- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.881
CEKK BIIIIIIII TESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT POJUMMMMMMM :)))
zaman ne zaman ?????????? ne zaman heycanlanicukkkkkkkkkk senin icinn kuzummmmmmmmmmmmm
Keyfim kaçtı ama senin için iyi olurum ben hemennnn, seni nası mutlu etcemi de bilirimmmmm.ARZUMCUM bugun geldimmmmmm PERIMM cabuk benle ilgilennnnn dedimmm kizlar herkeszden pozitif elektirinkkkkk :) isityorum dedimmm cnmmmmcmmmmmmm bugun sevgiye ilgiye ihtiyacim var dedimmmmmmm
hepimiz oyle yapalimmmmm :)) ayy ben esime bile derimmmmm kalkkk cabuk cabukk sevilesim varrrrr ilgiye ihtiyacim varrrr cabukkk sev beniiiii sevkat ve ilgi goster diyeeee
oda alisti catlakligimaa kalkip gelip seviyoo bide:))
canimm benim yazdim oncedendee tabikiii hepimizin ruh halimizdee dalgalanmalar oluyooo amac burda eglenmekk mutlu olmak paylasmak canimm benimmmmmmmmmmmmmm
yeniden aramiza hosgeldinnnnnnnnnnn
gerisi bosss cumlelere gerek yokkkkkk hepberaberiz iykide varizzzzzzzzzz
herkese benden bolll sutluuuu nescafeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
AYBICEM yemegimi yazdim onceki sayfadaaaaaaaa
balik
menemen:)))
ama size tavsiyemmmmmmmmm
boll domatesli biberliiii ymurtali menemennnnnnnnnnnnnn
yanina salata biraz peynir
firinada kabak attinizmii uzerinede yogurt
tamamdir tam yaz yemegiiiiiiiiiii
Periimmm sen daha dur datlum,benim zamanı geldi testleri patlatmanıınnn
netten test aldım,bekliyom
yanında bi de nemlendürücüüü aldıımmm,negatif çıkarsa sürer sürer ağlarııımm artık
amaaaa POZİDİİİİZZ çıkarsaaaaa anoooooyyyy
senin batasıca ne zaman
Eki Görüntüle 443468
Eki Görüntüle 443469 Eki Görüntüle 443470 Eki Görüntüle 443471
kızlarr bunlarda bebişimee anne annesindenn (o hernekdr ben gencim ne anneannesii desede :))
büyük teyzesinden ve büyük dayısındannn gelen hediyeleriiii daha vardaa koyamıyrumm hepsiniiii
Allahımm sağlıklaa bir kucagıma alsammmm inşşk ötü birsy olmazz yarabbimmmmmmm
Bayıldımmm bayıldım bunlara vitommmm minicikkk cicişlerrrrrrrr ooyyy o içindeki nasıl parçalanırbunları giyinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Çok yüce mükemmel bi duygu bu yaaaaaaaaa güle güle giysin minnak pitoşumuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Keyfim kaçtı ama senin için iyi olurum ben hemennnn, seni nası mutlu etcemi de bilirimmmmm.
Hemen nescafenin suyunu kapattt bi türk kahvesi patlattttttttt falına bakicuukkkkkkkkkkkkk
Neee test miiiiiiiiiiiyuppiiii onların hepsine ben bişemek istiyorummmmm dünyadaki bütün testler benim olmalı şuanki ilk hedefim gıcır bi clear blue dijitallll kocişeee bana hediye almak istiyorsan ondan al lütfen bile dedimmmmmmmmmmm haahahhahahahhha
Eki Görüntüle 443468
Eki Görüntüle 443469 Eki Görüntüle 443470 Eki Görüntüle 443471
kızlarr bunlarda bebişimee anne annesindenn (o hernekdr ben gencim ne anneannesii desede :))
büyük teyzesinden ve büyük dayısındannn gelen hediyeleriiii daha vardaa koyamıyrumm hepsiniiii
Allahımm sağlıklaa bir kucagıma alsammmm inşşk ötü birsy olmazz yarabbimmmmmmm
swarovski daşlu olsuunn amaa :))
bak Eda'ya, hatun alçısını bilem daşlarla süsletmiş yaww
senin ondan neyin eksik yawrıımm,güzellik desen temem,esmerlik desen ona kezaa
bişe dur daşlu dicitale
kızlar benim kan testi cuma 156 pazar da 193 çıktı iki kart artmamış bi problem mi var
yok canım benim inşallah yoktur sanmam
çünkü doktorlar her zaman kesin iki katı artacak diye bişey yok diyorlar
bünyeden bünyeye değişiyormuş canımın içi takılma fazla keseyi gördüysen
artık yaptırma test falan canım kafanı karıştırma
yanında bi de nemlendürücüüü aldıımmm,negatif çıkarsa sürer sürer ağlarııımm artık
Bayıldımmm bayıldım bunlara vitommmm minicikkk cicişlerrrrrrrr ooyyy o içindeki nasıl parçalanırbunları giyinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Çok yüce mükemmel bi duygu bu yaaaaaaaaa güle güle giysin minnak pitoşumuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canım benmde başıma gelmiştiii kese gözükmediii,testi tekrarladıkkk 2 katı içinn...bizz bildiğin gibii iştee cıkan sayının iki katındann azdı birazz...doktora bende senn gibii gittim..Ama doktor bana dedki sizin bildiğinizz gibi değill iki katı kavramı dedii..vee kese göründüüü..kızlar benim kan testi cuma 156 pazar da 193 çıktı iki kart artmamış bi problem mi var
yok canım kese de gözükmedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah bekliyoruz iki kat artmazsa bebekte sorun var diye okumuştum ben
kızlar benim kan testi cuma 156 pazar da 193 çıktı iki kart artmamış bi problem mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?