- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.801
kızlar bugün sayfa 1100 ü bulurmuuuuuu
Idi hoşgeldin bacım evine mutlu huzurlu bol sevişmeli yuvana
Buarada ben ne bebek bezi,ne beşik ne kıyafet hiçbişey düşünmedim ve almadım desem kıyafet kız olursa çok fazla almayacam bir iki zıbın alırım zaten çünkü ablamların kızları var daha 1 yaşına yeni girdiler onların kıyafetlerini alacam erkek olursa da çok fazla abartmadan almayı düşünüyorum beşik de hiç bir fikrim yok akışına bıraktım olayı saldım çayıra mevlam gayıraaaaaaaaaaaaaaaa amannnnnnnnnnnnnnnnnn olur zaaarr ne yapim allah büyük....
adoşşş kızzz internette gördümmm nerde hatırlamıyorumdaa
kız bebeklerr için minnacıkkkkkkkk tütü etekler varr işaret parmağı kdr ama pahalııı..
Benm kızım olursa alcam anasını satayımm birt aneeee
erkek olursadaa süpermann tulumlarından alcamm bananee bananeeeee
al anasını satim al ya bu çocuk dünyaya kaç kere gelecek al boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
PERIMM ellerine saglik son tablo superr olmuss herkeslerr tanidikkkkkkkkkkkkkkk bizbizeyizz:))
AYBICEM afiyet olsunnnnnn sekercim
ISIL BOJUMM imm benimmmmmmmmmm burcdaslarimmmm en romantigindennnnnnnn enn duygusalindannnnn :)) ne olucakk bu halimiz bilmemmmmmmmmmm :)) ince ince dusunmekten herseye sulanan gozlerimizleeee arada melankolik haimizleee her halimizlee guzelizzz beeee yengecdaslarrrr:)))
erdon immmmucksssssssssssssssssssss
bu sabah biraz MELANKOLIGim bennnnnnn
C kaledeki yasammiminnnn guzel ve hareketli oldugunuuuuuuu hatirlatii bu tatil banaa ve suan yazliginn en guzel zamaniiiii :))) bide amacsiz kaldim hani gun hesaplama falan filann valla o islerdende uzaklastimm aman yarabbimmm yoksammm depresyondamiyim :)))))))))))
heyyyyyyyy banaa POZITIF enerjiii yollayinizz kislarrrrrrrrrr
muckssssssssssssss
PERIMM ellerine saglik son tablo superr olmuss herkeslerr tanidikkkkkkkkkkkkkkk bizbizeyizz:))
ISIL BOJUMM imm benimmmmmmmmmm burcdaslarimmmm en romantigindennnnnnnn enn duygusalindannnnn :)) ne olucakk bu halimiz bilmemmmmmmmmmm :)) ince ince dusunmekten herseye sulanan gozlerimizleeee arada melankolik haimizleee her halimizlee guzelizzz beeee yengecdaslarrrr:)))
C kaledeki yasammiminnnn guzel ve hareketli oldugunuuuuuuu hatirlatii bu tatil banaa ve suan yazliginn en guzel zamaniiiii :))) bide amacsiz kaldim hani gun hesaplama falan filann valla o islerdende uzaklastimm aman yarabbimmm yoksammm depresyondamiyim :)))))))))))
muckssssssssssssss
muckssssssssssssss
VITOMcummmmmmm sen ise basladin mi ???? gectimi tehlikee :))) cnmm benimmmmmm
PERIMMMMMMMMMMM benlee ilgilennnnnnnnnnnnnn
AY KISLARR Bugunnn cok fena sevgiyee ilgiye falann ihtiyacimm varr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hesaplamaları falan boşver datlum,hesapsız kitapsız ol azıcık daa
koy .ötüne rahvan gitsin
al sana enerjiiii :118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119:
:118: :119:
Pidligaammm arada melankoli iyidir bebişimm,rahatlarsın
bu arada Allah anacıına babacıına kavuştursun tez zamanda
bütün güzellikler seninle olsuunnn daaaarrliiinnnggggg
perımm ellerine saglik son tablo superr olmuss herkeslerr tanidikkkkkkkkkkkkkkk bizbizeyizz:))
aybıcem afiyet olsunnnnnn sekercim
ısıl bojumm imm benimmmmmmmmmm burcdaslarimmmm en romantigindennnnnnnn enn duygusalindannnnn :)) ne olucakk bu halimiz bilmemmmmmmmmmm :)) ince ince dusunmekten herseye sulanan gozlerimizleeee arada melankolik haimizleee her halimizlee guzelizzz beeee yengecdaslarrrr:)))
bu sabah biraz melankolıgim bennnnnnn
c kaledeki yasammiminnnn guzel ve hareketli oldugunuuuuuuu hatirlatii bu tatil banaa ve suan yazliginn en guzel zamaniiiii :))) bide amacsiz kaldim hani gun hesaplama falan filann valla o islerdende uzaklastimm aman yarabbimmm yoksammm depresyondamiyim :)))))))))))
heyyyyyyyy banaa pozıtıf enerjiii yollayinizz kislarrrrrrrrrr
muckssssssssssssss
ARZUMCUM cnmmmm nasilsinnn nedir durumlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?