Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
aksilikler bitmiyo bugün yauu...kombi yapılamadı..yarın doktora gidicem...hofff şu sıcaklarda olacak şeeyyy miii....sabah gelecekler. umarım yapılıırr...

ankaranın suyuda buzzzzzz anasını satiimm yıkanamıyoommm....

Merhaba kızlar ben geldim..bugün yorucu bir gündü... Aşılama için sperm acıbadem hastanesinde hazırlandı.sonra başka bir yerdeki özel hastanede(benim gittiğim) aşılama yapıldı...ancak 36.saatte değil 37.saatte yapıldı. Olması gereken 36 ile 40.saat arasıymış çatlatma iğnesi vurulduktan sonra... Neyseki tam 37.saatte yapıldı. Kataterden spermi verirken acayip bir basınç hissettim ama doktorumla konuşa konuşa oldu bitti valla çok tırsmıştım :d aşılamadan bi iki saat sonra kahverengi akıntım gelmeye başladı...o biraz canımı sıktı inşallah spermler kaçmıyordur...
Bu arada eşimin sperm hareketi yıkamadan sonra %90 a çıktı iyi mi sizce?yıkamdan sonra 68 milyonda spermi vardı

OY OY KÖTü olmuş canım ya ne zaman geleceklermiş yapmaya pekii... valla insan huzursuz oluyor bizimde bozulmuştu geçenlerde

bence iyi sonuçlar..kahverengi akıntı önemli değildir sanırım. basınçtan olduğunu düşünüyorum.. ama geçmezse doktoru ara canım sor..yımırtan ne kadar büyümüş peki?
bende aşılama yaptırmak istiyorum bakalım doktor ne diycek yarın...

hayırlısı olsun senin içinde..inşallaah bebeğin tutunur hep beraber kutlarız...

Yeteri olgunluktaydı sanırım 20 mm felandı iğneyi vurdurduğumda...2 tane yumurtam vardı olgun 1 tane de küçük vardı...ondan bi haberim şuan. yumurtayla aşılalam oldum işte..öyle çok akıntı olmadı ama peçeteye kahverengi akıntım geldi...spekulum falan da takıldıya ondan da olabilir...
sen ilaç kullandın mı

yok canım ilaç kullanmadım..kullanmakta pek istemiyorum..son gittiğimde doktor ilaca gerek yok yumurtaların iyi demişti..ama şimdi başka bidoktora gidicem kendi doktorum aşılama yapmıyor..
birde benim daha 8. günüm.. kocam yok..geldiği zaman tahminim yumurtlamaya denk gelecek...ilk aşılamayı ilaçsız denemek istiyorum zaten...
bakalım herşey yarın belli olacak...yani tahminim salı günü aşılama olur...

canım bende pko vardı klomenle yumurtalarım gelişiyor eğer sorun yoksa ne eşinde ne sende aşılama çok fazla farkettirmiyor. bende rahşm ağzı yarası falan var ondan geçişi engelliyor olabilir diye böyle bir karar verdik... bence boşuna para harcama sadece %15 şans çünkü aşılama

yok canım niye yanlış anliim eşimin sperm değerleri sınırın üzerinde ne çok iyi ne çok kötü...yani doktorlar olur diyor.ancak bizim sorunumuz iş canımcıım..
bazen 1 ay bazen 2 ay da bir geliyor..bihafta on gün kalıyor..hatta bende çalışırken o tatildeyken ben şehir dışında olabiliyordum..doktor en son aşılamayı deneyin dedi..
kıısmet tutmasa da olsun denemek istiyorum...zaman geçiyor çünkü artık bari çocuğumu büyütim buarada diyorum eşim yokken...
pko olan çok arkadaşım var..çok yaygın...hayırlısı hepimiz için...

birde yaa tutarsaaaa

allah gönlüne göre versin rahat ol allah istedikten sonra her türlü tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…