- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.821
PERIMM ellerine saglik son tablo superr olmuss herkeslerr tanidikkkkkkkkkkkkkkk bizbizeyizz:))
AYBICEM afiyet olsunnnnnn sekercim
ISIL BOJUMM imm benimmmmmmmmmm burcdaslarimmmm en romantigindennnnnnnn enn duygusalindannnnn :)) ne olucakk bu halimiz bilmemmmmmmmmmm :)) ince ince dusunmekten herseye sulanan gozlerimizleeee arada melankolik haimizleee her halimizlee guzelizzz beeee yengecdaslarrrr:)))
erdon immmmucksssssssssssssssssssss
bu sabah biraz MELANKOLIGim bennnnnnn
C kaledeki yasammiminnnn guzel ve hareketli oldugunuuuuuuu hatirlatii bu tatil banaa ve suan yazliginn en guzel zamaniiiii :))) bide amacsiz kaldim hani gun hesaplama falan filann valla o islerdende uzaklastimm aman yarabbimmm yoksammm depresyondamiyim :)))))))))))
heyyyyyyyy banaa POZITIF enerjiii yollayinizz kislarrrrrrrrrr
muckssssssssssssss
Listeden cikarilmadin canim facebookuna bakarsan dun sana attigim msgi oku lutfen orda neden topige katilmicagini ve nobatini sordum. Bikac gun once artik topige girmiceni yazmissin. Sebep?? Kendine de saklayabilirsin sebebi ama bizim disimizda gelisen ve bilmedigimiz olaylarla ilgili yargisiz insaf hos degil. Bi heves giriliyor topige hersey guzelken hicbi sorun yokken gereksiz kusmeler darilmalar oluyor hic anlamiyorum bende bunu.canım idilim iyi diyelim iyi olayım yavrucum hiç bir gelişme yok herşey alt üst oldu.zaten bu sevdadanda vazgeçtim ben baksana listeden bile cıkarıldımha bu arada nazım bir sana gecer kırgınımda bu topiğe ama sorun deil alıştım buraya ve seviyorum burdaki herkezi.o yüzdende ara ara girip bakıyorum
Idi hoşgeldin bacım evine mutlu huzurlu bol sevişmeli yuvana
Buarada ben ne bebek bezi,ne beşik ne kıyafet hiçbişey düşünmedim ve almadım desem kıyafet kız olursa çok fazla almayacam bir iki zıbın alırım zaten çünkü ablamların kızları var daha 1 yaşına yeni girdiler onların kıyafetlerini alacam erkek olursa da çok fazla abartmadan almayı düşünüyorum beşik de hiç bir fikrim yok akışına bıraktım olayı saldım çayıra mevlam gayıraaaaaaaaaaaaaaaa amannnnnnnnnnnnnnnnnn olur zaaarr ne yapim allah büyük....
canım idilim iyi diyelim iyi olayım yavrucum hiç bir gelişme yok herşey alt üst oldu.zaten bu sevdadanda vazgeçtim ben baksana listeden bile cıkarıldımha bu arada nazım bir sana gecer kırgınımda bu topiğe ama sorun deil alıştım buraya ve seviyorum burdaki herkezi.o yüzdende ara ara girip bakıyorum
hesaplamaları falan boşver datlum,hesapsız kitapsız ol azıcık daa
koy .ötüne rahvan gitsin
koyuyuorummmmmmmmmmmmmmmmm koydum gittiiii :))))))))
yok kiss bende cokk kullanirimm bu cumleyiiiii
e napalim biz soylemedik yaa
atalarimiz soylemisss suclu onlarrrrrrrrrrrr :))))))))))))
VITOMMMM ohh kizzzzzz dik bacaklarii yatt mis gibiiiii yemisim patronuuuu keyfine bakk cnmmm evinede internetii tasiiiii annen naicukkkk netimetiii senin olsun :))
PERIMMM benimmmm yerim ben seniii bugunnnn kahve icelimmmm yaaa evettt :)))
ERDOH nimmmmmm cnmcmmmm aksamaaaaa monuuuu sallama cnmmmmmm :))
firinda balik
yanina patatessss
yogurt :))
ben alistim anne yapsinn ben yiyimeeee :)))))
HAVZAKimmm cnmmm benim yok artikin eylule kadar hicbisey yapmicukkkk ne hali varsaa gorsunnnn :)))))))))
yaniiiiii
pojuma katiliyorummm koyyyy ..rahvan gelsinnnnnn eeee diger bir cumleyi ekliyorummm musadenizleeeeeeee kii banaaaa uyduu zaman dilimimeeeeee
ehh bebisss gelirsennnnn ekimeee kadarrrr gelmezsennnnnnn ................... me kadar yolunn varrrr :)))))
ayyyyyyyyy bu bendekiii depresyonunnnnnn terbiyesiz halii :))))
canımm nolduu yaa sen niye kırıldınkii anlatt dekii böylr böylee yaptınızzz sundan bundann dolayı dee..
