Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canımmm daha 3 hafta nasıı beklicennn sennn anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
onun benn ellerinii yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bak ne yap biliyonmuuu
başka bir doktora gitt 3 boyutu olannn anasını satıyımmm..cinsiyetii öğrenn dahadaa gitmeee boşverrrr
benim salı günüüü belli olmıcakk eminimmm ondann gitcemm başkaa doktoraaaaaaaaaaa galibaa dayanamammmmmmmm

Son düzenleme:

vallahi beklemek zor evet ama ne yaparım bilmem 3 boyutlu bundada var ama bakmıyor bu bebiş bana sabrı öğretti büyük ihtimalle sabrederim gibi gözüküyor

Bence erkek yavrum yukarı bakiyo bu bebis bakalım tutacak mı :))))

Meaşallah tüh tüh nazar degmesinnnnnnnnnnn evlenecek yaşa gelmiş olum bu

En başından beri hep senin için kız hissettim halada kız diyorum bakalım 6 temmuz bize neyi söyleyecek hakkımızda hayırlısı yavrumm

Bide hep şöyle bir söylenti var ne derece dogru bilinmez bence biraz geyik gibi ama haydar hocam bilir dimi alya haydar Erkek bebek daha erken haftalarda yani 12-13 haftada kendini gösterirmiş belli edermiş kız bebek daha geç yani 15-16 haftada net anlaşılırmış benim kzuenimin oglu 12.haftda belli olmuştu arkadşımın ikizlerinden erkek olan 12.haftada belli oldu kız olan 16.haftada belli oldu yine iş yerimde arkadş vardı 12ve14 haftada dr dönmedi göstermedi göremedim dedi 16.haftada kesin kız dedi ve kızı oldu deneyimler bu yönde canım hayırlısı bakalım

maşallahhhh canmmmm yaaa 41 kere maşallahhh ne kadarrr güzell görünüyooo,allahım esirgesin sağ salim kucagna almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh..darısı bizlerin başınaa yarabbimmmmmmm,bizede dua et bebeimmmm..bnde kız düşünüyorumm bebeini o günde sölemiştimm zeytoşunki erkek senin kız diee :))))

kızlar bu ay herkesten umutluyum ama umudum ilk sıralarında perim jongül bide alya
ve cinsiyet olarakta son esintim%70 erkek pitomda %40 erkek

Son düzenleme:
kızlar bu ay herkesten umutluyum ama umudum ilk sıralarında perim jongül bide alya

Oyyyy senin dillerini yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım benimmmm senin güzel kalbine inanıyorummmmmm. Ve inan bende bu ay çok umutluyummmmm hepimizdennnnnnnnn

hamişlik sırası bizee geliyoooo :))) kızlarrr sonrada 2.leri yaparızz ne dersinizzz :)))))))))) cekirdek aile oluruzzz..allahın izniylee o günleride görürüzzz :))))

Evet yavrum doktorlarda göremeyince kız olabilir diyorlar kız ya saklıyor :))))

Kizzz o diller hamileyim diye yırtsın kendini insallahhh
Bu ay hamiş olursam 6. His olarak ismini degistircem herbisiyi sana sorcam

Hoşgeldin tatlı bebişim ve güzel anne.Maşallah.Darısıda tüm isteyenlere olsun.Rabbim inşallah hayırlısıyla bizede sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…