Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
minnoşumm benmkisii ortadan biraz daha sekerli olsun lütfenn :)))

canimmmm benimm ayarda aynennn buuuuuuu :)))))))) serefeeeeeeeee cnmcmm :)))))

kislarr limonatalari evde kendiniz yapinnnnnnnnnnnn
tencereye limonlariiii bolun bolun atin uzeri kaplanana kadar seker koyun az su gezdirin limon suyuda sikinnnnn kapagini kapatin 1 gece tencerede bekletinnnnnn sonra suzguden sulandira sulandira gecirerek suzunnnnnnnn
ohhh miss gibii
afiyet olsunnnnnnnnnnnn

canııımmm Esiniiimmm Allahım nazarlardan korusuunnn
ne kadar da büyümüüşşş,kocaman KIZ olmuuşş
bana da çitlembik bi kız olcak gibi geliyo esinim,hayırlısı tabii
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiinnn bebişimmm

canııımmm Esiniiimmm Allahım nazarlardan korusuunnn
ne kadar da büyümüüşşş,kocaman KIZ olmuuşş
bana da çitlembik bi kız olcak gibi geliyo esinim,hayırlısı tabii
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiinnn bebişimmm

POJUMM seninn kahveeeeeeee tarifiii puzzleee gibiii maslahhhhh cnmmmm :))))))

ahanda benim kendime yaptigimmmm bugun tamm seninn istediginn gibii olmusss buyurr cnmmmmmm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BU TOPIGINN KONUSUR seklinde olaniiii yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu direkk konusmalii olaniiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba kızlar nasılsınız. add sana bi şey itiraf edeyim ta ilk topikte seni gözüme kestirdim bunun hamile kaldığı zaman ben de kalcam dedim senden sonra ben de adet görmedim galiba :)

o nasıl girişşşşş leeeennn

girişleri severim her girişin bir çıkışı vardır sadece tek bir yerin sadece girişi vardır bil bakalım neresi

merhaba kızlar nasılsınız. Add sana bi şey itiraf edeyim ta ilk topikte seni gözüme kestirdim bunun hamile kaldığı zaman ben de kalcam dedim senden sonra ben de adet görmedim galiba :)

anammmmmmmmmmmmm dedektif gejıt gibim peşimdeymiş garı biri beni didikliyooooooooooooo gözetliyoooooooooooooooooooooo seni yosmaaaaaaaaaa seni aşüfte seni ziillii neyin peşindesin sen benim neyimin peşindesin

Ya şanslı geldim sana yosma

slm kızlarrrr dünkü aşılamamdan sonra kahverengi lekelenmelerim olmuştu bugün ise o akıntı gitti ara ara kasıklarım ağrıyor ağrı kesici içsem miii

merhaba kızlar nasılsınız. add sana bi şey itiraf edeyim ta ilk topikte seni gözüme kestirdim bunun hamile kaldığı zaman ben de kalcam dedim senden sonra ben de adet görmedim galiba :)

WAYYY senii sinsirellaaaaa bakbakk gozune kestirmisss yerimm benn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnmmmmmm allahh kucaginada almayiiiii kismett etsinnnnn sanaa da hepimizede insalahhhhhhhhhhhhhh cnmmm

BENII GOZUNE KESTIRENNNN VAR MIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiii

bende hamis olmakkk istyorummmmmmmmmmm benide gozunuze kestirinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kislarrrrrrrrrrrr

ya ben halaa umitliyimmmmmm diyommmm kimseee cevapp vermiyoo banaa bu kadandamiii umitsiziimmmmm :))))))))))))))))))))))

PERIMMMMMMMMM bu ay ikimizde olaydikkkkkk kizz kirve olurdukk haaaaaaa

bide benn bu YAVRU KUS ADDDDDDDD in hislerine pek bi inaniyorummmmmmmmmmmmmm neden bilmemm oyle hissediyorummmmm ADD immmm duyy sesiiimiiiiiiiiiiiiiiii
hisleriniii soylee banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlarrrr dünkü aşılamamdan sonra kahverengi lekelenmelerim olmuştu bugün ise o akıntı gitti ara ara kasıklarım ağrıyor ağrı kesici içsem miii

Hayıırrrr bence içmemelisinnn... Ben yumurtlamadan sonra belki bebiş vardır diye içmiyorum nolursa olsun. Ki sen aşılama oldunnn dayanilmicak gibiyse doktorunu ara bence canm

HAYIRRRRRRRRRRRRRRRR cnmmmm icmee hicbiseyyyyy
benimde bu ay ilk defa asilamam oldu 1 haziranda hatta ben eve gelince kanamamda oldu cnmcmmm fazla kasmisim kendimiiii hicc takilma biseyeeeeee o kasik agrisida oluyoooooo cnmmmm
hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsunnnn insallahhhhhhh cnmcmmmm
ilac hicbisey icme

cokk icmesi gereken hamisler minoset olabiliyomus sanirsam oda plus olmayaniiiiiiiiiiii sadesiiiiiii
ama icmeee cnmmmmmmmmm
bolll sivi tukettt
papatya cayiiii yesil cayy yap kendine icc sekercimmmmmmmmmmmmmmmm
hadii bakalimmmmmmm ugur bocugunun yerlesmeeee sancilari olsun insallahhhhh

BU GECEDE HALVETI UNUTMAYIN SAKINNNNNNNNNNNN

ve yarinda halvetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

SONRA GUN ASIRI DEVAM ettt cnmmmmmmmmmmmm

tamammm canım
tamam canımmmmmm ....

bu arada ben seni kestirdim ilk baştan beri çünkü hep senle yazışıyoruz...senin ne oldu aşılama sonucun.bügün test yaptırma günün değil mi...

inşallah hepimiz hamiş çıkarızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…