Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

sagol asisisimmmmmmmmmmm yapacam Allah nasip ederse bu ay adetim bitsin 1 hafta sonra sogan suyunu içmeye başlayacam ben inanıyorum faydasına netiecede dogal ürün hem kilo vermeyede yardımcıymışşş ne güsel bir taşla iki kuş vurabilirimmmmmmmmmmmm:=) sogan kürümü bitirinecede incir yapacam mayıs ayında bakalım inş.olumlu sonuçlar olur bizim içinde hayılısıylaaaa şimdi ben bal-tarçın-çörekotunuu yemeye başladım dün itibariyle 12 gün boyunca yiyecem bakalım inş. olucaaazzzzzzzzzz:=)

bende testlere hiç güvenmiyorummm bence en güzeli bekelyip adet geçtikten 1 yada 2 gün sonra kan testi yapmak kesin ve en temizçözüm gibi duruyoooo ama dayanmak zor beeeeeeeeeee merek çok anam bizde mereklıyııııııııııız sabırsıızız ve en önemliside heycannnnnnnnnnlıyızzzzzzzz :=)

ben varım dostumm unutmaaa beni eger adet olmazsan kiii inş.olmazsınnnnn beraber yapalım ben şuan adetim ve adetim bittikten 7 gün sonra başlayacam içmeye ok yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)= eşimede keçiboynuzu pekmezi aldım sabah akşam agzına 1 ymk kaşıgı tıkıyorummmmm:=)

kızlar ya bi kaç saat yoktum sayfalar atmış yine maşaallaahhhh
pericim benim ilk idrar testindeki çizgide hayalet gibiydi hemende oluşmadı üstelik,ama ben koşmuştum kan vermeye.içime bebişin seninle gibi doğuyo canım benim inş öyledir

kızlar 2 gün önce anneanneye gittim ya. bekar teyzemiz var onun muhasebecisinin 3 tane çocuğu varmış. teyzem çocukları büyük sanıyormuş ama yaşları küçükmüş. geçmi evlendin diye sormuş teyzemiz. adamda hayır 10 yıl sonra oldu demiş :)
nasıl oldu falan sorarken adam başlamış anlatmaya

gitmediğimiz doktor, hastane kalmadı demiş.
en son bir doktora gittik ve doktor bana eşiniz çalışıyormu dedi bende hayır ev hanımı dedim.
doktorda biran önce eşine iş bul bu kadın strese girmiş demiş.
ve gerçekten kadını işe yerleştirmişler. kadın iş hayatının tam 3. ayında kendiliğinden hamile kalmış.

düşünün 10 yıl çocuğu olmamış ve bu gerçek hikayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

lütfennnnnnnn pozitifffffffffffffffffff olalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu ay hamile kalmazsak sonraki ay , yada daha sonraki Allah ne zaman isterse o zaman. ağlamayalım sızlamayalımmmmmmmmmmmmmm

su stressiz hayat nasil oluyo yaaa ben basaramiyorum ise girsemorda stres olurum evde kalsam burda stres olurum offff.

Hoşgeldin canım ekliyorum listteyee, aynı zamanda başlamışız çalışmalara daha çok erken stres yapma sakın olur bian önce inş. Bende soğan kürü yapıcam bu ay.

Isilimmm beklicem 2 gün içinde adet olmam lazım zaten inşallah olmam, umarım dediğin gibidir canım.

KISLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR GUNOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

hayirli cumalar olsunnnn cuma saatiii yuzuhurmetinee hepimizin gobuslerine bebisler dolsunnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

PERIMMMMMM onu dun gordummmmmmm dun koptummmmm bennnn (onum arkam sobeeee) dayanamadim kocise bile anlattimm :))))
super oldu bu yer cnmmm ellerine saglikkkkkk

Günaydın kuzummmmmmmmm hoşgeldin yaaaaaaaaaaaa özledikkkkkkkkkkkkkkk neyse önünde sonunda ayyyy pardon eninde sonunda geleceğini biliyordum zatennnnn ayyyy çatlicammmmmmmmmmmmm hahahahahahahaahahahhahhahhah

ya kızlar nerde okudum bilmiyorum ama soğan kürü bünyeye göre ters tepki gösterebiliyormus.mesela myom ve kistleri olan kişilerde öylede tahmin edildiği gibi sonuç vermeyebiliyormus.Siz duydunuzmu bilmiyrum ama myom için ben herseyi okur hale gelmiştim artık,onlardan birindede kadının biri myomdan kurtuayım soğan kürüyle derken hepten rahiminden olmuş,bence yapmayın ya nolurrrr..
onun yerine faydalı seyler yemeye çalışın,keçi boynuzu alın kocişlerinize,badem,fındık,fısyık,ceviz .....

