Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canimm bebisinin beyin gelisimi icin ozelliklee cevizi ihmal etme ve madem ekside seviyosunn boll kiwi
birde cilektede cokk hormon falan olmazz
sutu-yogurdu-peyniri ihmal etmeee
birde KEFIR var ben evde hergun kendim yapiyorummm acaip faydali herseyeeeeee
carsidada satilir ALTINKILIC KEFIR AMA SADESI (onun uzerinde tarim koyisleri numarasi vardr ben verdimm kizlar o numarayiii benimmm urunumdur ve cokk temizdir yani denetimlerini ben yaptimm)(dardanel urunlerininde oyleee tonton ton dardanel ton:))))

her gece yatmadan 1 bardak kefir icemezsen ayrann
hergun 1 kase probiyotik yogurtlar varyaaaaa onlardan al onlardan yee

KIZLAR EVDE YOGURT YAPICAGINIZ ZAMANDA MAYA OLARAK PROBIYOTIK YOGURT ALIP mayalayinnn aklinizda olsun

cevizlae birlikte ara ogunlerde kayisi uzum gibi kuruyemis ye cnmcm

yesillik evde kendin yika salata birde 3-4 ay sonrasinda mide bulantin gecer o donemde et balik tuketimini arttir
keepek ekmek ye ama gunde 3 dilim sadece sabah oglen aksam seklindee

kalsiyum cokk onemliii o yuzden sut urunlerini amann diyeyim ben sana

sabah kalkinca 1 bardak sut 1 kasik bal yut yeter zaten sana cnmmmm

geri kalandaa bollllllll meyveee

semizotu cikiyo bakkk onuda boll yogurtla yeeee
konserve hazir corba tavukkkk hamburger yememeye calis cnmmm disardan patates kizartmasii hiccccccccccccc yeme zatenn

aklima geldikce yazarimm cnmmmm:)))))

canim sen ögretmendin dimi ne ögretmeniydin acaba cok merak ettim bu kadar bilgi

kizlarrr aksammm kurlere bakimm dieee alternatif tibba girdim topiklerdeee ve su topigi acan bayanin azmine hayran kaldim hatta aksam ona mesaj yolladimmm bu azimmmmmm ve bu sabirlaaa bebisni nasipp etsinnnn tumm anne adaylarinaa hepimizeee
ama bakrmisnizzzz tuhafff ama bebis icinnn neler yapiliyoooo
sabrini azmini ictennnn kutluyorummm vala TEBRIKS ne diimmmmmm masallahhhhhh

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...alanlar-neyi-nasil-yaptiniz.html#post22951721

sizlede paylasayimm dedimmmmm
PERIMMM msj da yazdigimmm budur

canim sen ögretmendin dimi ne ögretmeniydin acaba cok merak ettim bu kadar bilgi

yok cnmcm ben gida muhendisiyim tarim bakanliginda :)))) ama ilk oncesinde 5 yil ogretmenligimde var devlette yani milli egitimden tarim bakanligina transfer :))))

beslenme ilkeleri dersimiz vardi:))) ama inan bunun tam olarak meslekle alakasi yokkk ben seviyorumm bu tur bilgileri ogrenmeyii aktarmayi paylasmayiiiiiii

masallah diyorum ve kocaman tebrik ediyorum seni. basarilarinin devamini dileriz :))

masallah diyorum ve kocaman tebrik ediyorum seni. basarilarinin devamini dileriz :))

canimm benimm insallahh hayirlisiyla su bebislerimizi alalimm kucaklarimizaaa sonrada nasil yetistiricez diee bi topik acarizzzzz

o zamanda psikolog ve ogretmenlere ihtiyac olucakkkk ona goreee topikkk uyesii secelimmm :)))) yatirimi iyi yapmak lazimmmm ama var anaokulu oretmenlerimizzz yabanci dilde hazirr Perimden :))) psikologda vardii sanirmmmmm
hadii bakalimmmm cogalicaz boyleee boyleee insallahh

bende anaokulu ögretmeniyim. okulu bitirdim ama henüz calismadim az da olsa konfeksiyondan anlarim babam terzi yaninda biraz calistim. su anda almanca ögreniyorum. hatta suanda kurstayim ama bilgisayar basina oturttu ögretmen online konulari yaptiriyo ben hepsini yaptim sizinle takiliyorum. bos olan bi kontenjanda yer alabilirim :))

