Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
sonesinti bugün dr gidicekti dimi cinsiyeti ögrenmek için ben bile nzası dayandım kac gündür gitmedim anlamadım..bakalım neymiş bizim ufaklık esin gelsede ögrensek gerci saat kacta gidicekti ki

adoşşşşşşşşş nerde kaldın kızzz gel bizi bi yala yutta günümüz ii gecsin çatlak gacı.cok merak ediorum ya bunun minigi nası olucak anası gibi catlak falanmı olur kii

Hoşgeldin aramıza.Hayırlısıyla inşallah uğurlu gelir topiğimizde,bebişinde geliverir hemencik :)

İnşallah canım.AMİN. Hamilelerin duası kabul olurmuş, bizler içinde dua edersin değil mi? Rabbim sizi de birbirinize kavuştursun inşallah. Kızlar burası en kısa zamanda bebek sesleriyle cıvıl cıvıl olsun, şenlensin, renklensin inşallah. Rabbimiz büyük

iim çok şükür sen nasılsın balım.pojuma biri dur desin nütfen

iyiyim bende canımm doktora gösterdim sonuçları pek bişi demedi 21.gün tekrarlarız testi dedi,bende koydum ötüne rahvan gitsin
takmıycam artık hayatımı yaşıycam gezcemmm yaaaa
pojoumu durduracak kişi ben olamam nobattan 1 hafta önce teste başlayan biri olarakkk

günaydın arkadaşlar.umarım herkes iyidir.ben dün dayanamadım test aldım 3 tane 1 tanesini dün yaptım silik çıktı. bi tanesini bugün sabah yaptım ikinci çizgi çıkmadı silik çıkmadı yani. bugünde adet olmazsam 3 gün geçmiş olacak...bugün neden silik çıkmadı moralim bozuldu

günaydın canımmm,yarın sabah testi tekrarla bence ya da imkanın varsa kan testi yaptır tatlımm için rahat etsinn.
inşallahhh

günaydın canımmm,yarın sabah testi tekrarla bence ya da imkanın varsa kan testi yaptır tatlımm için rahat etsinn.
inşallahhh

evet yarın sabah erken kalkıp testi tekrarlıyacam silik falan çıkarsa direk test yapacam.bugün çıkar diye umudum vardı doğum günü hediyem olurdu ama olmadı ya...benim gibi günü gelip test yapıp 2 3 gün sonra testi tekrarlayıp pozitif çıkan var mı

son güne kadar yapmicam Paybicem söz
zaten yazlıktan gidip gelicem,orda da test yok :106:
ywrucummm bebiş şöyle iice bi yerleşsinnn durmada bişeyip rahatsız etmeyin bebişleri

pojumu vede perimi kim durudur acep ola.gez tozzz bebişşşşşşş ya

adoşşşşşşşşş nerde kaldın kızzz gel bizi bi yala yutta günümüz ii gecsin çatlak gacı.cok merak ediorum ya bunun minigi nası olucak anası gibi catlak falanmı olur kii

artık o beni yalayıp yutmadan günüm güzel geçmiyor kızzzzzzzzzzzz
bağımlı etti kendine bizi uyuşturucu gibi be yaaaaaaa eron eroinnnnnnnnnnn

doğum günün kutlu olsun canımmm kocişinle ve bebişlerinle sağlıklı mutlu nice yıllaraaaa
inşallahh hediyen seninledirrr

eliz cim canada cevap yazacaktım unuttmuşummmm
umudunu hiç yitirme tatlımmmm
bek benim ilk bebişim kızım 6. ayda geldi hiç korunmamama rağmen
ikinci bebişimde yani şimdikide tam doğumdan sonra 11. ayda geldi
canımcımmmmmmmmmmmmm

Elizcim hoşgeldin aramızaaaa, uğur getirirsin inş sen bize biz sanaaa.. Dilersen listeye adını yazabilirimmm öptüm

Jonguilcim yaptığın testler aynı marka mı? Aynı marka olsa bile tüm testlerin kendi içinde farklı hcg ölçüm hassasiyeti oluyor. Dünki idrarın daha konsantreyse o nedenle de çizgi çıkmış olabilir. Çizgi çizgidir 1 defa çıktıysa ve süre sınırı içinde gördüysen iş tamamdır. Kan verme olanağın varmı canım?

Aybicem canım seni çok iyi anlıyorum öyle durumlarda insan ne ilişki görüyor ne bebek ama yumoş 3. gün çatlamış olsa bile 1 önceki günden kalan spermler yumurtayı döllemiştir canm benm inşallaaahhhh

Endoşum okudun mu sana attığım linki için rahat olsun tatlım.

IŞILIM SEVVALİM rüyamda sizleri gördüm, çok enteresandı ama isminizi listeye hamile olarak yazıyordum. İnşallah hayırlara vesile olur.

canım benım ınsallah hepimizin ismini yazacaksın listeye hayır olsun tatllım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…