Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

evet tatlım test aynı marka.kan testi için test yaptırma imkanım var ama bi akıl verin bana lütfen sevineyim mi anlamadım .normalde benim adetim bi ay 27 günde bi bir ay 29 günde bir olurdu son 4 aydır hep 27.gün geldimi adet olurdum en son 17 mayıs adet oldum hesap yapınca 27.gün 12 hazirana denk geliyor..bugünde 29.gün oluyor bugün acaba adet olur muyum eski düzene geri dönmez inş yaaa çok korkuyorum

günaydınnn perimmm,bayıldım rüyana yaaaa inşallah tez zamanda çıkarrrrr hayırlısıyla

doğru diyosun balım olacak olduktan sonra dım.bu arada ya ben bayılıyorummm avatarlarımızdaki bebişlere.ayyyy seninkiii pek bi şirene duruyor

canım doğum günün kutlu olsun :119::119::119:

canım günün geçtiyse bence bi kan tahlili yaptırabilirsin

Son düzenleme:

Canımmm teşekkür ederim. Hoşbulduk. İnşallah uğurlar hepimize gelsin. Tamam canım beni de yaz şu an hastayım ama bir sonraki adet tarihim yanılmıyorsam 10 Temmuz. Hayırlısı hepimiz için inşallah

Son düzenleme:
Canım benim bana göre hamilesinnnn eğer 10 dakika içinde çizgiyi gördüysen, çizgi pembeyse olay bittii hamilesin canım. Adetinde gecikti. Ama emin olmak için kan testi yaptır ondada değerinin güzel çıkacağına eminim adetinde gelmicek rahat ol canım
günaydınnn perimmm,bayıldım rüyana yaaaa inşallah tez zamanda çıkarrrrr hayırlısıyla
evet ışılıkkkk çok güzeldiiiiiii inş kısa zamanda hepimizin ismi yazılcak orayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doğru diyosun balım olacak olduktan sonra dım.bu arada ya ben bayılıyorummm avatarlarımızdaki bebişlere.ayyyy seninkiii pek bi şirene duruyor

Tabiiki canm benmmmmm 1 kerede bile olurr ki önemli olan yumoşa yakın birlikte olmakk. Hiç merak etme sennnn ayyy evet bende bu bebişe bayıldım ama net diillllll çok ciciiiiiiiiii

canım doğum günün kutlu olsun:.71: :119::119::119:

canım günün geçtiyse bence bi kan tahlili yaptırabilirsin

çok teşekkür ederim canım.günüm geçti elimde bi test var yarın kalkar kalkmaz testi tekrarlıyacam silik falan çıkarsa kan testi yaptırırım artık bugün de beliyim

perimm cancanımm o link acılmıyoo bidaha yazarmısın dün sölemiştim ama cıkmıstınn :))

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

deragun Hamileee

eylemsevcan Hamileee

mehmetderya Hamileee

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

jonguil NOBAT:13 Haziran Hamileyim de!

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

Bojou: Bat(asıca): 18 Haziran

İdilga NOBAT: 19 Haziran

Aybice NOBAT: 23 Haziran

enderfts NOBAT: 24 Haziran

Perisoko NOBAT: 24 Haziran

tatlicadi55 NOBAT: 25 Haziran

eerdgn NOBAT: 26 Haziran

gulgun45 NOBAT: 1 Temmuz

19asos03 NOBAT: 4 Temmuz

meessttrraa NOBAT: 5 Temmuz

isilisil38 NOBAT: 7 Temmuz

Alya35 NOBAT: 10 Temmuz

eliz117 NOBAT: 10 Temmuz

Sevval NOBAT belli değil...

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

maalesef canım çizgi 1 saat sonra belirdi:-( inş dediğin gibi hamilayimdir ama

eliz117 NOBAT: 10 Temmuz

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
[/QUOTE]

Teşekkür edrim canım. Bu arada slogan çok güzel ama BEN YUMURTLAMAMIŞIM GEÇEN AY... :'( KIZLAR YARDIM EDİN NELER YAPABİLİRİM BİR AKIL VERİN NOLURRR

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapanız aloooooooooooooooooooooooooooooooooo bende bugün rüyamda rahmetli babamı gördüm hayırlar olsun inş.bugün topikten bir hamilemiz çıkacak inş.

Ne yapanız jongül mutlu yıllar yeni yaşın yeni bebek getirsin inş.

Veeeeeeeeeeeeeeeeee diger yosmalar kaltakiye mah.genelev sok. Test cad. Halvet apt.nında oturan aşüfteler hamınıza günayısn ve hamınız yaladık öptük sevdik memelerinizi elledik

Canım 1 saat sonra çıktıysa bişe diyemem, 10 dk sonra dikkate almamak gerek ama umarım bebeğin gelmiştir ve hayatının en güzel doğumgünü en güzel yaşı olur.

Doğum günün kutlu olsun, bu yıl tüm dileklerin gerçek olsun Eki Görüntüle 444155

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…