- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #11.021
Canım her sağlıklı bayanın yılda 1 kez yumurtlamaması normal sayılıyor.
Hsg ne zaman çekildi. Hsgden sonra hamile kalma olasılığın ilk 3 ay çok yüksek endişe etmeden bekle. Bende geçen ay çektirdim beklemedeyim. Senelerce hamile kalamayıp üstelik eşinin sperm değerleri düşük olup hg sonrası hamile kalan bisürü hikaye okudum. Pozitif ol canım kötü düşünceler çağırma kendineeeHsg sonrasını çok çok iyi değerlendir
Bebeğinizin el ve ayak parmaklarında yumuşak tırnaklar gelişmeye başladı. Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin tırnakları, tırnak yatağında büyümeye başlayacak. Kadınların %90 nında gebelik boyunca çatlaklar meydana gelecektir. Eğer cildiniz yumuşaksa ve kilo alma sürecinizi düzenli ve azar azar olacak şekilde ayarlayabilirseniz, çatlatların oluşum şansını azaltabilirsiniz.
anoyyyyyyyy pitominnnn tırnakları oluşuyorrr maşallaah yawrumuza
ona 'yetiş bacım' die hitap etmek istiyorum ama çok arabeks oluyor sevmiyammm
cokk mersiiii bebeimmmmmmmmmmmmmm :))))))) herseyee yetişiyosunn pericanımmm
PERİSOKO SENİ SEVİYORUMMMMMNormal demek 1 kere yumurtlamamak Ay içim rahatlattın ya nasıl anlatamammmmmmm. Canım benim sağol ya. Pazartesi çektireceğiz HSG yi inşallah. Çok çalışın diyorsun yani HSG sonrası Tamam olur bize uyar. Bu kadar bekledim 3 ay daha beklerim Allahın izniyle çok mu Naısl nasıl rahatlattın beni anlatamammm. Sağol arkadaşımmmmm. Ben niye bu kadar zaman beklemişim ki aranıza gelmek için:13:
Çok acımadı değil mi? Ben canımın yanmayacağına eminim. Tabi hafif bir acı olur.Olsun bakalım. Hayırlısı inşallah
Allahım Allahım sen daha önceleri nerelerdeydin yaaa PerisokoRica ederim canım benimm bende seni sevdim iyiki geldinnnnÇok sevindim rahatlamanaaa. Tabii doktorun da söylicektir zatennn. İlk ay çok önemliiiii. HSG çektiren her 10 kadından 9 unun ilk ay hamile kaldığını öğrendim. Çok ciddi bi rakam bu. Google a hsg den sonra hamile kalanlar felan yazarsan bisürü şey çıkıcaktır. En yakın kuzenimin 1 sene bebeği olmadı. Meğer ihtiyacı olan tek şey HSGmiş. Çekildikten 1 ay sonra hamile kaldı. Bben 7 Haziranda çektirdim canım, yalnız benim tüplerimde ufak tefek tıkanıklıklar vardı film esnasında temizlendi. O yüzden biraz ağrım oldu tıkanıklıktan dolayı ama 10 saniye sürüyor. Derin nefes al film esnasında bebeğini düşün, nasıl bittiğini anlamıyorsun bile.Bittiğinde doktorum tüplerin tertemiz bu 3 ay çok önemli dedi. Ben şuan o kadar huzurlu ve mutluyumki, içim rahatladı tüplerim temizlendi ve en önemlisi bebeğime 1 adım daha yaklaşmış oldum. Filmden yarım saat öncesinde doktoruna sorup bi ağrı kesici almanı tavsiye ederim canım.
Kısacası sakın korkma, bebeğimiz için azıcık acıya değer birde sakın netteki abartılı hsg deneyimlerini okuma inan hiç abartılıcak bişey değil.
Allahım Allahım sen daha önceleri nerelerdeydin yaaa PerisokoHemen bakıyorum nete :13: İnşallah bebişlerimizle dolar kucaklarımız. Rabbim dileyen, isteyen herkese ama herkese nasip eder inşallah. Çok ama çok teşekkürler canım. Hakkını helal et ne olur
Önümüzdeki ay rüyam gerçek olur inşallah canımmm güçlü arkadaşım.
Bizimde yüzümüz gülecek çok az kaldııııı üzme kendini lütfen
Pitişkommmmmmmmmmmmmm bugün nasılsın canımmmmmmmmmmmm????
Melankoliyi attık üstümüzden dimiiiii
tatlı teyzoşlarım ben geldim sizleri çok özledim bennnn
burdaki resimlerim aslında bulanık değiller ama annecim telden çektiği için böyle çıktılar kusuruma bakmayın aslında ben bukez çok güzel poz vermiştimboyum 8 cm oldu bu arada kocaman oldum ben 13+2 günlüğüm
önemli konuya gelirsek cinsiyetimi hala öğrenemedilerbiraz daha sabredecekler artık tabi sizlerde
hepinizi ayrı ayrı o güzel yanaklarınızdan ve ellerinizden öpüyorumbeni özleyinnnnn sizleri annem gibi bende çok seviyorummmm Eki Görüntüle 444212 Eki Görüntüle 444213 Eki Görüntüle 444214 Eki Görüntüle 444215 Eki Görüntüle 444216 Eki Görüntüle 444217 Eki Görüntüle 444218
Eki Görüntüle 444219
Oyyy Allahımmmm ben gene engel olamadım gözümden süzülen yaşlaraaaaaa......
Mutluluğun resmiiiiiii......
Mucizenin resmiiiii..........
Maşallah, Subhanallahhhhhhh
Esoşummmm kocaman olmuşşşşşşş oooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
anoyyy
teyzesinin kuzusuuuuu
bitanecikimm benimmmm kocamannn olmuşunn sennnnn öyleee ilk zamanlar o kesede havalardaa ucuyordun minnaktınn..şimdiiii maaşallahhhh kocamannn bebişş olmusunn yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
yirimm seniii yirimmmmmmmmmm
esoşşşşşş kızz
doktorunn yakasına yapışsaydınn yaaaa
cinsiyett cinsiyett diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canımmm teşekkür ederim. Hoşbulduk. İnşallah uğurlar hepimize gelsin. Tamam canım beni de yaz şu an hastayım ama bir sonraki adet tarihim yanılmıyorsam 10 Temmuz. Hayırlısı hepimiz için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?