- 11 Şubat 2012
- 1.741
- 66
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.181
Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz
:119: :119: :118: :118:
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz
Alpellaaa Hamileee
Aycaece Hamileee
FactorB Hamileee
Zeytinnn Hamileee
Derinsuberfu Hamileee
İsilisil38 Hamileee
Sonesinti Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
Perisoko NOBAT: 8 Nisan
meessttrraa NOBAT: 9 Nisan
gizz86 NOBAT: 6-8 Nisan
aserenhan NOBAT: 8 Nisan
onlyfooryou1 NOBAT: 9 Nisan
Tatlicadi55 NOBAT: 10 Nisan
yokh NOBAT: 10 Nisan
Sibelsibel38 NOBAT: 12 Nisan
Dimplevenom NOBAT: 14 Nisan
Kapnax NOBAT: 14 Nisan
Pelin67 NOBAT: 15 Nisan
sevval17 nobat:15 Nisan
Embadoo NOBAT: 16 Nisan
Candost17 NOBAT: 17 Nisan
Thegabrela NOBAT: 20 Nisan
Bojou: Bat(asıca): 21 Nisan
hurr NOBAT: 21 Nisan
vitaminc NOBAT:22 Nisan
asis NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor İnsannn!!!
enderfts NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor insan
Jonguil NOBAT: 23 Nisan Neşe Doluyor insan
suvesabun NOBAT 23 Nisan Neşe doluyor İnsan
Aybice NOBAT: 24 Nisan
beyazz_35 NOBAT: 20-25 Nisan
mehmetderya NOBAT: 25 Nisan
İdilga NOBAT: 27 Nisan
karabiber89 NOBAT: 30 Nisan
eylemsevcan NOBAT: 30 Nisan
eerdgn NOBAT: 2 Mayıs
papilo NOBAT: 2 Mayıs
belfü NOBAT: 3 Mayıs
ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs
Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
zeytinimmmm sendeee duaa et bizeee :))) kucuk cekirdekliiiiiiii
sende oku bakk hamisler icinn beslenme paylastikkkk sabahtannnnn cnmcmmm :)))
PERIIIIIIIIIIIIIII
SIMDI ZAMANSIZ YIMIRTLATICAKSIN BENIII
HADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
HALA CISEMEDIN MIII??????????????????
Şimdi diilllllllllllllllllll minnoşşşşşşşşcannnnnnn haahhahh nası heyecan yapmışşş yerimmmmmmmmmmmmmmPazar adet olmazsam yapiicimmm işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
buldum şükür benim yeni bat 5 mayıs siz yokken olanlar soğan kürümün 8. günümdeyim dün de mantar fitiline başladım tekli bi ilaç içtim haberler benden bu kadar
Ohhhh hoşgeldin eklendin listeye cancannnnnbuldum şükür benim yeni bat 5 mayıs siz yokken olanlar soğan kürümün 8. günümdeyim dün de mantar fitiline başladım tekli bi ilaç içtim haberler benden bu kadar
Benim işim belli olmaaazsaatini simdiden verde ona göre ayarlayalim kendimizi :)))
ayyyyyyyyyyyyy anam ben yanlış görmüyom dimi hala uyku sersemıyım de periiiiiiiiiiii kızzzz mercimeklendinmi sende :)))))))))))))))) allakım
HAYYY CNMMM bende sana link gondermeye calisiiyodumm :))
hosgeldinnnnnnnnnnnnnnn :)))
5 mayissa sen hemen bu aksam basla mantar ilaclarini kullan zatennn halvete var dahaaaaaaaa o zamana kadar temizlensinnnn herseyyyyyyy kocisinede ver haptannn muckssss
optumm siziii kactimmmmmmmmmmmmmmmmm
kocisle spora devammmmmmmmmm
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM tseti yarin yappppppppppppppppppppppppppp
optumm herkesiiiiiiiiiiiii
Ohhhh hoşgeldin eklendin listeye cancannnnn
Benim işim belli olmaaaz
Yok be tatlımmm Ayçam görmek istediği senaryoyu yazdıı. Ama sana Allah söyletmiştir umarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Benim işim belli olmaaaz
Yok be tatlımmm Ayçam görmek istediği senaryoyu yazdıı. Ama sana Allah söyletmiştir umarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Benim işim belli olmaaaz
ayyy cidden miii canımsınnn çok mutlu ettin beni innannnnn inşallah canımmmmmmbişi söliyimmi inan benim içim cok temızdır insallah olucak bu ay
Pericim icimde seninle ilgili cok cici bir his varsenin bebis geliyo sanki anlattigin belirtilere gore ve insallahta oyledir Allah gonlune gore versin kuzuuuuuuuum
yimegimi yidim geldim oh afiyet olsun bana. buz gibi kolamida ictim. simdi icimde hamile olursam icemem.
eee mutfagi kim toplucak?
Afiyettt şeker lop lop yumurta olsun inşallahhh canımmmmmmmmdur sana benim cenneti göndereyimmm. cennet git kısss beyazın mutfağını toplaaaaaaaaaaaaa. cennet benim hayali yardımcımm yorgun olduğumda hep bağırırım cennettttttttt ortalığı toplaaaaaaaa diyeeeeee
ay iyimis bu cennet madem hayali gelsin bi zahmet. nasilsa ucarak gelir hemen bende keyif yapim azcik:126: yarin islerim yogun dip köse temizlik var
benim evimle ilgili problemlerim var canim tasincam yakinda ev ariyorum is yapasim gelmiyo valla acikcasi. dedigin gibi ne kadar temizlesem düzelmiyo seninki sana öyle geliyodurda benim bana öyle gelmiyo. Allahim en kisa zaman da bi ev nasip etsin bana. annemler gelcek ya pazar günü yarin iyi bi temizlik yapimda yanlarinda rahat olurum biraz. yoksa pek yapasim yok.Aynenn bende de yarın temizlik varrr.... Ben evi ne kadar temizlersem temizliyiim pismiş gibi geliyor aslında pırıl pırıl eşimde tertemiz ne diye sürekli temizliyorsun diyor. Hiç böyle temizlik hastası felan bi insanda değilim evlenince bişiler oldu, takıntı olduuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?