- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.781
doktorumu aradım kızlar pco görüntüsü var diyo,canım sıkıldı akşama prof a gidicem.
Allahımmmmm çokkkkkk şükür yarabbim sen sabır ver.yine duygusal bağladımmmmm
doktorumu aradım kızlar pco görüntüsü var diyo,canım sıkıldı akşama prof a gidicem.
Bebişimmmmm Allah Allah o nerden çıkmışşşş bak emin değilki doktorun, hem sen hamiş kaldın yaaaa böyle yersiz üzüntülere kapılma bebekom benmmmmmmmmmm
kızlar ilk bilgiyi veriyorum;bebek anne karnında aşağı bakıyorsa genelde kız oluyor ona göre tahmin edin cinsiyeti dr bakarken .kimlerde tutarsa bize söylesin
Hoşgeldin evineee topiğineee
yaa canımm ben ne zaman gitsemmm benmm bebişşş ohh keyfiii yerindee..
ilk zamanlarr kesenin üstüne doğruyduuu ama kafaı hep yukarı bakıyorduu
şimdii büyüdükçee kesenin dibine çökmeye başladıı ama kafasıı yine yukarıı bakıyooo..
bakayım haftaya salıı nereye bakcakkkkkkkkk
hangi aşamada yani kaç haftalıkken yukarı yada aşagı bakacak haydar hocam ben en son 9 haziranda gittim böyle sırtüstü yataga yatırmışsın gibi yatıyodu kafası flan belli zaten artık canımcım bakalım hayırlısı 29 haziranda ikili teste gidecem
sen bu ay mı cekilcen film yavrum
lh yüksek fsh düşük çıkmış canımmm ondan dedi heralde,bi de bana hormon testi yaptırmıyodu gıcıkkk içime doğmuş demek ki
böyle devam ederse seninde erkek:))
canııımmm bize baksıınn bizeeee
anoooyyy yiriiimm
bence senin cimcime bi kızın olcak Pitom :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?