Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

PERİSOKO SENİ SEVİYORUMMMMMNormal demek 1 kere yumurtlamamak Ay içim rahatlattın ya nasıl anlatamammmmmmm. Canım benim sağol ya. Pazartesi çektireceğiz HSG yi inşallah. Çok çalışın diyorsun yani HSG sonrası Tamam olur bize uyar. Bu kadar bekledim 3 ay daha beklerim Allahın izniyle çok mu Naısl nasıl rahatlattın beni anlatamammm. Sağol arkadaşımmmmm. Ben niye bu kadar zaman beklemişim ki aranıza gelmek için:13:

Çok acımadı değil mi? Ben canımın yanmayacağına eminim. Tabi hafif bir acı olur.Olsun bakalım. Hayırlısı inşallah

Son düzenleme:

kızz teyzesiii benn onun heryerinii hergünn yiyip yiyippp bitiremiyorummmmmm
hergünn birseyciği gelişiyooooo
benn onunn heryerinee kurbann olurummmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aynenn büyüyoooooooooooooooooooooooooooo
kendimii tutamayıpp haftayaa o iyi doktoruma gidebilirimm kocişş kızsadaa cinsiyetii içinnn

ona 'yetiş bacım' die hitap etmek istiyorum ama çok arabeks oluyor sevmiyammm
edebilirsin canm benmmm size herşey serbesttttt o bebişe bayıldımmmmm süslü kokoşşşşş
cokk mersiiii bebeimmmmmmmmmmmmmm :))))))) herseyee yetişiyosunn pericanımmm

Rica ederm canm benm her zamannnn. İçin rahatlasın yeterki

periii vee paybiceeee

o avatarlarınıza koydugunuzz bebişlerden bilee daha güzelll bebişlerinizz olsun emiiiiiiiiiiii

nerden buluyonuzzz ekranıı parçalıcammm onlarıı sevmektennnnnnnn

iykiiii dogdunnnnnn JONJONNNNN iykii dogdunn JONJONNNNNNN

DOGUM GUNU HATUNUUUUUU dogum gunuuu HAMISIII OLURSUNN INSALLAHHHHHHHHH

yeni yasinnnnn sanaa tum dilekleriniiiiii ve bebisleriniiiiii beraberinde getirsinn insallahhhhhhhhhhhhhhh cnmm benimmm

sevdiklerinle sevildiginnn bir YASAM DILIYORUMMMMM

hadii bakalim buda YASGUNU HALAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

JONJON un YASGUNU HALAYIIIII HOBAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaahophop kopkopppppppp

BAKALIMM topigimizinnnn ilkkk bebisiiiiiiiiiiiiii SEHZADEMIIIIIIIIIIIII ---------- PRENSESMIIIIIIIIIIII

topigimizinnnnn bebislerininnnnnnnnnnnnn - annelerininnnnnnnnnnn veeeeeeeeeee bebisleriniiinnnn gobuslerine konmalarini bekleyennn anne adaylarininnnnnnnnnnnnnnnnn hepimizinnnnnnnnnnnnnnn SANSII ACIKKKK KADERIIIIII COKKKKKKKKKKKK GUZELLLL OSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hadii bakalimmm ugurr bocugumuzunnnnnnnn cinsiyetiiiiii neymisssss :)))))

bu topigimizinde cinsiyeti olucukkkkkkkkkkkkkkkkk ona goreee
ilk bebisssss
topiginnnnnn cinsiyetii olsunnnnnn

mucksssssssssssssssssss herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aynenn benn çok heycanlıyımmmmmm

ilkkk sonesintiminnn
sonraa zeytinimmmmsonradaa benmmmm herhaldeee
ama candostt varr onunkiii de bellii olurrrrrrrrrrrrrrr
sonrada adoşş zillisiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

Rica ederim canım benimm bende seni sevdim iyiki geldinnnn Çok sevindim rahatlamanaaa. Tabii doktorun da söylicektir zatennn. İlk ay çok önemliiiii. HSG çektiren her 10 kadından 9 unun ilk ay hamile kaldığını öğrendim. Çok ciddi bi rakam bu. Google a hsg den sonra hamile kalanlar felan yazarsan bisürü şey çıkıcaktır. En yakın kuzenimin 1 sene bebeği olmadı. Meğer ihtiyacı olan tek şey HSGmiş. Çekildikten 1 ay sonra hamile kaldı. Bben 7 Haziranda çektirdim canım, yalnız benim tüplerimde ufak tefek tıkanıklıklar vardı film esnasında temizlendi. O yüzden biraz ağrım oldu tıkanıklıktan dolayı ama 10 saniye sürüyor. Derin nefes al film esnasında bebeğini düşün, nasıl bittiğini anlamıyorsun bile.Bittiğinde doktorum tüplerin tertemiz bu 3 ay çok önemli dedi. Ben şuan o kadar huzurlu ve mutluyumki, içim rahatladı tüplerim temizlendi ve en önemlisi bebeğime 1 adım daha yaklaşmış oldum. Filmden yarım saat öncesinde doktoruna sorup bi ağrı kesici almanı tavsiye ederim canım.

