- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.841
tatlım hosgeldin ne güzel anne kokusunu duydun öptün kokladın geldin bende insallah bu ay sonu anneme kavusucam ankaraya gidicem coook ama cooook özledim kavusmak ok güzelken tekrar ayrılmak cok zorr..ne güzel demişş ölüm allahın emride su ayrılık olmasa
ehh bebisss gelirsennnnn ekimeee kadarrrr gelmezsennnnnnn ................... me kadar yolunn varrrr :)))))
hehhh işte geri geldiiii......
ben de yumurtalı ıspanak kavurması
makarna
yoğurt
salata
salllaaa....
perimmm ben de facebooku kapattım çıktım canımcım, beni de sebepsiz gidiş olarak görme bebekim nolur.
ben işyerimin mailinden açmıştım o gün, baktım müşteri listesindekilerin hepsinden arkadaşlık teklifi geliyor, kızdım kapattım o yüzden. başka bir sebebi yok bebişim...
ben de böcükleri çok severim, elime alır gezdiririmm.
kara böcükleri de severimmm, kızma senn sinirlenme oy oy oyyyy
Evet yaa öyle oldu Bebisim evine hosgeldinherkeseeeee kocamannnnnnnnnn ictennn sevgi doluuuuuuuuuuuuuuuuu bir GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN
ozlemisim valla oku oku sona ulasamadimmmmmmmm :)))
alya= haydar hocamiz ilan edilmis :))))
hamislerimizzzz yavruslariyla iyi masallahhhhhhhh
PERIMMMMM panik perimm benimmmm heycanli kusum sebastianin pesinde :)))))))))
AYBICE HATUNUM arkadasinin rahatsizligini kacirmisim ben canmmm merak ettimm ??? senii gorememistim arada girdigimde merak ediyodum cnmmmm benimm hersey yolundadir insallahhhh
HAFZAK ne havuzuu cnmm benimmmm havuzlrr cok pis yaaaaaaaaa temizlemek icin klor basiyolar anca o da zararliiiii simdi gidersin bi sistit hadi bi vajinit bide mantar kaptinmiiiiiiiiiii yokyoykkkkkkkkk tavsiye etmiyorum cnmcmmmm gir evinde DUSUNA::))))
ADD yine yalamiss yutmus biziiiiiiiiiii :)) deniz kum nereyee kizimmmmmmmmm muckssssssssssssss
ayyyy seviyorummm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hepinizzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiii muckssssssssssssssss
bu arada bavullarrrrrrrr falanlar filanlarrr iykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
annecimmmmmmmmmmmmmm yanimaa gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
annemcim hic is yaptirmaz banaaa yaaaaaaaa alistim 3 haftaaaaa zor geliyooo vallaaaa ne yemek yapicagimi bile dusunemiyorummmmmmmmmmmm :))))
bu sabah bi boslukla uyandim neden bilmiyorum londradan sanirsam
ZEYTINIMMM cnmm benimmm annene sarilirkenn 3 nesil sariliyo olucaksinizzzzzz agac-zeytin- cekirdegiiii
bu farkli bi bulusma sarilisma hasret giderme olucakkk sizinkiiiiiiii
aman saglikli olsunnnnn herkesde gerisi onemli deil bulusulur yineeeeee allah hepimize saglikli omur versinnnnn guzel kaderler nasip etsinnnnnnnnnnnnnn
canim sen gidince periylede bulusabilirsinizzz oda ankaradaaaa:)) a ne guzellll :))
muckssssssssssssss sanaa
kizz bebisinde masallahhhhh yaa bayaa olduuuuu masallaahh cnmmmm
oncesinde ne diyodumm bilmem ama suanki icimden gecen kiz bebis gigbi
belli olmasina az kaldi dimiiiiiiiiiiiii ??????????
Eki Görüntüle 443468
Eki Görüntüle 443469 Eki Görüntüle 443470 Eki Görüntüle 443471
kızlarr bunlarda bebişimee anne annesindenn (o hernekdr ben gencim ne anneannesii desede :))
büyük teyzesinden ve büyük dayısındannn gelen hediyeleriiii daha vardaa koyamıyrumm hepsiniiii
Allahımm sağlıklaa bir kucagıma alsammmm inşşk ötü birsy olmazz yarabbimmmmmmm
cok güzeller canım nie mavi bunlar kız ya kız olursa :)
Mesosum nobatin neydi tatlim unuttum boyle bunak bi topik ananiz var iste
Evet yaa öyle oldu Bebisim evine hosgeldin
Hayatta birini kirip incitmekten cok cekinirim ama o beni kirabiliyorsa dusunmem. Arzu suan burda herkes kendini suclu hissediyor acaba benmi kirdim uzdum diye ki gecmise donup bakinca sana kimsenin bisey dedigi yok ama gene de neye kirildigini aciklarsan cok sevinicem. Ama sunu da bil esas sen beni bu sozlerinle kirip uzdun.
Ben evimdkei bocegi bile incitmeden disari koyarim yaa boyle seyler zoruma gidiyorrrr.
