Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar bi denetime gittim kaç sayfa olmuş öğrenildimi cinsiyetler ne var ne yok benden sonra aramızada eliz katılmış sanırım hoşgeldin elizz

AYYY YERIMM BENNN BUUU BEBISIII OLMUS BU OMUSSSS INSAN OLMUSSS YAVRUU KUSS OLMUSSSSSS CANIMM BENIMMM masallahh masallahhhhh ugurr bocuguneeeeeeeeeeeeeeee

ERKEK buuuuuuuu :)))))
ERKEKIMIZZZZZZZZ topigimizinnn ERKEKIIIIII

canimm benim allahh bahtini sansini tahtinida guzelllll eylesinnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bence erkek yavrum yukarı bakiyo bu bebis bakalım tutacak mı :))))

vitamincim malesef hiç bir yana genişlemedim henüz 5 kilo verince hayliyle hala formumdayım malesef
ama ufak minnacık olan göbüşim ortada yanlar dolu değil

esoşşşş
yanlamasına mı genişledinnn
yoksaa dikelemesine miiiiiiiiiii

canımmmmmmmm maşaallahhhhhhh çok tatlıanoy biz cinsiyetini bekliyorduk da

Hoşgeldin tatlı bebişim ve güzel anne.Maşallah.Darısıda tüm isteyenlere olsun.Rabbim inşallah hayırlısıyla bizede sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kocamannn öperek hemde hep dualarımdasınız hiç aklımdan çıkmıyorsunuz hamileler sağlıkla bebişlerine hamile olmayanlarda bekledikleri meleklerine tez vakitte kavuşacaklar allahımın izniyle

cinsiyete gelince belli olmuş ama doktorum inat söylemiyor malesef bende anlamıyorumki püffff ama bana erkek gibi eşime kız gibi geliyor bakalım bekleyip görcez kimlerin tahmini tutacak
eli ayağı düzgün aklı başında bir evlat olsunda gerisi hiççç önemli değil

Son düzenleme:
SONESINTIMMMM bbebisinn resmenn guluyoooooo tuylerim kalktiii kizzzzzzz aaaaaaaaaaa ilgincc yaaaaaa
masallahhh cnmmm masallahhhhhhhhhhhh

bizede dua etmeyiii unutmayinnnnnnn HAMISCANLARRR :))))

:119: rabbim herşeyiii gönlüne göre versin canım pek tatlı küçük insan olmuş artık o darısı bizlere artık hayırlısı ile inişallah :119:

ay teyzeleri yer onu kızzz sevincimiz içimizde patladı bugün cinsiyet beklıoduk :) hayırlısı olsun belli olupta dr söylememişse genelde kızda öle yapıolarmış bakalım .bende pazartesi gidicektim eşim bu hafta izinli degilmiş diger arkadaş yıllık izne cıktıgı için beni tekte yollamıo gerci bende onsuz gitmek istemiorum nası dayanırım onuda bilmiorum offf öle iste

Teşekkür ederim canım.Ben Eylül de evleneli 3 yıl bitecek.Bebek isteyeli de 1,5 yılı geçmişti.İlk başta düşünmedik,ama sonradan da vakti zamanını bekledi bebişimiz.Allah ım kısmet etti çok şükür inşallah.İlk düşünmeye başladıktan 7 ay sonra babamı kaybettiğim ay hamiş olduğumu bilmeden sıkıntıdan diye düşündüm 2 hafta geçmişti ve temizlik maddeleriyle çok uğraşmıştım o ay düşük yaptım geçen Mayıs'ta.Ondan sonraki bu Mayıs tada hamile olduğumu öğrendim.Bu arada 3 ay önce aşılama yaptırdım.1 yumurtam vardı sadece ve olmadı.Hsg ye kadar geçtirdim.Kan testleri,doktorlar.Tüp bebeğe kadar düşündüm.Ama hiç isyan etmedim ve hep Allah ımdan isterken en hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle olur inşallah diye dua ettim.Bende hiç sorun yoktu.Eşimde de enfeksiyon vardı.6 hafta antibiyotik kullandı Nisan ayında ve üroloji dr.ilaç kullanmasına gerek yok bebeğiniz normal yolla olur dedi.Ben o ay k.doğuma gittim ve aşılama önerdi.Yani geçen ay.Nerdeyse yaptıracaktık ama son anda vazgeçtik ve inanın belki 2 kez ancak ilişkiye girdik.Ama 5 tane yumurtam oluşmuştu ki olacağı varsa zaten 1 yumurta 1 sperm yetiyor diyorlar ya o da bir gerçek bence.Benim hikayemde böyle işte.Şükredin.Ne mutluki eşiniz yanınızda ve onu çok seviyorsunuz.İnşallah sevgi tomurcuklarınız da en kısa zamanda aranıza katılırlar.Hepinizi seviyorum....

