- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.861
Pitamin ve diğer anneler ilk fotosu olan zibini sadece 1 gün giydireceginden eminim:)) çünkü bebeklerin 2saatte bir altı değişir bazen daha cokta olabilir bu zinin arkadan açılıyor ve sen cok yenisin ona kiyamayacagindan arka on çevirmen zor olacak ve alt değiştirmek eziyete donecek soyliyim ama 2. Zinin süper hep onlardan alın hem kısa kollu hem uzun kollusu var bunları 2 yasına kadar giydireceksiniz sonucta daha işlevsel olanları alın bacak boyunca çitcitli olanlarda eziyet soyliyim daha cok bilgi vericem size hamilelikle ilgili cok bilmiyom ama bebek benden sorulur
Ağrı eşiğimin yüksek olduguna inanmak istiyorum
bebisss profummm benimmmmmm insallahhh hepimizin bebislerii gelirdeee sen bizi hep bilgilendirirsinnnn cnmm benimm tabiii insallahh rabbisi sanada bilgilerini uygulatabilecegin ikizlerini nasip etsinnnnnnnnnn
hepimizeee insalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminn :)))
bakinn forma girmeye basladimmm :)))))
herkeseeeee kocamannnnnnnnnn ictennn sevgi doluuuuuuuuuuuuuuuuu bir GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN
ozlemisim valla oku oku sona ulasamadimmmmmmmm :)))
alya= haydar hocamiz ilan edilmis :))))
hamislerimizzzz yavruslariyla iyi masallahhhhhhhh
PERIMMMMM panik perimm benimmmm heycanli kusum sebastianin pesinde :)))))))))
AYBICE HATUNUM arkadasinin rahatsizligini kacirmisim ben canmmm merak ettimm ??? senii gorememistim arada girdigimde merak ediyodum cnmmmm benimm hersey yolundadir insallahhhh
HAFZAK ne havuzuu cnmm benimmmm havuzlrr cok pis yaaaaaaaaa temizlemek icin klor basiyolar anca o da zararliiiii simdi gidersin bi sistit hadi bi vajinit bide mantar kaptinmiiiiiiiiiii yokyoykkkkkkkkk tavsiye etmiyorum cnmcmmmm gir evinde DUSUNA::))))
ADD yine yalamiss yutmus biziiiiiiiiiii :)) deniz kum nereyee kizimmmmmmmmm muckssssssssssssss
ayyyy seviyorummm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hepinizzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiii muckssssssssssssssss
bu arada bavullarrrrrrrr falanlar filanlarrr iykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
annecimmmmmmmmmmmmmm yanimaa gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
annemcim hic is yaptirmaz banaaa yaaaaaaaa alistim 3 haftaaaaa zor geliyooo vallaaaa ne yemek yapicagimi bile dusunemiyorummmmmmmmmmmm :))))
bu sabah bi boslukla uyandim neden bilmiyorum londradan sanirsam
Gunun MONUSU (enn uydurugundann)
hazirda FIRINDA BALUKKK saal firina gitsinnnn :))
ya bide canim menemen istiyooooo gibi geldi suannnnnnn (bide evde bska pekbisey yokkk useniyorummm gidip almaya
evde hazirda biberli domates varmi var----- yumurt var mi varrrrr---- yag var miii varrr ee ne duruyorummmmmmm
menemen yapsanaaa menemen yapsanaaaaa :)))
firinda baligin yaninaa
menemen ne alaka bilmem amaa yapicukkkkkk
gece ilerleyen saatler icin yogurt meyve :)))))
aciktimmmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnn
annnnnnnnnnnneeeeeeeeeciiiimmmmmmmmmmmmmmmmm kizinn accccc kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :((
ben annemi cok ozledimmmmmmm
ahanda aglayasim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu belirti olabilirmi kii(())))
Haklisin valla umut veren olmasa napariz bilmem.iyiki variiiizzzzzkızlarr yaa bizim umutsuzlugumuz sadece bir yada en fazla 2 gün sürüyoo o da reglin ilk günü şükürler olsun umudumuzu tekrar yeşertmeyi biliyoruzz :) regl bitmeye yakın hooopp tekrarr halvet heyecanıı,yumoşlarınn takipleriii..her ay yeni umut olduğunu böylece kendimiz farkında olmadan bile halletmiş oluyoruzz ümitsizliğimiziii..her ay yeni umut yeni bekleyişlerr..allahımm bizii ümitsiz bırakmasın yarabbimm
Periimmm sen daha dur datlum,benim zamanı geldi testleri patlatmanıınnn
netten test aldım,bekliyom
yanında bi de nemlendürücüüü aldıımmm,negatif çıkarsa sürer sürer ağlarııımm artık
amaaaa POZİDİİİİZZ çıkarsaaaaa anoooooyyyy
ARZUMCUM bugun geldimmmmmm PERIMM cabuk benle ilgilennnnn dedimmm kizlar herkeszden pozitif elektirinkkkkk :) isityorum dedimmm cnmmmmcmmmmmmm bugun sevgiye ilgiye ihtiyacim var dedimmmmmmm
hepimiz oyle yapalimmmmm :)) ayy ben esime bile derimmmmm kalkkk cabuk cabukk sevilesim varrrrr ilgiye ihtiyacim varrrr cabukkk sev beniiiii sevkat ve ilgi goster diyeeee
oda alisti catlakligimaa kalkip gelip seviyoo bide:))
canimm benim yazdim oncedendee tabikiii hepimizin ruh halimizdee dalgalanmalar oluyooo amac burda eglenmekk mutlu olmak paylasmak canimm benimmmmmmmmmmmmmm
yeniden aramiza hosgeldinnnnnnnnnnn
gerisi bosss cumlelere gerek yokkkkkk hepberaberiz iykide varizzzzzzzzzz
herkese benden bolll sutluuuu nescafeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
AYBICEM yemegimi yazdim onceki sayfadaaaaaaaa
balik
menemen:)))
ama size tavsiyemmmmmmmmm
boll domatesli biberliiii ymurtali menemennnnnnnnnnnnnn
yanina salata biraz peynir
firinada kabak attinizmii uzerinede yogurt
tamamdir tam yaz yemegiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?