- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #11.081
Sana dün türk kahvesi içç fal bakiym sana keyfin yerine gelsin yazmıştımm.
Bugün benden 1 fal ödülün var bebişim
Aşk kokan kahveler geldiiiiiiiii yanına sevimli tatlılar da bendennn
Eki Görüntüle 444349 Eki Görüntüle 444350
minnoşumm benmkisii ortadan biraz daha sekerli olsun lütfenn :)))
tatlı teyzoşlarım ben geldim sizleri çok özledim bennnn
burdaki resimlerim aslında bulanık değiller ama annecim telden çektiği için böyle çıktılar kusuruma bakmayın aslında ben bukez çok güzel poz vermiştimboyum 8 cm oldu bu arada kocaman oldum ben 13+2 günlüğüm
önemli konuya gelirsek cinsiyetimi hala öğrenemedilerbiraz daha sabredecekler artık tabi sizlerde
hepinizi ayrı ayrı o güzel yanaklarınızdan ve ellerinizden öpüyorumbeni özleyinnnnn sizleri annem gibi bende çok seviyorummmm Eki Görüntüle 444212 Eki Görüntüle 444213 Eki Görüntüle 444214 Eki Görüntüle 444215 Eki Görüntüle 444216 Eki Görüntüle 444217 Eki Görüntüle 444218
Eki Görüntüle 444219
tatlı teyzoşlarım ben geldim sizleri çok özledim bennnn
burdaki resimlerim aslında bulanık değiller ama annecim telden çektiği için böyle çıktılar kusuruma bakmayın aslında ben bukez çok güzel poz vermiştimboyum 8 cm oldu bu arada kocaman oldum ben 13+2 günlüğüm
önemli konuya gelirsek cinsiyetimi hala öğrenemedilerbiraz daha sabredecekler artık tabi sizlerde
hepinizi ayrı ayrı o güzel yanaklarınızdan ve ellerinizden öpüyorumbeni özleyinnnnn sizleri annem gibi bende çok seviyorummmm Eki Görüntüle 444212 Eki Görüntüle 444213 Eki Görüntüle 444214 Eki Görüntüle 444215 Eki Görüntüle 444216 Eki Görüntüle 444217 Eki Görüntüle 444218
Eki Görüntüle 444219
sana dün türk kahvesi içç fal bakiym sana keyfin yerine gelsin yazmıştımm.
Bugün benden 1 fal ödülün var bebişim
aşk kokan kahveler geldiiiiiiiii yanına sevimli tatlılar da bendennn
Eki Görüntüle 444349 Eki Görüntüle 444350
peri bir gün benim için bir kahve içsende fal baksan neyim olacak bir görsen be yaaaaaaaaaa
canimmmm benimm ayarda aynennn buuuuuuu :)))))))) serefeeeeeeeee cnmcmm :)))))
o nasıl girişşşşş leeeennn
merhaba kızlar nasılsınız. Add sana bi şey itiraf edeyim ta ilk topikte seni gözüme kestirdim bunun hamile kaldığı zaman ben de kalcam dedim senden sonra ben de adet görmedim galiba :)
merhaba kızlar nasılsınız. add sana bi şey itiraf edeyim ta ilk topikte seni gözüme kestirdim bunun hamile kaldığı zaman ben de kalcam dedim senden sonra ben de adet görmedim galiba :)
slm kızlarrrr dünkü aşılamamdan sonra kahverengi lekelenmelerim olmuştu bugün ise o akıntı gitti ara ara kasıklarım ağrıyor ağrı kesici içsem miii
Hayıırrrr bence içmemelisinnn... Ben yumurtlamadan sonra belki bebiş vardır diye içmiyorum nolursa olsun. Ki sen aşılama oldunnn dayanilmicak gibiyse doktorunu ara bence canm
slm kızlarrrr dünkü aşılamamdan sonra kahverengi lekelenmelerim olmuştu bugün ise o akıntı gitti ara ara kasıklarım ağrıyor ağrı kesici içsem miii
HAYIRRRRRRRRRRRRRRRR cnmmmm icmee hicbiseyyyyy
benimde bu ay ilk defa asilamam oldu 1 haziranda hatta ben eve gelince kanamamda oldu cnmcmmm fazla kasmisim kendimiiii hicc takilma biseyeeeeee o kasik agrisida oluyoooooo cnmmmm
hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsunnnn insallahhhhhhh cnmcmmmm
ilac hicbisey icme
cokk icmesi gereken hamisler minoset olabiliyomus sanirsam oda plus olmayaniiiiiiiiiiii sadesiiiiiii
ama icmeee cnmmmmmmmmm
bolll sivi tukettt
papatya cayiiii yesil cayy yap kendine icc sekercimmmmmmmmmmmmmmmm
hadii bakalimmmmmmm ugur bocugunun yerlesmeeee sancilari olsun insallahhhhh
BU GECEDE HALVETI UNUTMAYIN SAKINNNNNNNNNNNN
ve yarinda halvetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
SONRA GUN ASIRI DEVAM ettt cnmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?