız

ışıl üzülmeeeeeeeeeeeeeeee bende pco vardı hemde en büyük kistim 7mm di ama sorun olmadı çok şükür üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeee pco önemli degil canım

canııımmm bize baksıınn bizeeee
anoooyyy yiriiimm
bence senin cimcime bi kızın olcak Pitom :103:

ya birsey itiraf ediyim miiii

ben ilk zamanlarr şehzademmm olsun diye yırtıyordum ya bir taraflarımııııı hatta çin takvimindeee ona gree ayarlıyordummmmm

ama bu kanamalar vss lerden sonraaa noldu bilmiyorummmm kızz olsunn sultanım olsun istiyorummmmmmmmmmmmmm

Annemler fransadan bebek zıbınlarıı vss almışlarr annemm birr mavii kadife tulum almışkiiii görmeyinn yanii parçalarsınızzzzzzzzzzzz
arkadann cıtcıtlarıı var dötten açıyonn böyleeeeeee..öyle daha kolay bezleniyormuşş
benn kör cahill bilmiyorum kiiiii

herkeseeeee kocamannnnnnnnnn ictennn sevgi doluuuuuuuuuuuuuuuuu bir GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN

ozlemisim valla oku oku sona ulasamadimmmmmmmm :)))

alya= haydar hocamiz ilan edilmis :))))

hamislerimizzzz yavruslariyla iyi masallahhhhhhhh

PERIMMMMM panik perimm benimmmm heycanli kusum sebastianin pesinde :)))))))))

AYBICE HATUNUM arkadasinin rahatsizligini kacirmisim ben canmmm merak ettimm ??? senii gorememistim arada girdigimde merak ediyodum cnmmmm benimm hersey yolundadir insallahhhh

HAFZAK ne havuzuu cnmm benimmmm havuzlrr cok pis yaaaaaaaaa temizlemek icin klor basiyolar anca o da zararliiiii simdi gidersin bi sistit hadi bi vajinit bide mantar kaptinmiiiiiiiiiii yokyoykkkkkkkkk tavsiye etmiyorum cnmcmmmm gir evinde DUSUNA::))))

ADD yine yalamiss yutmus biziiiiiiiiiii :)) deniz kum nereyee kizimmmmmmmmm muckssssssssssssss

ayyyy seviyorummm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hepinizzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiii muckssssssssssssssss

bu arada bavullarrrrrrrr falanlar filanlarrr iykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

annecimmmmmmmmmmmmmm yanimaa gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
annemcim hic is yaptirmaz banaaa yaaaaaaaa alistim 3 haftaaaaa zor geliyooo vallaaaa ne yemek yapicagimi bile dusunemiyorummmmmmmmmmmm :))))

bu sabah bi boslukla uyandim neden bilmiyorum londradan sanirsam

canım pco ne diğeerr söylenilen şeyler ne bilmiyorumm benn ondan fransız kalıyomm cahilllll gibinn..

Ama sende benm gibii tam öğrenmedenn hemen sıkıyonn canınııı..
ben şimdi halaa diyomkii ahaa gittii bebeğimm geldii kanamamm wcye koşuyomm ama birsy yokkk

tatlımm sen hamiş kaldınnkiii
bakk sıkmaa o tatlıı canınıııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…