Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ZEYTINIMMM cnmm benimmm annene sarilirkenn 3 nesil sariliyo olucaksinizzzzzz agac-zeytin- cekirdegiiii

bu farkli bi bulusma sarilisma hasret giderme olucakkk sizinkiiiiiiii

aman saglikli olsunnnnn herkesde gerisi onemli deil bulusulur yineeeeee allah hepimize saglikli omur versinnnnn guzel kaderler nasip etsinnnnnnnnnnnnnn

canim sen gidince periylede bulusabilirsinizzz oda ankaradaaaa:)) a ne guzellll :))

muckssssssssssssss sanaa
kizz bebisinde masallahhhhh yaa bayaa olduuuuu masallaahh cnmmmm
oncesinde ne diyodumm bilmem ama suanki icimden gecen kiz bebis gigbi
belli olmasina az kaldi dimiiiiiiiiiiiii ??????????

Yok bitanem burda olmayinca faceden msg atmistm hicbi aciklama yapmadigi icinnn. Herneyse yapicagi bi aciklama olmadigi icinde hicbise soylemeden gitti ztn

Kizmadm canm benm merak etme

Ben yuruyuse kactm muuuhhh

Evet yaa öyle oldu Bebisim evine hosgeldin

artık bellidir canım ama eşimin izinleri pazartesi onun için pu pazartesi insallah ögrenicez...bende rüyalarımda hep kız görürdüm doktorda yuarı bakıo erkek olabılır demisti tatlım..pericimlede bulusuruz insallah.

kızlarr bunlarda bebişimee anne annesindenn (o hernekdr ben gencim ne anneannesii desede :))
büyük teyzesinden ve büyük dayısındannn gelen hediyeleriiii daha vardaa koyamıyrumm hepsiniiii
Allahımm sağlıklaa bir kucagıma alsammmm inşşk ötü birsy olmazz yarabbimmmmmmm

amannn onemsemeyinn kislarrr her rengii giydirinn bebislerinizeeeeeeeeeeee :))))
kizlarda hele hic sorun yokkkkdaaa erkekleree pempeeee :) giydirmeyelimmm amannnnnnnnnnn simdiki zaman bi tuhafffffff
kizlarda sorun yokk herrenkkk serbesttttttttttttt

cok güzeller canım nie mavi bunlar kız ya kız olursa :)

yaa annemm mavii almışşş mavii kızada giydiriimm erkek fatma olurr
diğerleride böyle beyazz var...
mavili yine varr
allahtann plaj terliğii saydammm

ayy birde kim ararsa diyokii biz cinsiyeti erkek düşünüyoruzzz
tabii dedimm bende hemen değiştiriyrumm size göreee

bukdr erkek demelerinin üstüne birde kız olurmuşşş bana benzesinn bendennde güzel olsunn ohhhhhhhhhh

ama hiç farketmezz cnm zeytinimm vlla sağlıklı olsundaa ben hepsine razıyım

kızlarrr başımı kaldıramıyorum öyle ağır geliyoki ve işlemem gereken bir sürü evrak var karnımda şişti yine daha yumurtlama günüme 1 hafta var ne oldu bana anlamdım bi huysuzlandımki görmeyin gitsin..
hoşgeldin idlga sene evine daha tam anlamıyla tanışamadık senin le ama daha çok burdayız tanışırız elbet ayrıca rabbim herşeyi gönlüne göre versin hayırlısı olsun canım..

merhabaa.. 2-3 saat kalkıyorum pcden sayfalar alıyor gidiyorr ne güzeell..okudum okudum geldiimmm...

ışıllıımmmm benim de 31 çıktıydı prolaktin..sonraki ay kendi kendime tekrarladım prolaktin testini 13 çıktı...tamamen psikolojik, stress yapıyo...eğer süt gelme gibi bir durumun filan yoksa...sen kendini takip et ilaca başlamak her zaman doğru değilmiş..

idiiliiimmmmm ne depresyonu canıımmmm...londra havasındandıırrr....gelince acısını çıkarırsıınn...özledik vaallaa senii..

Mesosum nobatin neydi tatlim unuttum boyle bunak bi topik ananiz var iste

periiiciiimmm biliyorum unuttuğunu önemli değil...bu yoğunlukta takip etmek zorr..bende ısrar sevmem :)) niyetinin kötü olmadığını biliyorum ben rahat olsun içiinn...
hem kendi kendime tanrıımm bu biişareet miii belki hamile kalırıımmmm ve direeeekk yazarrıımm kızlaaarr baaatt listesinde yokumm amaa hamişş listesindeyiiimm artııkk deriim diyoduummmm

batıımmmm 5 temmuz yazabilirsiinnn canım benimm.. inşallaahh olmammm dilekleriylee....