sahsi fikrimdir.

kizlar karnimin alt tarafinda sancilarim var bugün arada gelip gidiyo bazende sol tarafta. aca yumurtluyormuyum. 32 günlük adet döngüsünde yumurtlama günüm bu güne denk geliyo hesaplarda acaba olabilir mi.:))) kendimi tanimaya calisiyorumda

heh benimde öyle birde biz halvete giriyoruz ya ondan sonraki gün benim
kasıklarımda agrımsı tuhaf birsey oluyor birde böyle tıktık atmalar oluyor

bende yumurtlama dönemimdeyim şuan ve arada böyle tuhaf agrılar oluyor,ama akıntı fln yok tuhaf garip:26::26:

ya bende dikkat ediyorum ama bende de akinti yok bi haftadir hangi gün akintim olcak diya baktim ama yok pufff.
ne bicim sey bu ya :44::44:

ayyy kislarrr burda ttaill bugunn benim kociss evdeee:)))))

evimizin onunde tenis kortu varrr raketlerimiz herbiseyimizzz yaa 5 aydir bi gun gidip oynayamadikkk anasini sattimin memleketine geldigim gunden berii hamilemiyimm aaa hamissemm hoplmaiyayim ziplamiyayimm derdinne vallaaa himbila bagladimm kendimiiiiii

spora yazilicam yazilamiyorummm ya hamissemmm bisiklet gezisi yapicazz yokkk ya hamissemmmm :)))))

omurr bitti hamislik derdineee

heytttttt bugunnn bayragi kaldiriyorummm vee spor gunu ilan ediyorumm bugunuuuuuuu :))))))))))))

PERIMMMMMMMM ozluyorum kisss ben seniiii :)))))
ve herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayy iyki varsinizzzz topikcanlarr \:))

ilk kez duydum canım zaten çikolata kisti olanlarda işe yaramıyomuş normal kistlerde işe yarıyomuş mesala benim kistlerim çok küçük dr.ilaç bile vermiycem kendiligindende yok olabilir demişti ben o yüzden buay deneyecem s.kürünü bakalım herşey nasip kısmettt canım herşey Allahtan bize düşen inanmak ve tevvekkül etmek inş.Rabbim en kısa zamnda evlatlarımıza kavuşturur bizi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

BEYAZ imm alsana viyanada kolay bulursun ovulasyon aletiiiiiiiiii ben kullaniyorummm her ay duzenlii takipteyimmm
yurtdisindada cok kolay bulunuyo
aklinda olsun alirsan mutlaka digital olani allll

clear blue digitalll 40 tane var icinde burda 40 £ turk parasiyla 110 milyona falan gelioo ama baya uzun gidiyoo en azindan acaba demezsinnnn

ki bu aksam mutlaka dene oyle bi his varsa icinde cncmmmmm

sogan kurude surekli degil ama yilda 1 defa her kadinin yapmasi gereken bir kur

ve sebze kii sogan cok faydali zaten zarari olacagina inanmiyorummmmmm

ama kuralina gore yapilicak yaniii taze yapilmis icilecek beklememis olucak ve 15 gunden fazla yapilmicakkkk

idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii git oyna kısssss benim yerimede oyna bacım ebn tenisi çok severim eskiden oynardım ünv.deyken ama şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acaba bende mi yazılsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teniseeee olabilir hem kafam dagılmış olurrrrrrr:=)))))))) süpersinnnn idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ADD cikkkkk sen nasilsinnn bakalimmmm ?/?

sesin solugun cikmiyoooo bugunlerde keyfin yok gibi hayrolaaaaa cnmcm ???

hehhh yaa bak bende diyorummm ADD de bi durgunluk varr alismisizzz seninn neseli halineeeeee bu yaziii uydu cnmcmm tamammm biseyin yokmus:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…