- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #11.041
sorma tatlım mucizenin ta kendisi allahım tez vakitte sanada burdak,i diğer kızlarada göstersin inşallah
evettt c vitaminim kocaman olmuş dimi görsen elleri ayakları sürekli oynuyordu yine herzamanki gibi gözü yükseklerdev benim pıtırcığın
cinsiyetide 16 dan önce söylemeyeceğim dedi püffff3 hafta sonra 3lü testimiz var ozaman belli olacak büyük gün 6 temmuz cuma hayırlısı bakalım
bana cinsiyet erkek gibi geldi eşime kız sizce ne gibi kızlar
canımmm daha 3 hafta nasıı beklicennn sennn anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
onun benn ellerinii yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bak ne yap biliyonmuuu
başka bir doktora gitt 3 boyutu olannn anasını satıyımmm..cinsiyetii öğrenn dahadaa gitmeee boşverrrr
benim salı günüüü belli olmıcakk eminimmm ondann gitcemm başkaa doktoraaaaaaaaaaa galibaa dayanamammmmmmmm
tatlı teyzoşlarım ben geldim sizleri çok özledim bennnn
burdaki resimlerim aslında bulanık değiller ama annecim telden çektiği için böyle çıktılar kusuruma bakmayın aslında ben bukez çok güzel poz vermiştimboyum 8 cm oldu bu arada kocaman oldum ben 13+2 günlüğüm
önemli konuya gelirsek cinsiyetimi hala öğrenemedilerbiraz daha sabredecekler artık tabi sizlerde
hepinizi ayrı ayrı o güzel yanaklarınızdan ve ellerinizden öpüyorumbeni özleyinnnnn sizleri annem gibi bende çok seviyorummmm Eki Görüntüle 444212 Eki Görüntüle 444213 Eki Görüntüle 444214 Eki Görüntüle 444215 Eki Görüntüle 444216 Eki Görüntüle 444217 Eki Görüntüle 444218
Eki Görüntüle 444219
kızlarr feyssss açılmıyormu sizdedeeeeeeeee
Face düzgün açılmıyor vitom senin kronik bugün yalan oldu
kızlar bu ay herkesten umutluyum ama umudum ilk sıralarında perim jongül bide alya
ve cinsiyet olarakta son esintim%70 erkek pitomda %40 erkek
Meaşallah tüh tüh nazar degmesinnnnnnnnnnn evlenecek yaşa gelmiş olum bu
En başından beri hep senin için kız hissettim halada kız diyorum bakalım 6 temmuz bize neyi söyleyecek hakkımızda hayırlısı yavrumm
Bide hep şöyle bir söylenti var ne derece dogru bilinmez bence biraz geyik gibi ama haydar hocam bilir dimi alya haydarErkek bebek daha erken haftalarda yani 12-13 haftada kendini gösterirmiş belli edermiş kız bebek daha geç yani 15-16 haftada net anlaşılırmış benim kzuenimin oglu 12.haftda belli olmuştu arkadşımın ikizlerinden erkek olan 12.haftada belli oldu kız olan 16.haftada belli oldu yine iş yerimde arkadş vardı 12ve14 haftada dr dönmedi göstermedi göremedim dedi 16.haftada kesin kız dedi ve kızı oldu deneyimler bu yönde canım hayırlısı bakalım
kızlar bu ay herkesten umutluyum ama umudum ilk sıralarında perim jongül bide alya
ve cinsiyet olarakta son esintim%70 erkek pitomda %40 erkek
evet yavrum doktorlarda göremeyince kız olabilir diyorlar kız ya saklıyor :))))
ahahaaaaaaaa
aynennn öylee canummmm
nerden anladııı hemenncecikk yawwwwwwwwwwwwwwwww
tatlı teyzoşlarım ben geldim sizleri çok özledim bennnn
burdaki resimlerim aslında bulanık değiller ama annecim telden çektiği için böyle çıktılar kusuruma bakmayın aslında ben bukez çok güzel poz vermiştimboyum 8 cm oldu bu arada kocaman oldum ben 13+2 günlüğüm
önemli konuya gelirsek cinsiyetimi hala öğrenemedilerbiraz daha sabredecekler artık tabi sizlerde
hepinizi ayrı ayrı o güzel yanaklarınızdan ve ellerinizden öpüyorumbeni özleyinnnnn sizleri annem gibi bende çok seviyorummmm Eki Görüntüle 444212 Eki Görüntüle 444213 Eki Görüntüle 444214 Eki Görüntüle 444215 Eki Görüntüle 444216 Eki Görüntüle 444217 Eki Görüntüle 444218
Eki Görüntüle 444219
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?