ama böyle sebepsizz isimsizz kırılmalar bizi daha cok üzüyoooo dye düşünoyurmmmmmmmmm
koyuyuorummmmmmmmmmmmmmmmm koydum gittiiii :))))))))
yok kiss bende cokk kullanirimm bu cumleyiiiii
e napalim biz soylemedik yaa
atalarimiz soylemisss suclu onlarrrrrrrrrrrr :))))))))))))
VITOMMMM ohh kizzzzzz dik bacaklarii yatt mis gibiiiii yemisim patronuuuu keyfine bakk cnmmm evinede internetii tasiiiii annen naicukkkk netimetiii senin olsun :))
PERIMMM benimmmm yerim ben seniii bugunnnn kahve icelimmmm yaaa evettt :)))
ERDOH nimmmmmm cnmcmmmm aksamaaaaa monuuuu sallama cnmmmmmm :))
firinda balik
yanina patatessss
yogurt :))
ben alistim anne yapsinn ben yiyimeeee :)))))
HAVZAKimmm cnmmm benim yok artikin eylule kadar hicbisey yapmicukkkk ne hali varsaa gorsunnnn :)))))))))
yaniiiiii
pojuma katiliyorummm koyyyy ..rahvan gelsinnnnnn eeee diger bir cumleyi ekliyorummm musadenizleeeeeeee kii banaaaa uyduu zaman dilimimeeeeee
ehh bebisss gelirsennnnn ekimeee kadarrrr gelmezsennnnnnn ................... me kadar yolunn varrrr :)))))
ayyyyyyyyy bu bendekiii depresyonunnnnnn terbiyesiz halii :))))
Aayyy pidilgamm sen kesin depresyondasınn kesinnn
Hayatta birini kirip incitmekten cok cekinirim ama o beni kirabiliyorsa dusunmem. Arzu suan burda herkes kendini suclu hissediyor acaba benmi kirdim uzdum diye ki gecmise donup bakinca sana kimsenin bisey dedigi yok ama gene de neye kirildigini aciklarsan cok sevinicem. Ama sunu da bil esas sen beni bu sozlerinle kirip uzdun.
Ben evimdkei bocegi bile incitmeden disari koyarim yaa boyle seyler zoruma gidiyorrrr.
Mesosum nobatin neydi tatlim unuttum boyle bunak bi topik ananiz var iste
Nobati gelen ve belirtmeyen kisiler listeden cikariliyor gunu gelen arkadaslar altta kalmasinlar diye. Sonrabelirtilince tekrar yaziliyor.
Arzucel arkadasimiz bikac gun once hicbi sebep yokken ben artik girmiyorum topige gibi bisiler yazmistiben kimseyi zorla burda tutamammmmve burdaki kimse arkadasa hicbise yapmadigi soylemedigi halde hic sebepsiz darilan uzulen birine gel diyemem butun bunlara ragmen dun facebookan gayet guzel bir msg attim kendisine nobatini sordum. Mecbur muyu. Bn daha napiiymm?? Bisi yapmis olsak anlicam. Biz her yeni gelen arkadasa kucak aciyoruz ama Arzu sana ne yaptik inan hic alamadim hiiiiccccc hemde
Hayatta birini kirip incitmekten cok cekinirim ama o beni kirabiliyorsa dusunmem. Arzu suan burda herkes kendini suclu hissediyor acaba benmi kirdim uzdum diye ki gecmise donup bakinca sana kimsenin bisey dedigi yok ama gene de neye kirildigini aciklarsan cok sevinicem. Ama sunu da bil esas sen beni bu sozlerinle kirip uzdun.
Ben evimdkei bocegi bile incitmeden disari koyarim yaa boyle seyler zoruma gidiyorrrr.
Mesosum nobatin neydi tatlim unuttum boyle bunak bi topik ananiz var iste
ayy sanirsam oyleyim dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))
bu arada demin okudunmu bilmem amaa sanaaa havuzu yasakliyorummmmmmm :))) ne haddimeyseeeee yokyok kesin depresyon
depresiffff hareketlerr bunlarrrrrrrrrr laralaralaaaaayllommmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?