Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
CEKK BIIIIIIII TESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT POJUMMMMMMM :)))

zaman ne zaman ?????????? ne zaman heycanlanicukkkkkkkkkk senin icinn kuzummmmmmmmmmmmm

nobat a son 5 yawrıımm
ne biliim,göğüsler dışında bi belirti yok kii arıyaam arıyaamm bulamıyam
zaten tohtur adet olursan 3.gün gel,sana bi hap vericem dedi
ben de ne hapı ne hapıı müdürü beeyy didiiim ee sen bebiş istiyosun yaa onu hızlandırmak için didi.
klomen falan mı vericek acebaağğ??
ayyy hiç gerek kalmaz inşallah
bu sıcakta da halvet pek çekilmezz hee
adı üstünde halvet puahahaaaaa

Keyfim kaçtı ama senin için iyi olurum ben hemennnn, seni nası mutlu etcemi de bilirimmmmm.

Hemen nescafenin suyunu kapattt bi türk kahvesi patlattttttttt falına bakicuukkkkkkkkkkkkk

Neee test miiiiiiiiiii yuppiiii onların hepsine ben bişemek istiyorummmmm dünyadaki bütün testler benim olmalı şuanki ilk hedefim gıcır bi clear blue dijitallll kocişeee bana hediye almak istiyorsan ondan al lütfen bile dedimmmmmmmmmmm haahahhahahahhha

minnoşumm yaa wala ben hergün yemek yapmıomm :)) senin yemekleri görünce şevke geliom ama eve gidince kacıyooo şevkimm :)) yaa anneye yaa k.valideyee koşşşşuuozz yada dışarda hoopp romantik bi yemege ceviriozz :)) amaa bugün tam yemek yapiim diodum kociş aradıı mecburen yapamıcam dışardaymışızzzzz :)))))))))))))))))))))))) mucukkssssss bebeimmm sana :**

Bayıldımmm bayıldım bunlara vitommmm minicikkk cicişlerrrrrrrr ooyyy o içindeki nasıl parçalanırbunları giyinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Çok yüce mükemmel bi duygu bu yaaaaaaaaa güle güle giysin minnak pitoşumuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

AYYYYYYY BEN BUNU GÖRMEMİŞİMMMMM :)))))))
PİTOM ÇOK TATLIIIIIIII...
NAZAR BONCUKLARI OLSUN İNŞALLAH....

BU ARADA ERİYORUMMMMM sıcaktannn
ankara yanıyorrrr

swarovski daşlu olsuunn amaa :))
bak Eda'ya, hatun alçısını bilem daşlarla süsletmiş yaww
senin ondan neyin eksik yawrıımm,güzellik desen temem,esmerlik desen ona kezaa
bişe dur daşlu dicitale

oyyy nasıl da yakışır bunnar minnak Pitomineeee
tam ısırmalık olur işteee
Allahım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Ptiominiimm dombilik tontikkiimmm

swarovski daşlu olsuunn amaa :))
bak Eda'ya, hatun alçısını bilem daşlarla süsletmiş yaww
senin ondan neyin eksik yawrıımm,güzellik desen temem,esmerlik desen ona kezaa
bişe dur daşlu dicitale

Taş mıııııııııııı ben taş manyağıyımmmmmm heryer herşey taşlı olsunnn parıl parıl parlasın isterimmmmmmmmmmm çoğu şeyimde taşlıdıırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr parlayan bişi görmiimmmm çıldırırveririmmmmmmmmmmmmmmmmm edayı da severimmmmmmmmmmmmmmm süreyya gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk saol yavrımmmm o senin gözlerinin güzelliği

kızlar benim kan testi cuma 156 pazar da 193 çıktı iki kart artmamış bi problem mi var

yok canım benim inşallah yoktur sanmam
çünkü doktorlar her zaman kesin iki katı artacak diye bişey yok diyorlar
bünyeden bünyeye değişiyormuş canımın içi takılma fazla keseyi gördüysen
artık yaptırma test falan canım kafanı karıştırma

yok canım kese de gözükmedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah bekliyoruz iki kat artmazsa bebekte sorun var diye okumuştum ben

yavrucanlarrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

ben bugun daha daha ıyıyım hayattayız cok sukur en cooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk sevdıklerımız kocıslerımızle koyun koyunayız hersey yolunda daha ne ısteyelım bebıste zamanla gelır bu sevgılerın cekırdeklerı olacak ollarrrrrrrrrrr

yarın için kaygılanıp bugünü mahfetmeyin yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrr

daha sımsıkı sarılın kocıslerınıze

daha cok sevin hergün birbirğinizi

kendiniz için yasayın bebişe odaklanıp uzaklastırmayın birbirinizden kendinizi

gününüzü güzel gecirinnnnnnnnnnnnn

öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaa usta var evdeee kombi bozulduuu..sinir oldum yeterr gidin arttııkkk....

benimde halvete az kaldıı...yarın doktora gidiyorumm bakalım ne diiceekkkk ....inşalla yımırtalarımm büyümektediirr....

delüüüüüüüüü kızzz senle perimi yarıştırıcuukkk artıkınnn testle iligliiii inşş alcağınızz sonn testlerr olurda daha ihtiyacınızz kalmazzzzz

perimm kızz minnakkk birsylerr yaaa benn onlarıı tutmaya kıyamadımmm.birde giydircemmm tutucak gezcemm..
Allahımmm bebişimii bendenn almasınnn inşşş
hepimizinn burdaa böylee aldığıı minnakk cicişleriii göstermyi nasip etsinn Allahımmmmmmmmm

kızlar benim kan testi cuma 156 pazar da 193 çıktı iki kart artmamış bi problem mi var
Canım benmde başıma gelmiştiii kese gözükmediii,testi tekrarladıkkk 2 katı içinn...bizz bildiğin gibii iştee cıkan sayının iki katındann azdı birazz...doktora bende senn gibii gittim..Ama doktor bana dedki sizin bildiğinizz gibi değill iki katı kavramı dedii..vee kese göründüüü..
doktoruna gitt ve doktorla konusmadannn emin olmaa ve moralinii bozmaa hiçbirsy olmıcakkk inşş

yok canım kese de gözükmedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah bekliyoruz iki kat artmazsa bebekte sorun var diye okumuştum ben

bencede moralini bozma görür inşallah doktorun
bazılarının tam iki katı artmadı zamanla yoluna girdi diğer topiklerde var şimdi 4-5 aylarını doldurdular
sakın hemen umutsuzuğa kapılma

Canım çokta erken yapıp moralinizi bozmayın,belki erken çıkmayabilir.Ben geçen ay bat a 5 gün kala dayanamadım yaptım,çizgi çıkmadı.Sonra kesin yok diye düşündüğümden Bat 4 gün geçince yaptığımda anında belirdi çizgi.Hakkınızda en hayırlısı en hayırlı zamanda olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…