Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canımm o arkdann cıtcıtlılarrıı annem bendee cok kullanmışş arkasını döndürmüyorsun onda

popo yerinde var cıtcıtı açıp aşagıı bacaklardan indiriyorsunn..
benm bebiş kışş bebişiii olcakkkk tam ele avuca gelme zamanııı yaza gelcekkkk inşşşş

İkiz mı hadi insallah kizz
Esimin duaları kabul olur da ben onlara bakarken bana kim bakacak açlıktan olurum artik

ARZUMCUM kissssssss yerimm seninnn tavan yapan hormonlariniii bennnnnn gell kizzz burayaaaaaaaaaaaaa
unutma nefes aldigimiz toprak ustunde oldugumuz surece herzamann yeni tur yeni sanssssssssssssssssssssssssssssssssss
herzaman herdaimmmmmmmm
kizzzzzzzzzzzzz burda normal olaniiii almiyoruz zaten catlak olmakkkk ilk kurall cnmm benimmmmmmmmm gell yamacimaaaaaa muckssssssssssssssss

baksanaaa yine yeni yeniden calisicazzzzzzzzzzzzzz :)))

Gunun MONUSU (enn uydurugundann)

hazirda FIRINDA BALUKKK saal firina gitsinnnn :))

ya bide canim menemen istiyooooo gibi geldi suannnnnnn (bide evde bska pekbisey yokkk useniyorummm gidip almaya

evde hazirda biberli domates varmi var----- yumurt var mi varrrrr---- yag var miii varrr ee ne duruyorummmmmmm

menemen yapsanaaa menemen yapsanaaaaa :)))

firinda baligin yaninaa
menemen ne alaka bilmem amaa yapicukkkkkk

gece ilerleyen saatler icin yogurt meyve :)))))

aciktimmmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnn
annnnnnnnnnnneeeeeeeeeciiiimmmmmmmmmmmmmmmmm kizinn accccc kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :((

ben annemi cok ozledimmmmmmm
ahanda aglayasim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu belirti olabilirmi kii (())))

balımmmmmmmmm hoş geldinnnnn.bugün biraz bunalım takıl ama yarın seni eskisi gibi görmek istiyoruz şekerim.özlemişimyemeklerinide eve gidince kara kara düşüüyorum ne yemek yapsam die.arkadaşım için düşüncelerin içinde tşklerrrrr.çok mersi canım çok düşüncelisin
.....................................

arzucum neye kırıldığını yada kime kırıldığını bilmiyorum moralim bozuk die bikaç gündür girmemiştim ama girdiğim gün sana slm atmıştım hata girmiştin idilimin sonucunu merak ediyordun.keşke içine atmadan direk gelip içini dökseydin.

....................

bide arkadaşlar Allah aşkına şu kırıldım vayy beni kimse sormamış triplerine girmeyelim kaç yaşında insanlarız ya.sonuçta sanal alemm elli tane nick var kaldıki hem burdaki olayları takip etme çalışıyor heme normal hayatımızdakileri .kaçırdığımız şeyler olabilir.oyüzden en son naz yapacak kişiler lütfen naz yapmasın.biz yüzlerimizi görmeden dertlerimize sevinçlerimize ortak olmuş insnalrız lütfen biraz daha olgun davranalım.(arzucum bunları kesinlilke sana yazmadım olurmu şekerim ve kendini topşayıp biran önce dön)
..............................

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım yada yanlış ifade etdim sanırım.ben beni listeden niye cıkardınız atdınız falan demedim bu bir.listeden bile cıkarıldım dedim ve güldüm çünkü ben batımı vermedimki kız ne yazsın ve bu sevdadanda vazgeçtim dedim buda iki.burda hiç kimseye saygısızlık yapmadım yapmamda şayet kırdığım biri varsada çok özür dilerim.ben listeye kendim girmeyeceğimi söyledim çünkü artık hiç şansımın olmadığını ben biliyorum.ve bu arada çok zor günler geciriyorum o yüzden kimsenin kendinin haklı olduğunu yada benim haksız sitem yaptığını ispatlamasına gerek yokki.niye biliyormusunuz benim için buradaki herkez çok iyi olduğu için ve herkezi çok sevdiğim için ve üzüntülerinizle üzülüp mutluluklarınızla mutlu olabildiğim için burada bulundum.ha kırıldımmı evet kırıldım biraz ama bu geneldi biraz ilgi beklemişmiydim evet beklemiştim.ama görüyorum ki öyle bir hal aldıki durum sanki haksız ithamlarım olmuş birilerini suçlamışım topiği eleştirmişim gibi oldu.neyse arkadaşlar lafı ve konuyu uzatmıyalım çünkü ben bir saat öncesine kadar kimseye kırgın deildim.

