- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.941
Günaydın kızlar beni de alın aranıza
Teşekkürler kızlarGeldim. Nasıl bahsedelim şimdi kendimizden, bir düşünelim..... Hımmm ya da soru alalım
günaydınnn kızlarrrr,nasılsınızz bugünnnn..
aybişimm son durum nedir yumoş günlerimizde bitti gitti
günaydın kuzucummm.günler bitti ama haziranı pek değerlendiremedik ikimizde.hayırlısı diyorum ben.
bu ay klomen vermişti doktor bi kaç ilaç v.s daha.ama maalsef üzücü şeyler yaşyınca insanın gözüne gelmiyor.regli olayım doktora gidecem siz tedaviye başladınız ama ben değerlendiremedim dicem.doktor 3 gün önermişti ikisinde oldu ama benim hesaplarıma göre o iki günden sonra yumurtalarım çatlıyor.tabi çatliyorsa bide o var.çatladığınıda bilmiyorum ay ne diyorum ben ya ne çok konuuştum vallaa nasıl cümle kurduğumuda bilmiyorum.yazdım gitti:)
Evet canım çaışıyorum. 2 yılı doldu dolu doldurduk inşallah sıcacık yuvamızda1 yıl kadardır da bebiş istiyoruz. Ama gelmiyor nerelerdeyse yaramaz
evett kuzucumm değerlendiremedik ama tek geceyle bile hamiş kalanlar varmışş,o yüzden üzülmüyoruzz..sende eğer regl olursan bncede düzenli tedavine git..ben tüm kontrolleri yaptırdım eşimle beraber ama sadece rahim filmi cekilmedim aklımda o var..ayrıca yumoş günlerimide biliyorum ama işte aksilik değerlendiremedik..ama vardır bi hayır o yüsden canmı cok sıkmıyorum..sende sıkma hayırlısı olsun cancanmm..arkadasında inşallah tez zamanda sağlığına kavuşurrr
bişiimiii yapıyoommm
bişimiiii yapıyooooooomm
tekk çızık çıkıyaaaa
yaptınmı anoyyyyyy
günaydınnnn şekerleeerrrrrrrrr
gelir canım gelir merak etme Allahın izniyle zamanı vardır
bizlerde hepimiz mutlaka bir müddet bekleyenlerdeniz illaki hemen olmuyor yani
sıkma canını bizim topiğimizde güle eylene zilli hatunlarla dertleşe dertleşe gelir bebişin merak etme
bak bana uğurlu geldi bu topikkkkkk ben de hamiş kaldım inşallah darısı başınaaaaaaa
Allah’ım başlayacağım bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum.günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten sana sığınırım. Korkaklıktan,tembellikten,acizlikten,cimrilikten,hastalıktan,bunaklıktan,şirkten,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım...
♥ aminnn...♥
yaw test gelince dün duramadım tabi
dürtüldüümm
daha 4 gün var,dua bakam
günaydınlarrrrrrrrrrr bizdende..bu gece hiç uyuymadım istanbul sıcagından ölüyorum sandım nası bir sıcaktır buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?