- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #11.061
tatlı teyzoşlarım ben geldim sizleri çok özledim bennnn
burdaki resimlerim aslında bulanık değiller ama annecim telden çektiği için böyle çıktılar kusuruma bakmayın aslında ben bukez çok güzel poz vermiştimboyum 8 cm oldu bu arada kocaman oldum ben 13+2 günlüğüm
önemli konuya gelirsek cinsiyetimi hala öğrenemedilerbiraz daha sabredecekler artık tabi sizlerde
hepinizi ayrı ayrı o güzel yanaklarınızdan ve ellerinizden öpüyorumbeni özleyinnnnn sizleri annem gibi bende çok seviyorummmm Eki Görüntüle 444212 Eki Görüntüle 444213 Eki Görüntüle 444214 Eki Görüntüle 444215 Eki Görüntüle 444216 Eki Görüntüle 444217 Eki Görüntüle 444218
Eki Görüntüle 444219
Bence erkek yavrum yukarı bakiyo bu bebis bakalım tutacak mı :))))
Meaşallah tüh tüh nazar degmesinnnnnnnnnnn evlenecek yaşa gelmiş olum bu
En başından beri hep senin için kız hissettim halada kız diyorum bakalım 6 temmuz bize neyi söyleyecek hakkımızda hayırlısı yavrumm
Bide hep şöyle bir söylenti var ne derece dogru bilinmez bence biraz geyik gibi ama haydar hocam bilir dimi alya haydarErkek bebek daha erken haftalarda yani 12-13 haftada kendini gösterirmiş belli edermiş kız bebek daha geç yani 15-16 haftada net anlaşılırmış benim kzuenimin oglu 12.haftda belli olmuştu arkadşımın ikizlerinden erkek olan 12.haftada belli oldu kız olan 16.haftada belli oldu yine iş yerimde arkadş vardı 12ve14 haftada dr dönmedi göstermedi göremedim dedi 16.haftada kesin kız dedi ve kızı oldu deneyimler bu yönde canım hayırlısı bakalım
esoşşşş
yanlamasına mı genişledinnn
yoksaa dikelemesine miiiiiiiiiii
canımmmmmmmm maşaallahhhhhhh çok tatlıanoy biz cinsiyetini bekliyorduk da
maşallahhhh canmmmm yaaa 41 kere maşallahhh ne kadarrr güzell görünüyooo,allahım esirgesin sağ salim kucagna almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh..darısı bizlerin başınaa yarabbimmmmmmm,bizede dua et bebeimmmm..bnde kız düşünüyorumm bebeini o günde sölemiştimm zeytoşunki erkek senin kız diee :))))
Hoşgeldin tatlı bebişim ve güzel anne.Maşallah.Darısıda tüm isteyenlere olsun.Rabbim inşallah hayırlısıyla bizede sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım.
vitamincim malesef hiç bir yana genişlemedim henüz 5 kilo verince hayliyle hala formumdayım malesef
ama ufak minnacık olan göbüşim ortada yanlar dolu değil
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kocamannn öperek hemde hep dualarımdasınız hiç aklımdan çıkmıyorsunuz hamileler sağlıkla bebişlerine hamile olmayanlarda bekledikleri meleklerine tez vakitte kavuşacaklar allahımın izniyle
cinsiyete gelince belli olmuş ama doktorum inat söylemiyor malesefbende anlamıyorumki püffff ama bana erkek gibi eşime kız gibi geliyor bakalım bekleyip görcez kimlerin tahmini tutacak
eli ayağı düzgün aklı başında bir evlat olsunda gerisi hiççç önemli değil
sağol canım ben seni tebrik edemedim iki gündür girmeye başladım inş allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder..canım kaç ay sonra hamilelik oldu.kaç ay bekledin
SONESINTIMMMM bbebisinn resmenn guluyoooooo tuylerim kalktiii kizzzzzzz aaaaaaaaaaa ilgincc yaaaaaa
masallahhh cnmmm masallahhhhhhhhhhhh
bizede dua etmeyiii unutmayinnnnnnn HAMISCANLARRR :))))
KAHVE SAATTIIIIIIIII
kahvelerr bendennnnnnnnn hamisleredeeeeeeee sogukkk ayrannnnn yada limonataaaaaaaaaa varrrrrrrrrrrrr :)))))
PERIMMMMMM kalkkk kisss yardim ett banaaaaa cnmmcmmm benimmmmm misafirlereee kahve ikramm saattiiiiiiiiiiiii
SONESINTIMMMM bbebisinn resmenn guluyoooooo tuylerim kalktiii kizzzzzzz aaaaaaaaaaa ilgincc yaaaaaa
masallahhh cnmmm masallahhhhhhhhhhhh
bizede dua etmeyiii unutmayinnnnnnn HAMISCANLARRR :))))
:119: rabbim herşeyiii gönlüne göre versin canım pek tatlı küçük insan olmuş artık o darısı bizlere artık hayırlısı ile inişallah :119:
ay teyzeleri yer onu kızzz sevincimiz içimizde patladı bugün cinsiyet beklıoduk :) hayırlısı olsun belli olupta dr söylememişse genelde kızda öle yapıolarmış bakalım .bende pazartesi gidicektim eşim bu hafta izinli degilmiş diger arkadaş yıllık izne cıktıgı için beni tekte yollamıo gerci bende onsuz gitmek istemiorum nası dayanırım onuda bilmiorum offf öle iste
Ben limonataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istoyommmmmmmmmmmmmm buzlu ve naneliiiiiiiiiiiiiiiiiiii içim yanıyoooooooooooooo içimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tey tey
KAHVE SAATTIIIIIIIII
kahvelerr bendennnnnnnnn hamisleredeeeeeeee sogukkk ayrannnnn yada limonataaaaaaaaaa varrrrrrrrrrrrr :)))))
PERIMMMMMM kalkkk kisss yardim ett banaaaaa cnmmcmmm benimmmmm misafirlereee kahve ikramm saattiiiiiiiiiiiii
Ben limonataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istoyommmmmmmmmmmmmm buzlu ve naneliiiiiiiiiiiiiiiiiiii içim yanıyoooooooooooooo içimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tey tey
iviiitttttt bende gördüm resmen gülüyooorrrrrrr
Sana yazdım pitişkom görmedinnn. Nasılsın bugünnnn melankoli geçti mi cicimmmmmmmmm
KAHVE SAATTIIIIIIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?