ALPELLAMMM buda aslinda herkes icin gecerliii hegunnn 1 sallama yesil cayyy icine bollll limonda sik ic sekersizz tabiii

hatta kendine kocamannnn bi bira bardagi hediye allllll sonra o sulandirdigin yesil cayin uzerine ekle ekle icccc hergunnnnn ilikilik tabiii soguk su ilave ederek sicak icme cnmcm

iste boyleee bakalimmm aklimiza geldikce paylasalimmm :))))

birde ayaklarini hicc usutme ki bebisin gazli olmasinn annende soyluyodur bunlari :)))
ve karin memisler icnn bolll kremmmmm simdiden baslaaaaaaaa cnmmmmmm

ayyy ogretmenligimmm yapisti uzerimeee suan itibariylee valla kusura bakmayinnn :))

ama yatmadan mutlaka 1 bardak ilik sut yada enn iyisi ayrannn yada kefirrr sabaha kadar iyi uyutur bebisini ve seni beslerrr
mucksssssssss

superrr isteee bebisler oluncaaa buyuturkenn en cokk sana ihtiyc olucakk cnmcm :)))))) cidden cocuk gelisimi icin pedogojik formasyon onemlii
valla olmadi ise giderkennn hepimiz toplanirr sana birakiriz bizim bebisleriii :))) viyanayaaa :))))

superrr isteee bebisler oluncaaa buyuturkenn en cokk sana ihtiyc olucakk cnmcm :)))))) cidden cocuk gelisimi icin pedogojik formasyon onemlii
valla olmadi ise giderkennn hepimiz toplanirr sana birakiriz bizim bebisleriii :))) viyanayaaa :))))

ayyy ne güzel olur valla tek tek ilgilenirim onlarla. hepsine usanmadan bakarim

ayyy ne güzel olur valla tek tek ilgilenirim onlarla. hepsine usanmadan bakarim

canimm benimmm yuce rabbimmm senin icinn enn hayirli olann zamandaa kendi bebisini nasip etsinn insallahh sanaa cnm benimmm
veeeeeeeeeeee

hepimizee en hayirli zamanda insallahhhhhh hayirli bebislerii nasip etsinnnnnnnnnn

Bebişkooooo hamişken yeşil çay zararlı diilmi öyle biliyorum, yanlış mıyımm??? Ben hergün içerdim içmiyorum artıkkk belki vardır bebiş diyeeee.

Pedagojik formasyonnnn çocuk gelişimiii ne ararsan vaarr siz sadece doğurunnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ayyyyyyyyyy neler okuyorummm korunurken defalarca hamile kalanlaar.... Prezervatifleee spiralle hamile kalıp doğum yapıp loğusayken tekrar hamiş kalanlarrrrrrrrrrrr çoğu da kürtaj olmuşşşşşş Hayat herkese eşit değil işteeeeeeeee bi taraftan bizler gibi kürler yapıp ayakları saatlerce havaya dikenler bi taraftanda şıppp diye hamiş kalanlarrr......... Bi taraftanda doğurup sokağa atanlarrrr............. Allahım sen büyüksün Yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yokyok cnmcmmm hergunn 1 yesil cayi ic mutlaka hamiskende oneriliyooo

alpella icin yazdiklarimii ozelikle sut urunleri kismini simdiden uygulamaya baslaaa kusummmmmm

cnmmm benimmm hala yok dimi ses seda seninnnn bolgeden ????

bu arada sana mesajda yazdigim topigi bi onceki sayfada yapistirdim bak zamanin olunca azmin zaferini

canimmmmm PERIMMM ben bugun 4. hapimi ictimm yarin son hap 5 taneymis buuu
ama benimmm sol kasikta harektlenmeler basladi 31 martta adet oldumm daha erken deilmi bu yumurta calismasiiii ???????

ya bide surekli sol yumurtalikkk calisiyoo bendeee valla zavallimmmmmm sag taraffff ROKOK ta surekliii SIESTA :)))

ayy bideee ikiz falan olurmuu kissssssssssssssssssssssssssssssss ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

acc tavugumm bennnnnnn ac tavukkkkkkkkkkkkkk darii ambariiiiiiiiiii
ama napimmmmm istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allahimmmm :)) duy sesimizzzzzzziiiiiii

Bugün ağzımda resmen demir yemişim gibi bi tat var. Az önce turşu yedim ondan mı acaba? Bu da psikolojikkkkkkkkkkkkkk bu da mı golllllllll değilllllllllllllll

yazarken aklima ne geldiii guldummmm yaaa
tovbe tovbe estagfuruuuu :)) diyeyim onceee dee yuce rabbimde enn sonundaa aaa yeter dicekkkk sureklii pesimde bu topik ordusuuu benii kucucukk bisey icinn bu kadar mesgul edipp sinyal yolluyolarrrrrrr ayyy alinnnnnnnnnnnnnn size ucer beserrrrrrrrrr
birakinnn pesimiiiiiiiii

dermissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

:)) ayy valla tovbe tovbe diyorumm ama dusundum artik bi kere paylassamda gunahi sevabi aynii paylasmasamdaa:))))

MELEKLER KITABINI ladinmi PERIMMMMMMMMM

vee TIBETIN GENCLIK PINARI niiiiiiii

seni herdaimm genc tutucakk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…