Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Doğum günün kutlu olsun canım.Yeni yaşın Rabbim kalbinden geçen tüm güzellikleri nasip etsin inşallah sana...

sağol canım ben seni tebrik edemedim iki gündür girmeye başladım inş allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder..canım kaç ay sonra hamilelik oldu.kaç ay bekledin

eliz117 NOBAT: 10 Temmuz

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Teşekkür edrim canım. Bu arada slogan çok güzel ama BEN YUMURTLAMAMIŞIM GEÇEN AY... :'( KIZLAR YARDIM EDİN NELER YAPABİLİRİM BİR AKIL VERİN NOLURRR[/QUOTE]
canım doktor mu söyledi sana yumurtlamadığını?

Biz yumoşları çattıırrr çatttırrr çatlatmak için bal tarçn çörek otu kürü veya incir kürü yapıyoruz

İlhtihap vs gidermek için de soğan kürü.

Bu kürlerle ilgili bilgin varmı? Bide eşin ve sen test yaptırdınız mı?

ÇOK FENASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ÇOK FENASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN KOPUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Adrese bakkkkk hahahhaha ayyyyy çatlicammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızzzzzzzzzzzzzzz hoşgeldin anam bacımmmmmmmmmmmmm
bizde diyorduk bizim zilli nerlerde diye az önce senden bahsettikkkkkkkkkk
bizi bir yalasın yutsunda kendimize gelen dedik gııııııııı
sen bizim eroinimizsin bağımlılık yaptın gııııııııııı
artık sen yalayıp yutmadan kocamıza bilem gidemiyoz gııııııııııııı

Biz yumoşları çattıırrr çatttırrr çatlatmak için bal tarçn çörek otu kürü veya incir kürü yapıyoruz

Evet canım geçen gün gittik ve kan testi yaptırdı sonucunda da GEÇEN AY YUMURLAMAMIŞSIN dedi, HSG istedi. Az çok bilgim var canım ama iltihap görünmedi bende. Yumurtlasam çatlamayı yine bir daha düşüneceğim ama İnşallah hem yumurtlar hem de çatlarız...Eşimde sorun yok çok şükür testleri yaptırdık. O da ben de. Diğer değerlerim de normal. İşte doktorum rahimde hafif eğrilik var, o HSG ile düzelir ve yımırtalamışın dedü :'( Ne yapacağım kızlar yardımmmm

Teşekkür edrim canım. Bu arada slogan çok güzel ama BEN YUMURTLAMAMIŞIM GEÇEN AY... :'( KIZLAR YARDIM EDİN NELER YAPABİLİRİM BİR AKIL VERİN NOLURRR

ÇOK FENASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ÇOK FENASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN KOPUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Adrese bakkkkk hahahhaha ayyyyy çatlicammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[/QUOTE]

HEPİMİZ BURDA OTURSAK AMA EVİN İÇİNDE ÇIPLAK GEZSEK NE HOŞ OLUR DİMİİİİİİİİİİİİİİİİİİ PERİM BEN PATRONA SÖYLEYİMDE BÖYLE BİR APARTMAN İNŞA ETSİN TALEP ÇOK OLUR

YAVRUM SİZ AZMIŞINIZ GALAN SİZE NE BEN NE HERİFLERİNİZ NE DE BİR BAŞKASI YETİŞEMEZ YETMEZ YETMEZZZZZZZZZ DOYUMSUZ GACILAR SİZİ TABİİ OLUM BEN HAP GİBİYİM KÜÇÜK AMA ETKİLİYİM İZ BIRAKIRIM

TUMMM DILEKLERIMIZIN BIZE KOSTUGUUUU BIR GUN DILIYORUMMMMMMMMMMMM
herkeseeeeeeeeeeeee
GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSssssssssssssssssss

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Canım her sağlıklı bayanın yılda 1 kez yumurtlamaması normal sayılıyor.

Hsg ne zaman çekildi. Hsgden sonra hamile kalma olasılığın ilk 3 ay çok yüksek endişe etmeden bekle. Bende geçen ay çektirdim beklemedeyim. Senelerce hamile kalamayıp üstelik eşinin sperm değerleri düşük olup hg sonrası hamile kalan bisürü hikaye okudum. Pozitif ol canım kötü düşünceler çağırma kendineee Hsg sonrasını çok çok iyi değerlendir

bişiimiii yapıyoommm
bişimiiii yapıyooooooomm
tekk çızık çıkıyaaaa

allah iyiliğinniii versinn sen bişşş yapmayıı mı öğrendimnnnnnnnnnnnnnnnnn erkenn yıvrumm dahaa az bekleeeeeeeeeeeee

sonesinti bugün dr gidicekti dimi cinsiyeti ögrenmek için ben bile nzası dayandım kac gündür gitmedim anlamadım..bakalım neymiş bizim ufaklık esin gelsede ögrensek gerci saat kacta gidicekti ki

evet canımm o bugn gidiyooo bakalımm inşş belli olur cinsiyetidee topiktee ilk bebiş cinsiyetimizi kutlarızzzzzz sonrada seninkiii olucakk inş....

cnım yarın sabah tekrar yapp yadaa böyle strese girmktensee git dirrektt kan verr dahaa iyii vallaa
Dogum gününnn kutlu mutlu olsunnn bebişinn sana inşşş en güzell dogum günü hediyesii olsunnnnnnnnnnnnn

şişe şişee sularımı içiyorummm sularımı içiyorummm
tuvalete taşınıyorummmm

ama yinede suya doyamaıyorummmmmmmmmmmmmmm

Bebeğinizin el ve ayak parmaklarında yumuşak tırnaklar gelişmeye başladı. Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin tırnakları, tırnak yatağında büyümeye başlayacak. Kadınların %90 nında gebelik boyunca çatlaklar meydana gelecektir. Eğer cildiniz yumuşaksa ve kilo alma sürecinizi düzenli ve azar azar olacak şekilde ayarlayabilirseniz, çatlatların oluşum şansını azaltabilirsiniz.

anoyyyyyyyy pitominnnn tırnakları oluşuyorrr maşallaah yawrumuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…