- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.901
kızlar benim kan testi cuma 156 pazar da 193 çıktı iki kart artmamış bi problem mi var
yavrucanlarrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
ben bugun daha daha ıyıyım hayattayız cok sukur en cooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk sevdıklerımız kocıslerımızle koyun koyunayız hersey yolunda daha ne ısteyelım bebıste zamanla gelır bu sevgılerın cekırdeklerı olacak ollarrrrrrrrrrr
yarın için kaygılanıp bugünü mahfetmeyin yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrr
daha sımsıkı sarılın kocıslerınıze
daha cok sevin hergün birbirğinizi
kendiniz için yasayın bebişe odaklanıp uzaklastırmayın birbirinizden kendinizi
gününüzü güzel gecirinnnnnnnnnnnnn
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İşte buuuuuuuu
Pozitifcanım yavrişkom benimmmmm
Olucak olucakkkk herşey çok çokkkk güzel olucakkkkkkkkk sevvoşummmmmmmmmmmm
Deragunummmm hamişlerimiz gereken açıklamayı yapmış bebekmmm bak korkulcak bişi yokkkkkkkk bebekommmmm
bebekimmmmmmm bizzz mutluyuz testlerimizlennnnn
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İviiitttttt sevoşummm hemencecik hamiş kalırsak kim bişicek testlereeeeeeeeeeee
kızlarrr yaa gecenlerde topiğimizde sadece bir halvetle hamiş kalan arkadasımız vardı kimdi.. :)) aklımaa geldide,bendede önemli günlerde sadece 2 halvet olabilmiştideo acıdann bebişlerimmm
polypoly vardı canım öyle kalan yada tarcındı ikisini hep karıştırırdım ama ikisinden biri bi halvette hamiş kalmıştıı bizden başka kim var bilmiyorum bebişim ama sen şu halvet olayına takılma kuzummmmmm günaşırı olsa zaten yumoş günlerinde anca 2 kez denk gelebilioooooooooo
doktorların önerisi de bu zatennnnn
milyonlarca gitti bile 2 seferdeeeeeeee 1 seferde 70 milyon kadar sperm gidiyorr 140 milyon sperm gitmiş bi düşünnnnnn 1tane lazım sanaaaaaaa
takma yavrum bunuuuu herkes 1 kez felan halvetlenio yumoş günlerindeee
ooooooyyyyyyy perimm canmmm benmm nasılda içimi rahatlatıyosunn yaaa tatlişimmmm..inşallahh bendee öle hamişlerden olurummm..hadi testeee :)))))
canım 2 gün sonra tekrar yaptır için rahat etsin ama bana da dr öle demişti önemli olan artmış olması :)
sevalim canım iğne oyası mı onlar bayıldım canım annemi hatırlattın. ben de şal örüyorum ilerde paylaşırım. kızlar çok sağolun içimi rahatlattınız pazartesiye kadar bekleyelim bakalım randevum o zaman
Papilo nerde yaaaaaaa hiç gelmiyoorrrrrrrrr
Sevvoşummmmmmmmmm ne güzel yaaa renkli renkliii bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmm
sanada fular yaparım canım cok begndıysen
polypoly vardı canım öyle kalan yada tarcındı ikisini hep karıştırırdım ama ikisinden biri bi halvette hamiş kalmıştıı bizden başka kim var bilmiyorum bebişim ama sen şu halvet olayına takılma kuzummmmmm günaşırı olsa zaten yumoş günlerinde anca 2 kez denk gelebilioooooooooo
doktorların önerisi de bu zatennnnn
milyonlarca gitti bile 2 seferdeeeeeeee 1 seferde 70 milyon kadar sperm gidiyorr 140 milyon sperm gitmiş bi düşünnnnnn 1tane lazım sanaaaaaaa
takma yavrum bunuuuu herkes 1 kez felan halvetlenio yumoş günlerindeee
canm benmmm olcaksın Allahın izniyle hiç korkmaaaaaaa bak şu topiği oku için dahada rahatlasınnnn 1 tanecik ilişkiyle bile hamiş kalan bisürüüüü kişi varhttp://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/275924-tek-iliski-hamile-kalan-var.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?