- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #11.001
perimm cancanımm o link acılmıyoo bidaha yazarmısın dün sölemiştim ama cıkmıstınn :))
Canım 1 saat sonra çıktıysa bişe diyemem, 10 dk sonra dikkate almamak gerek ama umarım bebeğin gelmiştir ve hayatının en güzel doğumgünü en güzel yaşı olur.
Doğum günün kutlu olsun, bu yıl tüm dileklerin gerçek olsunEki Görüntüle 444155
Doğum günün kutlu olsun canım.Yeni yaşın Rabbim kalbinden geçen tüm güzellikleri nasip etsin inşallah sana...
eliz117 NOBAT: 10 Temmuz
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yapanız aloooooooooooooooooooooooooooooooooo bende bugün rüyamda rahmetli babamı gördüm hayırlar olsun inş.bugün topikten bir hamilemiz çıkacak inş.
Ne yapanız jongül mutlu yıllar yeni yaşın yeni bebek getirsin inş.
Veeeeeeeeeeeeeeeeee diger yosmalar kaltakiye mah.genelev sok. Test cad. Halvet apt.nında oturan aşüfteler hamınıza günayısn ve hamınız yaladık öptük sevdik memelerinizi elledik
maalesef canım çizgi 1 saat sonra belirdi:-( inş dediğin gibi hamilayimdir ama
2 gün sonra tekrarla tatlım o zaman daha kısa zamanda belirecektir
canım doktor mu söyledi sana yumurtlamadığını?Teşekkür edrim canım. Bu arada slogan çok güzel ama BEN YUMURTLAMAMIŞIM GEÇEN AY... :'( KIZLAR YARDIM EDİN NELER YAPABİLİRİM BİR AKIL VERİN NOLURRR
Kızzzzzzzzzzzzzzz hoşgeldin anam bacımmmmmmmmmmmmm
bizde diyorduk bizim zilli nerlerde diye az önce senden bahsettikkkkkkkkkk
bizi bir yalasın yutsunda kendimize gelen dedik gııııııııı
sen bizim eroinimizsin bağımlılık yaptın gııııııııııı
artık sen yalayıp yutmadan kocamıza bilem gidemiyoz gııııııııııııı
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ar/275924-tek-iliski-hamile-kalan-var-64.html
canım gene açılmazsa google a ek ilişki ile hamile kalanlar yaz ve ilk linke tıkla
Kafana takılıyordu ama tek ilişkiyle hamiş kalan çok dünde dediğim gibi canım. Yeterki gelmek istesinn
canım doktor mu söyledi sana yumurtlamadığını?
Biz yumoşları çattıırrr çatttırrr çatlatmak için bal tarçn çörek otu kürü veya incir kürü yapıyoruz
İlhtihap vs gidermek için de soğan kürü.
Bu kürlerle ilgili bilgin varmı? Bide eşin ve sen test yaptırdınız mı?
Evet canım geçen gün gittik ve kan testi yaptırdı sonucunda da GEÇEN AY YUMURLAMAMIŞSIN dedi, HSG istedi. Az çok bilgim var canım ama iltihap görünmedi bende. Yumurtlasam çatlamayı yine bir daha düşüneceğim amaİnşallah hem yumurtlar hem de çatlarız...Eşimde sorun yok çok şükür testleri yaptırdık. O da ben de. Diğer değerlerim de normal. İşte doktorum rahimde hafif eğrilik var, o HSG ile düzelir ve yımırtalamışın dedü :'( Ne yapacağım kızlar yardımmmm
bişiimiii yapıyoommm
bişimiiii yapıyooooooomm
tekk çızık çıkıyaaaa
sonesinti bugün dr gidicekti dimi cinsiyeti ögrenmek için ben bile nzası dayandım kac gündür gitmedim anlamadım..bakalım neymiş bizim ufaklık esin gelsede ögrensek gerci saat kacta gidicekti ki
cnım yarın sabah tekrar yapp yadaa böyle strese girmktensee git dirrektt kan verr dahaa iyii vallaagünaydın arkadaşlar.umarım herkes iyidir.ben dün dayanamadım test aldım 3 tane 1 tanesini dün yaptım silik çıktı. bi tanesini bugün sabah yaptım ikinci çizgi çıkmadı silik çıkmadı yani. bugünde adet olmazsam 3 gün geçmiş olacak...bugün neden silik çıkmadı moralim bozuldu
cokk mersiiii bebeimmmmmmmmmmmmmm :))))))) herseyee yetişiyosunn pericanımmm
şişe şişee sularımı içiyorummm sularımı içiyorummm
tuvalete taşınıyorummmm
ama yinede suya doyamaıyorummmmmmmmmmmmmmm
ona 'yetiş bacım' die hitap etmek istiyorum ama çok arabeks oluyor sevmiyammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?