Kısacası sakın korkma, bebeğimiz için azıcık acıya değer birde sakın netteki abartılı hsg deneyimlerini okuma inan hiç abartılıcak bişey değil.

Açlık başımda duman ilk yemegim ilk heyacan gözümün önünden geçen dönerler dürümler adana kebaplar urfa kebablar çig köfteler yaprak sarmaları dolmalar anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm obez mi olacam neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?????????????????????????????????????????????? Içimde bir fil var galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben birasdan yemege kaçar kıslar öpüldünüz

Ben bundan istiyorummmm Allahım çok şey mi istiyorummmmm .

Oy yerim bunu ben yaaaaaaaaaaaaaaaa güzelliikkkk

Vitom çok tatlılar dimiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Adoşşşş Allah seniiiiiiii diyeti bozdurcan banaa offf acıktımmmmm

Allahım Allahım sen daha önceleri nerelerdeydin yaaa Perisoko Hemen bakıyorum nete :13: İnşallah bebişlerimizle dolar kucaklarımız. Rabbim dileyen, isteyen herkese ama herkese nasip eder inşallah. Çok ama çok teşekkürler canım. Hakkını helal et ne olur

Hep burdayım canımmmm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Estafurullah o nası sözz helal olsun canm benmmmmm

Çok okuyup kafanı bulandırmaaa güzel başarı hikayelerini oku canmcmmmmmmmm

Önümüzdeki ay rüyam gerçek olur inşallah canımmm güçlü arkadaşım.

Bizimde yüzümüz gülecek çok az kaldııııı üzme kendini lütfen

Pitişkommmmmmmmmmmmmm bugün nasılsın canımmmmmmmmmmmm????

Melankoliyi attık üstümüzden dimiiiii

tatlı teyzoşlarım ben geldim sizleri çok özledim bennnn
burdaki resimlerim aslında bulanık değiller ama annecim telden çektiği için böyle çıktılar kusuruma bakmayın aslında ben bukez çok güzel poz vermiştim boyum 8 cm oldu bu arada kocaman oldum ben 13+2 günlüğüm
önemli konuya gelirsek cinsiyetimi hala öğrenemediler biraz daha sabredecekler artık tabi sizlerde
hepinizi ayrı ayrı o güzel yanaklarınızdan ve ellerinizden öpüyorum beni özleyinnnnn sizleri annem gibi bende çok seviyorummmm

Son düzenleme:

zaten beklıyodum canım kırmızıları acayp bı agrı vardı kasıklarımda nasip degilmiş baaska dıyecek bıseyımız yok

Oyyy Allahımmmm ben gene engel olamadım gözümden süzülen yaşlaraaaaaa......

Mutluluğun resmiiiiiii......

Mucizenin resmiiiii..........

Maşallah, Subhanallahhhhhhh

Esoşummmm kocaman olmuşşşşşşş oooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

anoyyy
teyzesinin kuzusuuuuu
bitanecikimm benimmmm kocamannn olmuşunn sennnnn öyleee ilk zamanlar o kesede havalardaa ucuyordun minnaktınn..şimdiiii maaşallahhhh kocamannn bebişş olmusunn yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
yirimm seniii yirimmmmmmmmmm

esoşşşşşş kızz
doktorunn yakasına yapışsaydınn yaaaa
cinsiyett cinsiyett diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sorma tatlım mucizenin ta kendisi allahım tez vakitte sanada burdak,i diğer kızlarada göstersin inşallah

evettt c vitaminim kocaman olmuş dimi görsen elleri ayakları sürekli oynuyordu yine herzamanki gibi gözü yükseklerdev benim pıtırcığın
cinsiyetide 16 dan önce söylemeyeceğim dedi püffff 3 hafta sonra 3lü testimiz var ozaman belli olacak büyük gün 6 temmuz cuma hayırlısı bakalım
bana cinsiyet erkek gibi geldi eşime kız sizce ne gibi kızlar

Son düzenleme:
Canımmm teşekkür ederim. Hoşbulduk. İnşallah uğurlar hepimize gelsin. Tamam canım beni de yaz şu an hastayım ama bir sonraki adet tarihim yanılmıyorsam 10 Temmuz. Hayırlısı hepimiz için inşallah

Aha da kendime battaş buldum perim bizi yanyana yaz sonra da beraberce adımızı üste yazdırırız ins bebekim hosgeldin aramıza
Dogum gunün kutlu olsun sonjul um birkez sılikte olsa çifti görmüşsün git bı test yaptir yavrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…