Mesosum nobatin neydi tatlim unuttum boyle bunak bi topik ananiz var iste
kızlarrr başımı kaldıramıyorum öyle ağır geliyoki ve işlemem gereken bir sürü evrak varkarnımda şişti yine daha yumurtlama günüme 1 hafta var ne oldu bana anlamdım bi huysuzlandımki görmeyin gitsin..
hoşgeldin idlga sene evine daha tam anlamıyla tanışamadık senin le ama daha çok burdayız tanışırız elbet ayrıca rabbim herşeyi gönlüne göre versin hayırlısı olsun canım..
Ya ben bosu bosuna uyutmayayım diyorum kendimi sonucta ilaç almak zorunda kalıyoruz eğer narkoz varsa sıkıntı ama yapılınca etkisi 5 dk sürenler var ondan olursa sıkıntı yokayy hicc konsantree olamiyorummmm yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aaaaa kizlarr canimin taaa ici kardescimde insallahhhhh temmuzdaa yanimiza gelicukkkkkkkkkkkk cokk mutluyuummmmmmmmm o yuzdennnnnnnnnnnn
oda ingilizce ogretmenligi son siniff hem dinlence hem eglence hem pratikk olucak insallahhhhhhhhhhh
ayyy simdi neyduuu belirsiz durumdayim buda komik ne zaman hasta olucam ne zaman ne halt olucak belli deilll :)))
ama kizlar aksam okudum catlatma ignesinden dolayi beta degeri yuksek cikabiliyomus yaaaaa sanirsam beni o kandirdi :))
neyse hayirlisi bakalimmmmm
HAFZAKIM yok cnmmm catlatma ignesi ardarda olmuyomus sanirsam hicbisey yaptirmicam artik benn
ama herkese imkani olan herkese yumurta takibi yaptirmasini tavsiyee ediyorummmmmm
rahim filminden korktum bennn bakalim zaman ne gosterirse artikkk amaa
doktorun soyledigini size ileteyim adetin 10. gunu yaptirin kislarrrrr ve bayilitilip yaptirmanizi tavsiye ediyorum arastirmalarima goree:)))
dayanikli PERIM canli yaptirmiss duvarina kocaman bir masallahhh yolluyorummmm :)))))
mucksssssssssssss herkese evle ilgileneyim azicikkk
almis basini gidiyoo evvvv yahu :))
Ya ben bosu bosuna uyutmayayım diyorum kendimi sonucta ilaç almak zorunda kalıyoruz eğer narkoz varsa sıkıntı ama yapılınca etkisi 5 dk sürenler var ondan olursa sıkıntı yok
Pitamin ve diğer anneler ilk fotosu olan zibini sadece 1 gün giydireceginden eminim:)) çünkü bebeklerin 2saatte bir altı değişir bazen daha cokta olabilir bu zinin arkadan açılıyor ve sen cok yenisin ona kiyamayacagindan arka on çevirmen zor olacak ve alt değiştirmek eziyete donecek soyliyim ama 2. Zinin süper hep onlardan alın hem kısa kollu hem uzun kollusu var bunları 2 yasına kadar giydireceksiniz sonucta daha işlevsel olanları alın bacak boyunca çitcitli olanlarda eziyet soyliyim daha cok bilgi vericem size hamilelikle ilgili cok bilmiyom ama bebek benden sorulur
bende aynı fikirdeyim canım ben gittim mesela 12. gün 20 mm olmuş yumurtam böle bi yumuş için tahminimce 14. gün döllenmeye en müsait gündür. ben zaten karın ağrımdan anlıyorum yumurtladığımı ama yinede içim rahat etsin istedim ama en azından birkaç ay takip yaptırmak gayet mantıklı yumurtlama gününü tahminetme açısından sonra yumurta çatlıyomu acaba oda var iştee doktor kontrolü şartayy hicc konsantree olamiyorummmm yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aaaaa kizlarr canimin taaa ici kardescimde insallahhhhh temmuzdaa yanimiza gelicukkkkkkkkkkkk cokk mutluyuummmmmmmmm o yuzdennnnnnnnnnnn
oda ingilizce ogretmenligi son siniff hem dinlence hem eglence hem pratikk olucak insallahhhhhhhhhhh
ayyy simdi neyduuu belirsiz durumdayim buda komik ne zaman hasta olucam ne zaman ne halt olucak belli deilll :)))
ama kizlar aksam okudum catlatma ignesinden dolayi beta degeri yuksek cikabiliyomus yaaaaa sanirsam beni o kandirdi :))
neyse hayirlisi bakalimmmmm
HAFZAKIM yok cnmmm catlatma ignesi ardarda olmuyomus sanirsam hicbisey yaptirmicam artik benn
ama herkese imkani olan herkese yumurta takibi yaptirmasini tavsiyee ediyorummmmmm
rahim filminden korktum bennn bakalim zaman ne gosterirse artikkk amaa
doktorun soyledigini size ileteyim adetin 10. gunu yaptirin kislarrrrr ve bayilitilip yaptirmanizi tavsiye ediyorum arastirmalarima goree:)))
dayanikli PERIM canli yaptirmiss duvarina kocaman bir masallahhh yolluyorummmm :)))))
mucksssssssssssss herkese evle ilgileneyim azicikkk
almis basini gidiyoo evvvv yahu :))
evet tam narkoz deilmis zaten sersemlik yaratan bisey
hani benim muayene takintim varrrrr baya bi kasiliyorum o isdede zorlanirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?