Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

buldum şükür benim yeni bat 5 mayıs siz yokken olanlar soğan kürümün 8. günümdeyim dün de mantar fitiline başladım tekli bi ilaç içtim haberler benden bu kadar

ediorum zaten tatlım uyuklamadıgım her an inanın ediorum :)

ayyyyyyyyyyyyy anam ben yanlış görmüyom dimi hala uyku sersemıyım de periiiiiiiiiiii kızzzz mercimeklendinmi sende :)))))))))))))))) allakım

ayyy ilk hamiş bendim dimi ugurlumu geldi ne benim çekirdekk allakımm arttır sen yarabbim hamişlerimizi

buldum şükür benim yeni bat 5 mayıs siz yokken olanlar soğan kürümün 8. günümdeyim dün de mantar fitiline başladım tekli bi ilaç içtim haberler benden bu kadar

HAYYY CNMMM bende sana link gondermeye calisiiyodumm :))

hosgeldinnnnnnnnnnnnnnn :)))
5 mayissa sen hemen bu aksam basla mantar ilaclarini kullan zatennn halvete var dahaaaaaaaa o zamana kadar temizlensinnnn herseyyyyyyy kocisinede ver haptannn muckssss

optumm siziii kactimmmmmmmmmmmmmmmmm
kocisle spora devammmmmmmmmm

PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM tseti yarin yappppppppppppppppppppppppppp

optumm herkesiiiiiiiiiiiii

Ohhhh hoşgeldin eklendin listeye cancannnnn
saatini simdiden verde ona göre ayarlayalim kendimizi :)))
Benim işim belli olmaaaz
ayyyyyyyyyyyyy anam ben yanlış görmüyom dimi hala uyku sersemıyım de periiiiiiiiiiii kızzzz mercimeklendinmi sende :)))))))))))))))) allakım

Yok be tatlımmm Ayçam görmek istediği senaryoyu yazdıı. Ama sana Allah söyletmiştir umarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim içtiğim tekli maviden mi içecek benim adam da inşallah ya bu ya da gelecek ay hamile kalmayı çok isrtiyorum öğretmen olduğum için gelecek ikinci dönemi iinle kapatıp yaz tatilini de alıp 7 ay bebekle kalayım diye bakıcı bulmaya gerek kalamdan rabbim hepimize nasip etsin

perim olacak olacak...
idilga inan bana her an aklım ageldikçe herkes için ve kendim için sağlık sıhhatli dualar ediyorum
şimdi ben kaçıyorum kızlar kociş gelecek yemek yiyip markete gidecez alışverişe....
akşam fırsat bulursam gelirim...bizi özleyinnnnnnnnn

Benim işim belli olmaaaz

Yok be tatlımmm Ayçam görmek istediği senaryoyu yazdıı. Ama sana Allah söyletmiştir umarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bişi söliyimmi inan benim içim cok temızdır insallah olucak bu ay

kızlar ayakta durabilirsem uyuklammadan bi yemek yapayım kactım ben öptüüüüüüüüüüümmmm yanaklardan

Benim işim belli olmaaaz

Pericim icimde seninle ilgili cok cici bir his var senin bebis geliyo sanki anlattigin belirtilere gore ve insallahta oyledir Allah gonlune gore versin kuzuuuuuuuum

bişi söliyimmi inan benim içim cok temızdır insallah olucak bu ay
ayyy cidden miii canımsınnn çok mutlu ettin beni innannnnn inşallah canımmmmmm
Pericim icimde seninle ilgili cok cici bir his var senin bebis geliyo sanki anlattigin belirtilere gore ve insallahta oyledir Allah gonlune gore versin kuzuuuuuuuum

Dimoooşşşşşşşş dimeeeeeee ciddi misinnnnnnnnnnn ya canlarımmm hislerimiz bizi yanıltmasınnn bian önce bebişlerimize kavuşalım inş. Bak benmde hislerim çok kuvvetlidir. Sen Nisanda hamişş olucaksınnnnnnnnnnnnnnn

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm duyy sesimizi yarabbimmmmm şu mübarek gününnn şu berketli yağmurlarınnnn şu ezanların yüzü suyu hürmetineee dualarımızı kabul eyleee, meleklerimizi bize gönder Yarabbiimmmmmmmmmmmmmmmm Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

yimegimi yidim geldim oh afiyet olsun bana. buz gibi kolamida ictim. simdi icimde hamile olursam icemem.
eee mutfagi kim toplucak?

Afiyettt şeker lop lop yumurta olsun inşallahhh canımmmmmmmm dur sana benim cenneti göndereyimmm. cennet git kısss beyazın mutfağını toplaaaaaaaaaaaaa. cennet benim hayali yardımcımm yorgun olduğumda hep bağırırım cennettttttttt ortalığı toplaaaaaaaa diyeeeeee

ay iyimis bu cennet madem hayali gelsin bi zahmet. nasilsa ucarak gelir hemen bende keyif yapim azcik:126: yarin islerim yogun dip köse temizlik var

ay iyimis bu cennet madem hayali gelsin bi zahmet. nasilsa ucarak gelir hemen bende keyif yapim azcik:126: yarin islerim yogun dip köse temizlik var

Aynenn bende de yarın temizlik varrr.... Ben evi ne kadar temizlersem temizliyiim pismiş gibi geliyor aslında pırıl pırıl eşimde tertemiz ne diye sürekli temizliyorsun diyor. Hiç böyle temizlik hastası felan bi insanda değilim evlenince bişiler oldu, takıntı olduuu.

benim evimle ilgili problemlerim var canim tasincam yakinda ev ariyorum is yapasim gelmiyo valla acikcasi. dedigin gibi ne kadar temizlesem düzelmiyo seninki sana öyle geliyodurda benim bana öyle gelmiyo. Allahim en kisa zaman da bi ev nasip etsin bana. annemler gelcek ya pazar günü yarin iyi bi temizlik yapimda yanlarinda rahat olurum biraz. yoksa pek yapasim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…