Arzucum pes etme lütfen bende gecen hafta senin gibi olmuştum bırakıyorum artık herseyi dedim sonra doktorumu değiştirdim hsg ye karar verildi hormonlarimiza yeniden bakıldı esimin degerlerinin yükselmesi de beni cok mutlu etti ve anladimki beni umutsuz kılan doktorummus birkaç gün sonra toparlanip geldim hadi sende toparlan ve bize geri gel biz hep destekçiniz çünkü cogu şey anneye bile anlatılmıyor

harikasın bitanesin sennnn yaaaaaa.hemende yazmış yemek listesini bu arada annenin kızı aç kalmadı bir sürü yemekler yapacak balık menemmm daha neler nelr

Arzucum nefes alıyorsan herşey bitmiş değildir... Allah çok büyük ve hayat mucizelerle dolu... Eğer birşeyi gerçekten çok istersen allah bir şekilde onu sana veriyor canım. öyle ya da böyle...
Benim bir arkadaşım var, yıllardır bebek istedi, herşey denendi ve hamilelik için hiçbir şansı olmadığını söyledi doktorları. Kabul etti bu durumu. Ama bir gün kendi ablası doğum yaparken hayatını kaybetti. Eniştesi de biraz yaşlıydı ve hastaydı. Senden başka kime emanet edebilirim deyip bebeği arkadaşıma emanet etti. şimdi bebiş büyüyor, ikisi de çok mutlu. Tam umutlarını kaybetmişken bu bebek ona geldi.
Ona anne yarısı teyze değil, anne oldu...

kızlarr yaa bizim umutsuzlugumuz sadece bir yada en fazla 2 gün sürüyoo o da reglin ilk günü şükürler olsun umudumuzu tekrar yeşertmeyi biliyoruzz :) regl bitmeye yakın hooopp tekrarr halvet heyecanıı,yumoşlarınn takipleriii..her ay yeni umut olduğunu böylece kendimiz farkında olmadan bile halletmiş oluyoruzz ümitsizliğimiziii..her ay yeni umut yeni bekleyişlerr..allahımm bizii ümitsiz bırakmasın yarabbimm

Haklisin valla umut veren olmasa napariz bilmem.iyiki variiiizzzzz

Periimmm sen daha dur datlum,benim zamanı geldi testleri patlatmanıınnn
netten test aldım,bekliyom
yanında bi de nemlendürücüüü aldıımmm,negatif çıkarsa sürer sürer ağlarııımm artık
amaaaa POZİDİİİİZZ çıkarsaaaaa anoooooyyyy

Periimmm sen daha dur datlum,benim zamanı geldi testleri patlatmanıınnn
netten test aldım,bekliyom
yanında bi de nemlendürücüüü aldıımmm,negatif çıkarsa sürer sürer ağlarııımm artık
amaaaa POZİDİİİİZZ çıkarsaaaaa anoooooyyyy

ARZUMCUM bugun geldimmmmmm PERIMM cabuk benle ilgilennnnn dedimmm kizlar herkeszden pozitif elektirinkkkkk :) isityorum dedimmm cnmmmmcmmmmmmm bugun sevgiye ilgiye ihtiyacim var dedimmmmmmm
hepimiz oyle yapalimmmmm :)) ayy ben esime bile derimmmmm kalkkk cabuk cabukk sevilesim varrrrr ilgiye ihtiyacim varrrr cabukkk sev beniiiii sevkat ve ilgi goster diyeeee
oda alisti catlakligimaa kalkip gelip seviyoo bide:))

canimm benim yazdim oncedendee tabikiii hepimizin ruh halimizdee dalgalanmalar oluyooo amac burda eglenmekk mutlu olmak paylasmak canimm benimmmmmmmmmmmmmm
yeniden aramiza hosgeldinnnnnnnnnnn
gerisi bosss cumlelere gerek yokkkkkk hepberaberiz iykide varizzzzzzzzzz

herkese benden bolll sutluuuu nescafeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

AYBICEM yemegimi yazdim onceki sayfadaaaaaaaa

balik
menemen:)))

ama size tavsiyemmmmmmmmm

boll domatesli biberliiii ymurtali menemennnnnnnnnnnnnn
yanina salata biraz peynir
firinada kabak attinizmii uzerinede yogurt

tamamdir tam yaz yemegiiiiiiiiiii

CEKK BIIIIIIII TESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT POJUMMMMMMM :)))

zaman ne zaman ?????????? ne zaman heycanlanicukkkkkkkkkk senin icinn kuzummmmmmmmmmmmm

evet gördüm canımcım sana cvp yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…