sağol canım ben seni tebrik edemedim iki gündür girmeye başladım inş allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder..canım kaç ay sonra hamilelik oldu.kaç ay bekledin

SONESINTIMMMM bbebisinn resmenn guluyoooooo tuylerim kalktiii kizzzzzzz aaaaaaaaaaa ilgincc yaaaaaa

iviiitttttt bende gördüm resmen gülüyooorrrrrrr

Sana yazdım pitişkom görmedinnn. Nasılsın bugünnnn melankoli geçti mi cicimmmmmmmmm

KAHVE SAATTIIIIIIIII
kahvelerr bendennnnnnnnn hamisleredeeeeeeee sogukkk ayrannnnn yada limonataaaaaaaaaa varrrrrrrrrrrrr :)))))

PERIMMMMMM kalkkk kisss yardim ett banaaaaa cnmmcmmm benimmmmm misafirlereee kahve ikramm saattiiiiiiiiiiiii

KAHVE SAATTIIIIIIIII
kahvelerr bendennnnnnnnn hamisleredeeeeeeee sogukkk ayrannnnn yada limonataaaaaaaaaa varrrrrrrrrrrrr :)))))

PERIMMMMMM kalkkk kisss yardim ett banaaaaa cnmmcmmm benimmmmm misafirlereee kahve ikramm saattiiiiiiiiiiiii

kız ben kahve istiyom ayran sizin olsunnnnnnnnnnn

Ben limonataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istoyommmmmmmmmmmmmm buzlu ve naneliiiiiiiiiiiiiiiiiiii içim yanıyoooooooooooooo içimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tey tey

sağol bitanem tez vakitte sanada böyle bir bebiş versin rabbim evet gülüyor resmen bi görseydin her tarafı oynuyordu elleri ayakları yerinde zor duruyordu
:119: rabbim herşeyiii gönlüne göre versin canım pek tatlı küçük insan olmuş artık o darısı bizlere artık hayırlısı ile inişallah :119:

evet canım büyümüş benim bızdık allahım sanada göstersin biranevvel

yaaa öyle oldu zeytincim söylemedi ben biliyorum demedide doktorum 16 haftada belli olur tam olarak dedi 3 boyutluda bakmadı en ufak tahminde bile bulunmadı
zaten geçen gittiğimdede 14-16 da demişti biz bugün henüz 13+2 olmuşuz bir sata göre ileri gidiyoruz bi geri bakalım artık
dayan canım dayan hem gittiğinde 15 haftalık oluyorsunki cinsiyeti söyleme ihtimalin daha yüksek buhafta gidersen demeyebilir

KAHVE SAATTIIIIIIIII

minnoşumm benmkisii ortadan biraz daha sekerli olsun lütfenn :)))

Ben limonataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istoyommmmmmmmmmmmmm buzlu ve naneliiiiiiiiiiiiiiiiiiii içim yanıyoooooooooooooo içimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tey tey

ateşli karı bu yaaa gerci bu sıcaklarda ateşli olmamak elde degil

iviiitttttt bende gördüm resmen gülüyooorrrrrrr

Sana yazdım pitişkom görmedinnn. Nasılsın bugünnnn melankoli geçti mi cicimmmmmmmmm

Geciyooo yavass yavassss cnmmmcmmmmm
bu haftaya gelecek olannn HALAMIN miii melankolisiii yoksamm oralardan ayrilmakmii biilmemmmmm
ya bide biseyy diimmiiiiiiiiiii halaaa ara ara icimde umit varr acaba olabilirmii diyeeeeeeee umut fakirin ekmegi hesabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bakalimmmmm burda baktirabilseydimmm iyi olucakti amaaa onuda yapamiyorummmmm bekle - calis - umit et - yasa
modundaa devammmmmmmm

kahvem super olmusss ellerime saglikkkkkkkkkkkkkkkk
mucksssssssssssss

KAHVE SAATTIIIIIIIII

Sana dün türk kahvesi içç fal bakiym sana keyfin yerine gelsin yazmıştımm.

Bugün benden 1 fal ödülün var bebişim

Aşk kokan kahveler geldiiiiiiiii yanına sevimli tatlılar da bendennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…