- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.081
aybice batlarımız 1 gün farklı sende çalışmalara başla hemennnnnnn
canim öyle diyosunda ben hamile oldugum de test yaptim negatif cikti cöpe attim. yarim saat sonra icime kurt düstü cöpten aldim baktim belli belirsiz cizgi vardi görülüyodu yani. tabi bende senin gibi düsündü, yarim saat gecmis sonucta. ertesi gün test yaptigimda hemen cikti o silik cizgi ücüngü gün artik iyice belli oluyodu. ama söyle ki ben adetim gectikten bi hafta sonra yapmistim testi. adet düzensizligi oldugu icin bende önemsememistim. ama eger yarim saat sonra o teste bakmasaydim hamile oldugumu anlamicaktim
kızlarrrrrrrrrr beni gene heyecan bastıııııııııııııııııııııı allahım ne ekşınnn yaşadım 2 gündürrr. Sabah yaptığım teste gene idrarı damlatır damlatmaz t kısmında çizgi çıktı ama kayboldu önemsemedimmmm. şimdi tekrar belirmişş dünki gibi aynı yerde. Incecik silik bi çizgi ama yanında gölgelenme varrrr. Resimde çıkarsa koyucam neler oluyor yaaa .
Ne biliyim canım testten teste fark var galiba ama üstünde öyle yazıyodu , çift çizgi çıkıp sonra tekde olabiliyo hangisine inanıcaz , en güzeli kan testi sanırım
ok balım .dün itibariyle başladım.biz muhteşem üçlüydük dımı şimdi hatırladım:118:
bizde dün başladık ama o aşkla içeride kalması gereken spermleri unuttuk :))))))))))))))))))))))))))))) hep dikkat ederdik. :)))
kalmıştır herhalda o kadar milyon spermden bir kaç yüz bincik :)))))))))))))
gidip banyomu yapiyim, hazırlaniyim sonrada minişimi görcem teyzeleri , Allahım sen bebek bekleyenleri sağlıkla bebeğine kavuştur , bebek isteyenleride tez vakitte muratlarına erdir Sen yar ve yardımcımız ol Yarabbim
kızlar arkadaşımın başına geleni paylaşayım.kız testi yapıyo 2. çizgi filan yok çöpe atıyor.aradan bi zamn geçiyor (yarım saat gibi yanlış olmasın) eşi dayanamyıp çöpe bakıyor çift çizgi olmuş.sonra eczaneye koşuyor yeni bi test alıyorlar ondada çıkınca hemen kan tahliline gidiyorlar sonuç olumlu .o sebepten ben o çıbıklara itibar etmiyor.tabi yapmazmıyım hiç yaparım ama sırf içimi rahatlatmak için kanda çıkmayana kadar çif çizgi görsemde inanacağımı sanmıyorum
benim basima gelende bu canim. önce adetim 3 gün gecti test yaptim cikmadi bi hafta sonra yaptim gene cikmadi cöpe attim mutfakta is yapiyodum aklima düstü bi bakim dedim yarim saat gecmisti dedigin gibi ikinci cizgi cikmisti. hemen esime dedim dedi testin üstünde yarim saat sonra gecersiz oluyo dedi. ertesi gün testte hemen cikmisti.
evde çamaşır suyum yok canımmmmmmmmmm kokusu çok rahatsız ediyorrrrrrrrperiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dün bir arkadaş bahsetmişti ya idrarına çamaşır suyu döküyormuşsun falan
bunlarıda bir denesene evde bakalım ne çıkacakkkkkkkkkkkkkk
kızlar arkadaşımın başına geleni paylaşayım.kız testi yapıyo 2. çizgi filan yok çöpe atıyor.aradan bi zamn geçiyor (yarım saat gibi yanlış olmasın) eşi dayanamyıp çöpe bakıyor çift çizgi olmuş.sonra eczaneye koşuyor yeni bi test alıyorlar ondada çıkınca hemen kan tahliline gidiyorlar sonuç olumlu .o sebepten ben o çıbıklara itibar etmiyor.tabi yapmazmıyım hiç yaparım ama sırf içimi rahatlatmak için kanda çıkmayana kadar çif çizgi görsemde inanacağımı sanmıyorum
kızlarrrrrr bakın ne buldummmmmmmmmm pkolu arkadaşlara ADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD oku bunu yoksa döverim seni
Ben de soğan kürünü tesadüfen öğrendim. Çalıştığım için gündüz tv programlarını izleyemiyorum. 1,5 senedir PKO için doktor doktor gezdim. Hemen hepsi aynı ilaçları verip adet olmamı sağlamaktan başka bir şey yapmadılar ve çocuğun olmaz ya aşılama ya da tüp bebek dediler. En son gittiğim doktor hormon testi istemişti. Sonuç saatini beklerken ne tesadüftür ki tv de ibrahim saraçoğluna rastladık pko ve soğan küründen bahsediyordu. Erkek içinse keçi boynuzu kürü. Umut oldu bu bize denemekten zarar gelmez diye düşündük. Hormon testi sonuçlarından sonra adet olmak için doktorun verdiği hiç bir ilacı kullanmadım 15 gün soğan kürü yapıp içtim. adet olmayı beklerken hamile kalmışım. o kadar şaşırdım ki buna ilk başta sevinemedim takii meleğimizin kalp atışlarını duyana kadar. umudumu tükettiğim anda umut oldu bu soğan kürü. tüm pko lu arkadaşlar umutla kullansın. inanın inancınız olsun. allahım her keze nasip etsin inşallah. şimdilik 2,5 aylık hamileyim umarım allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder.....
demekki markalarmı farklı acaba ondanmı birisi saatler sonra gösterirken birisi hemen gösteriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?