Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Idi hoşgeldin bacım evine mutlu huzurlu bol sevişmeli yuvana

Buarada ben ne bebek bezi,ne beşik ne kıyafet hiçbişey düşünmedim ve almadım desem kıyafet kız olursa çok fazla almayacam bir iki zıbın alırım zaten çünkü ablamların kızları var daha 1 yaşına yeni girdiler onların kıyafetlerini alacam erkek olursa da çok fazla abartmadan almayı düşünüyorum beşik de hiç bir fikrim yok akışına bıraktım olayı saldım çayıra mevlam gayıraaaaaaaaaaaaaaaa amannnnnnnnnnnnnnnnnn olur zaaarr ne yapim allah büyük....

adoşşş kızzz internette gördümmm nerde hatırlamıyorumdaa
kız bebeklerr için minnACIKKKKKKKK tütü etekler varr işaret parmağı kdr ama pahalııı..
benm kızım olursa alcam anasını satayımm birt aneeee
erkek olursadaa süpermann tulumlarından alcamm bananee bananeeeee

PERIMM ellerine saglik son tablo superr olmuss herkeslerr tanidikkkkkkkkkkkkkkk bizbizeyizz:))

AYBICEM afiyet olsunnnnnn sekercim

ISIL BOJUMM imm benimmmmmmmmmm burcdaslarimmmm en romantigindennnnnnnn enn duygusalindannnnn :)) ne olucakk bu halimiz bilmemmmmmmmmmm :)) ince ince dusunmekten herseye sulanan gozlerimizleeee arada melankolik haimizleee her halimizlee guzelizzz beeee yengecdaslarrrr:)))
erdon immmmucksssssssssssssssssssss

bu sabah biraz MELANKOLIGim bennnnnnn

C kaledeki yasammiminnnn guzel ve hareketli oldugunuuuuuuu hatirlatii bu tatil banaa ve suan yazliginn en guzel zamaniiiii :))) bide amacsiz kaldim hani gun hesaplama falan filann valla o islerdende uzaklastimm aman yarabbimmm yoksammm depresyondamiyim :)))))))))))

heyyyyyyyy banaa POZITIF enerjiii yollayinizz kislarrrrrrrrrr
muckssssssssssssss

al anasını satim al ya bu çocuk dünyaya kaç kere gelecek al boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

al sana enerjiiii :118: :119::118: :119::118: :119::118: :119::118: :119:
:118: :119:

Pidligaammm arada melankoli iyidir bebişimm,rahatlarsın
bu arada Allah anacıına babacıına kavuştursun tez zamanda
bütün güzellikler seninle olsuunnn daaaarrliiinnnggggg

VITOMcummmmmmm sen ise basladin mi ???? gectimi tehlikee :))) cnmm benimmmmmm

PERIMMMMMMMMMMM benlee ilgilennnnnnnnnnnnnn

AY KISLARR Bugunnn cok fena sevgiyee ilgiye falann ihtiyacimm varr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sen miiiii ????????? depresyon muuuuu :113::113::113::113:
canım olur öyle arada, melankoliklik iyidir, candır, canandır, insanın kendiyle başbaşa bırakır, kendini dinler rahatlarsın. insanın kendiyle dertleşmesindedn daha güzel ne var kiiii...

jet lag oldun sen bebişimmmmmmm, geçecekkk.

:131::131::131::131:

ağşama ne bişiriyon ???

Canimmmmmm kankarellammm benimmmmmmmmm pozitifdasimmmmmmmmmm amanda melankolik hallerde ne cok yakisirmis yavrucanimaaaaaa dun demistm sana biraz bosluga dusersin diye ama sende eylulde geri donucem daha iyiyim dedinnn com az kaldi orasi bitiyooorrr tadini cikar canm benmmmmm artik hep olmak istedigin yerde olucaksnnnnnnn bikac ay daha yuruyusunu yapppp kahvemizi icelmmmmm sohbet edelm guzel guzelllllllll sonra yurduna donuceksn Allahin izniyle bitanemmmmm

Hadi bugun beraber yuruyelimmmmmm ben baslicm birazdannn pacalari sivadim balkon yikiyorum simdiiii sonrada kahve saatimiz geliiirrrr ohhhh yemegi de dert etmeeee attiriver firina bisilerrrr canmcmmmmmmmmmmmmm

VITOMcummmmmmm sen ise basladin mi ???? gectimi tehlikee :))) cnmm benimmmmmm

PERIMMMMMMMMMMM benlee ilgilennnnnnnnnnnnnn

AY KISLARR Bugunnn cok fena sevgiyee ilgiye falann ihtiyacimm varr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canummm gell bebkimm gell benimm kollarımaaaaaaaaaaaaa
ben sanaa tüm şevkatimiii veririmmm tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çünküü 1-2 gün sonra bende kendi evime gitcemmve annemii özliceemmm ne gzell herşeyii hazırlıyorduu şimdii ben ne yapcammmm...
hem evde internetimde yok çalışıyoruz diye kocişe kapattırdımmmmmm
sizlerle konusamıcammmmm

yokk canımm işten çıktımmm
patronuckkk kabul etmedi sürekli raporuuuu bu şeklde olmaz dediii
ev gacısıı oldumm artıkınnnnnnnnnnnnnn
tehlike geçtimii bilmiyorumkii vallaaa salı günü doktora gitcemmm 2 li test içinnn..inşş geçmiştirr..
ama ben bilmiyorumm çünküü ilk kanamamdada tamamm tehlikennn geçti gibiii demişti doktorr sadce progestan kullancan dedii 1 haftaa snra sakır sakır kanamam olduuuu..
inşş bir daha olmazz su12. hafta geçsin snraa 2-3 haftadaha atlatayımmmm...geçer inşşş

aminn cnmm benimmmm
yerimm benn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok pitiriğim ne depresyonu anma o lanet şeyin adınııı ben yaşadım çok kötüüü allah kimseye yaşatmasın
Ailenden ayrıldın hareketli haftalar geçirdin malum bebişede üzüldük hep bu yüzden öle oldun geçici merak etmee başlıycaksın yine hesaplara
pidilgam şimdi senin yumuşlar çatlıyo dimi çatlama ma gibi bi durum yok yani bundan sonra her ay çat iğnesi vurunmuycan dimi

benim gibii kahve düşkünüüü delüü gacıı pidilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızz seniii parçalarımmm kızzz sakınn oralarda ağlayıp dert etmee içineee çnküü oiç sana lazmm olcakkk 9 ay bebek taşıcakkkkkkkkkkkk

oh ohh ohh ohh ohh ohh gitsinn kötü düşüncelerrr
gelsinn bebiklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ARZUMCUM cnmmmm nasilsinnn nedir durumlar ???

canım idilim iyi diyelim iyi olayım yavrucum hiç bir gelişme yok herşey alt üst oldu.zaten bu sevdadanda vazgeçtim ben baksana listeden bile cıkarıldımha bu arada nazım bir sana gecer kırgınımda bu topiğe ama sorun deil alıştım buraya ve seviyorum burdaki herkezi.o yüzdende ara ara girip bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…