- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.141
perim ben o meyveyi normal zamanımda bile pazardan herkes kiloyla alırken kasayla gidip alıyordum bütün gün yiyip bitiriyordum düşün neyse ki aşerme dönemim yaza geldi Allaha şükür yakın zamanda yicem inş bol bol
canım bak yazayım sana:
1. su içemiyorum gündüz çok fazla midem bulandığı için akşamları içiyorum daha çok tabi yine 2litreyi bulmuyordur ama napıyım midem almıyor gündüz
2. ben dışarda yemeye bayılan bi insanım yani öyle böyle değil hamburger döner fln böyle burnumun direği sızlar off şimdi de canım istedi bak.. çok canım isteyince yiyorum napıyım yoksa gece uyuyamıyorum o derece
3. hazır satılan turşular var ya tat, kühne fln onların jalepeno mu ne bi biberi var acı onu yiyorum bi zararı olur mu onsuz yemeğe oturamıyorum her zaman bu böyleydi çok acı yerim ben
4. canım zaten hamur işi fln değil hep meyve çekiyor böyle ekşi tatlı ama meyve ya da çiğ sebze gibi...
5. en son dr.a gittiğimde dr kendini zorlama günde 1 meyve çok az da peynir yesen sana yeter demişti ben de zorlamıyorum kendimi yemek yemek için
ne diyosun..?
canimm bebisinin beyin gelisimi icin ozelliklee cevizi ihmal etme ve madem ekside seviyosunn boll kiwi
birde cilektede cokk hormon falan olmazz
sutu-yogurdu-peyniri ihmal etmeee
birde KEFIR var ben evde hergun kendim yapiyorummm acaip faydali herseyeeeeee
carsidada satilir ALTINKILIC KEFIR AMA SADESI (onun uzerinde tarim koyisleri numarasi vardr ben verdimm kizlar o numarayiii benimmm urunumdur ve cokk temizdir yani denetimlerini ben yaptimm)(dardanel urunlerininde oyleee tonton ton dardanel ton:))))
her gece yatmadan 1 bardak kefir icemezsen ayrann
hergun 1 kase probiyotik yogurtlar varyaaaaa onlardan al onlardan yee
KIZLAR EVDE YOGURT YAPICAGINIZ ZAMANDA MAYA OLARAK PROBIYOTIK YOGURT ALIP mayalayinnn aklinizda olsun
cevizlae birlikte ara ogunlerde kayisi uzum gibi kuruyemis ye cnmcm
yesillik evde kendin yika salata birde 3-4 ay sonrasinda mide bulantin gecer o donemde et balik tuketimini arttir
keepek ekmek ye ama gunde 3 dilim sadece sabah oglen aksam seklindee
kalsiyum cokk onemliii o yuzden sut urunlerini amann diyeyim ben sana
sabah kalkinca 1 bardak sut 1 kasik bal yut yeter zaten sana cnmmmm
geri kalandaa bollllllll meyveee
semizotu cikiyo bakkk onuda boll yogurtla yeeee
konserve hazir corba tavukkkk hamburger yememeye calis cnmmm disardan patates kizartmasii hiccccccccccccc yeme zatenn
aklima geldikce yazarimm cnmmmm:)))))
canim sen ögretmendin dimi ne ögretmeniydin acaba cok merak ettim bu kadar bilgi
yok cnmcm ben gida muhendisiyim tarim bakanliginda :)))) ama ilk oncesinde 5 yil ogretmenligimde var devlette yani milli egitimden tarim bakanligina transfer :))))
beslenme ilkeleri dersimiz vardi:))) ama inan bunun tam olarak meslekle alakasi yokkk ben seviyorumm bu tur bilgileri ogrenmeyii aktarmayi paylasmayiiiiiii
masallah diyorum ve kocaman tebrik ediyorum seni. basarilarinin devamini dileriz :))
canimm benimm insallahh hayirlisiyla su bebislerimizi alalimm kucaklarimizaaa sonrada nasil yetistiricez diee bi topik acarizzzzz
o zamanda psikolog ve ogretmenlere ihtiyac olucakkkk ona goreee topikkk uyesii secelimmm :)))) yatirimi iyi yapmak lazimmmm ama var anaokulu oretmenlerimizzz yabanci dilde hazirr Perimden :))) psikologda vardii sanirmmmmm
hadii bakalimmmm cogalicaz boyleee boyleee insallahh
bende anaokulu ögretmeniyim. okulu bitirdim ama henüz calismadim az da olsa konfeksiyondan anlarim babam terzi yaninda biraz calistim. su anda almanca ögreniyorum. hatta suanda kurstayim ama bilgisayar basina oturttu ögretmen online konulari yaptiriyo ben hepsini yaptim sizinle takiliyorum. bos olan bi kontenjanda yer alabilirim :))
superrr isteee bebisler oluncaaa buyuturkenn en cokk sana ihtiyc olucakk cnmcm :)))))) cidden cocuk gelisimi icin pedogojik formasyon onemlii
valla olmadi ise giderkennn hepimiz toplanirr sana birakiriz bizim bebisleriii :))) viyanayaaa :))))
ayyy ne güzel olur valla tek tek ilgilenirim onlarla. hepsine usanmadan bakarim
Bebişkooooo hamişken yeşil çay zararlı diilmi öyle biliyorum, yanlış mıyımm??? Ben hergün içerdim içmiyorum artıkkk belki vardır bebiş diyeeee.ALPELLAMMM buda aslinda herkes icin gecerliii hegunnn 1 sallama yesil cayyy icine bollll limonda sik ic sekersizz tabiii
hatta kendine kocamannnn bi bira bardagi hediye allllll sonra o sulandirdigin yesil cayin uzerine ekle ekle icccc hergunnnnn ilikilik tabiii soguk su ilave ederek sicak icme cnmcm
iste boyleee bakalimmm aklimiza geldikce paylasalimmm :))))
birde ayaklarini hicc usutme ki bebisin gazli olmasinn annende soyluyodur bunlari :)))
ve karin memisler icnn bolll kremmmmm simdiden baslaaaaaaaa cnmmmmmm
ayyy ogretmenligimmm yapisti uzerimeee suan itibariylee valla kusura bakmayinnn :))
ama yatmadan mutlaka 1 bardak ilik sut yada enn iyisi ayrannn yada kefirrr sabaha kadar iyi uyutur bebisini ve seni beslerrr
mucksssssssss
superrr isteee bebisler oluncaaa buyuturkenn en cokk sana ihtiyc olucakk cnmcm :)))))) cidden cocuk gelisimi icin pedogojik formasyon onemlii
valla olmadi ise giderkennn hepimiz toplanirr sana birakiriz bizim bebisleriii :))) viyanayaaa :))))
Bebişkooooo hamişken yeşil çay zararlı diilmi öyle biliyorum, yanlış mıyımm??? Ben hergün içerdim içmiyorum artıkkk belki vardır bebiş diyeeee.
Pedagojik formasyonnnn çocuk gelişimiii ne ararsan vaarr siz sadece doğurunnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?