- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #10.961
Çok güzel bir mesaj arkadaşım. AMİN.
oooo babyyyyyy hoş geldin
hoşbuldumm tatlımmmm nasılsın?
ponjuuummm test açılışına başlamışsınn canımmm hayırlı uğurlu çift çizgili olsun inşallaahhhhh
elizcim hoşgeldin aramızaaa
Hoşgeldin aramıza.Hayırlısıyla inşallah uğurlu gelir topiğimizde,bebişinde geliverir hemencik :)
iim çok şükür sen nasılsın balım.pojuma biri durdesin nütfen
günaydın arkadaşlar.umarım herkes iyidir.ben dün dayanamadım test aldım 3 tane 1 tanesini dün yaptım silik çıktı. bi tanesini bugün sabah yaptım ikinci çizgi çıkmadı silik çıkmadı yani. bugünde adet olmazsam 3 gün geçmiş olacak...bugün neden silik çıkmadı moralim bozuldu
günaydın canımmm,yarın sabah testi tekrarla bence ya da imkanın varsa kan testi yaptır tatlımm için rahat etsinn.
inşallahhh
ywrucummm bebiş şöyle iice bi yerleşsinnn durmada bişeyip rahatsız etmeyin bebişlerison güne kadar yapmicam Paybicem söz
zaten yazlıktan gidip gelicem,orda da test yok :106:
iyiyim bende canımm doktora gösterdim sonuçları pek bişi demedi 21.gün tekrarlarız testi dedi,bende koydum ötüne rahvan gitsin
takmıycam artık hayatımı yaşıycam gezcemmm yaaaa
pojoumu durduracak kişi ben olamam nobattan 1 hafta önce teste başlayan biri olarakkk
Çok teşekkür ederim canım ya içimi rahatlattın. İnşallah, Allah izin verirse, hayırlısı ise olacak değil miİnancımızı yitirmeyelim. İnşallah bana da uğurlu gelir de hayırlı haberlerle seviniriz hep beraber. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
adoşşşşşşşşş nerde kaldın kızzz gel bizi bi yala yutta günümüz ii gecsin çatlak gacı.cok merak ediorum ya bunun minigi nası olucak anası gibi catlak falanmı olur kii
evet yarın sabah erken kalkıp testi tekrarlıyacam silik falan çıkarsa direk test yapacam.bugün çıkar diye umudum vardı doğum günü hediyem olurdu ama olmadı ya...benim gibi günü gelip test yapıp 2 3 gün sonra testi tekrarlayıp pozitif çıkan var mı
doğum günün kutlu olsun canımmm kocişinle ve bebişlerinle sağlıklı mutlu nice yıllaraaaa
inşallahh hediyen seninledirrr
Elizcim hoşgeldin aramızaaaa, uğur getirirsin inş sen bize biz sanaaa.. Dilersen listeye adını yazabilirimmm öptüm
Jonguilcim yaptığın testler aynı marka mı? Aynı marka olsa bile tüm testlerin kendi içinde farklı hcg ölçüm hassasiyeti oluyor. Dünki idrarın daha konsantreyse o nedenle de çizgi çıkmış olabilir. Çizgi çizgidir 1 defa çıktıysa ve süre sınırı içinde gördüysen iş tamamdır. Kan verme olanağın varmı canım?
Aybicem canım seni çok iyi anlıyorum öyle durumlarda insan ne ilişki görüyor ne bebek ama yumoş 3. gün çatlamış olsa bile 1 önceki günden kalan spermler yumurtayı döllemiştir canm benm inşallaaahhhh
Endoşum okudun mu sana attığım linki için rahat olsun tatlım.
IŞILIM SEVVALİM rüyamda sizleri gördüm, çok enteresandı ama isminizi listeye hamile olarak yazıyordum. İnşallah hayırlara vesile olur.
hoşbuldumm tatlımmmm nasılsın?
ponjuuummm test açılışına başlamışsınn canımmm hayırlı uğurlu çift çizgili olsun inşallaahhhhh
elizcim hoşgeldin aramızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?