- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.101
kızlarrrrrr bakın ne buldummmmmmmmmm pkolu arkadaşlara ADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD oku bunu yoksa döverim seni
Ben de soğan kürünü tesadüfen öğrendim. Çalıştığım için gündüz tv programlarını izleyemiyorum. 1,5 senedir PKO için doktor doktor gezdim. Hemen hepsi aynı ilaçları verip adet olmamı sağlamaktan başka bir şey yapmadılar ve çocuğun olmaz ya aşılama ya da tüp bebek dediler. En son gittiğim doktor hormon testi istemişti. Sonuç saatini beklerken ne tesadüftür ki tv de ibrahim saraçoğluna rastladık pko ve soğan küründen bahsediyordu. Erkek içinse keçi boynuzu kürü. Umut oldu bu bize denemekten zarar gelmez diye düşündük. Hormon testi sonuçlarından sonra adet olmak için doktorun verdiği hiç bir ilacı kullanmadım 15 gün soğan kürü yapıp içtim. adet olmayı beklerken hamile kalmışım. o kadar şaşırdım ki buna ilk başta sevinemedim takii meleğimizin kalp atışlarını duyana kadar. umudumu tükettiğim anda umut oldu bu soğan kürü. tüm pko lu arkadaşlar umutla kullansın. inanın inancınız olsun. allahım her keze nasip etsin inşallah. şimdilik 2,5 aylık hamileyim umarım allah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder.....
kızlar arkadaşımın başına geleni paylaşayım.kız testi yapıyo 2. çizgi filan yok çöpe atıyor.aradan bi zamn geçiyor (yarım saat gibi yanlış olmasın) eşi dayanamyıp çöpe bakıyor çift çizgi olmuş.sonra eczaneye koşuyor yeni bi test alıyorlar ondada çıkınca hemen kan tahliline gidiyorlar sonuç olumlu .o sebepten ben o çıbıklara itibar etmiyor.tabi yapmazmıyım hiç yaparım ama sırf içimi rahatlatmak için kanda çıkmayana kadar çif çizgi görsemde inanacağımı sanmıyorum
arakadaslar benimda satım nisan 9 bu mart ayında calısmalara baslamıstık sabırsıklıkla beklıyorum am abu ay olmazsa bende soğan kurune baslayacagım esımede kecıboynuzu kuru yapacagım ınsallah hayırlısı olur gelın beraber yapalım mı?? haberlerınızı beklıyorum...
su stressiz hayat nasil oluyo yaaa ben basaramiyorum ise girsemorda stres olurum evde kalsam burda stres olurum offff.kızlar 2 gün önce anneanneye gittim ya. bekar teyzemiz var onun muhasebecisinin 3 tane çocuğu varmış. teyzem çocukları büyük sanıyormuş ama yaşları küçükmüş. geçmi evlendin diye sormuş teyzemiz. adamda hayır 10 yıl sonra oldu demiş :)
nasıl oldu falan sorarken adam başlamış anlatmaya
gitmediğimiz doktor, hastane kalmadı demiş.
en son bir doktora gittik ve doktor bana eşiniz çalışıyormu dedi bende hayır ev hanımı dedim.
doktorda biran önce eşine iş bul bu kadın strese girmiş demiş.
ve gerçekten kadını işe yerleştirmişler. kadın iş hayatının tam 3. ayında kendiliğinden hamile kalmış.
düşünün 10 yıl çocuğu olmamış ve bu gerçek hikayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lütfennnnnnnn pozitifffffffffffffffffff olalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu ay hamile kalmazsak sonraki ay , yada daha sonraki Allah ne zaman isterse o zaman. ağlamayalım sızlamayalımmmmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin canım ekliyorum listteyee, aynı zamanda başlamışız çalışmalara daha çok erken stres yapma sakın olur bian önce inş. Bende soğan kürü yapıcam bu ay.arakadaslar benimda satım nisan 9 bu mart ayında calısmalara baslamıstık sabırsıklıkla beklıyorum am abu ay olmazsa bende soğan kurune baslayacagım esımede kecıboynuzu kuru yapacagım ınsallah hayırlısı olur gelın beraber yapalım mı?? haberlerınızı beklıyorum...
kızlar ya bi kaç saat yoktum sayfalar atmış yine maşaallaahhhh
pericim benim ilk idrar testindeki çizgide hayalet gibiydi hemende oluşmadı üstelik,ama ben koşmuştum kan vermeye.içime bebişin seninle gibi doğuyo canım benim inş öyledir
KISLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
hayirli cumalar olsunnnn cuma saatiii yuzuhurmetinee hepimizin gobuslerine bebisler dolsunnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
PERIMMMMMM onu dun gordummmmmmm dun koptummmmm bennnn (onum arkam sobeeee) dayanamadim kocise bile anlattimm :))))
super oldu bu yer cnmmm ellerine saglikkkkkk
heh benimde öyle birde biz halvete giriyoruz ya ondan sonraki gün benim
kasıklarımda agrımsı tuhaf birsey oluyor birde böyle tıktık atmalar oluyor
bende yumurtlama dönemimdeyim şuan ve arada böyle tuhaf agrılar oluyor,ama akıntı fln yok tuhaf garip:26::26:
ya kızlar nerde okudum bilmiyorum ama soğan kürü bünyeye göre ters tepki gösterebiliyormus.mesela myom ve kistleri olan kişilerde öylede tahmin edildiği gibi sonuç vermeyebiliyormus.Siz duydunuzmu bilmiyrum ama myom için ben herseyi okur hale gelmiştim artık,onlardan birindede kadının biri myomdan kurtuayım soğan kürüyle derken hepten rahiminden olmuş,bence yapmayın ya nolurrrr..
onun yerine faydalı seyler yemeye çalışın,keçi boynuzu alın kocişlerinize,badem,fındık,fısyık,ceviz .....
sahsi fikrimdir.
ayyy kislarrr burda ttaill bugunn benim kociss evdeee:)))))
evimizin onunde tenis kortu varrr raketlerimiz herbiseyimizzz yaa 5 aydir bi gun gidip oynayamadikkk anasini sattimin memleketine geldigim gunden berii hamilemiyimm aaa hamissemm hoplmaiyayim ziplamiyayimm derdinne vallaaa himbila bagladimm kendimiiiiii
spora yazilicam yazilamiyorummm ya hamissemmm bisiklet gezisi yapicazz yokkk ya hamissemmmm :)))))
omurr bitti hamislik derdineee
heytttttt bugunnn bayragi kaldiriyorummm vee spor gunu ilan ediyorumm bugunuuuuuuu :))))))))))))
PERIMMMMMMMM ozluyorum kisss ben seniiii :)))))
ve herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayy iyki varsinizzzz topikcanlarr \:))
idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii git oyna kısssss benim yerimede oyna bacım ebn tenisi çok severim eskiden oynardım ünv.deyken ama şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acaba bende mi yazılsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teniseeee olabilir hem kafam dagılmış olurrrrrrr:=)))))))) süpersinnnn idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?