Evet yaa öyle oldu Bebisim evine hosgeldin

ayy hicc konsantree olamiyorummmm yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aaaaa kizlarr canimin taaa ici kardescimde insallahhhhh temmuzdaa yanimiza gelicukkkkkkkkkkkk cokk mutluyuummmmmmmmm o yuzdennnnnnnnnnnn
oda ingilizce ogretmenligi son siniff hem dinlence hem eglence hem pratikk olucak insallahhhhhhhhhhh

ayyy simdi neyduuu belirsiz durumdayim buda komik ne zaman hasta olucam ne zaman ne halt olucak belli deilll :)))
ama kizlar aksam okudum catlatma ignesinden dolayi beta degeri yuksek cikabiliyomus yaaaaa sanirsam beni o kandirdi :))
neyse hayirlisi bakalimmmmm

HAFZAKIM yok cnmmm catlatma ignesi ardarda olmuyomus sanirsam hicbisey yaptirmicam artik benn

ama herkese imkani olan herkese yumurta takibi yaptirmasini tavsiyee ediyorummmmmm
rahim filminden korktum bennn bakalim zaman ne gosterirse artikkk amaa
doktorun soyledigini size ileteyim adetin 10. gunu yaptirin kislarrrrr ve bayilitilip yaptirmanizi tavsiye ediyorum arastirmalarima goree:)))
dayanikli PERIM canli yaptirmiss duvarina kocaman bir masallahhh yolluyorummmm :)))))

mucksssssssssssss herkese evle ilgileneyim azicikkk
almis basini gidiyoo evvvv yahu :))

canım yaa üzme kendini lütfen herkesi memnun edemeyiz ki etmek zorunda da değiliz mutlu olan burda kalır olmayan gider kalan sağlar bizimdir ki arzu arkadaşımda eminim bişeyi yanlış anlamıştır çünkü uzun zamandır topiğe giriyodu ama arada bir geldiğinden kimseyle öle çok bi muhabbeti olmadı ki kırılsın

evettt cnmmm goruyorum seni ama sen girerkenn ben turkiyeye tatile geldigim icin tam kaynasamadikkkkkkkk gerci asos da pekbi komsumuz amaa:))) gerci bizim asos deil sanirim esinle isim bulusmanizdii bakkk o kadarini hatirliyorum bide ADD immm plaka gibi demistii onuda hatirliyorummm :))
canimm benimm insallahh hersey gonlumuze gore olsunn kalbimizin muradlari gercek olsun insallahhhhhhhh
artik nasilsa hep burdayizzzzz hepimizzz IYKII WARIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

KEFIRIMI dondurucya koyup gimtistimmm hemencecikkk kefir yapimima basladim simdiiiiiiiiiiiiiiii
saglikli yasama devammmm
ama bugun yurumicemmm hic canim istemiyooooooooooooooooooooooooo

YOLCULUGUN gurbetin ayriligin VERDIGI YETKIYE DAYANARAK KENDIMI MISKINNNNNN ilan EDIYORUMMM BUGUNNNN

MISKINGA :)))

Ya ben bosu bosuna uyutmayayım diyorum kendimi sonucta ilaç almak zorunda kalıyoruz eğer narkoz varsa sıkıntı ama yapılınca etkisi 5 dk sürenler var ondan olursa sıkıntı yok

Ya ben bosu bosuna uyutmayayım diyorum kendimi sonucta ilaç almak zorunda kalıyoruz eğer narkoz varsa sıkıntı ama yapılınca etkisi 5 dk sürenler var ondan olursa sıkıntı yok

evet tam narkoz deilmis zaten sersemlik yaratan bisey
hani benim muayene takintim varrrrr baya bi kasiliyorum o isdede zorlanirimm

Pitamin ve diğer anneler ilk fotosu olan zibini sadece 1 gün giydireceginden eminim:)) çünkü bebeklerin 2saatte bir altı değişir bazen daha cokta olabilir bu zinin arkadan açılıyor ve sen cok yenisin ona kiyamayacagindan arka on çevirmen zor olacak ve alt değiştirmek eziyete donecek soyliyim ama 2. Zinin süper hep onlardan alın hem kısa kollu hem uzun kollusu var bunları 2 yasına kadar giydireceksiniz sonucta daha işlevsel olanları alın bacak boyunca çitcitli olanlarda eziyet soyliyim daha cok bilgi vericem size hamilelikle ilgili cok bilmiyom ama bebek benden sorulur

minnoşlarrrrrrrr birazcık işler yogunduuu ne kadarr konusmussunuzz sayfalar almıs basını gitmişşş yaaaa :)) oku oku bitiremedimm :)) yaa vala cok azz kaldı hamişliğimizeeeeeeeee hadii suan herkes birbiri için dua etsinn :) allahım duyar sesimizi inşallahhh

bebisss profummm benimmmmmm insallahhh hepimizin bebislerii gelirdeee sen bizi hep bilgilendirirsinnnn cnmm benimm tabiii insallahh rabbisi sanada bilgilerini uygulatabilecegin ikizlerini nasip etsinnnnnnnnnn
hepimizeee insalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminn :)))

bakinn forma girmeye basladimmm :)))))

bende aynı fikirdeyim canım ben gittim mesela 12. gün 20 mm olmuş yumurtam böle bi yumuş için tahminimce 14. gün döllenmeye en müsait gündür. ben zaten karın ağrımdan anlıyorum yumurtladığımı ama yinede içim rahat etsin istedim ama en azından birkaç ay takip yaptırmak gayet mantıklı yumurtlama gününü tahminetme açısından sonra yumurta çatlıyomu acaba oda var iştee doktor kontrolü şart

10. gün müü tamam okeydir idilgam periye kıskandım bende yaptıracam neyim eksikmiş benim karaböcükümden o kara ise bende sarıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…