Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Ne biliyim canım testten teste fark var galiba ama üstünde öyle yazıyodu , çift çizgi çıkıp sonra tekde olabiliyo hangisine inanıcaz , en güzeli kan testi sanırım

yaa canım sislik çizgilerin benide umutlandırıyo bide 1 tanede değil bi kaçtanede birden çıkmış inşalaaaaaaaahhhh hamişsindir cuma vakti dua et canım :)))

Ne biliyim canım testten teste fark var galiba ama üstünde öyle yazıyodu , çift çizgi çıkıp sonra tekde olabiliyo hangisine inanıcaz , en güzeli kan testi sanırım

evet bide sabir aslinda sabredemiyoz adet gelmeden testlere kosuyoz hemen. aslinda doktorlar idrar testi en kesin adetten bir hafta sonra yapildiginda olur diolar

ok balım .dün itibariyle başladım.biz muhteşem üçlüydük dımı şimdi hatırladım:118:

bizde dün başladık ama o aşkla içeride kalması gereken spermleri unuttuk :))))))))))))))))))))))))))))) hep dikkat ederdik. :)))
kalmıştır herhalda o kadar milyon spermden bir kaç yüz bincik :)))))))))))))

gidip banyomu yapiyim, hazırlaniyim sonrada minişimi görcem teyzeleri , Allahım sen bebek bekleyenleri sağlıkla bebeğine kavuştur , bebek isteyenleride tez vakitte muratlarına erdir Sen yar ve yardımcımız ol Yarabbim

merhabalar
bu çin takvimine hiç inanmayın bende tutmadı
ilk hamileliğimde erkek gösteriyordu
ama dünyalar tatlısı bir kızım oldu
asla inanmayınnnnnnnnn

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dün bir arkadaş bahsetmişti ya idrarına çamaşır suyu döküyormuşsun falan

bunlarıda bir denesene evde bakalım ne çıkacakkkkkkkkkkkkkk

kızlarrrrrr bakın ne buldummmmmmmmmm pkolu arkadaşlara ADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD oku bunu yoksa döverim seni

Ben de soğan kürünü tesadüfen öğrendim. Çalıştığım için gündüz tv programlarını izleyemiyorum. 1,5 senedir PKO için doktor doktor gezdim. Hemen hepsi aynı ilaçları verip adet olmamı sağlamaktan başka bir şey yapmadılar ve çocuğun olmaz ya aşılama ya da tüp bebek dediler. En son gittiğim doktor hormon testi istemişti. Sonuç saatini beklerken ne tesadüftür ki tv de ibrahim saraçoğluna rastladık pko ve soğan küründen bahsediyordu. Erkek içinse keçi boynuzu kürü. Umut oldu bu bize denemekten zarar gelmez diye düşündük. Hormon testi sonuçlarından sonra adet olmak için doktorun verdiği hiç bir ilacı kullanmadım 15 gün soğan kürü yapıp içtim. adet olmayı beklerken hamile kalmışım. o kadar şaşırdım ki buna ilk başta sevinemedim takii meleğimizin kalp atışlarını duyana kadar. umudumu tükettiğim anda umut oldu bu soğan kürü. tüm pko lu arkadaşlar umutla kullansın. inanın inancınız olsun. allahım her keze nasip etsin inşallah. şimdilik 2,5 aylık hamileyim umarım allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder.....

Hadi kızlar gelinnn gelinnnnnnn
Pidilga ve Periyle eğlenin
Hepimiz birgün anne olucaaaz
O zaman keyfimize değmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ahh şu sabırrrrrrr, hayatımda hiç beceremedim sabretmeyiiii

Hepinize bebek tozu yolluyorummmmmmmmmmm bu ay tüm bebiş isteyenlerin göbüşüne yapışsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar arkadaşımın başına geleni paylaşayım.kız testi yapıyo 2. çizgi filan yok çöpe atıyor.aradan bi zamn geçiyor (yarım saat gibi yanlış olmasın) eşi dayanamyıp çöpe bakıyor çift çizgi olmuş.sonra eczaneye koşuyor yeni bi test alıyorlar ondada çıkınca hemen kan tahliline gidiyorlar sonuç olumlu .o sebepten ben o çıbıklara itibar etmiyor.tabi yapmazmıyım hiç yaparım ama sırf içimi rahatlatmak için kanda çıkmayana kadar çif çizgi görsemde inanacağımı sanmıyorum

benim basima gelende bu canim. önce adetim 3 gün gecti test yaptim cikmadi bi hafta sonra yaptim gene cikmadi cöpe attim mutfakta is yapiyodum aklima düstü bi bakim dedim yarim saat gecmisti dedigin gibi ikinci cizgi cikmisti. hemen esime dedim dedi testin üstünde yarim saat sonra gecersiz oluyo dedi. ertesi gün testte hemen cikmisti.

demekki markalarmı farklı acaba ondanmı birisi saatler sonra gösterirken birisi hemen gösteriyor?

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dün bir arkadaş bahsetmişti ya idrarına çamaşır suyu döküyormuşsun falan

bunlarıda bir denesene evde bakalım ne çıkacakkkkkkkkkkkkkk
evde çamaşır suyum yok canımmmmmmmmmm kokusu çok rahatsız ediyorrrrrrrr

Evett alpellada bikaç saat sonra gördü çift çizgiyiii

hayırlı uğurlu olsun
bende inanıyorum yapıpta güzel sonuç alan bir çok kişi var etrafımda tavsiye derim
demekten zarar gelmez

demekki markalarmı farklı acaba ondanmı birisi saatler sonra gösterirken birisi hemen gösteriyor?

bilemiyorum ki canim. ondan sonra ne zaman yapsam hemen cikti. hatta esim hic inanmadi üc gün boyunca sabah aksam bana test yaptirdi :) burda hemen öyle kan veremiyosun veriyosun da 25 euro aliyo b-hcg icin.

arakadaslar benimda satım nisan 9 bu mart ayında calısmalara baslamıstık sabırsıklıkla beklıyorum am abu ay olmazsa bende soğan kurune baslayacagım esımede kecıboynuzu kuru yapacagım ınsallah hayırlısı olur gelın beraber yapalım mı?? haberlerınızı beklıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…